Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
n°-647_B070318_Torres-Del-Paine©StudioPONANT-Lea P

Ongerept
Patagonië

zeecruises

Chileense Fjorden

Een magische wereld van gletsjers en fjorden aan boord van L'Austral.

Chili
Patagonië
Volgend vertrek
27-02-2024
Reisduur
15 dagen
Vertrekpunt
Ushuaia
Rederij
Ponant
Schip
L'Austral
Destin
Vanaf 7.680,-
Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.
Brochure aanvragen Brochure aanvragen
Navigatie
Unieke belevenis Programma en excursies Cruiseschip Reisinformatie Prijsinformatie
Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Zuid-Amerika Cruise vanuit Santiago de Chili 

Een magische wereld van gletsjers en fjorden, dat is deze expeditie met Ponant. L’Austral komt op de meest afgelegen plekken van Patagonië en laat u een keur aan gletsjers zien! Houd uw camera in de aanslag voor deze bestemming waar maar weinig mensen komen. Naast muren van ijs en diepe fjorden ziet u de prachtige dieren die in dit gebied leven.

Cruise L'Austral
Ushuaia
Cruise L'Austral
Chili
Cruise L'Austral
Panoramisch uitzicht
Cruise L'Austral
L'Austral
Cruise L'Austral
L'Austral
Cruise L'Austral
Gletsjer
Cruise L'Austral
Kaap Hoorn
Veeg naar links

Programma en excursies

Dag 1 - Buenos Aires, overnachting

Na aankomst in Buenos Aires wordt u opgewacht door Ponant Cruises voor uw overnachting. Natuurlijk kunnen wij ook voor u de vluchten of een langer verblijf verzorgen.

Buenos Aires 2

Dag 2 - Ushuaia, Argentinië

Uw chartervlucht naar Ushuaia wordt door Ponant Cruises verzorgd, na aankomst scheept u in aan boord van L'Austral. Het schip vertrekt om 18.00 uur. Ushuaia is de zuidelijke grens van Argentinië en een afgelegen plek. Maar ook toegangspoort tot Terra del Fuego National Park, de Argentijnse immense wildernis. 

Cruise Oosterdam

Dag 3 en 4 - Op zee

U kunt L'Austral verkennen en even bijkomen van alle indrukken en relaxen in de Spa of aan het zwembad.

Ponant - LAustral - Zonnedek

Dag 5 - Tortel

Tortel is een pittoresk kleurrijk vissersdorpje, gelegen in het hart van Patagonië. Het biedt een prachtig natuurgebied, omgeven door bergen. In het dorp zelf zijn beeldhouwwerken te vinden van lokale artiesten. nathalie-michel-chile-hd-horizontal-

Dag 6 - Cruisen door de English Passage

Kijk goed rondom het schip want tijdens deze prachtige tocht kunt u dolfijnen, watervallen en zeehonden zien! Prachtige route door één van de grootste Patagonische kanalen.

MontageDiamant copie

Dag 7 - Cruisen Pie Xi Gletsjer

Ook deze tocht is prachtig, omringd door schitterend landschap komt u bij een meer dan 1200 km2 grote oppervlakte aan ijslandschap. Dit is het op drie na grootste ijsgebied van de wereld.

L'Austral

Dag 8 - Estero las Montanas

In het hart van Bernando O'Higgings National Park ligt het grootste beschermde gebied van Chili, de El Burjo gletsjer, aan het eind van het Azië fjord. Geniet van dit prachtige natuurverschijnsel.

Glacier El Brujo-Chili@Studio Ponant-Olivier Blaud

Dag 9 - Cruisen door straat van Magellan

Vernoemd naar de bekende Portugese avonturier Ferdinand Magellan komt u in een avontuurlijk stuk van Chili. Een bijzondere plek om doorheen te varen.

Cruise Oosterdam

Dag 10 - Ainsworth Bay

Deze kleine stad ligt in Alberto de Agostini National Park. Het is een indrukwekkend natuurgebied met prachtige watervallen, vergezichten en ravijnen. Hier treft u ook de Magellanic pinguïns. Ainsworth bay (1)

Dag 11 - Agula Glacier, Agostini Glacier

Deze gletsjers liggen in het Tierra del Fuego gebied, een natuurgebied dat letterlijk het regenwoud scheidt van de gletsjers en besneeuwde bergen.

