Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
Semarang (2)

Maleisië, Indonesië & Thailand

zeecruises

Indonesië, Maleisië & Thailand

Vanuit Singapore vaart u met de Westerdam naar Indonesië, Thailand en Maleisië.

Phuket en Langkawi
Volgend vertrek
09-12-2023
Reisduur
15 dagen
Vertrekpunt
Singapore
Rederij
Holland America Line
Schip
Westerdam
Destin
Vanaf 1.479,-
Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.
Brochure aanvragen Brochure aanvragen
Navigatie
Unieke belevenis Programma en excursies Uw schip Reisinformatie Prijsinformatie
Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Cruise vanuit Singapore naar Indonesië & Maleisië

Deze winter vaart de Westerdam een unieke, exotische cruise. Holland America Line laat u uitgebreid kennis maken met Indonesië en Maleisië. U ontdekt 'bekende' bestemmingen als Kuala Lumpur, Java en Bali, maar komt ook op exotische eilanden als Phuket en Langkawi. Een afwisseling van cultuur en strand met uw comfortabele cruiseschip bij u!

cruise Westerdam
Langkawi
Cruise Westerdam
Penang
Cruise Westerdam
Kuala Lumpur
Cruise Westerdam
Jakarta
Cruise Westerdam
Bali
Cruise Westerdam
Semarang
Cruise Westerdam
Surabaya
Cruise Westerdam
Westerdam
Veeg naar links

Programma en excursies

Dag 1 - Singapore, inscheping

Vandaag vertrekt u vanuit Singapore en gaat u aan boord van de Westerdam, vertrek om 17.00 uur.

Singapore-1

Dag 2 - Op zee

Geniet op deze dag van alles wat de Westerdam u te bieden heeft. Relax een dagje in de Spa bijvoorbeeld.

Cruise Westerdam

Dag 3 - Phuket, Thailand

Aankomst 08.00 uur, vertrek om 17.00 uur. U kunt genieten van de prachtige stranden of bezoek de big Buddha, dé bezienswaardigheid van Phuket. Phuket (3)

Dag 4 - Langkawi, Maleisië

Aankomst 08.00 uur, vertrek 17.00 uur.  Geniet van de prachtige stranden op Langkawi of maak een snorkeltocht om de koraalriffen te bewonderen. Ook kunt u met een kabelbaan een prachtige tocht maken naar de hoogste berg van het eiland. Langkawi

Dag 5 - Penang, Maleisië

Aankomst 08.00 uur, vertrek 17.00 uur. Penang is een samensmelting van allerlei culturen, door de invloed van zowel Portugese, Nederlandse als Britse overheersers. Hiervan is nog veel terug te vinden in de hoofdstad Georgetown.

shutterstock_552811729 Penang

Dag 6 - Port Kelang (Kuala Lumpur), Maleisië

Aankomst 08.00 uur, vertrek 17.00 uur. Port Kelang is de toegangspoort tot de hoofdstad van Maleisië, Kuala Lumpur, een mix van oude en moderne architectuur. De Petronas Twin Towers zijn een bezoekje zeker waard! Kuala Lumpur (3)

Dag 7 en 8 - Op zee

Geniet van de faciliteiten van de Westerdam tijdens een relaxte dag op zee.

Cruise Westerdam

Dag 9 - Jakarta, Java

Aankomst 07.00 uur en vertrek 16.00 uur. Jakarta is een grote stad met veel overblijfselen uit de Nederlandse koloniale tijd. Bezoek de oude wijk Batavia, waar u er veel terug zult zien. Sunda Kelapa is de oude haven en ook zeker een bezoek waard.

Java Jakarta

Dag 10 - Semarang, Java

Aankomst om 09.00 uur en vertrek om 17.00 uur. Vanuit Semarang kunt u de beroemde Borobudur bezoeken, dit Boeddhistische tempelcomplex is in 80 jaar gebouwd en gelegen aan de voet van de meest actieve vulkaan van Indonesië, de Merapi. Indonesie Java Borubodur

Dag 11- Surabaya, Java

Aankomst 08.00 uur en vertrek om 16.00 uur. Deze stad is de op één na grootste stad van Indonesië. Er zijn nog veel koloniale panden uit de Nederlandse tijd terug te vinden. Via de Suramadu National Bridge kunt u het eiland Madura bezoeken. Cruise Westerdam

Dag 12 - Benoa (Denpasar), Bali

Aankomst 11.00 uur, vertrek 18.00 uur. 

