Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
Geiranger_relax_copyright Havila Voyages
Home
Reisaanbod
Zeecruises
Noorse fjorden gezien vanaf het water en spoor

Vaar de postroute van Bergen naar Bergen

zeecruises

Noorse Fjorden gezien vanaf het water & spoor

Vaar de postroute van Bergen naar Kirkeness en maak een treinreis van Oslo naar Bergen

Noorse Fjorden
postroute
Volgend vertrek
Wekelijks
Reisduur
18 dagen
Vertrekpunt
Oslo
Rederij
Havila Cruises
Schip
MS Havila Capella
Destin
Vanaf -----,-
Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.
Brochure aanvragen Brochure aanvragen
Navigatie
Unieke belevenis Programma en excursies Cruiseschip Reisinformatie Prijsinformatie
Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Cruise vanuit Bergen naar Bergen

Noorwegen op een hele andere manier ontdekken? Dat kan met deze bijzondere combinatie van een treinreis en cruise. Havila Voyages vaart een ‘postroute’ waarbij zij het gehele jaar dezelfde route maken en maar liefst 34 havens aan doen. Een andere ervaring dan bij een gewone cruise, want u blijft relatief kort in de havens, maar de reis zelf is dan ook dé belevenis. Daarbij komt dat Havila Voyages met de meest milieuvriendelijke schepen vaart die er op dit moment zijn. U kunt ook een gedeelte van de route maken tot aan Kirkeness. Is het niet bijzonder om deze cruise te kunnen combineren met een treinreis door het prachtige landschap van Noorwegen?

Cruise Havila Capella
Geiranger
Cruise Havila Capella
Lofoten
Cruise Havila Capella
Havila Capella
Cruise Havila Capella
Bergen
Cruise Havila Capella
Noorwegen
Cruise Havila Capella
Flam
Veeg naar links

Programma en excursies

Uw route in beeld

Routekaartje Noorse fjorden gezien vanaf het water en spoor

Dag 1 - Oslo, aankomst

Vlucht van Amsterdam naar Oslo, privétransfer en overnachting in het Clarion Hotel The Hub (of gelijkwaardig).

 

Cruise Havila Capella

Dag 2 - Oslo, eigen gelegenheid

Vandaag heeft u tijd om Oslo zelf te verkennen. Om een goede indruk te krijgen van de stad is het interessant om een vier uur durende stadstour per bus te maken. Of bezoek het Royal Castle, het nieuwe Operahuis, het Akershus Fort
of de Aker Brygge met z’n exclusieve winkels, restaurants en het beroemde Vigeland park met z’n bijzondere beeldentuin. Ook de moeite waard is het eiland Bigdøy met het Viking scheepsmuseum, het poolschip Fram of het Kontiki museum.

Cruise Havila Capella

Dag 3 - Oslo, Flam

Treinreis van Oslo via Myrdal naar Flam. U reist met de befaamde Bergen spoorlijn door de Hallingdalen vallei en door het nationale park van Hardangervidda naar Myrdal. Vanuit Myrdal neemt u de Flåm spoorlijn naar het stationnetje van Flåm. De aanleg van dit traject duurde van 1924 tot 1940 en staat bekend als een hoogstandje van technisch vernuft. Meer dan 80% van de route kent een stijgingspercentage van minstens 55%. De treinen draaien hier op ingenieuze manier door de tunnels van het uitgehakte bergmassief. U overnacht in het Fretheim hotel (of gelijkwaardig).

Cruise Havila Capella

Dag 4 - Flam, Voss

U gaat verder per boot, die vertrekt van Aurlandsfjord (Flåm) naar Naeroyfjord; één van de smalste fjorden van Europa. Het Naeroyfjord staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst. U vaart langs de 1800 meter hoge bergen van het Sognefjord met z’n berggeiten, traditionele boerderijen en de zeehonden op de rotsen van Gudvangen. In Gudvangen eindigt uw indrukwekkende bootreis en vervolgt u uw reis per bus naar Voss, waar u overnacht in hotel Scandic Voss. Onderweg doet u het eeuwenoude hotel Stalheim aan met een fantastisch uitzicht over de watervallen van Stalheimsfossen en Sivlefossen.

Cruise Havila Capella

Dag 5 - Voss, Bergen

U reist per trein naar Bergen, waar u overnacht in het Zander K hotel (of gelijkwaardig). Wanneer u voldoende tijd heeft, maak dan een tocht per kabelbaan naar de top van de berg Floien, u heeft hier een prachtig uitzicht over Bergen.