No-3268_B060222_Ushuaia-Talcahuano©StudioPONANT-JulieLacombe_+Clair

Dag 12 - Garibaldi Glacier

Deze gletsjer ligt in een smalle arm van het Garibaldi Fjord. Om hier te komen gaat u eerst door een dik groen gebied, dit maakt het contrast tussen de extreme natuur hier nog groter.

_MG_6259_B040319_Glacier_Garibaldi_StudioPonant_MorganeMonneret

Dag 13 - Cruisen om Kaap Hoorn

Dit stukje zee is meestal onvoorspelbaar en kan behoorlijk wild zijn, afhankelijk van de weersomstandigheden. 24Dec17h23m30s_Paradise Harbour©PONANT-MLouagie_LOU_2796

Dag 14 - Puerto Williams

Puerto Williams ligt vlakbij de grens met Argentinië. Het is een plek met weelderige flora en fauna, gelegen in een geïsoleerde positie middenin de Patagonische Andes.

Patagonie_ToressDelPaine©StudioPonant_MorganeMonneret

Dag 15 - Ushuaia, Buenos Aires

L'Austral komt aan om 07.00 uur, u vliegt terug naar Buenos Aires, hier eindigt uw reis. Natuurlijk kunnen wij de terugvlucht voor u verzorgen. 

V_ms-PaulGauguin_evening_0747��PAULGAUGUIN-PONANT-Tim McKenna
Toon meer
Toon minder

Welkom aan boord van L'Austral

L'Austral behoort tot de generatie van kleine cruiseschepen en kent net als de andere Ponant schepen de bekende, Franse finesse. De lichte kleuren, elegante lijnen en het verfijnde ontwerp maken ook L'Austral tot een fijn en comfortabel cruiseschip. Met twee restaurants (Le Rodrigues en Le Coromandel), mooie openbare ruimtes en elegante hutten en suites zult u zich niet snel vervelen! Op L'Austral zijn 132 hutten aanwezig, variërend van standaardhutten tot Prestige suites en Deluxe suites. Al deze hutten zijn van alle gemakken voorzien en ingericht door Franse ontwerpers. Ook is er een theater aanwezig waar professionele dansers en zangers een geweldige show weggeven. Wanneer u het een avond wat rustiger aan wilt doen, heeft het schip ook een bibliotheek. In deze bibliotheek is zo'n grote variatie boeken aanwezig, dat er ongetwijfeld een interessant exemplaar voor u tussen zit. 

Ponant - LAustral
L'Austral
Ponant - LAustral
L'Austral
Ponant - LAustral pooldek
L'Austral zwembad
Ponant - LAustral Panoramabar
L'Austral Panoramabar
Ponant - LAustral - Zonnedek
L'Austral Zonnedek
Ponant - LAustral
L'Austral
Ponant - LAustral - Suite
L'Austral Suite
Ponant - LAustral - Suite Prestige (2)
L'Austral Suite Prestige
Veeg naar links

Reisinformatie

Praktische informatie

U heeft voor deze reis een paspoort nodig, dat na terugkomst nog minstens 6 maanden geldig moet zijn. Heeft u niet de Nederlandse of Belgische nationaliteit dan adviseren wij u contact op te nemen met het consulaat. U bent er zelf verantwoordelijk voor om tijdens uw reis in het bezit te zijn van de juiste documenten, maar we adviseren u uiteraard graag hierover.

Voor bepaalde landen worden extra reisdocumenten en vaccinaties verplicht gesteld. Bij boeking ontvangt u alle informatie m.b.t. deze reisvoorwaarden.

Prijsinformatie

Reissom
Toeslagen
Inbegrepen
Niet inbegrepen
Voorwaarden
15-daagse cruise Chileense Fjorden
Vanaf 7.680,- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

De reissom is per persoon en gebaseerd op een verblijf in een Superior Stateroom. Toeslagen voor andere type Suites vindt u onder het tabblad 'toeslagen'. 

