Ruim 50 jaar ervaring
Persoonlijk advies op maat
Wereldwijd aanbod
Halifax
U bevindt zich hier: Home
Reisaanbod
Zeecruises
Canada & New England

Cruise door een regenboog aan kleur

zeecruises

Canada & New England

De mooie kleuren van de nazomer komen bij deze cruise geheel tot zijn recht, bewonder zelf dit prachtige palet van de natuur.

Ontscheping in Montreal
Volgend vertrek
--
Reisduur
12 dagen
Vertrekpunt
Boston
Rederij
Holland America Line
Schip
Zaandam
Destin
Vanaf 1.704,-
Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.
Brochure aanvragen Brochure aanvragen
Navigatie
Unieke belevenis Programma en excursies Cruiseschip Reisinformatie Prijsinformatie
Brochure aanvragen Brochure aanvragen

De kleuren van de nazomer

De Indian Summer is de nazomer in de Verenigde Staten en Canada. Omdat er in de periode september en oktober mooie kleuren ontstaan in de bossen is het bij uitstek de tijd om Canada en New England te bezoeken. Met de Zaandam van Holland America Line maakt u een uitgebreide route langs de mooiste plekken. U eindigt in Montreal met haar typische Franse sfeer.

Bar Harbor
Bar Harbor
Cruise Zaandam
Portland
Cruise Zaandam
De Zaandam
Cruise Zaandam
St. John
Cruise Zaandam
Montreal
Cruise Zaandam
Montreal
Cruise Zaandam
Charlottetown
Cruise Zaandam
Quebec
Veeg naar links

Programma en excursies

Dag 1 - Boston, inscheping

U vertrekt vanuit Boston om 17.00 uur. U kunt in de middag al inschepen en direct gebruik maken van alle faciliteiten van de prachtige Zaandam. 

Cruise Zaandam

Dag 2 - Portland

Aankomst 07.00 uur en vertrek om 16.00 uur. Dit stadje in Maine heeft een gezellige promenade met uitzicht over Casco Bay. De vuurtoren is een belangrijk baken en stamt uit 1791, het is tegenwoordig een museum en de moeite waard om te bezoeken. Cruise Zaandam

Dag 3 - Saint John

Aankomst om 07.00 uur en vertrek 14.30 uur. St. John's is uw eerste kennismaking met Canada op deze route. Het is de oudste stad van Newfoundland (tevens de hoofdstad) en heeft typisch gekleurde huisjes.

Cruise Zaandam

Dag 4 - Halifax, Canada

Aankomst 08.00 uur en vertrek om 18.00 uur. Slenter over de boulevard en verken het historische centrum van Halifax, of bezoek Peggy Cove's vuurtoren.

Cruise Zaandam

Dag 5 - Op zee

Nog een dag om te genieten aan boord en u voor te bereiden op de prachtige reis die gaat komen.  Zaandam Piano Bar

Dag 6 - Corner Brook

U arriveert om 10.00 uur en vertrekt om 23.00 uur. Vanuit Corner Brook is het mogelijk om het Gros Morne National Park en nabij gelegen Marble Mountain te bezoeken, beide prachtige natuurgebieden.

Cruise Zaandam

Dag 7 - Op zee

Nog een dag om even bij te komen van alle indrukken die u tijdens deze bijzondere reis heeft opgedaan.

Zaandam zwembad

Dag 8 - Charlottetown

U arriveert om 08.00 uur en vertrekt om 17.00 uur. Charlottetown is de geboorteplaats van Canada, omdat hier een conferentie werd gehouden over onafhankelijkheid. Dit is terug te vinden in het Confederation Center. Maar ook op culinair gebied speelt deze plaats een hoofdrol, niet alleen vanwege haar visrestaurants maar ook vanwege de bierbrouwerijen. 

Cruise Zaandam

Dag 9 - Cruisen door de Golf van St. Lawrence

Prachtige route over de St. Lawrence rivier, geniet van het uitzicht. Indian Summer

Dag 10 - Saguenay

Aankomst om 08.00 uur en vertrek om 18.00 uur. Saguenay is de toegangspoort tot het Saguenay Fjord, een prachtig natuurgebied. Het is één van Noord-Amerika's meest indrukwekkende natuurgebieden, met walvissen, elanden en orka's te spotten.

