Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
Myanmar2
Home
Reisaanbod
Zeecruises
India, Myanmar en Thailand

Kleurrijk India, Myanmar en Thailand

zeecruises

India, Myanmar & Thailand

Per luxe Silver Moon vanuit India via Sri Lanka, Myanmar en Maleisië naar Thailand en Singapore. Een bijzondere mix van Aziatische culturen! 

1 excursie per bestemming per dag inbegrepen
Volgend vertrek
11-02-2024
Reisduur
19 dagen
Vertrekpunt
Mumbai
Rederij
Silversea
Schip
Silver Moon
Destin
Vanaf 8.400,-
Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.
Brochure aanvragen Brochure aanvragen
Navigatie
Unieke belevenis Programma en excursies Cruiseschip Reisinformatie Prijsinformatie
Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Luxe cruise vanuit Mumbai naar Singapore

Myanmar is een relatief onbekende bestemming omdat het lange tijd gesloten bleef voor de rest van de wereld, maar er is veel te ontdekken. Deze cruise biedt u een uitgebreide kennismaking met Myanmar, diverse Maleisische en Thaise bestemmingen en een bezoek aan India en Sri Lanka. Een reis met veel verschillende Aziatische indrukken!

Cruise Silver Moon
Rangoon
Cruise Silver Moon
Mumbai
Cruise Silver Moon
Cochin
Cruise Silver Moon
Silver Moon
Cruise Silver Moon
Colombo
Cruise Silver Moon
Phuket
Cruise Silver Moon
Langkawi
Cruise Silver Moon
Singapore
Veeg naar links

Programma en excursies

Dag 1 en 2 - Mumbai, India

Na inscheping in Mumbai overnacht u aan boord van de Silver Moon. U vertrek op de tweede dag om 14.00 uur. Robinson Cruises kan voor u de vluchten verzorgen.

Cruise Silver Moon

Dag 3 - Mormugao (Goa), India

Aankomst 08.00 uur en vertrek 19.00 uur. Goa is een cultuurrijke stad met veel bezienswaardigheden uit de 16e en 17e eeuw die op de UNESCO Werelderfgoedlijst staan. Er valt dus genoeg te ontdekken!

Goa

Dag 4 - New Mangalore, India

Aankomst 08.00 uur en vertrek 17.00 uur. New Mangalore staat bekend om haar cashew industrie, u kunt een fabriek bezoeken of ontdek de bezienswaardigheden van New Mangalore: hindoetempel Gokarnath, Kadri Manjunath en de St. Aloysius kapel.

Cruise Silver Moon

Dag 5 - Cochin, India

Aankomst 07.00 uur, vertrek 17.00 uur. Hier betrad Vasco de Gama 500 jaar geleden het land op zoek naar specerijen en kruiden. Nu is het een metropool met rijke historie en een samensmelting van veel culturen. U kunt dit terugzien in de koloniale gebouwen die zijn overgebleven. 

Cochin

Dag 6 en 7 - Colombo, Sri Lanka

Aankomst 13.00 uur, vertrek 19.00 uur de volgende dag. U kunt uitgebreid kennismaken met Colombo: bezoek de Jami Ul Alfar moskee, de Fort wijk en de Galle Face Green boulevard. Of maak een excursie naar Sigiriya of Galle.

Cruise Silver Moon

Dag 8, 9 en 10 - Op zee

Geniet deze dagen aan boord van de prachtige Silver Moon van alle faciliteiten en kom bij van alle indrukken.

Cruise Silver Moon

Dag 11, 12 en 13 - Rangoon, Myanmar

Aankomst 15.00 uur, vertrek 14.00 uur.  Een uitgebreid bezoek aan Myanmar zodat u Rangoon goed kunt leren kennen. Maak een stadstour waarbij u een bezoek brengt aan de Shwedagon Pagode, Pansodan Street, St. Mary kerk en andere koloniale gebouwen. Proef de Birmese thee en maak een tocht met de Birmese trein of bezoek de lokale markt.

Rangoon

Dag 14 - Op zee

Nog een dag om te genieten aan boord van uw cruiseschip. Relax aan het zwembad met een boek of aan de bar met een overheerlijke cocktail!