Prijzen kunnen wijzigen op basis van beschikbaarheid. Informeer bij onze Travel Consultants naar de actuele prijzen. 

Vertrekdatum
Prijs per persoon
27 februari 2024
v.a. 7.680,-

De reissom is p.p. en gebaseerd op een 2-pers. Superior Stateroom

Voor meer mogelijkheden, toeslagen voor alleengebruik en overige toeslagen, neem contact met ons op.

Prijzen kunnen wijzigen op basis van beschikbaarheid. Informeer bij onze Travel Consultants naar de actuele prijzen. 

• Luxe cruise met L'Austral in een Superior Stateroom
• Alle havengelden en taksen
• Deelname aan activiteiten en entertainment aan boord (als hygiëne- en veiligheidsvoorschriften dit toelaten)
• Verzorging op basis van all-inclusive tijdens de cruise
• Captain’s dinner, welkomst cocktail en galadiner
• 24-uur roomservice
• Bagageservice bij in- en ontschepen
• Engelstalige begeleiding aan boord
• Wi-Fi tijdens de cruise
• Deel excursies

• Toeslagen voor andere type accommodaties
• Eventuele brandstoftoeslag
• Vluchten, transfers en evt.  hotelovernachtingen
• Persoonlijke uitgaven
• Optionele excursies of activiteiten
• Overige maaltijden en drankjes
• Fooien 
• Wi-Fi 
• Reis- en/of annuleringsverzekering
• 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

 

Tarieven en voorwaarden vliegtickets
Vliegtickets zijn beschikbaar in diverse klassen. In elke klasse gelden verschillende voorwaarden en tarieven. Bij het berekenen van onze verkoopprijzen gaan wij uit van de prijzen voor de vliegtickets zoals deze op dat moment beschikbaar zijn. Wij zijn gerechtigd om eventuele vlucht-, brandstof- en bagagetoeslagen door te berekenen indien de vliegtickets niet meer voor ditzelfde tarief boekbaar zijn als de tarieven die ons bij de calculatie van de prijzen bekend waren. De tarieven kunnen namelijk dagelijks variëren. Op het moment dat u definitief boekt, bekijken wij nogmaals het dan geldende tarief. Zodra u met dit dagtarief akkoord gaat, zetten wij de vluchten 24 uur voor dit tarief voor u in optie. Wij sturen u dan per omgaande digitaal de factuur, zodat u de aanbetaling in orde kunt maken. Na ontvangst van uw aanbetaling kunnen wij uw vliegtickets definitief bevestigen bij onze leverancier. De vliegtickets die Robinson Cruises voor u boekt zijn gebaseerd op de voordeligste klasse. Dit betekent dat de tickets non-refundable zijn, waardoor de tickets niet kosteloos gewijzigd kunnen worden. Annulering van de vliegtickets leidt tot annuleringskosten die kunnen oplopen tot de volledige ticketkosten. Bedragen voor vluchten zijn niet-restitueerbaar (geen geld terug). Mocht u een vliegticket wensen te boeken met gunstigere voorwaarden en meer vrijheid, dan maken wij dit graag voor u in orde. De prijs van het vliegticket zal derhalve vaak wel hoger zijn. Natuurlijk kunnen wij ook vliegtickets in Businessclass voor u reserveren tegen een toeslag.

Betaling
Robinson Cruises is aangesloten bij de ANVR en SGR. Voor u de garantie dat uw cruise in goede handen is. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Na ontvangst van de bevestiging / factuur dient u een bedrag (aanbetaling) te voldoen gelijk aan 25% van de totaal overeengekomen reissom en de premie van de verzekering (incl. 21% assurantiebelasting en poliskosten € 3,50) en eventuele kosten van een non-refundable vliegticket. Voor sommige cruises hanteren wij een afwijkende aanbetaling zoals vermeld in de optie/offerte. Het restant van de reissom moet uiterlijk 95 dagen voor aanvang van deze reis, zonder dat u hiervan bericht krijgt, in ons bezit zijn. Bij niet tijdige betaling zijn wij gerechtigd de geboekte reis te annuleren. Reeds betaalde gelden worden dan niet gerestitueerd; de annuleringsbepalingen zijn dan onverminderd van toepassing. Bij boeking binnen 95 dagen voor aanvang van de reis moet terstond de gehele reissom worden voldaan.

