Ruim 50 jaar ervaring
Persoonlijk advies op maat
Wereldwijd aanbod
Sarande 1
U bevindt zich hier: Home
Reisaanbod
Zeecruises
Franse Rivièra en Italiaanse kust

Luxe cruise vanuit Rome naar Monaco

zeecruises

Franse Rivièra en Italiaanse kust

Luxe cruise met het allernieuwste schip van Silversea, de Silver Nova. Na inscheping in Rome ontdekt u o.a. Elba, Sardinië en de Franse zuidkust

Ontscheping in Monte Carlo
Volgend vertrek
--
Reisduur
8 dagen
Vertrekpunt
Civitavecchia
Rederij
Silversea
Schip
Silver Nova
Destin
Vanaf 5.300,-
Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.
Brochure aanvragen Brochure aanvragen
Navigatie
Unieke belevenis Programma en excursies Cruiseschip Reisinformatie Prijsinformatie
Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Franse en Italiaanse Rivièra 

Nieuwer kan het bijna niet: de Silver Nova komt vanaf 2023 in de vaart! Ze neemt u vanuit Rome mee naar Elba, Sardinië en de Franse zuidkust. Een afwisselende route langs mondaine badplaatsen. Deze nieuwe generatie schepen van Silversea is duurzamer en wordt aangedreven op LNG: een keuze voor luxe én duurzaamheid! 

Cruise Silver Nova
Sardinië
Cruise Silver Nova
Monaco
Cruise Silver Nova
Antibes
Cruise Silver Nova
Alghero, Sardinië
Cruise Silver Nova
Portoferraio, Italië
Cruise Silver Nova
Genua
Cruise Silver Nova
Toulon
Cruise Silver Nova
Rome
Veeg naar links

Programma en excursies

Dag 1 - Civitavecchia (Rome), inscheping

Inscheping in Civitavecchia, de havenstad nabij Rome, en vertrek met de Silver Nova om 19.00 uur. Cruise Silver Nova

Dag 2 - Alghero, Sardinië

Aankomst 10.00 uur, vertrek 18.00 uur. Algheron ligt op Sardinië, een eiland met ongerepte natuurgebieden van granieten rotsformaties en prachtige baaien met kristalhelder water. De stad Alghero wordt ook wel klein Barcelona genoemd, maar is toch echt Italiaans.

Alghero Sardinie (1)

Dag 3 - Livorno, Italië

Aankomst 09.30 uur, vertrek 21.00 uur. Livorno is met name de toegangspoort tot bekende toeristische steden als Pisa en het beroemde Florence. 

Florence

Dag 4 - Portoferraio, Italië

Aankomst 08.00 uur, vertrek 23.00 uur. Portoferraio is een mondaine badplaats in Italië met een oude binnenstad waar u o.a. het huis van Napoleon kunt bezoeken. Maar van hieruit kunt u ook een excursie maken naar het eiland Elba.

Portoferraio

Dag 5 - Genua, Italië

Aankomst 08.00 uur, vertrek 18.00 uur.  Genua is een grote havenstad in Italië, maar heeft ook een prachtige oude binnenstad met een operagebouw en kathedraal.

Genua

Dag 6 - Toulon, Frankrijk

Aankomst om 08.30 uur en vertrek om 18.00 uur. Toulon is de toegangspoort voor de Provence, maar zeker ook voor de prachtige stranden aan de Côte D'Azur. Wandel langs de bouelevard of geniet aan één van de stranden.

Toulon

Dag 7 - Antibes, Frankrijk

Aankomst 08.00 uur, vertrek 18.00 uur. Het Zuid-Franse Antibes is een populaire badplaats aan de Côte D'Azur. Het stadje heeft ook een mooie, oude binnenstad. In de avond vaart u naar Monaco, waar u om 20.30 uur arriveert maar aan boord overnacht.

Antibes

Dag 8 - Monte Carlo, ontscheping

In de ochtend ontscheept u in Monte Carlo, Monaco. Natuurlijk kan Robinson Cruises uw terugvlucht regelen.