Cruise Havila Capella

Dag 6 - Bergen, inscheping

Na het ontbijt heeft u nog wat tijd ter vrije besteding voordat u per privétransfer naar de haven van Bergen wordt gebracht voor inscheping van de MS Havila Capella.

Cruise Havila Capella

Dag 7 - Florø, Maloy, Torvik, Ålesund, Molde

Na korte stops in Florø, Maloy en Torvik komt u aan in Ålesund: 09:45 en vertrekt u 20:00 uur. Voldoende tijd om door de prachtige art-deco binnenstad te wandelen. Hierna maakt u een korte stop in Molde.

Cruise Havila Capella

Dag 8 - Kristiansund, Trondheim, Rorvik

Na een korte stop in Kristiansund komt u aan in Trondheim om 09:45 uur en vertrekt u om 12:45 uur. Wandel door de kleurrijke binnenstad van de 3e stad van Noorwegen. Hierna volgt een korte stop in Rorvik.

Cruise Havila Capella

Dag 9 - Bronnoysund, Sandnessjoen, Nesna, Ornes, Bodø, Stamsund, Svolvaer

Vandaag vaart u van het midden van Noorwegen naar de Lofoten. Zo komt u o.a. langs de Svartisen gletsjer en Saltstraumen, 's werelds sterkste getijdenstroom.

Cruise Havila Capella

Dag 10 - Stokmarkness, Sortland, Risohamn, Harstad, Finnsnes, Tromso, Skjervoy

Na korte stops in Stokmarkness, Sortland, Risohamn, Harstad en Finnsnes komt u aan in Tromso om 14:15 uur en blijft u tot 18:15 uur. U kunt hier o.a. huskies bezoeken en een hondensleetocht maken. Daarna volgt een korte stop in Skjervoy.

Cruise Havila Capella

Dag 11 - Hammervest, Havoysund, Honningsvåg, Kjollefjord, Mehamn, Berlevag.

Na korte stops in Hammervest en Havoysund, komt u aan in Honningsvåg om 10:55 uur, u vertrekt om 14:30 uur. In Honningsvag kunt u het Noordkaapplateau bezoeken. Hierna gaat u route verder naar Kjollefjord, Mehamn en Berlevag.

Cruise Havila Capella

Dag 12 - Båtsfjord, Vardo, Kirkeness, Vard, Båtsfjord, Bervelag

Na korte stops in Båtsfjord, Vardo arriveert u in Kirkeness om 09:00 uur en vertrekt u om 12:30 uur. Maak een tocht per sneeuwscooter of bezoek de grens met Rusland. Daarna zijn er weer korte stops in Vard, Båtsfjord en Bervelag.

Cruise Havila Capella

Dag 13 - Mehamn, Kjollefjord, Honningsvag, Havoysund, Hammerfest, Øksfjord, Skjervoy, Tromso.

Vandaag maakt u korte stops in Mehamn, Kjollefjord, Honningsvag, Havoysund, Hammerfest, Øksfjord, Skjervoy en Tromso. In de avond kunt u een concert bijwonen in de Arctische kathedraal van Tromso.

Cruise Havila Capella

Dag 14 - Finnsness, Harstad, Risoyhamn, Sortland, Stokmarkness, Svolvaer, Stamsund

Een prachtige dag met korte bezoeken aan de Lofoten eilanden. Wanneer het weer het toelaat zal het schip het Trollfjord in varen, hier kunt u zeearenden spotten.

Sortland

Dag 15 - Bodo, Ørnes, Nesna, Sandnessjoen, Bronnoysund, Rorvik

In Bronnoysund komen we langs een bijzondere formatie, Trollhatten, een rots met een opening in het midden. U kunt hier een excursie maken om dit van dichtbij te zien.

Cruise Havila Capella

Dag 16 - Trondheim, Kristiansund, Molde

We komen in Trondheim aan om 06:30 uur en vertrekken om 09:30 uur. Kunt u van boord gaan in Kristiansund en een stuk langs de spectaculaire Atlantische kustweg rijden en in Molde weer aan boord gaan.

Cruise Havila Capella

Dag 17 - Ålesund, Torvik, Måløy, Floro, Bergen

Na korte stops in Ålesund, Torvik, Måløy en  Floro is uw aankomst om 14:45 uur in Bergen, na ontscheping en transfer naar uw hotel, heeft u hier nog een overnachting.  

