Ruim 50 jaar ervaring
Persoonlijk advies op maat
Wereldwijd aanbod
Barbados
U bevindt zich hier: Home
Reisaanbod
Zeecruises
Kerst in de Caribbean

Zonnige kerstdagen op een tropisch eiland

zeecruises

Kerst in de Caribbean

In Miami scheept u in op de Vista, Oceania's nieuwste schip, voor een heerlijke, zonnige Caribische cruise! Tijdens de kerstdagen bent u op St. Lucia en Antigua. 

Nieuw schip
Ontscheping in Miami
Kerstcruise
Volgend vertrek
18-12-2023
Reisduur
13 dagen
Vertrekpunt
Miami
Rederij
Oceania
Schip
Vista
Destin
Vanaf 3.929,-
Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.
Brochure aanvragen Brochure aanvragen
Navigatie
Unieke belevenis Programma en excursies Cruiseschip Reisinformatie Prijsinformatie
Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Caribische kerstcruise vanuit Miami

Uitgebreide Caribische cruise met het nieuwste schip van Oceania Cruises, de Vista. Aan boord proeft u de ongedwongen sfeer van wat u het ultieme vakantiegevoel geeft. Dit schip biedt u een nieuw en uitgebreid wellnesscentrum aan boord, Aquamar. Tijdens de feestdagen zal het u ook culinair aan niets ontbreken, zo is er het ultramoderne Culinary Center en een privé Dining Room.

Cruise Vista
Puerto Rico
Cruise Vista
St. Barts
Cruise Vista
Dominica
Cruise Vista
Grenada
Cruise Vista
San Juan, Puerto Rico
Cruise Vista
Great Stirrup Cay
Cruise Vista
St. Lucia
Cruise Vista
Antigua
Veeg naar links

Programma en excursies

Dag 1 - Miami, inscheping

De Vista vertrekt om 19.00 uur vanuit Miami. Indien gewenst kan Robinson Cruises de vluchten en een eventueel hotelverblijf voor u verzorgen.

Vista

Dag 2 en 3 - Op zee

Geniet van deze dagen op zee om optimaal gebruik te maken van de faciliteiten aan boord van de luxe Vista, laat u masseren of boek een schoonheidsbehandeling in de Spa.

Vista

Dag 4 - Gustavia, St. Barts

Aankomst om 09.00 uur en vertrek om 19.00 uur. Gustavia kent veel Franse invloeden omdat dit eiland ooit door Fransen gesticht is. Het is een populair eiland nu bij celebrities, die hier prachtige villa's laten bouwen.

St Barts (2)

Dag 5 - Roseau, Dominica

Aankomst 08.00 uur, vertrek om 18.00 uur. Dominica is een groen eiland met ongerepte jungle, een beetje het verborgen eiland van de Caribbean. Mangrove bossen, watervallen en tropisch regenwoud wisselen elkaar af.

Dominica (2)

Dag 6 - Bridgetown, Barbados

Aankomst om 08.00 uur en vertrek om 18.00 uur in Barbados. Dit Caribische eiland met Britse invloeden staat bekend om haar prachtige witte stranden, maar het is ook een goede duikspot: er zijn wrakken en koraalriffen waar naar gedoken kan worden.

Barbados

Dag 7 - St. George, Grenada

Aankomst om 08.00 uur en vertrek om 18.00 uur. Grenada bestaat uit 9 eilanden met als hoofdstad St. George. Het eiland staat bekend om haar kruiden en specerijen. Bezoek de lokale markt of een plantage.

Grenada

Dag 8 - Castries, St. Lucia

Aankomst om 08.00 uur en vertrek 17.00 uur. Kenmerkend voor St. Lucia zijn de Pitons, twee piramidevormige bergen die te beklimmen zijn. Zij torenen hoog boven alles uit. Het eiland is rijk aan bananen- en kokospalmenplantages.

ST. Lucia

Dag 9 - St. John's - Antigua & Barbuda

Aankomst om 07.00 uur en vertrek 16.00 uur. Antigua staat bekend om haar prachtige regenwouden en de vele soorten vogels die hier voorkomen. Maak een tocht naar de zuidkust en ga zwemmen met pijlstaartroggen.

Antigua-1

Dag 10 - San Juan, Puerto Rico

Aankomst om 07.00 uur en vertrek om 16.00 uur. San Juan is de hoofdstad van Puerto Rico en is door Spaanse kolonisten gesticht in 1521. Het is één van de oudste steden van het Caribisch gebied en daardoor erg de moeite waard voor een wandeling door de gezellige straatjes met koloniale gebouwen.