Bali-3

Dag 13 en 14 - Op zee

Geniet van uw laatste zeedagen aan boord van de Westerdam en vergeet niet om u heen te kijken naar het prachtige wonderschoon dat de natuur u te bieden heeft. Cruise Westerdam

Dag 15 - Singapore, ontscheping

Vandaag eindigt uw reis aan boord, u kunt ervoor kiezen langer in Singapore te verblijven of gelijk een terugvlucht naar huis te nemen, dit kan Robinson Cruises ook voor u verzorgen.

Cruise Westerdam
Lees meer
Lees minder

Welkom aan boord van de Westerdam

De vernieuwde Westerdam is voorzien van een nieuwe bar en entertainment- en eetgelegenheden, plus volledig heringerichte suites. Geniet aan boord van live entertainment met Music Walk™, zoals Lincoln Center Stage, B.B. King’s Blues Club en Billboard Onboard. Verrijk uw reiservaring bij het nieuwe Exploration Central aan de bovenkant van het schip.

Cruise Westerdam
Westerdam
HAL_WEDM17_SignatureSuiteCatSS_BedroomR_MV1780 dry dock
Westerdam Signature Suite
Cruise Westerdam
Westerdam Lido restaurant
Cruise Westerdam
Westerdam The Retreat
Cruise Westerdam
Westerdam Bar
Cruise Westerdam
Westerdam - zwembad
Veeg naar links

Reisinformatie

Praktische informatie

U heeft voor deze reis een paspoort nodig, dat na terugkomst nog minstens 6 maanden geldig moet zijn. Voor India is een visum verplicht. Heeft u niet de Nederlandse of Belgische nationaliteit dan adviseren wij u contact op te nemen met het consulaat. U bent er zelf verantwoordelijk voor om tijdens uw reis in het bezit te zijn van de juiste documenten, maar we adviseren u uiteraard graag hierover.

Voor bepaalde landen worden extra reisdocumenten en vaccinaties verplicht gesteld. Bij boeking ontvangt u alle informatie m.b.t. deze reisvoorwaarden.

Prijsinformatie

Reissom
Toeslagen
Inbegrepen
Niet inbegrepen
Voorwaarden
15-daagse cruise Maleisië, Indonesië en Thailand
Vanaf 1.479,- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

De reissom is per persoon en gebaseerd op een verblijf in een Binnenhut cat. N. Toeslagen voor andere type accommodaties vindt u onder het tabblad 'toeslagen'. 

Prijzen kunnen wijzigen op basis van beschikbaarheid. Informeer bij onze Travel Consultants naar de actuele prijzen. 

Vertrekdatum
Prijs per persoon
9 december 2023
v.a. 1.479,-

De reissom is p.p. en gebaseerd op een 2-pers. Buitenhut cat. N

Toeslagen overige hutten en alleengebruik op aanvraag.

Prijzen kunnen wijzigen op basis van beschikbaarheid. Informeer bij onze Travel Consultants naar de actuele prijzen. 

• Unieke cruise met de Westerdam in een binnenhut categorie N
• Alle havengelden en taksen
• Deelname aan alle evenementen en de meeste faciliteiten aan boord (als hygiëne- en veiligheidsvoorschriften dit toelaten)
• Water, koffie & thee
• Alle maaltijden (in sommige specialiteitenrestaurants kan een toeslag gelden)
• Roomservice
• Ontvangst door de kapitein met galadiner
• Bagageservice bij in- en ontschepen
• Engelstalige begeleiding aan boord

• Toeslagen voor andere type accommodaties
• Eventuele brandstoftoeslag
• Ruimbagage (bij boeking te reserveren)
• Vluchten, transfers en eventuele hotelovernachtingen
• Persoonlijke uitgaven
• Fooien
• Drankjes en overige maaltijden
• Wi-Fi tijdens de cruise
• Optionele excursies of activiteiten
• Reis- en/of annuleringsverzekering
• Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

 

