Ruim 50 jaar ervaring
Persoonlijk advies op maat
Wereldwijd aanbod
Martinique-1
U bevindt zich hier: Home
Reisaanbod
Zeecruises
Van New York naar de Caribbean

Zonnige cruise naar de Caribbean

zeecruises

Van New York naar Miami

Vaar mee met de luxe Europa 2 vanuit New York via de Caribbean naar Miami.

Bermuda
St. Barts
Curaçao
Volgend vertrek
29-10-2023
Reisduur
15 dagen
Vertrekpunt
New York
Rederij
Hapag Lloyd Cruises
Schip
EUROPA 2
Destin
Vanaf 9.111,-
Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.
Brochure aanvragen Brochure aanvragen
Navigatie
Unieke belevenis Programma en excursies Cruiseschip Reisinformatie Prijsinformatie
Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Caribische cruise vanuit New York

Vaar met 's werelds beste cruiseschip deze zonnige route vanuit New York via Bermuda en de Antillen naar Miami. Aan boord wordt u op alle vlakken in de watten gelegd, culinair zijn de restaurants van topniveau en de persoonlijke service is ongeëvenaard. De Europa 2 heeft een uitgebreide Spa, zwembaden en een entertainmentteam. Eén ding is zeker: u zult zich geen moment vervelen! 

Europa 2
St. Barths
Europa 2
Bermuda
New York
New York
New York
Vrijheidsbeeld New York
Europa 2
Antigua
Europa 2
St. Maarten
Europa 2
Aruba
Europa 2
Europa 2
Veeg naar links

Programma en excursies

Dag 1 en 2 - New York, inscheping

Na inscheping overnacht u aan boord. De Europa 2 vertrekt de volgende dag om 10.00 uur vanuit New York. Indien gewenst kan Robinson Cruises de vluchten en een eventueel hotelverblijf voor u verzorgen.

Hornblower_Bateaux New York-2

Dag 3 - Op zee

Geniet van deze dagen op zee om optimaal gebruik te maken van de faciliteiten aan boord van uw luxe cruiseschip, laat u masseren of boek een schoonheidsbehandeling in de Spa.

Europa 2 Pooldeck

Dag 4 - Royal Naval Dockyard, Bermuda

Aankomst om 09.00 uur en vertrek om 15.00 uur. Royal Naval Dockyard ligt op Ireland Island, één van de grootste eilanden van Bermuda. Tussen de pastelgetinte huisjes vindt u hier prachtige stranden en het National Museum van Bermuda.

Scenic Eclipse

Dag 5 en 6 - Op zee

Geniet van de faciliteiten die de Europa 2 u te bieden heeft, bijvoorbeeld in de jacuzzi met een drankje of in de sauna.

Europa 2 zonnedek-1

Dag 7 - Gustavia, St. Barts

Aankomst om 08.00 uur en vertrek 00.00 uur. Gustavia kent veel Franse invloeden omdat dit eiland ooit door Fransen gesticht is. Het is een populair eiland nu bij celebrities, die hier prachtige villa's laten bouwen.

St Barts (2)

Dag 8 - St. John's - Antigua & Barbuda

Aankomst 08.00 uur en vertrek 18.00 uur. Antigua staat bekend om haar prachtige regenwouden en de vele soorten vogels die hier voorkomen. Maak een tocht naar de zuidkust en ga zwemmen met pijlstaartroggen.

Antigua-1

Dag 9 - Marigot Bay, St. Lucia

Aankomst om 08.00 uur en vertrek 19.00 uur. St. Lucia is een groen eiland met The Pitons, 2 steile vulkanische kraters. Maak een excursie door de jungle in de binnenlanden.

ST. Lucia

Dag 10 - Op zee

Geniet van deze dag op zee om optimaal gebruik te maken van de faciliteiten aan boord en kom bij van alle indrukken.

Europa 2 Daybeds

Dag 11 - Willemstad, Curaçao

Aankomst 07.00 uur en vertrek om 22.00 uur. Het voor velen bekende Curaçao heeft natuurlijk veel te bieden. Slenter door de gezellige straatjes van Willemstad of relax op één van de stranden.

Curacao1

Dag 12 - Oranjestad, Aruba

Aankomst 07.00 uur en vertrek 15.00 uur. Geniet van een dag strand aan één van Aruba's mooiste stranden met de beroemde divi divi bomen op de achtergrond.

