Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
ex7344
Home
Reisaanbod
Zeecruises
Van Miami naar Los Angeles

Ontdek het mooiste van Midden-Amerika

Brochure aanvragen Brochure aanvragen
Navigatie
Unieke belevenis Programma en excursies Cruiseschip Reisinformatie Prijsinformatie
Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Cruise vanuit Miami via het Panamakanaal naar Californië

Deze cruise met de intieme Insignia laat u het mooiste van Midden-Amerika zien. De steile kliffen van Cabo San Lucas, de regenwouden van Costa Rica, het Nationaal Park Cerro Negro vanuit Corinto of gewoon genieten van het strand in Grand Cayman. Het is een afwisselende reis met als hoogtepunt de doorvaart door het Panamakanaal.

Insignia
Los Angeles
Insignia
Cartagena
Insignia
Panamakanaal
Insignia
Panamakanaal
Insignia
Panamakanaal
Insignia
Miami
Insignia
Insignia
Insignia
Los Angeles
Veeg naar links

Programma en excursies

Dag 1 - Miami, inscheping

Inscheping in Miami en vertrek om 17.00 uur.  Robinson Cruises kan uw vlucht en eventueel verblijf voor u verzorgen. Insignia

Dag 2 - Op zee

Geniet deze dag aan boord van de prachtige, intieme Insignia en al haar faciliteiten.

Oceania lifestyle

Dag 3 - Georgetown, Grand Cayman

Aankomst 09.00 uur en vertrek 18.00 uur. Hier kunt u gemakkelijk zelf het eiland verkennen per fiets, bezoek Seven Mile beach, het mooiste strand van Grand Cayman of ga zwemmen met pijlstaartroggen. Gr Cayman

Dag 4 - Op zee

Nog een dag om te genieten aan boord van uw cruiseschip. Relax aan het zwembad met een boek of aan de bar met een overheerlijke cocktail!

R-class martinis

Dag 5 - Cartagena, Colombia

Aankomst 07.00 uur, vertrek 14.00 uur. De binnenstad van Cartagena is zeker de moeite waard want deze staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst als één van de meest intact gebleven fortificaties van een Zuid-Amerikaanse stad.

Panamakanaal cruise Silver Moon

Dag 6 - Doorvaart door het Panamakanaal

Een bijzondere belevenis die velen tot de verbeelding spreekt, deze doorvaart door het Panamakanaal. 

Insignia

Dag 7 - Op zee

Nog een dag om te genieten aan boord van uw cruiseschip. Relax aan het zwembad met een boek of aan de bar met een overheerlijke cocktail! OC_R Pool Deck Sunset_2022-07-12_09-33-48

Dag 8 - Puntarenas, Costa Rica

Aankomst 07.00 uur en vertrek om 16.00 uur. Vanuit Puntarenas kunt u veel van de flora en fauna van Costa Rica zien; bezoek Tortuga Island bijvoorbeeld of Corcovado National park. Costa Rica 2

Dag 9 - Corinto, Nicaragua

Aankomst 10.00 uur, vertrek 18.00 uur. Corinto staat bekend om de Cerro Negro vulkaan, die te bezoeken is, en de rum. De rum hier behoort tot de beste ter wereld. In de Flor de Cana rumfabriek krijgt u een goed beeld van de productie van dit befaamde drankje. 

Corinto

Dag 10 - Puerto Quetzal, Guatemala

Aankomst om 09.00 uur en vertrek om 19.00 uur. Vanuit Puerto Quetzal kunt u de koloniale stad Antigua bezoeken of de actieve vulkaan Pacaya beklimmen. Puerto Quetzal

Dag 11 - Op zee

Nog een dag om te genieten aan boord van uw cruiseschip. Relax aan het zwembad met een boek of aan de bar met een overheerlijke cocktail! R-class spa 2

Dag 12 - Acapulco, Mexico

Aankomst om 08.00 uur en vertrek om 17.00 uur. Acapulco is een grote mondaine badplaats en één van de oudste vakantieoorden ter wereld, u kunt niet om de stranden heen! Acapulco

Dag 13 - Op zee

Een dag op zee om te genieten aan boord van uw cruiseschip. Relax aan het zwembad met een boek of aan de bar met een overheerlijke cocktail! R-class pool deck (2)

Dag 14 - Cabo San Lucas, Mexico

Aankomst om 08.00 uur en vertrek om 17.00 uur. De ligging van Cabo San Lucas is prachtig, omgeven door rotsformaties, baaien en prachtige zandstranden. Daarnaast kunt u hier ook walvissen spotten.

Cabo San Lucas

Dag 15 - Op zee

Kom even bij van alle indrukken die u inmiddels heeft opgedaan, met een heerlijke zeedag.