Cruise Silver Nova
Toon meer
Toon minder

Welkom aan boord van de Silver Nova

De naam zegt het al: de Silver Nova is de nieuwste telg in de indrukwekkende rij 'Silver' schepen van luxerederij Silversea. Voortbouwend op het succes van de Silver Muse en de Silver Moon vindt u ook op de Silver Nova de inmiddels kenmerkende, intieme ruimtes en uiterst ruime suites. Ook de Silver Nova beschikt over het unieke S.A.L.T. concept, dat gasten in staat stelt om door middel van workshops, lezingen en kookdemonstraties kennis te maken met de culinaire tradities van de bestemming. In het restaurant S.A.L.T. Kitchen proeft u de meest verfijnde gerechten, in het thema van de bestemming waar u op dat moment bent. 

Silver Nova - Pooldeck
Cruise Silver Nova
Silver Nova
Silver Nova_Veranda Suite
Veranda Suite
Silver Nova - Arts Café
Arts Café
Silver Nova The Marquee
The Marquee
Cruise Silver Nova
Silver Nova - restaurant
Silver Nova - Dusk Bar
Dusk Bar
Cruise Silver Nova
Silver Nova
Cruise Silver Nova
Silver Nova
Cruise Silver Nova
Silver Nova - zwembad
Veeg naar links

Reisinformatie

Praktische informatie

U heeft voor deze reis een paspoort nodig, dat na terugkomst nog minstens 6 maanden geldig moet zijn. Heeft u niet de Nederlandse of Belgische nationaliteit dan adviseren wij u contact op te nemen met het consulaat. U bent er zelf verantwoordelijk voor om tijdens uw reis in het bezit te zijn van de juiste documenten, maar we adviseren u uiteraard graag hierover.

Voor bepaalde landen worden extra reisdocumenten en vaccinaties verplicht gesteld. Bij boeking ontvangt u alle informatie m.b.t. deze reisvoorwaarden.

Prijsinformatie

Reissom
Toeslagen
Inbegrepen
Niet inbegrepen
Voorwaarden
8-daagse cruise vanuit Rome naar Monaco
Vanaf 5.300,- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

De reissom is per persoon en gebaseerd op een verblijf in een Suite cat. VI. Toeslagen voor andere type Suites vindt u onder het tabblad 'toeslagen'.

Prijzen kunnen wijzigen op basis van beschikbaarheid. Informeer bij onze Travel Consultants naar de actuele prijzen

Vertrekdatum
Prijs per persoon
1 september 2023
v.a. 5.300,-

De reissom is p.p. en gebaseerd op een 2-pers. Suite cat. VI

Overige toeslagen op aanvraag.

Prijzen kunnen wijzigen op basis van beschikbaarheid. Informeer bij onze Travel Consultants naar de actuele prijzen

• Luxe cruise met de Silver Nova in een Suite cat. VI
• Alle havengelden en taksen
• Deelname aan activiteiten en entertainment aan boord (als hygiëne- en veiligheidsvoorschriften dit toelaten)
• Verzorging op basis van all-inclusive tijdens de cruise
• 24-uur roomservice 
• Butlerservice
• Bagageservice bij in- en ontschepen
• Engelstalige begeleiding aan boord
• Fooien tijdens de cruise
• Wi-Fi tijdens de cruise
• Vervoer per shuttlebus in de meeste havens

• Vluchten en transfers
• Toeslagen voor andere type accommodaties
• Eventuele brandstoftoeslag
• Ruimbagage (bij boeking te reserveren)
• Persoonlijke uitgaven
• Overige maaltijden en dranken
• Optionele excursies of activiteiten
• Reis- en/of annuleringsverzekering
• Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

 