Tarieven en voorwaarden vliegtickets
Vliegtickets zijn beschikbaar in diverse klassen. In elke klasse gelden verschillende voorwaarden en tarieven. Bij het berekenen van onze verkoopprijzen gaan wij uit van de prijzen voor de vliegtickets zoals deze op dat moment beschikbaar zijn. Wij zijn gerechtigd om eventuele vlucht-, brandstof- en bagagetoeslagen door te berekenen indien de vliegtickets niet meer voor ditzelfde tarief boekbaar zijn als de tarieven die ons bij de calculatie van de prijzen bekend waren. De tarieven kunnen namelijk dagelijks variëren. Op het moment dat u definitief boekt, bekijken wij nogmaals het dan geldende tarief. Zodra u met dit dagtarief akkoord gaat, zetten wij de vluchten 24 uur voor dit tarief voor u in optie. Wij sturen u dan per omgaande digitaal de factuur, zodat u de aanbetaling in orde kunt maken. Na ontvangst van uw aanbetaling kunnen wij uw vliegtickets definitief bevestigen bij onze leverancier. De vliegtickets die Robinson Cruises voor u boekt zijn gebaseerd op de voordeligste klasse. Dit betekent dat de tickets non-refundable zijn, waardoor de tickets niet kosteloos gewijzigd kunnen worden. Annulering van de vliegtickets leidt tot annuleringskosten die kunnen oplopen tot de volledige ticketkosten. Bedragen voor vluchten zijn niet-restitueerbaar (geen geld terug). Mocht u een vliegticket wensen te boeken met gunstigere voorwaarden en meer vrijheid, dan maken wij dit graag voor u in orde. De prijs van het vliegticket zal derhalve vaak wel hoger zijn. Natuurlijk kunnen wij ook vliegtickets in Businessclass voor u reserveren tegen een toeslag.

Betaling
Robinson Cruises is aangesloten bij de ANVR en SGR. Voor u de garantie dat uw cruise in goede handen is. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Na ontvangst van de bevestiging / factuur dient u een bedrag (aanbetaling) te voldoen gelijk aan 25% van de totaal overeengekomen reissom en de premie van de verzekering (incl. 21% assurantiebelasting en poliskosten € 3,50) en eventuele kosten van een non-refundable vliegticket. Voor sommige cruises hanteren wij een afwijkende aanbetaling zoals vermeld in de optie/offerte. Het restant van de reissom moet uiterlijk 80 dagen voor aanvang van deze reis, zonder dat u hiervan bericht krijgt, in ons bezit zijn. Bij niet tijdige betaling zijn wij gerechtigd de geboekte reis te annuleren. Reeds betaalde gelden worden dan niet gerestitueerd; de annuleringsbepalingen zijn dan onverminderd van toepassing. Bij boeking binnen 80 dagen voor aanvang van de reis moet terstond de gehele reissom worden voldaan.

Reisdocumentatie
Ca. 10 dagen voordat uw cruise vertrekt ontvangt u van ons uw reisdocumentatie per post thuis gestuurd.

Voorwaarden
Op deze reis zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing, evenals de Algemene Voorwaarden zoals vermeld op deze website. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Wijzigingen in vaarroute, vaarschema en/of excursieprogramma om nautische, veiligheids-, volksgezondheids- en/of organisatorische redenen voorbehouden.
Indien een boeking ongedaan wordt gemaakt, zijn per persoon de volgende annuleringskosten verschuldigd en de kosten van uw non-refundable vliegtickets:
a. Bij annulering tot de 80e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 25% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
b. Bij annulering vanaf de 79e dag (inclusief) tot de 48e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 60% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
c. Bij annulering vanaf de 47e dag (inclusief) tot de 27e dag (inclusief) voor vertrek: 85% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
d. Bij annulering vanaf de 26e dag (inclusief) tot de vertrekdag of later: de volledige reissom + uw non-refundable vliegticket.

Reissom
15-daagse cruise Maleisië, Indonesië en Thailand
Vanaf 1.479,- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

De reissom is per persoon en gebaseerd op een verblijf in een Binnenhut cat. N. Toeslagen voor andere type accommodaties vindt u onder het tabblad 'toeslagen'. 

Prijzen kunnen wijzigen op basis van beschikbaarheid. Informeer bij onze Travel Consultants naar de actuele prijzen. 

Vertrekdatum
Prijs per persoon
9 december 2023
v.a. 1.479,-
Toeslagen

De reissom is p.p. en gebaseerd op een 2-pers. Buitenhut cat. N

Toeslagen overige hutten en alleengebruik op aanvraag.

Prijzen kunnen wijzigen op basis van beschikbaarheid. Informeer bij onze Travel Consultants naar de actuele prijzen. 

Inbegrepen

• Unieke cruise met de Westerdam in een binnenhut categorie N
• Alle havengelden en taksen
• Deelname aan alle evenementen en de meeste faciliteiten aan boord (als hygiëne- en veiligheidsvoorschriften dit toelaten)
• Water, koffie & thee
• Alle maaltijden (in sommige specialiteitenrestaurants kan een toeslag gelden)
• Roomservice
• Ontvangst door de kapitein met galadiner
• Bagageservice bij in- en ontschepen
• Engelstalige begeleiding aan boord

Niet inbegrepen

• Toeslagen voor andere type accommodaties
• Eventuele brandstoftoeslag
• Ruimbagage (bij boeking te reserveren)
• Vluchten, transfers en eventuele hotelovernachtingen
• Persoonlijke uitgaven
• Fooien
• Drankjes en overige maaltijden
• Wi-Fi tijdens de cruise
• Optionele excursies of activiteiten
• Reis- en/of annuleringsverzekering
• Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