Havila Capella-1

Dag 18 - Bergen

U heeft nog wat tijd ter vrije besteding en wordt later per transfer naar de luchthaven gebracht voor uw vlucht terug naar Amsterdam. Cruise Havila
Toon meer
Toon minder

Welkom aan boord van Havila Capella

De schepen van Havila hebben een inrichting dat het Noorse landschap weerspiegelt, waaronder de zee, de lucht, bergen en gletsjers. Natuurlijke materialen en Scandinavisch design creëren een warme, authentieke en pretentieloze sfeer, waarin u zich zeker op uw gemak zult voelen. Er werd voor gezorgd dat u vanuit de vele openbare ruimtes van het schip kunt genieten van het landschap dat buiten aan u voorbij glijdt. Comfortabele zitplaatsen en panoramische ramen geven u het best mogelijke uitzicht op de Noorse kustlijn. Het schip heeft twee restaurants en een café. Op de menu's staan lokaal geproduceerde gerechten en het beste dat Noorwegen te bieden heeft.

Cruise Havila Capella
Havilla Capella in Geiranger
Cruise Havila Capella
Havila Capella - Fitness
Cruise Havila Capella
Havila Capella Observation Lounge
Cruise Havila Capella
Havila Capella Specialty Dining
Cruise Havila Capella
Havila Capella Dining Room
Cruise Havila Capella
Havila Capella lounge
Cruise Havila Capella
Havila Capella - Seaview plus hut
Veeg naar links

Reisinformatie

Praktische informatie

U heeft voor deze reis een paspoort nodig, dat na terugkomst nog minstens 6 maanden geldig moet zijn. Heeft u niet de Nederlandse of Belgische nationaliteit dan adviseren wij u contact op te nemen met het consulaat. U bent er zelf verantwoordelijk voor om tijdens uw reis in het bezit te zijn van de juiste documenten, maar we adviseren u uiteraard graag hierover.

Voor bepaalde landen worden extra reisdocumenten en vaccinaties verplicht gesteld. Bij boeking ontvangt u alle informatie m.b.t. deze reisvoorwaarden.

Uw hotel

Voorafgaand aan uw cruise verblijft u in meerdere hotels.

- 2 Overnachtingen in het 4* Clarion the hotel Hub Hotel  in Oslo  
- Overnachting in het 4* Fretheim Hotel in Flåm 
- Overnachting in het 4*  Scandic Voss Hotel in Voss 
- Overnachting in het 4* Scandic Ornen in Bergen.  

Cruise Havila Capella
Clarion the Hub Oslo
Cruise Havila Capella
Clarion the Hub Oslo
Cruise Havila Capella
Fretheim hotel Flam
Cruise Havila Capella
Fretheim hotel Flam
Cruise Havila Capella
Scandic Voss
Cruise Havila Capella
Scandic Voss
Veeg naar links

Prijsinformatie

Reissom
Toeslagen
Inbegrepen
Niet inbegrepen
Voorwaarden
18-daagse cruise Noorse fjorden
Vanaf -----,- p.p. wekelijks vertrek

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

De reissom is per persoon en gebaseerd op een verblijf in een Binnenhut. Toeslagen voor andere type accommodaties vindt u onder het tabblad 'toeslagen'. 

Prijzen kunnen wijzigen op basis van beschikbaarheid. Informeer bij onze Travel Consultants naar de actuele prijzen. 

Vertrekdatum
Prijs per persoon
v.a. 1 april 2024 wekelijks
v.a. -----,-

De reissom is p.p. en gebaseerd op een 2-pers. Binnenhut 

Toeslagen andere type hutten en alleengebruik op aanvraag.

Prijzen kunnen wijzigen op basis van beschikbaarheid. Informeer bij onze Travel Consultants naar de actuele prijzen. 

 

• Unieke cruise met Havila Capella in een binnenhut 
• Alle havengelden en taksen
• Deelname aan activiteiten en entertainment aan boord (als hygiëne- en veiligheidsvoorschriften dit toelaten)
• Alle maaltijden aan boord
• Wi-Fi aan boord
• Vliegreis Amsterdam - Oslo/Bergen-Amsterdam in Economy class iclusief bagage
• Overnachtingen in het Clarion Hotel The Hub - Oslo, Fretheim Hotel - Flam, hotel Scandic-Voss en Scandic Ornen (of gelijkwaardig) op basis van logies en ontbijt
• Transfer per trein van luchthaven - centrum Oslo
• Transfer per bus centrum  - luchthaven Bergen
• Privétransfer hotel - haven / haven - hotel Bergen
• Treinreis Oslo - Myrdal - Flam - Voss Bergen
• Fjordcruise Flåm - Gudvangen
• Lokale bus Gudvangen - Voss
• Treinreis Voss – Bergen (2e klas)
• Retourticket Fløibanen in Bergen