Tarieven en voorwaarden vliegtickets
Vliegtickets zijn beschikbaar in diverse klassen. In elke klasse gelden verschillende voorwaarden en tarieven. Bij het berekenen van onze verkoopprijzen gaan wij uit van de prijzen voor de vliegtickets zoals deze op dat moment beschikbaar zijn. Wij zijn gerechtigd om eventuele vlucht-, brandstof- en bagagetoeslagen door te berekenen indien de vliegtickets niet meer voor ditzelfde tarief boekbaar zijn als de tarieven die ons bij de calculatie van de prijzen bekend waren. De tarieven kunnen namelijk dagelijks variëren. Op het moment dat u definitief boekt, bekijken wij nogmaals het dan geldende tarief. Zodra u met dit dagtarief akkoord gaat, zetten wij de vluchten 24 uur voor dit tarief voor u in optie. Wij sturen u dan per omgaande digitaal de factuur, zodat u de aanbetaling in orde kunt maken. Na ontvangst van uw aanbetaling kunnen wij uw vliegtickets definitief bevestigen bij onze leverancier. De vliegtickets die Robinson Cruises voor u boekt zijn gebaseerd op de voordeligste klasse. Dit betekent dat de tickets non-refundable zijn, waardoor de tickets niet kosteloos gewijzigd kunnen worden. Annulering van de vliegtickets leidt tot annuleringskosten die kunnen oplopen tot de volledige ticketkosten. Bedragen voor vluchten zijn niet-restitueerbaar (geen geld terug). Mocht u een vliegticket wensen te boeken met gunstigere voorwaarden en meer vrijheid, dan maken wij dit graag voor u in orde. De prijs van het vliegticket zal derhalve vaak wel hoger zijn. Natuurlijk kunnen wij ook vliegtickets in Businessclass voor u reserveren tegen een toeslag.

Betaling
Robinson Cruises is aangesloten bij de ANVR en SGR. Voor u de garantie dat uw cruise in goede handen is. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Na ontvangst van de bevestiging / factuur dient u een bedrag (aanbetaling) te voldoen gelijk aan 25% van de totaal overeengekomen reissom en de premie van de verzekering (incl. 21% assurantiebelasting en poliskosten € 3,50) en eventuele kosten van een non-refundable vliegticket. Voor sommige cruises hanteren wij een afwijkende aanbetaling zoals vermeld in de optie/offerte. Het restant van de reissom moet uiterlijk 65 dagen voor aanvang van deze reis, zonder dat u hiervan bericht krijgt, in ons bezit zijn. Bij niet tijdige betaling zijn wij gerechtigd de geboekte reis te annuleren. Reeds betaalde gelden worden dan niet gerestitueerd; de annuleringsbepalingen zijn dan onverminderd van toepassing. Bij boeking binnen 65 dagen voor aanvang van de reis moet terstond de gehele reissom worden voldaan.

Reisdocumentatie
Ca. 10 dagen voordat uw cruise vertrekt ontvangt u van ons uw reisdocumentatie per post thuis gestuurd.

Voorwaarden
Op deze reis zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing, evenals de Algemene Voorwaarden zoals vermeld op deze website. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Wijzigingen in vaarroute, vaarschema en/of excursieprogramma om nautische, veiligheids-, volksgezondheids- en/of organisatorische redenen voorbehouden.
Indien een boeking ongedaan wordt gemaakt, zijn per persoon de volgende annuleringskosten verschuldigd en de kosten van uw non-refundable vliegtickets:
a. Bij annulering tot de 65e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 25% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
b. Bij annulering vanaf de 64e dag (inclusief) tot de 46e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 55% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
c. Bij annulering vanaf de 45e dag (inclusief) tot de 20e dag (inclusief) voor vertrek: 85% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
d. Bij annulering vanaf de 19e dag (inclusief) tot de 10e dag (inclusief) voor vertrek: 95% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
e. Bij annulering vanaf de 9e dag (inclusief) tot de vertrekdag of later: de volledige reissom + uw non-refundable vliegticket.

Robinson_Dieke_CTAblok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Wilt u meer weten over onze unieke reisarrangementen of heeft u advies nodig over uw volgende cruise?

Bel +31 (0)88 - 13 07 310
Brochure Robinson Zeecruises 2023-2024
Luxe brochure
Unieke cruises met de mooiste schepen
  • Ruim 100 pagina’s cruise-inspiratie
  • Bijzondere landarrangementen
  • Gratis bij u thuisbezorgd
Brochure aanvragen

Vergelijkbare reizen

Bekijk ook onze andere luxe zeecruises