SE-Deck 10 - Cabana-05 Cabo San Lucas - Mexico

Dag 16 - Ensenada, Mexico

Aankomst 09.00 uur, vertrek 18.00 uur. Ensenada is een gezellige badplaats waarvandaan er vooral paardrijtochten worden georganiseerd in het ruige achterland van dit gedeelte van Mexico.

Ensenada

Dag 17 - Los Angeles, USA, ontscheping

Los Angeles, aankomst om 07.00 uur, ontscheping en einde van uw reis. Robinson Cruises kan een terugvlucht en/of een langer verblijf voor u verzorgen.

Los Angeles (1)
Toon meer
Toon minder

Welkom aan boord van de Insignia

Oceania Cruises staat bekend in de cruise wereld om haar persoonlijke service, elegante stijl en haar verfijnde keuken. De stijlvolle Oceania Insignia biedt plaats aan 680 gasten en het schip kent een typisch klassiek huiselijk Engels sfeertje. De hoeveelheid passagiers maakt het schip iets intiemer dan de rest van de schepen. Insignia omarmt de meest gekoesterde elementen van de beroemde vloot en beschikt over meerdere eetgelegenheden, waarvan vier unieke restaurants met open zitplaatsen zonder toeslag. Waar u ook kiest om te dineren, u zult genieten van The Finest Cuisine at Sea® waar Oceania voor staat.

Insignia
Insignia
Insignia
Insignia
Insignia
Grand Dining Room
Insignia
Zwembad
Insignia
Bibliotheek
Insignia
Casino
Insignia
Spa
Insignia
Penthouse Suite
Veeg naar links

Reisinformatie

Praktische informatie

U heeft voor deze reis een paspoort nodig, dat na terugkomst nog minstens 6 maanden geldig moet zijn. Heeft u niet de Nederlandse of Belgische nationaliteit dan adviseren wij u contact op te nemen met het consulaat. U bent er zelf verantwoordelijk voor om tijdens uw reis in het bezit te zijn van de juiste documenten, maar we adviseren u uiteraard graag hierover.

Voor bepaalde landen worden extra reisdocumenten en vaccinaties verplicht gesteld. Bij boeking ontvangt u alle informatie m.b.t. deze reisvoorwaarden.

Prijsinformatie

Reissom
Toeslagen
Inbegrepen
Niet inbegrepen
Voorwaarden
17-daagse cruise Panamakanaal
Vanaf 4.599,- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

De reissom is per persoon en gebaseerd op een verblijf in een Deluxe Buitenhut cat. C2 Toeslagen voor andere type accommodaties vindt u onder het tabblad 'toeslagen'. 

Prijzen kunnen wijzigen op basis van beschikbaarheid. Informeer bij onze Travel Consultants naar de actuele prijzen

Vertrekdatum
Prijs per persoon
29 december 2023
v.a. 4.599,-

De reissom is p.p. en gebaseerd op een 2-pers.  Deluxe Buitennhut cat. C2


Toeslagen andere accommodaties en Suites en en alleengebruik op aanvraag.

Prijzen kunnen wijzigen op basis van beschikbaarheid. Informeer bij onze Travel Consultants naar de actuele prijzen

• Unieke cruise met de Insignia in een binnenhut cat. F
• Alle havengelden en taksen
• Deelname aan activiteiten aan boord (als hygiëne- en veiligheidsvoorschriften dit toelaten)
• Frisdranken aan boord
• Alle maaltijden (Restaurant La Reserve tegen betaling)
• Roomservice
• Bagageservice bij in- en ontschepen
• Engelstalige begeleiding aan boord
• Shuttleservice in havens, waar beschikbaar

• Toeslagen voor andere type accommodaties
• Vluchten, transfers en evt. hotelovernachtingen
• Eventuele brandstoftoeslag
• Ruimbagage (bij boeking te reserveren)
• Wi-Fi 
• Fooien
• Persoonlijke uitgaven
• Optionele excursies of activiteiten
• Overige maaltijden en drankjes
• Reis- en/of annuleringsverzekering
• 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

 