Cruise Silver Moon

Dag 15 - Phuket, Thailand

Aankomst 08.00 uur, vertrek 21.00 uur. U kunt genieten van de prachtige stranden of bezoek de big Buddha, dé bezienswaardigheid van Phuket. U kunt ook een excursie maken naar Phang Nga Bay, beter bekend als James Bond eiland.

Phuket (3)

Dag 16 - Langkawi, Maleisië

Aankomst 08.00 uur, vertrek 16.00 uur. Geniet van de prachtige stranden op Langkawi of maak een snorkeltocht om de koraalriffen te bewonderen. Ook kunt u met een kabelbaan een prachtige tocht maken naar de hoogste berg van het eiland.

Langkawi

Dag 17 - Port Klang (Kuala Lumpur), Maleisië

Aankomst 08.00 uur, vertrek 18.00 uur. Port Kelang is de toegangspoort tot de hoofdstad van Maleisië, Kuala Lumpur, een mix van oude en moderne architectuur. De Petronas Twin Towers zijn een bezoekje zeker waard!

Kuala Lumpur

Dag 18 - Singapore, aankomst

Aankomst om 09.00 uur, overnachting aan boord. Gedurende deze dag kunt u Singapore bezoeken: bekijk de Botanische tuinen of winkel in één van de vele winkelcentra. 

Singapore-1

Dag 19 - Singapore, ontscheping

Ontscheping en einde van deze bijzondere cruise. Robinson Cruises kan ook de terugvlucht of een verlengingsverblijf voor u verzorgen.

Silver Moon Silversea exterieur (2)
Toon meer
Toon minder

Welkom aan boord van Silver Moon

Voortbouwend op het fenomenale succes van de Silver Muse weerspiegelt de Silver Moon haar zusterschip in alle facetten. De schepen worden gekenmerkt door kleine, intieme ruimtes en ruimte suites. De Silver Moon beschikt daarna ook over het geheel nieuwe S.A.L.T. programma: een meeslepend culinair concept dat gasten in staat stelt om door middel van workshops, lezingen en kookdemonstraties kennis te maken met de culinaire tradities van de bestemming. Met 24/7 butlerservice, luxe suites, verfijnde gerechten en ongekend persoonlijke service zult u volop genieten aan boord van de Silver Moon. 

Silver Moon Silversea
Silver Moon
Silver Moon Silversea
Silver Moon Veranda Suite
Silver Moon Silversea
S.A.L.T. Lab
Silver Moon Silversea
Silver Moon Arts Café
Silver Moon Silversea
Silver Moon Kaiseki restaurant
Silver Moon Silversea
Silver Moon La Dame
Silver Moon La Dolce Vita (1)
La Dolce Vita
Silver Moon Silversea
Silver Moon La Dolce Vita
Silver Moon Silversea
Panoramabar
Silver Moon Silversea
Silver Moon Conaisseur Lounge
Silver Moon Silversea
S.A.L.T. Kitchen (Restaurant)
Zwembad Silver Moon
Pooldek
Veeg naar links

Reisinformatie

Praktische informatie

U heeft voor deze reis een paspoort nodig, dat na terugkomst nog minstens 6 maanden geldig moet zijn. Tevens heeft u een visum nodig. Heeft u niet de Nederlandse of Belgische nationaliteit dan adviseren wij u contact op te nemen met het consulaat. U bent er zelf verantwoordelijk voor om tijdens uw reis in het bezit te zijn van de juiste documenten, maar we adviseren u uiteraard graag hierover.

Voor bepaalde landen worden extra reisdocumenten en vaccinaties verplicht gesteld. Bij boeking ontvangt u alle informatie m.b.t. deze reisvoorwaarden.

Prijsinformatie

Reissom
Toeslagen
Inbegrepen
Niet inbegrepen
Voorwaarden
19-daagse cruise India, Myanmar & Thailand
Vanaf 8.400,- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

De reissom is per persoon en gebaseerd op een verblijf in een Suite cat. VI. Toeslagen voor andere type Suites vindt u onder het tabblad 'toeslagen'. 