Cruise Vista

Dag 11 - Op zee

Geniet deze dag van alles wat de Vista u te bieden heeft.

OC_A_Vista_Ember_Rendering_2022-11-14_13-58-24

Dag 12 - Great Stirrup Cay, Bahama's

Aankomst om 10.00 uur en vertrek om 19.00 uur. Dit privé-eiland van de Norwegian Cruise Line groep, waar Oceania toe behoort, biedt prachtige strandfaciliteiten. Het eiland hoort bij de eilandengroep van de Bahama's, allemaal voorzien van prachtige stranden en koraalriffen. Ideaal voor een snorkeltrip.

Great Stirrup Cay

Dag 13 - Miami, ontscheping

Aankomst om 08.00 uur in Miami. Na ontscheping eindigt uw reis. Wij kunnen de terugreis voor u verzorgen.

Florida (2)
Toon meer
Toon minder

Welkom aan boord van de Vista

De nieuwe Vista combineert raffinement met een eigentijdse flair om een ​​nonchalant elegante ambiance te creëren. Van de sprankelende Lalique Grand Staircase tot de prachtige Owner's Suites, die ingericht zijn door Ralph Lauren Home. Overal zijn designdetails te vinden, met de nadruk op het beste ontwerp en meubilair. Meer dan wat ook, verpersoonlijkt Vista de Oceania-ervaring.

Cruise Vista
Vista
OC_A_Vista_Ember_Rendering_2022-11-14_13-58-24
Restaurant
OC_A_Vista_Aquamar Spa + Vitality Center Rendering_1_2022-11-14_13-59-07
Aquamar Spa
OC_A_VISTA_OWNERS SUITE_DINING_RENDERING_2022-11-14_13-49-39
Eetkamer Owner's Suite
OC_A_Vista_Boutiques_Rendering_2022-11-14_13-59-09
Boutiques
OC_A_VISTA_Concierge Level Veranda _Rendering_2022-11-14_13-50-12
Concierge Level Veranda suite
Veeg naar links

Reisinformatie

 

Praktische informatie

U heeft voor deze reis een paspoort nodig, dat na terugkomst nog minstens 6 maanden geldig moet zijn. Heeft u niet de Nederlandse of Belgische nationaliteit dan adviseren wij u contact op te nemen met het consulaat. U bent er zelf verantwoordelijk voor om tijdens uw reis in het bezit te zijn van de juiste documenten, maar we adviseren u uiteraard graag hierover.

Voor bepaalde landen worden extra reisdocumenten en vaccinaties verplicht gesteld. Bij boeking ontvangt u alle informatie m.b.t. deze reisvoorwaarden.

Prijsinformatie

Reissom
Toeslagen
Inbegrepen
Niet inbegrepen
Voorwaarden
13-daagse Caribische Kerstcruise
Vanaf 3.929,- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

De reissom is per persoon en gebaseerd op een verblijf in een Balkonhut B4. Toeslagen voor andere type Suites vindt u onder het tabblad 'toeslagen'.

Prijzen kunnen wijzigen op basis van beschikbaarheid. Informeer bij onze Travel Consultants naar de actuele prijzen

 

Vertrekdatum
Prijs per persoon
18 december 2023
v.a. 3.929,-

De reissom is p.p. en gebaseerd op een 2-pers. Balkonhut B4.

Toeslagen overige type hutten en alleengebruik op aanvraag.

Prijzen kunnen wijzigen op basis van beschikbaarheid. Informeer bij onze Travel Consultants naar de actuele prijzen

• Unieke cruise met de Vista in een balkonhut cat. B4
• Alle havengelden en taksen
• Deelname aan activiteiten en entertainment aan boord (als hygiëne- en veiligheidsvoorschriften dit toelaten)
• Frisdranken aan boord
• Alle maaltijden (Restaurant La Reserve tegen betaling)
• Roomservice
• Fooien
• Bagageservice bij in- en ontschepen
• Engelstalige begeleiding aan boord
• Shuttleservice in havens, waar beschikbaar

• Toeslagen voor andere type accommodaties
• Eventuele brandstoftoeslag
• Vluchten, transfers en/of hotelovernachtingen
• Ruimbagage (bij boeking te reserveren)
• Wi-Fi 
• Persoonlijke uitgaven
• Overige maaltijden en dranken
• Optionele excursies of activiteiten
• Reis- en/of annuleringsverzekering
• 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