Tarieven en voorwaarden vliegtickets
Vliegtickets zijn beschikbaar in diverse klassen. In elke klasse gelden verschillende voorwaarden en tarieven. Bij het berekenen van onze verkoopprijzen gaan wij uit van de prijzen voor de vliegtickets zoals deze op dat moment beschikbaar zijn. Wij zijn gerechtigd om eventuele vlucht-, brandstof- en bagagetoeslagen door te berekenen indien de vliegtickets niet meer voor ditzelfde tarief boekbaar zijn als de tarieven die ons bij de calculatie van de prijzen bekend waren. De tarieven kunnen namelijk dagelijks variëren. Op het moment dat u definitief boekt, bekijken wij nogmaals het dan geldende tarief. Zodra u met dit dagtarief akkoord gaat, zetten wij de vluchten 24 uur voor dit tarief voor u in optie. Wij sturen u dan per omgaande digitaal de factuur, zodat u de aanbetaling in orde kunt maken. Na ontvangst van uw aanbetaling kunnen wij uw vliegtickets definitief bevestigen bij onze leverancier. De vliegtickets die Robinson Cruises voor u boekt zijn gebaseerd op de voordeligste klasse. Dit betekent dat de tickets non-refundable zijn, waardoor de tickets niet kosteloos gewijzigd kunnen worden. Annulering van de vliegtickets leidt tot annuleringskosten die kunnen oplopen tot de volledige ticketkosten. Bedragen voor vluchten zijn niet-restitueerbaar (geen geld terug). Mocht u een vliegticket wensen te boeken met gunstigere voorwaarden en meer vrijheid, dan maken wij dit graag voor u in orde. De prijs van het vliegticket zal derhalve vaak wel hoger zijn. Natuurlijk kunnen wij ook vliegtickets in Businessclass voor u reserveren tegen een toeslag.

Betaling
Robinson Cruises is aangesloten bij de ANVR en SGR. Voor u de garantie dat uw cruise in goede handen is. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Na ontvangst van de bevestiging / factuur dient u een bedrag (aanbetaling) te voldoen gelijk aan 25% van de totaal overeengekomen reissom en de premie van de verzekering (incl. 21% assurantiebelasting en poliskosten € 3,50) en eventuele kosten van een non-refundable vliegticket. Voor sommige cruises hanteren wij een afwijkende aanbetaling zoals vermeld in de optie/offerte. Het restant van de reissom moet uiterlijk 50 dagen voor aanvang van deze reis, zonder dat u hiervan bericht krijgt, in ons bezit zijn. Bij niet tijdige betaling zijn wij gerechtigd de geboekte reis te annuleren. Reeds betaalde gelden worden dan niet gerestitueerd; de annuleringsbepalingen zijn dan onverminderd van toepassing. Bij boeking binnen 50 dagen voor aanvang van de reis moet terstond de gehele reissom worden voldaan.

Reisdocumentatie
Ca. 10 dagen voordat uw cruise vertrekt ontvangt u van ons uw reisdocumentatie per post thuis gestuurd.

Voorwaarden
Op deze reis zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing, evenals de Algemene Voorwaarden zoals vermeld op deze website. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Wijzigingen in vaarroute, vaarschema en/of excursieprogramma om nautische, veiligheids-, volksgezondheids- en/of organisatorische redenen voorbehouden.
Indien een boeking ongedaan wordt gemaakt, zijn per persoon de volgende annuleringskosten verschuldigd en de kosten van uw non-refundable vliegtickets:
a. Bij annulering tot de 50e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 25% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
b. Bij annulering vanaf de 49e dag (inclusief) tot de 35e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 60% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
c. Bij annulering vanaf de 34e dag (inclusief) tot de 20e dag (inclusief) voor vertrek: 85% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
d. Bij annulering vanaf de 19e dag (inclusief) tot de vertrekdag of later: de volledige reissom + uw non-refundable vliegticket.

Reissom
17-daagse cruise Panamakanaal
Vanaf 4.599,- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

De reissom is per persoon en gebaseerd op een verblijf in een Deluxe Buitenhut cat. C2 Toeslagen voor andere type accommodaties vindt u onder het tabblad 'toeslagen'. 

Prijzen kunnen wijzigen op basis van beschikbaarheid. Informeer bij onze Travel Consultants naar de actuele prijzen

Vertrekdatum
Prijs per persoon
29 december 2023
v.a. 4.599,-
Toeslagen

De reissom is p.p. en gebaseerd op een 2-pers.  Deluxe Buitennhut cat. C2


Toeslagen andere accommodaties en Suites en en alleengebruik op aanvraag.

Prijzen kunnen wijzigen op basis van beschikbaarheid. Informeer bij onze Travel Consultants naar de actuele prijzen

Inbegrepen

• Unieke cruise met de Insignia in een binnenhut cat. F
• Alle havengelden en taksen
• Deelname aan activiteiten aan boord (als hygiëne- en veiligheidsvoorschriften dit toelaten)
• Frisdranken aan boord
• Alle maaltijden (Restaurant La Reserve tegen betaling)
• Roomservice
• Bagageservice bij in- en ontschepen
• Engelstalige begeleiding aan boord
• Shuttleservice in havens, waar beschikbaar