Prijzen kunnen wijzigen op basis van beschikbaarheid. Informeer bij onze Travel Consultants naar de actuele prijzen. 

Vertrekdatum
Prijs per persoon
11 februari 2023
v.a. 8.400,-

De reissom is p.p. en gebaseerd op een 2-pers. Suite cat. VI

Toeslagen andere type Suites en alleengebruik op aanvraag.

Prijzen kunnen wijzigen op basis van beschikbaarheid. Informeer bij onze Travel Consultants naar de actuele prijzen. 

• Luxe cruise met Silver Moon in een Suite cat. VI
• Alle havengelden en taksen
• Deelname aan activiteiten en entertainment aan boord (als hygiëne- en veiligheidsvoorschriften dit toelaten)
• All-inclusive verzorging aan boord
• Butlerservice aan boord
• 24-uur roomservice
• Bagageservice bij in- en ontschepen
• Engelstalige begeleiding aan boord
• Fooien tijdens de cruise
• Wi-Fi aan boord
• 1 Excursie per bestemming per dag 

• Toeslagen voor andere type accommodaties
• Vluchten en transfers
• Eventuele brandstoftoeslag
• Ruimbagage (bij boeking te reserveren)
• Persoonlijke uitgaven
• Optionele excursies of activiteiten
• Overige maaltijden en drankjes
• Reis- en/of annuleringsverzekering
• 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

 

Tarieven en voorwaarden vliegtickets
Vliegtickets zijn beschikbaar in diverse klassen. In elke klasse gelden verschillende voorwaarden en tarieven. Bij het berekenen van onze verkoopprijzen gaan wij uit van de prijzen voor de vliegtickets zoals deze op dat moment beschikbaar zijn. Wij zijn gerechtigd om eventuele vlucht-, brandstof- en bagagetoeslagen door te berekenen indien de vliegtickets niet meer voor ditzelfde tarief boekbaar zijn als de tarieven die ons bij de calculatie van de prijzen bekend waren. De tarieven kunnen namelijk dagelijks variëren. Op het moment dat u definitief boekt, bekijken wij nogmaals het dan geldende tarief. Zodra u met dit dagtarief akkoord gaat, zetten wij de vluchten 24 uur voor dit tarief voor u in optie. Wij sturen u dan per omgaande digitaal de factuur, zodat u de aanbetaling in orde kunt maken. Na ontvangst van uw aanbetaling kunnen wij uw vliegtickets definitief bevestigen bij onze leverancier. De vliegtickets die Robinson Cruises voor u boekt zijn gebaseerd op de voordeligste klasse. Dit betekent dat de tickets non-refundable zijn, waardoor de tickets niet kosteloos gewijzigd kunnen worden. Annulering van de vliegtickets leidt tot annuleringskosten die kunnen oplopen tot de volledige ticketkosten. Bedragen voor vluchten zijn niet-restitueerbaar (geen geld terug). Mocht u een vliegticket wensen te boeken met gunstigere voorwaarden en meer vrijheid, dan maken wij dit graag voor u in orde. De prijs van het vliegticket zal derhalve vaak wel hoger zijn. Natuurlijk kunnen wij ook vliegtickets in Businessclass voor u reserveren tegen een toeslag.

Betaling
Robinson Cruises is aangesloten bij de ANVR en SGR. Voor u de garantie dat uw cruise in goede handen is. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Na ontvangst van de bevestiging / factuur dient u een bedrag (aanbetaling) te voldoen gelijk aan 25% van de totaal overeengekomen reissom en de premie van de verzekering (incl. 21% assurantiebelasting en poliskosten € 3,50) en eventuele kosten van een non-refundable vliegticket. Voor sommige cruises hanteren wij een afwijkende aanbetaling zoals vermeld in de optie/offerte. Het restant van de reissom moet uiterlijk 125 dagen voor aanvang van deze reis, zonder dat u hiervan bericht krijgt, in ons bezit zijn. Bij niet tijdige betaling zijn wij gerechtigd de geboekte reis te annuleren. Reeds betaalde gelden worden dan niet gerestitueerd; de annuleringsbepalingen zijn dan onverminderd van toepassing. Bij boeking binnen 125 dagen voor aanvang van de reis moet terstond de gehele reissom worden voldaan.