• Toeslagen voor andere type accommodaties
• Transfer treinstation - hotel in Oslo en hotel - Busstation in Bergen
• Eventuele brandstoftoeslag
• Ruimbagage (bij boeking te reserveren)
• Persoonlijke uitgaven
• Drankjes
• Fooien tijdens de cruise
• Excursies of activiteiten
• Reis- en/of annuleringsverzekering
• Bijdrage Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking en SGR Consumentenbijdrage € 5,- per persoon
• ANVR Boekingskosten € 30,- per boeking

 

Tarieven en voorwaarden vliegtickets
Vliegtickets zijn beschikbaar in diverse klassen. In elke klasse gelden verschillende voorwaarden en tarieven. Bij het berekenen van onze verkoopprijzen gaan wij uit van de prijzen voor de vliegtickets zoals deze op dat moment beschikbaar zijn. Wij zijn gerechtigd om eventuele vlucht-, brandstof- en bagagetoeslagen door te berekenen indien de vliegtickets niet meer voor ditzelfde tarief boekbaar zijn als de tarieven die ons bij de calculatie van de prijzen bekend waren. De tarieven kunnen namelijk dagelijks variëren. Op het moment dat u definitief boekt, bekijken wij nogmaals het dan geldende tarief. Zodra u met dit dagtarief akkoord gaat, zetten wij de vluchten 24 uur voor dit tarief voor u in optie. Wij sturen u dan per omgaande digitaal de factuur, zodat u de aanbetaling in orde kunt maken. Na ontvangst van uw aanbetaling kunnen wij uw vliegtickets definitief bevestigen bij onze leverancier. De vliegtickets die Robinson Cruises voor u boekt zijn gebaseerd op de voordeligste klasse. Dit betekent dat de tickets non-refundable zijn, waardoor de tickets niet kosteloos gewijzigd kunnen worden. Annulering van de vliegtickets leidt tot annuleringskosten die kunnen oplopen tot de volledige ticketkosten. Bedragen voor vluchten zijn niet-restitueerbaar (geen geld terug). Mocht u een vliegticket wensen te boeken met gunstigere voorwaarden en meer vrijheid, dan maken wij dit graag voor u in orde. De prijs van het vliegticket zal derhalve vaak wel hoger zijn. Natuurlijk kunnen wij ook vliegtickets in Businessclass voor u reserveren tegen een toeslag.

Betaling
Robinson Cruises is aangesloten bij de ANVR en SGR. Voor u de garantie dat uw cruise in goede handen is. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Na ontvangst van de bevestiging / factuur dient u een bedrag (aanbetaling) te voldoen gelijk aan 25% van de totaal overeengekomen reissom en de premie van de verzekering (incl. 21% assurantiebelasting en poliskosten € 3,50) en eventuele kosten van een non-refundable vliegticket. Voor sommige cruises hanteren wij een afwijkende aanbetaling zoals vermeld in de optie/offerte. Het restant van de reissom moet uiterlijk 60 dagen voor aanvang van deze reis, zonder dat u hiervan bericht krijgt, in ons bezit zijn. Bij niet tijdige betaling zijn wij gerechtigd de geboekte reis te annuleren. Reeds betaalde gelden worden dan niet gerestitueerd; de annuleringsbepalingen zijn dan onverminderd van toepassing. Bij boeking binnen 60 dagen voor aanvang van de reis moet terstond de gehele reissom worden voldaan.

Reisdocumentatie
Ca. 10 dagen voordat uw cruise vertrekt ontvangt u van ons uw reisdocumentatie per post thuis gestuurd.

Voorwaarden
Op deze reis zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing, evenals de Algemene Voorwaarden zoals vermeld
op deze website. Indien de rederij voorwaarden strenger zijn, zijn wij genoodzaakt deze voorwaarden te hanteren.
Wijzigingen in vaarroute, vaarschema en/of excursieprogramma om nautische, veiligheids-, volksgezondheids- en/
of organisatorische redenen voorbehouden.
Indien een boeking ongedaan wordt gemaakt, zijn per persoon de volgende annuleringskosten verschuldigd en de
kosten van uw non-refundable vliegtickets:
a. Bij annulering tot de 75e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 15% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
b. Bij annulering vanaf de 74e dag (inclusief) tot de 65e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 25% van de reissom +
uw non-refundable vliegticket.
c. Bij annulering vanaf de 64e dag (inclusief) tot de 46e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 55% van de reissom +
uw non-refundable vliegticket.
d. Bij annulering vanaf de 45e dag (inclusief) tot de 20e dag (inclusief) voor vertrek: 85% van de reissom + uw nonrefundable vliegticket.
e. Bij annulering vanaf de 19e dag (inclusief) tot de 10e dag (inclusief) voor vertrek: 95% van de reissom + uw nonrefundable vliegticket.
f. Bij annulering vanaf de 9e dag (inclusief) tot de vertrekdag of later: de volledige reissom + uw non-refundable
vliegticket.