Cruise Zaandam

Dag 11 - Quebec

Aankomst om 07.00 uur en vertrek om 20.00 uur. Quebec is de enige ommuurde stad in Noord-Amerika. Binnen de muren treft u een groot aantal historische bezienswaardigheden en attracties aan. In de zomer slentert u over smalle, geplaveide straatjes door de oude binnenstad met zijn vele cafeetjes en straatartiesten. La Citadelle, Cathédrale Notre-Dame en de parlementsgebouwen horen ook thuis op het lijstje met bezienswaardigheden. Vanuit Quebec kunt u een dagtocht maken naar de Montmorency Falls, het Île d'Orléans en de basiliek in Ste.-Anne-de-Beaupré.

Cruise Zaandam

Dag 12 - Montreal, ontscheping

U komt aan in Montreal om 07.00 uur. Hier eindigt uw reis. Mocht u langer willen verblijven of direct op de terugvlucht naar huis, dan verzorgt Robinson Cruises dit graag voor u.

Cruise Zaandam
Toon meer
Toon minder

Welkom aan boord van de Zaandam

De Zaandam is het derde schip uit de R-klasse, gebouwd in 2000 en behoort tot de kleinere schepen uit de vloot met een capaciteit van 1.472 gasten bij maximale bezetting. Het interieur van het schip is geïnspireerd door muziek. Zo vindt u aan boord verschillende muziekinstrumenten waaronder de gesigneerde gitaren van Eric Clapton, Iggy Pop en de Rolling Stones. Ook een Nederlands pijporgel in barokstijl kunt u aan boord bewonderen.

Cruise Zaandam
De Zaandam van Holland America Line
Cruise Zaandam
Zwembad
Cruise Zaandam
Zaandam Lounge
Cruise Zaandam
Zaandam Piano Bar
Cruise Zaandam
Zaandam Ocean Bar
Cruise Zaandam
Zaandam
Veeg naar links

Reisinformatie

 

Praktische informatie

U heeft voor deze reis een paspoort nodig, dat na terugkomst nog minstens 6 maanden geldig moet zijn. Heeft u niet de Nederlandse of Belgische nationaliteit dan adviseren wij u contact op te nemen met het consulaat. U bent er zelf verantwoordelijk voor om tijdens uw reis in het bezit te zijn van de juiste documenten, maar we adviseren u uiteraard graag hierover.

Voor bepaalde landen worden extra reisdocumenten en vaccinaties verplicht gesteld. Bij boeking ontvangt u alle informatie m.b.t. deze reisvoorwaarden.

Prijsinformatie

Reissom
Toeslagen
Inbegrepen
Niet inbegrepen
Voorwaarden
12-daagse cruise Canada & New England
Vanaf 1.704,- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

De reissom is per persoon en gebaseerd op een verblijf in een Binnenhut cat. N. Toeslagen voor andere type accommodaties vindt u onder het tabblad 'toeslagen'. 

Prijzen kunnen wijzigen op basis van beschikbaarheid. Informeer bij onze Travel Consultants naar de actuele prijzen. 

Vertrekdatum
Prijs per persoon
23 augustus 2023
v.a. 1.704,-
13 september 2023
v.a. 1.704,-

De reissom is p.p. en gebaseerd op een 2-pers. Binnenhut cat. N

Toeslag 2-pers. Buitenhut cat. H   € 98,- p.p. 
Toeslag 2-pers. Balkonhut cat. VH € 598,- p.p.

Toeslag 2-pers. Binnenhut cat. N voor alleengebruik € 1.998,-
Toeslag 2-pers. Buitenhut cat. H voor alleengebruik € 2.198,- 
Toeslag 2-pers. Balkonhut cat. VH voor alleengebruik € 3.298,-

Voor overige toeslagen, data en de mogelijkheden om inclusief "Have it all' pakket, informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Prijzen kunnen wijzigen op basis van beschikbaarheid. Informeer bij onze Travel Consultants naar de actuele prijzen. 

• Unieke cruise met de Zuiderdam in een binnenhut cat. N
• Alle havengelden en taksen
• Deelname aan activiteiten en entertainment aan boord (als hygiëne- en veiligheidsvoorschriften dit toelaten)
• Water, koffie en thee
• Alle maaltijden aan boord (in specialiteitenrestaurants kan een toeslag gelden)
• Roomservice 
• Bagageservice bij in- en ontschepen
• Engelstalige begeleiding aan boord

• Toeslagen voor andere type accommodaties
• Eventuele brandstoftoeslag en ruimbagage
• Persoonlijke uitgaven
• Wi-Fi aan boord
• Fooien
• Overige maaltijden en dranken
• Optionele excursies en activiteiten
• Optioneel bij te boeken: privétaxi van huisadres naar haven Rotterdam en weer terug.
• Reis- en/of annuleringsverzekering
• Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