Reisdocumentatie
Ca. 10 dagen voordat uw cruise vertrekt ontvangt u van ons uw reisdocumentatie per post thuis gestuurd.

Voorwaarden
Op deze reis zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing, evenals de Algemene Voorwaarden zoals vermeld op deze website. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Wijzigingen in vaarroute, vaarschema en/of excursieprogramma om nautische, veiligheids-, volksgezondheids- en/of organisatorische redenen voorbehouden.
Indien een boeking ongedaan wordt gemaakt, zijn per persoon de volgende annuleringskosten verschuldigd en de kosten van uw non-refundable vliegtickets:
a. Bij annulering tot de 245e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 15% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
b. Bij annulering vanaf de 244e dag (inclusief) tot 185e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 25% van de reissom + uw non-refundable vliegticket + uw non-refundable vliegticket.
c. Bij annulering vanaf de 184e dag (inclusief) tot de 95e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 30% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
d. Bij annulering vanaf de 94e dag (inclusief) tot de 65e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 55% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
e. Bij annulering vanaf de 64e dag (inclusief) tot de 35e dag (inclusief) voor vertrek: 80% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
f. Bij annulering vanaf de 34e dag (inclusief) tot de vertrekdag of later: de volledige reissom + uw non-refundable vliegticket.

Reissom
15-daagse cruise Chileense Fjorden
Vanaf 7.680,- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

De reissom is per persoon en gebaseerd op een verblijf in een Superior Stateroom. Toeslagen voor andere type Suites vindt u onder het tabblad 'toeslagen'. 

Prijzen kunnen wijzigen op basis van beschikbaarheid. Informeer bij onze Travel Consultants naar de actuele prijzen. 

Vertrekdatum
Prijs per persoon
27 februari 2024
v.a. 7.680,-
Toeslagen

De reissom is p.p. en gebaseerd op een 2-pers. Superior Stateroom

Voor meer mogelijkheden, toeslagen voor alleengebruik en overige toeslagen, neem contact met ons op.

Prijzen kunnen wijzigen op basis van beschikbaarheid. Informeer bij onze Travel Consultants naar de actuele prijzen. 

Inbegrepen

• Luxe cruise met L'Austral in een Superior Stateroom
• Alle havengelden en taksen
• Deelname aan activiteiten en entertainment aan boord (als hygiëne- en veiligheidsvoorschriften dit toelaten)
• Verzorging op basis van all-inclusive tijdens de cruise
• Captain’s dinner, welkomst cocktail en galadiner
• 24-uur roomservice
• Bagageservice bij in- en ontschepen
• Engelstalige begeleiding aan boord
• Wi-Fi tijdens de cruise
• Deel excursies

Niet inbegrepen

• Toeslagen voor andere type accommodaties
• Eventuele brandstoftoeslag
• Vluchten, transfers en evt.  hotelovernachtingen
• Persoonlijke uitgaven
• Optionele excursies of activiteiten
• Overige maaltijden en drankjes
• Fooien 
• Wi-Fi 
• Reis- en/of annuleringsverzekering
• 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

 