 

Voorwaarden

Tarieven en voorwaarden vliegtickets
Vliegtickets zijn beschikbaar in diverse klassen. In elke klasse gelden verschillende voorwaarden en tarieven. Bij het berekenen van onze verkoopprijzen gaan wij uit van de prijzen voor de vliegtickets zoals deze op dat moment beschikbaar zijn. Wij zijn gerechtigd om eventuele vlucht-, brandstof- en bagagetoeslagen door te berekenen indien de vliegtickets niet meer voor ditzelfde tarief boekbaar zijn als de tarieven die ons bij de calculatie van de prijzen bekend waren. De tarieven kunnen namelijk dagelijks variëren. Op het moment dat u definitief boekt, bekijken wij nogmaals het dan geldende tarief. Zodra u met dit dagtarief akkoord gaat, zetten wij de vluchten 24 uur voor dit tarief voor u in optie. Wij sturen u dan per omgaande digitaal de factuur, zodat u de aanbetaling in orde kunt maken. Na ontvangst van uw aanbetaling kunnen wij uw vliegtickets definitief bevestigen bij onze leverancier. De vliegtickets die Robinson Cruises voor u boekt zijn gebaseerd op de voordeligste klasse. Dit betekent dat de tickets non-refundable zijn, waardoor de tickets niet kosteloos gewijzigd kunnen worden. Annulering van de vliegtickets leidt tot annuleringskosten die kunnen oplopen tot de volledige ticketkosten. Bedragen voor vluchten zijn niet-restitueerbaar (geen geld terug). Mocht u een vliegticket wensen te boeken met gunstigere voorwaarden en meer vrijheid, dan maken wij dit graag voor u in orde. De prijs van het vliegticket zal derhalve vaak wel hoger zijn. Natuurlijk kunnen wij ook vliegtickets in Businessclass voor u reserveren tegen een toeslag.

Betaling
Robinson Cruises is aangesloten bij de ANVR en SGR. Voor u de garantie dat uw cruise in goede handen is. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Na ontvangst van de bevestiging / factuur dient u een bedrag (aanbetaling) te voldoen gelijk aan 25% van de totaal overeengekomen reissom en de premie van de verzekering (incl. 21% assurantiebelasting en poliskosten € 3,50) en eventuele kosten van een non-refundable vliegticket. Voor sommige cruises hanteren wij een afwijkende aanbetaling zoals vermeld in de optie/offerte. Het restant van de reissom moet uiterlijk 80 dagen voor aanvang van deze reis, zonder dat u hiervan bericht krijgt, in ons bezit zijn. Bij niet tijdige betaling zijn wij gerechtigd de geboekte reis te annuleren. Reeds betaalde gelden worden dan niet gerestitueerd; de annuleringsbepalingen zijn dan onverminderd van toepassing. Bij boeking binnen 80 dagen voor aanvang van de reis moet terstond de gehele reissom worden voldaan.

Reisdocumentatie
Ca. 10 dagen voordat uw cruise vertrekt ontvangt u van ons uw reisdocumentatie per post thuis gestuurd.

Voorwaarden
Op deze reis zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing, evenals de Algemene Voorwaarden zoals vermeld op deze website. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Wijzigingen in vaarroute, vaarschema en/of excursieprogramma om nautische, veiligheids-, volksgezondheids- en/of organisatorische redenen voorbehouden.
Indien een boeking ongedaan wordt gemaakt, zijn per persoon de volgende annuleringskosten verschuldigd en de kosten van uw non-refundable vliegtickets:
a. Bij annulering tot de 80e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 25% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
b. Bij annulering vanaf de 79e dag (inclusief) tot de 48e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 60% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
c. Bij annulering vanaf de 47e dag (inclusief) tot de 27e dag (inclusief) voor vertrek: 85% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
d. Bij annulering vanaf de 26e dag (inclusief) tot de vertrekdag of later: de volledige reissom + uw non-refundable vliegticket.

Robinson_Dieke_CTAblok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Wilt u meer weten over onze unieke reisarrangementen of heeft u advies nodig over uw volgende cruise?

Bel +31 (0)88 - 13 07 310
Brochure Robinson Zeecruises 2023-2024
Luxe brochure
Unieke cruises met de mooiste schepen
  • Ruim 100 pagina’s cruise-inspiratie
  • Bijzondere landarrangementen
  • Gratis bij u thuisbezorgd
Brochure aanvragen

Vergelijkbare reizen

Bekijk ook onze andere luxe zeecruises