ARuba

Dag 13 en 14 - Op zee

Geniet nog even van de faciliteiten die de Europa 2 u te bieden heeft, bijvoorbeeld in de jacuzzi met een drankje of in de sauna.

Europa 2 Yacht Club Restaurant terrace

Dag 15 - Miami

Aankomst om 08.00 uur en einde van uw reis. Robinson Cruises kan de vlucht terug en een eventueel verblijf hier voor u regelen.

Miami
Toon meer
Toon minder

Welkom aan boord van Europa 2

Welkom aan boord van de EUROPA 2! Net als bij haar zusterschip, de EUROPA, zult u zich direct thuis voelen wanneer u aan boord komt. De filosofie van de EUROPA 2 is om u de vrijheid te brengen die u nastreeft. Doordat deze filosofie in alles verweven is wordt cruisen met dit schip weer een hele nieuwe ervaring! Met een maximum van 500 passagiers is de EUROPA 2 klein genoeg om te genieten van uiterst persoonlijke service en aan te kunnen leggen in kleinere havens. Ook dit cruiseschip van rederij Hapag-Lloyd werd gewaardeerd met een uiterst hoge score in de Berlitz Cruise Guide. 

Europa 2_aerial
Europa 2
Europa 2 Veranda Suite-1
Veranda Suite
EUROPA 2 Ocean Suite (1)
Ocean Suite
Europa 2 Yacht Club Restaurant terrace
Europa 2 Restaurant buiten
Europa 2 Yacht Club Restaurant-1
Yacht Club Restaurant
Europa 2 The Belvedere
The Belvedere
Europa 2 Serenissimia (italian)
Serenissimia
Europa 2 Pooldeck-1
Zwembad
Europa 2 Ocean SPa
Spa buiten
Europa 2 Ocean Spa 2
Spa
Europa 2 Restaurant Elements (asian)
Elements
Europa 2 Club
Club
Veeg naar links

Reisinformatie

 

Praktische informatie

U heeft voor deze reis een paspoort nodig, dat na terugkomst nog minstens 6 maanden geldig moet zijn. Heeft u niet de Nederlandse of Belgische nationaliteit dan adviseren wij u contact op te nemen met het consulaat. U bent er zelf verantwoordelijk voor om tijdens uw reis in het bezit te zijn van de juiste documenten, maar we adviseren u uiteraard graag hierover.

Voor bepaalde landen worden extra reisdocumenten en vaccinaties verplicht gesteld. Bij boeking ontvangt u alle informatie m.b.t. deze reisvoorwaarden.

Prijsinformatie

Reissom
Toeslagen
Inbegrepen
Niet inbegrepen
Voorwaarden
15-daagse Caribische cruise
Vanaf 9.111,- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

De reissom is per persoon en gebaseerd op een verblijf in een Ocean Suite. Toeslagen voor andere type Suites vindt u onder het tabblad 'toeslagen'.  

Prijzen kunnen wijzigen op basis van beschikbaarheid. Informeer bij onze Travel Consultants naar de actuele prijzen. 

Vertrekdatum
Prijs per persoon
29 oktober 2023
v.a. 9.111,-

De reissom is p.p. en gebaseerd op een 2-pers. Ocean Suite

Toeslagen overige types en alleengebruik op aanvraag. 

Prijzen kunnen wijzigen op basis van beschikbaarheid. Informeer bij onze Travel Consultants naar de actuele prijzen. 

• Luxe cruise met Europa 2 in een Ocean Suite
• Alle havengelden en taksen
• Deelname aan activiteiten/lezingen aan boord (als hygiëne- en veiligheidsvoorschriften dit toelaten)
• Gebruik van Spa aan boord (exclusief behandelingen)
• Alle maaltijden
• Roomservice
• Bagageservice bij in- en ontschepen
• Duits- en Engelstalige begeleiding aan boord
• Gratis vervoer naar de stad in de meeste havens
• Gevulde minibar in de hut

• Toeslagen voor andere type accommodaties
• Vluchten, transfers en hotelovernachtingen
• Eventuele brandstoftoeslag
• Vluchten, transfers en/of hotelovernachtingen
• Ruimbagage (bij boeking te reserveren)
• Persoonlijke uitgaven
• Overige maaltijden en dranken
• Optionele excursies of activiteiten
• Reis- en/of annuleringsverzekering
• 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

 