 

Tarieven en voorwaarden vliegtickets
Vliegtickets zijn beschikbaar in diverse klassen. In elke klasse gelden verschillende voorwaarden en tarieven. Bij het berekenen van onze verkoopprijzen gaan wij uit van de prijzen voor de vliegtickets zoals deze op dat moment beschikbaar zijn. Wij zijn gerechtigd om eventuele vlucht-, brandstof- en bagagetoeslagen door te berekenen indien de vliegtickets niet meer voor ditzelfde tarief boekbaar zijn als de tarieven die ons bij de calculatie van de prijzen bekend waren. De tarieven kunnen namelijk dagelijks variëren. Op het moment dat u definitief boekt, bekijken wij nogmaals het dan geldende tarief. Zodra u met dit dagtarief akkoord gaat, zetten wij de vluchten 24 uur voor dit tarief voor u in optie. Wij sturen u dan per omgaande digitaal de factuur, zodat u de aanbetaling in orde kunt maken. Na ontvangst van uw aanbetaling kunnen wij uw vliegtickets definitief bevestigen bij onze leverancier. De vliegtickets die Robinson Cruises voor u boekt zijn gebaseerd op de voordeligste klasse. Dit betekent dat de tickets non-refundable zijn, waardoor de tickets niet kosteloos gewijzigd kunnen worden. Annulering van de vliegtickets leidt tot annuleringskosten die kunnen oplopen tot de volledige ticketkosten. Bedragen voor vluchten zijn niet-restitueerbaar (geen geld terug). Mocht u een vliegticket wensen te boeken met gunstigere voorwaarden en meer vrijheid, dan maken wij dit graag voor u in orde. De prijs van het vliegticket zal derhalve vaak wel hoger zijn. Natuurlijk kunnen wij ook vliegtickets in Businessclass voor u reserveren tegen een toeslag.

Betaling
Robinson Cruises is aangesloten bij de ANVR en SGR. Voor u de garantie dat uw cruise in goede handen is. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Na ontvangst van de bevestiging / factuur dient u een bedrag (aanbetaling) te voldoen gelijk aan 25% van de totaal overeengekomen reissom en de premie van de verzekering (incl. 21% assurantiebelasting en poliskosten € 3,50) en eventuele kosten van een non-refundable vliegticket. Voor sommige cruises hanteren wij een afwijkende aanbetaling zoals vermeld in de optie/offerte. Het restant van de reissom moet uiterlijk 135 dagen voor aanvang van deze reis, zonder dat u hiervan bericht krijgt, in ons bezit zijn. Bij niet tijdige betaling zijn wij gerechtigd de geboekte reis te annuleren. Reeds betaalde gelden worden dan niet gerestitueerd; de annuleringsbepalingen zijn dan onverminderd van toepassing. Bij boeking binnen 135 dagen voor aanvang van de reis moet terstond de gehele reissom worden voldaan.

Reisdocumentatie
Ca. 10 dagen voordat uw cruise vertrekt ontvangt u van ons uw reisdocumentatie per post thuis gestuurd.

Voorwaarden
Op deze reis zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing, evenals de Algemene Voorwaarden zoals vermeld op deze website. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Wijzigingen in vaarroute, vaarschema en/of excursieprogramma om nautische, veiligheids-, volksgezondheids- en/of organisatorische redenen voorbehouden.
Indien een boeking ongedaan wordt gemaakt, zijn per persoon de volgende annuleringskosten verschuldigd en de kosten van uw non-refundable vliegtickets:
a. Bij annulering tot de 135e dag (exclusief) voor de vertrekdag: de aanbetaling of 25% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
b. Bij annulering vanaf de 134e dag (inclusief) tot de 95e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 55% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
c. Bij annulering vanaf de 94e dag (inclusief) tot de 65e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 80% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
d. Bij annulering vanaf de 64e dag (inclusief) tot de vertrekdag of later: de volledige reissom + uw non-refundable vliegticket.

Robinson_Dieke_CTAblok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Wilt u meer weten over onze unieke reisarrangementen of heeft u advies nodig over uw volgende cruise?

Bel +31 (0)88 - 13 07 310
Brochure Robinson Zeecruises 2023-2024
Luxe brochure
Unieke cruises met de mooiste schepen
  • Ruim 100 pagina’s cruise-inspiratie
  • Bijzondere landarrangementen
  • Gratis bij u thuisbezorgd
Brochure aanvragen

Vergelijkbare reizen

Bekijk ook onze andere luxe zeecruises