Reisdocumentatie
Ca. 10 dagen voordat uw cruise vertrekt ontvangt u van ons uw reisdocumentatie per post thuis gestuurd.

Voorwaarden
Op deze reis zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing, evenals de Algemene Voorwaarden zoals vermeld op deze website. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Wijzigingen in vaarroute, vaarschema en/of excursieprogramma om nautische, veiligheids-, volksgezondheids- en/of organisatorische redenen voorbehouden.
Indien een boeking ongedaan wordt gemaakt, zijn per persoon de volgende annuleringskosten verschuldigd en de kosten van uw non-refundable vliegtickets:
a. Bij annulering tot de 155e dag (exclusief) voor de vertrekdag: 15% van de reissom.
b. Bij annulering vanaf de 154e dag (inclusief) tot de 125e dag (exclusief) voor de vertrekdag: 25% van de reissom.
c. Bij annulering vanaf de 124e dag (inclusief) tot de 95e dag (exclusief) voor de vertrekdag: 35% van de reissom.
d. Bij annulering vanaf de 94e dag (inclusief) tot de 65e dag (exclusief) voor vertrek: 60% van de reissom.
e. Bij annulering vanaf de 64e dag (inclusief) tot de 35e dag (exclusief) voor vertrek: 85% van de reissom.
f. Bij annulering vanaf de 34e dag (inclusief) tot de vertrekdag of later: de volledige reissom.

Reissom
19-daagse cruise India, Myanmar & Thailand
Vanaf 8.400,- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

De reissom is per persoon en gebaseerd op een verblijf in een Suite cat. VI. Toeslagen voor andere type Suites vindt u onder het tabblad 'toeslagen'. 

Prijzen kunnen wijzigen op basis van beschikbaarheid. Informeer bij onze Travel Consultants naar de actuele prijzen. 

Vertrekdatum
Prijs per persoon
11 februari 2023
v.a. 8.400,-
Toeslagen

De reissom is p.p. en gebaseerd op een 2-pers. Suite cat. VI

Toeslagen andere type Suites en alleengebruik op aanvraag.

Prijzen kunnen wijzigen op basis van beschikbaarheid. Informeer bij onze Travel Consultants naar de actuele prijzen. 

Inbegrepen

• Luxe cruise met Silver Moon in een Suite cat. VI
• Alle havengelden en taksen
• Deelname aan activiteiten en entertainment aan boord (als hygiëne- en veiligheidsvoorschriften dit toelaten)
• All-inclusive verzorging aan boord
• Butlerservice aan boord
• 24-uur roomservice
• Bagageservice bij in- en ontschepen
• Engelstalige begeleiding aan boord
• Fooien tijdens de cruise
• Wi-Fi aan boord
• 1 Excursie per bestemming per dag 

Niet inbegrepen

• Toeslagen voor andere type accommodaties
• Vluchten en transfers
• Eventuele brandstoftoeslag
• Ruimbagage (bij boeking te reserveren)
• Persoonlijke uitgaven
• Optionele excursies of activiteiten
• Overige maaltijden en drankjes
• Reis- en/of annuleringsverzekering
• 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

 