 

Tarieven en voorwaarden vliegtickets
Vliegtickets zijn beschikbaar in diverse klassen. In elke klasse gelden verschillende voorwaarden en tarieven. Bij het berekenen van onze verkoopprijzen gaan wij uit van de prijzen voor de vliegtickets zoals deze op dat moment beschikbaar zijn. Wij zijn gerechtigd om eventuele vlucht-, brandstof- en bagagetoeslagen door te berekenen indien de vliegtickets niet meer voor ditzelfde tarief boekbaar zijn als de tarieven die ons bij de calculatie van de prijzen bekend waren. De tarieven kunnen namelijk dagelijks variëren. Op het moment dat u definitief boekt, bekijken wij nogmaals het dan geldende tarief. Zodra u met dit dagtarief akkoord gaat, zetten wij de vluchten 24 uur voor dit tarief voor u in optie. Wij sturen u dan per omgaande digitaal de factuur, zodat u de aanbetaling in orde kunt maken. Na ontvangst van uw aanbetaling kunnen wij uw vliegtickets definitief bevestigen bij onze leverancier. De vliegtickets die Robinson Cruises voor u boekt zijn gebaseerd op de voordeligste klasse. Dit betekent dat de tickets non-refundable zijn, waardoor de tickets niet kosteloos gewijzigd kunnen worden. Annulering van de vliegtickets leidt tot annuleringskosten die kunnen oplopen tot de volledige ticketkosten. Bedragen voor vluchten zijn niet-restitueerbaar (geen geld terug). Mocht u een vliegticket wensen te boeken met gunstigere voorwaarden en meer vrijheid, dan maken wij dit graag voor u in orde. De prijs van het vliegticket zal derhalve vaak wel hoger zijn. Natuurlijk kunnen wij ook vliegtickets in Businessclass voor u reserveren tegen een toeslag.

Betaling
Robinson Cruises is aangesloten bij de ANVR en SGR. Voor u de garantie dat uw cruise in goede handen is. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Na ontvangst van de bevestiging / factuur dient u een bedrag (aanbetaling) te voldoen gelijk aan 25% van de totaal overeengekomen reissom en de premie van de verzekering (incl. 21% assurantiebelasting en poliskosten € 3,50) en eventuele kosten van een non-refundable vliegticket. Voor sommige cruises hanteren wij een afwijkende aanbetaling zoals vermeld in de optie/offerte. Het restant van de reissom moet uiterlijk 50 dagen voor aanvang van deze reis, zonder dat u hiervan bericht krijgt, in ons bezit zijn. Bij niet tijdige betaling zijn wij gerechtigd de geboekte reis te annuleren. Reeds betaalde gelden worden dan niet gerestitueerd; de annuleringsbepalingen zijn dan onverminderd van toepassing. Bij boeking binnen 50 dagen voor aanvang van de reis moet terstond de gehele reissom worden voldaan.

Reisdocumentatie
Ca. 10 dagen voordat uw cruise vertrekt ontvangt u van ons uw reisdocumentatie per post thuis gestuurd.

Voorwaarden
Op deze reis zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing, evenals de Algemene Voorwaarden zoals vermeld op deze website. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Wijzigingen in vaarroute, vaarschema en/of excursieprogramma om nautische, veiligheids-, volksgezondheids- en/of organisatorische redenen voorbehouden.
Indien een boeking ongedaan wordt gemaakt, zijn per persoon de volgende annuleringskosten verschuldigd en de kosten van uw non-refundable vliegtickets:
a. Bij annulering tot de 50e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 25% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
b. Bij annulering vanaf de 49e dag (inclusief) tot de 35e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 60% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
c. Bij annulering vanaf de 34e dag (inclusief) tot de 20e dag (inclusief) voor vertrek: 85% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
d. Bij annulering vanaf de 19e dag (inclusief) tot de vertrekdag of later: de volledige reissom + uw non-refundable vliegticket.

Robinson_Dieke_CTAblok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Wilt u meer weten over onze unieke reisarrangementen of heeft u advies nodig over uw volgende cruise?

Bel +31 (0)88 - 13 07 310
Brochure Robinson Zeecruises 2023-2024
Luxe brochure
Unieke cruises met de mooiste schepen
  • Ruim 100 pagina’s cruise-inspiratie
  • Bijzondere landarrangementen
  • Gratis bij u thuisbezorgd
Brochure aanvragen

Vergelijkbare reizen

Bekijk ook onze andere luxe zeecruises