Tarieven en voorwaarden vliegtickets
Vliegtickets zijn beschikbaar in diverse klassen. In elke klasse gelden verschillende voorwaarden en tarieven. Bij het berekenen van onze verkoopprijzen gaan wij uit van de prijzen voor de vliegtickets zoals deze op dat moment beschikbaar zijn. Wij zijn gerechtigd om eventuele vlucht-, brandstof- en bagagetoeslagen door te berekenen indien de vliegtickets niet meer voor ditzelfde tarief boekbaar zijn als de tarieven die ons bij de calculatie van de prijzen bekend waren. De tarieven kunnen namelijk dagelijks variëren. Op het moment dat u definitief boekt, bekijken wij nogmaals het dan geldende tarief. Zodra u met dit dagtarief akkoord gaat, zetten wij de vluchten 24 uur voor dit tarief voor u in optie. Wij sturen u dan per omgaande digitaal de factuur, zodat u de aanbetaling in orde kunt maken. Na ontvangst van uw aanbetaling kunnen wij uw vliegtickets definitief bevestigen bij onze leverancier. De vliegtickets die Robinson Cruises voor u boekt zijn gebaseerd op de voordeligste klasse. Dit betekent dat de tickets non-refundable zijn, waardoor de tickets niet kosteloos gewijzigd kunnen worden. Annulering van de vliegtickets leidt tot annuleringskosten die kunnen oplopen tot de volledige ticketkosten. Bedragen voor vluchten zijn niet-restitueerbaar (geen geld terug). Mocht u een vliegticket wensen te boeken met gunstigere voorwaarden en meer vrijheid, dan maken wij dit graag voor u in orde. De prijs van het vliegticket zal derhalve vaak wel hoger zijn. Natuurlijk kunnen wij ook vliegtickets in Businessclass voor u reserveren tegen een toeslag.

Betaling
Robinson Cruises is aangesloten bij de ANVR en SGR. Voor u de garantie dat uw cruise in goede handen is. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Na ontvangst van de bevestiging / factuur dient u een bedrag (aanbetaling) te voldoen gelijk aan 25% van de totaal overeengekomen reissom en de premie van de verzekering (incl. 21% assurantiebelasting en poliskosten € 3,50) en eventuele kosten van een non-refundable vliegticket. Voor sommige cruises hanteren wij een afwijkende aanbetaling zoals vermeld in de optie/offerte. Het restant van de reissom moet uiterlijk 135 dagen voor aanvang van deze reis, zonder dat u hiervan bericht krijgt, in ons bezit zijn. Bij niet tijdige betaling zijn wij gerechtigd de geboekte reis te annuleren. Reeds betaalde gelden worden dan niet gerestitueerd; de annuleringsbepalingen zijn dan onverminderd van toepassing. Bij boeking binnen 135 dagen voor aanvang van de reis moet terstond de gehele reissom worden voldaan.

Reisdocumentatie
Ca. 10 dagen voordat uw cruise vertrekt ontvangt u van ons uw reisdocumentatie per post thuis gestuurd.

Voorwaarden
Op deze reis zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing, evenals de Algemene Voorwaarden zoals vermeld op deze website. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Wijzigingen in vaarroute, vaarschema en/of excursieprogramma om nautische, veiligheids-, volksgezondheids- en/of organisatorische redenen voorbehouden.
Indien een boeking ongedaan wordt gemaakt, zijn per persoon de volgende annuleringskosten verschuldigd en de kosten van uw non-refundable vliegtickets:
a. Bij annulering tot de 135e dag (exclusief) voor de vertrekdag: de aanbetaling of 25% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
b. Bij annulering vanaf de 134e dag (inclusief) tot de 95e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 55% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
c. Bij annulering vanaf de 94e dag (inclusief) tot de 65e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 80% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
d. Bij annulering vanaf de 64e dag (inclusief) tot de vertrekdag of later: de volledige reissom + uw non-refundable vliegticket.

Robinson_Dieke_CTAblok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Wilt u meer weten over onze unieke reisarrangementen of heeft u advies nodig over uw volgende cruise?

Bel +31 (0)88 - 13 07 310
Brochure Robinson Zeecruises 2023-2024
Luxe brochure
Unieke cruises met de mooiste schepen
  • Ruim 100 pagina’s cruise-inspiratie
  • Bijzondere landarrangementen
  • Gratis bij u thuisbezorgd
Brochure aanvragen

Vergelijkbare reizen

Bekijk ook onze andere luxe zeecruises