Voorwaarden

Tarieven en voorwaarden vliegtickets
Vliegtickets zijn beschikbaar in diverse klassen. In elke klasse gelden verschillende voorwaarden en tarieven. Bij het berekenen van onze verkoopprijzen gaan wij uit van de prijzen voor de vliegtickets zoals deze op dat moment beschikbaar zijn. Wij zijn gerechtigd om eventuele vlucht-, brandstof- en bagagetoeslagen door te berekenen indien de vliegtickets niet meer voor ditzelfde tarief boekbaar zijn als de tarieven die ons bij de calculatie van de prijzen bekend waren. De tarieven kunnen namelijk dagelijks variëren. Op het moment dat u definitief boekt, bekijken wij nogmaals het dan geldende tarief. Zodra u met dit dagtarief akkoord gaat, zetten wij de vluchten 24 uur voor dit tarief voor u in optie. Wij sturen u dan per omgaande digitaal de factuur, zodat u de aanbetaling in orde kunt maken. Na ontvangst van uw aanbetaling kunnen wij uw vliegtickets definitief bevestigen bij onze leverancier. De vliegtickets die Robinson Cruises voor u boekt zijn gebaseerd op de voordeligste klasse. Dit betekent dat de tickets non-refundable zijn, waardoor de tickets niet kosteloos gewijzigd kunnen worden. Annulering van de vliegtickets leidt tot annuleringskosten die kunnen oplopen tot de volledige ticketkosten. Bedragen voor vluchten zijn niet-restitueerbaar (geen geld terug). Mocht u een vliegticket wensen te boeken met gunstigere voorwaarden en meer vrijheid, dan maken wij dit graag voor u in orde. De prijs van het vliegticket zal derhalve vaak wel hoger zijn. Natuurlijk kunnen wij ook vliegtickets in Businessclass voor u reserveren tegen een toeslag.

Betaling
Robinson Cruises is aangesloten bij de ANVR en SGR. Voor u de garantie dat uw cruise in goede handen is. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Na ontvangst van de bevestiging / factuur dient u een bedrag (aanbetaling) te voldoen gelijk aan 25% van de totaal overeengekomen reissom en de premie van de verzekering (incl. 21% assurantiebelasting en poliskosten € 3,50) en eventuele kosten van een non-refundable vliegticket. Voor sommige cruises hanteren wij een afwijkende aanbetaling zoals vermeld in de optie/offerte. Het restant van de reissom moet uiterlijk 125 dagen voor aanvang van deze reis, zonder dat u hiervan bericht krijgt, in ons bezit zijn. Bij niet tijdige betaling zijn wij gerechtigd de geboekte reis te annuleren. Reeds betaalde gelden worden dan niet gerestitueerd; de annuleringsbepalingen zijn dan onverminderd van toepassing. Bij boeking binnen 125 dagen voor aanvang van de reis moet terstond de gehele reissom worden voldaan.

Reisdocumentatie
Ca. 10 dagen voordat uw cruise vertrekt ontvangt u van ons uw reisdocumentatie per post thuis gestuurd.

Voorwaarden
Op deze reis zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing, evenals de Algemene Voorwaarden zoals vermeld op deze website. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Wijzigingen in vaarroute, vaarschema en/of excursieprogramma om nautische, veiligheids-, volksgezondheids- en/of organisatorische redenen voorbehouden.
Indien een boeking ongedaan wordt gemaakt, zijn per persoon de volgende annuleringskosten verschuldigd en de kosten van uw non-refundable vliegtickets:
a. Bij annulering tot de 155e dag (exclusief) voor de vertrekdag: 15% van de reissom.
b. Bij annulering vanaf de 154e dag (inclusief) tot de 125e dag (exclusief) voor de vertrekdag: 25% van de reissom.
c. Bij annulering vanaf de 124e dag (inclusief) tot de 95e dag (exclusief) voor de vertrekdag: 35% van de reissom.
d. Bij annulering vanaf de 94e dag (inclusief) tot de 65e dag (exclusief) voor vertrek: 60% van de reissom.
e. Bij annulering vanaf de 64e dag (inclusief) tot de 35e dag (exclusief) voor vertrek: 85% van de reissom.
f. Bij annulering vanaf de 34e dag (inclusief) tot de vertrekdag of later: de volledige reissom.

Robinson_Dieke_CTAblok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Wilt u meer weten over onze unieke reisarrangementen of heeft u advies nodig over uw volgende cruise?

Bel +31 (0)88 - 13 07 310
Brochure Robinson Zeecruises 2023-2024
Luxe brochure
Unieke cruises met de mooiste schepen
  • Ruim 100 pagina’s cruise-inspiratie
  • Bijzondere landarrangementen
  • Gratis bij u thuisbezorgd
Brochure aanvragen

Vergelijkbare reizen

Bekijk ook onze andere luxe zeecruises