Voorwaarden

Tarieven en voorwaarden vliegtickets
Vliegtickets zijn beschikbaar in diverse klassen. In elke klasse gelden verschillende voorwaarden en tarieven. Bij het berekenen van onze verkoopprijzen gaan wij uit van de prijzen voor de vliegtickets zoals deze op dat moment beschikbaar zijn. Wij zijn gerechtigd om eventuele vlucht-, brandstof- en bagagetoeslagen door te berekenen indien de vliegtickets niet meer voor ditzelfde tarief boekbaar zijn als de tarieven die ons bij de calculatie van de prijzen bekend waren. De tarieven kunnen namelijk dagelijks variëren. Op het moment dat u definitief boekt, bekijken wij nogmaals het dan geldende tarief. Zodra u met dit dagtarief akkoord gaat, zetten wij de vluchten 24 uur voor dit tarief voor u in optie. Wij sturen u dan per omgaande digitaal de factuur, zodat u de aanbetaling in orde kunt maken. Na ontvangst van uw aanbetaling kunnen wij uw vliegtickets definitief bevestigen bij onze leverancier. De vliegtickets die Robinson Cruises voor u boekt zijn gebaseerd op de voordeligste klasse. Dit betekent dat de tickets non-refundable zijn, waardoor de tickets niet kosteloos gewijzigd kunnen worden. Annulering van de vliegtickets leidt tot annuleringskosten die kunnen oplopen tot de volledige ticketkosten. Bedragen voor vluchten zijn niet-restitueerbaar (geen geld terug). Mocht u een vliegticket wensen te boeken met gunstigere voorwaarden en meer vrijheid, dan maken wij dit graag voor u in orde. De prijs van het vliegticket zal derhalve vaak wel hoger zijn. Natuurlijk kunnen wij ook vliegtickets in Businessclass voor u reserveren tegen een toeslag.

Betaling
Robinson Cruises is aangesloten bij de ANVR en SGR. Voor u de garantie dat uw cruise in goede handen is. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Na ontvangst van de bevestiging / factuur dient u een bedrag (aanbetaling) te voldoen gelijk aan 25% van de totaal overeengekomen reissom en de premie van de verzekering (incl. 21% assurantiebelasting en poliskosten € 3,50) en eventuele kosten van een non-refundable vliegticket. Voor sommige cruises hanteren wij een afwijkende aanbetaling zoals vermeld in de optie/offerte. Het restant van de reissom moet uiterlijk 95 dagen voor aanvang van deze reis, zonder dat u hiervan bericht krijgt, in ons bezit zijn. Bij niet tijdige betaling zijn wij gerechtigd de geboekte reis te annuleren. Reeds betaalde gelden worden dan niet gerestitueerd; de annuleringsbepalingen zijn dan onverminderd van toepassing. Bij boeking binnen 95 dagen voor aanvang van de reis moet terstond de gehele reissom worden voldaan.

Reisdocumentatie
Ca. 10 dagen voordat uw cruise vertrekt ontvangt u van ons uw reisdocumentatie per post thuis gestuurd.

Voorwaarden
Op deze reis zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing, evenals de Algemene Voorwaarden zoals vermeld op deze website. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Wijzigingen in vaarroute, vaarschema en/of excursieprogramma om nautische, veiligheids-, volksgezondheids- en/of organisatorische redenen voorbehouden.
Indien een boeking ongedaan wordt gemaakt, zijn per persoon de volgende annuleringskosten verschuldigd en de kosten van uw non-refundable vliegtickets:
a. Bij annulering tot de 245e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 15% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
b. Bij annulering vanaf de 244e dag (inclusief) tot 185e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 25% van de reissom + uw non-refundable vliegticket + uw non-refundable vliegticket.
c. Bij annulering vanaf de 184e dag (inclusief) tot de 95e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 30% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
d. Bij annulering vanaf de 94e dag (inclusief) tot de 65e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 55% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
e. Bij annulering vanaf de 64e dag (inclusief) tot de 35e dag (inclusief) voor vertrek: 80% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
f. Bij annulering vanaf de 34e dag (inclusief) tot de vertrekdag of later: de volledige reissom + uw non-refundable vliegticket.

Robinson_Dieke_CTAblok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Wilt u meer weten over onze unieke reisarrangementen of heeft u advies nodig over uw volgende cruise?

Bel +31 (0)88 - 13 07 310
Brochure Robinson Zeecruises 2023-2024
Luxe brochure
Unieke cruises met de mooiste schepen
  • Ruim 100 pagina’s cruise-inspiratie
  • Bijzondere landarrangementen
  • Gratis bij u thuisbezorgd
Brochure aanvragen

Vergelijkbare reizen

Bekijk ook onze andere luxe zeecruises