Niet inbegrepen

• Toeslagen voor andere type accommodaties
• Vluchten, transfers en evt. hotelovernachtingen
• Eventuele brandstoftoeslag
• Ruimbagage (bij boeking te reserveren)
• Wi-Fi 
• Fooien
• Persoonlijke uitgaven
• Optionele excursies of activiteiten
• Overige maaltijden en drankjes
• Reis- en/of annuleringsverzekering
• 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

 

Voorwaarden

Tarieven en voorwaarden vliegtickets
Vliegtickets zijn beschikbaar in diverse klassen. In elke klasse gelden verschillende voorwaarden en tarieven. Bij het berekenen van onze verkoopprijzen gaan wij uit van de prijzen voor de vliegtickets zoals deze op dat moment beschikbaar zijn. Wij zijn gerechtigd om eventuele vlucht-, brandstof- en bagagetoeslagen door te berekenen indien de vliegtickets niet meer voor ditzelfde tarief boekbaar zijn als de tarieven die ons bij de calculatie van de prijzen bekend waren. De tarieven kunnen namelijk dagelijks variëren. Op het moment dat u definitief boekt, bekijken wij nogmaals het dan geldende tarief. Zodra u met dit dagtarief akkoord gaat, zetten wij de vluchten 24 uur voor dit tarief voor u in optie. Wij sturen u dan per omgaande digitaal de factuur, zodat u de aanbetaling in orde kunt maken. Na ontvangst van uw aanbetaling kunnen wij uw vliegtickets definitief bevestigen bij onze leverancier. De vliegtickets die Robinson Cruises voor u boekt zijn gebaseerd op de voordeligste klasse. Dit betekent dat de tickets non-refundable zijn, waardoor de tickets niet kosteloos gewijzigd kunnen worden. Annulering van de vliegtickets leidt tot annuleringskosten die kunnen oplopen tot de volledige ticketkosten. Bedragen voor vluchten zijn niet-restitueerbaar (geen geld terug). Mocht u een vliegticket wensen te boeken met gunstigere voorwaarden en meer vrijheid, dan maken wij dit graag voor u in orde. De prijs van het vliegticket zal derhalve vaak wel hoger zijn. Natuurlijk kunnen wij ook vliegtickets in Businessclass voor u reserveren tegen een toeslag.

Betaling
Robinson Cruises is aangesloten bij de ANVR en SGR. Voor u de garantie dat uw cruise in goede handen is. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Na ontvangst van de bevestiging / factuur dient u een bedrag (aanbetaling) te voldoen gelijk aan 25% van de totaal overeengekomen reissom en de premie van de verzekering (incl. 21% assurantiebelasting en poliskosten € 3,50) en eventuele kosten van een non-refundable vliegticket. Voor sommige cruises hanteren wij een afwijkende aanbetaling zoals vermeld in de optie/offerte. Het restant van de reissom moet uiterlijk 50 dagen voor aanvang van deze reis, zonder dat u hiervan bericht krijgt, in ons bezit zijn. Bij niet tijdige betaling zijn wij gerechtigd de geboekte reis te annuleren. Reeds betaalde gelden worden dan niet gerestitueerd; de annuleringsbepalingen zijn dan onverminderd van toepassing. Bij boeking binnen 50 dagen voor aanvang van de reis moet terstond de gehele reissom worden voldaan.

Reisdocumentatie
Ca. 10 dagen voordat uw cruise vertrekt ontvangt u van ons uw reisdocumentatie per post thuis gestuurd.

Voorwaarden
Op deze reis zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing, evenals de Algemene Voorwaarden zoals vermeld op deze website. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Wijzigingen in vaarroute, vaarschema en/of excursieprogramma om nautische, veiligheids-, volksgezondheids- en/of organisatorische redenen voorbehouden.
Indien een boeking ongedaan wordt gemaakt, zijn per persoon de volgende annuleringskosten verschuldigd en de kosten van uw non-refundable vliegtickets:
a. Bij annulering tot de 50e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 25% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
b. Bij annulering vanaf de 49e dag (inclusief) tot de 35e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 60% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
c. Bij annulering vanaf de 34e dag (inclusief) tot de 20e dag (inclusief) voor vertrek: 85% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
d. Bij annulering vanaf de 19e dag (inclusief) tot de vertrekdag of later: de volledige reissom + uw non-refundable vliegticket.

Robinson_Dieke_CTAblok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Wilt u meer weten over onze unieke reisarrangementen of heeft u advies nodig over uw volgende cruise?

Bel +31 (0)88 - 13 07 310
Brochure Robinson Zeecruises 2023-2024
Luxe brochure
Unieke cruises met de mooiste schepen
  • Ruim 100 pagina’s cruise-inspiratie
  • Bijzondere landarrangementen
  • Gratis bij u thuisbezorgd
Brochure aanvragen

Vergelijkbare reizen

Bekijk ook onze andere luxe zeecruises