Reissom
18-daagse cruise Noorse fjorden
Vanaf -----,- p.p. wekelijks vertrek

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

De reissom is per persoon en gebaseerd op een verblijf in een Binnenhut. Toeslagen voor andere type accommodaties vindt u onder het tabblad 'toeslagen'. 

Prijzen kunnen wijzigen op basis van beschikbaarheid. Informeer bij onze Travel Consultants naar de actuele prijzen. 

Vertrekdatum
Prijs per persoon
v.a. 1 april 2024 wekelijks
v.a. -----,-
Toeslagen

De reissom is p.p. en gebaseerd op een 2-pers. Binnenhut 

Toeslagen andere type hutten en alleengebruik op aanvraag.

Prijzen kunnen wijzigen op basis van beschikbaarheid. Informeer bij onze Travel Consultants naar de actuele prijzen. 

 

Inbegrepen

• Unieke cruise met Havila Capella in een binnenhut 
• Alle havengelden en taksen
• Deelname aan activiteiten en entertainment aan boord (als hygiëne- en veiligheidsvoorschriften dit toelaten)
• Alle maaltijden aan boord
• Wi-Fi aan boord
• Vliegreis Amsterdam - Oslo/Bergen-Amsterdam in Economy class iclusief bagage
• Overnachtingen in het Clarion Hotel The Hub - Oslo, Fretheim Hotel - Flam, hotel Scandic-Voss en Scandic Ornen (of gelijkwaardig) op basis van logies en ontbijt
• Transfer per trein van luchthaven - centrum Oslo
• Transfer per bus centrum  - luchthaven Bergen
• Privétransfer hotel - haven / haven - hotel Bergen
• Treinreis Oslo - Myrdal - Flam - Voss Bergen
• Fjordcruise Flåm - Gudvangen
• Lokale bus Gudvangen - Voss
• Treinreis Voss – Bergen (2e klas)
• Retourticket Fløibanen in Bergen

Niet inbegrepen

• Toeslagen voor andere type accommodaties
• Transfer treinstation - hotel in Oslo en hotel - Busstation in Bergen
• Eventuele brandstoftoeslag
• Ruimbagage (bij boeking te reserveren)
• Persoonlijke uitgaven
• Drankjes
• Fooien tijdens de cruise
• Excursies of activiteiten
• Reis- en/of annuleringsverzekering
• Bijdrage Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking en SGR Consumentenbijdrage € 5,- per persoon
• ANVR Boekingskosten € 30,- per boeking

 

Voorwaarden

Tarieven en voorwaarden vliegtickets
Vliegtickets zijn beschikbaar in diverse klassen. In elke klasse gelden verschillende voorwaarden en tarieven. Bij het berekenen van onze verkoopprijzen gaan wij uit van de prijzen voor de vliegtickets zoals deze op dat moment beschikbaar zijn. Wij zijn gerechtigd om eventuele vlucht-, brandstof- en bagagetoeslagen door te berekenen indien de vliegtickets niet meer voor ditzelfde tarief boekbaar zijn als de tarieven die ons bij de calculatie van de prijzen bekend waren. De tarieven kunnen namelijk dagelijks variëren. Op het moment dat u definitief boekt, bekijken wij nogmaals het dan geldende tarief. Zodra u met dit dagtarief akkoord gaat, zetten wij de vluchten 24 uur voor dit tarief voor u in optie. Wij sturen u dan per omgaande digitaal de factuur, zodat u de aanbetaling in orde kunt maken. Na ontvangst van uw aanbetaling kunnen wij uw vliegtickets definitief bevestigen bij onze leverancier. De vliegtickets die Robinson Cruises voor u boekt zijn gebaseerd op de voordeligste klasse. Dit betekent dat de tickets non-refundable zijn, waardoor de tickets niet kosteloos gewijzigd kunnen worden. Annulering van de vliegtickets leidt tot annuleringskosten die kunnen oplopen tot de volledige ticketkosten. Bedragen voor vluchten zijn niet-restitueerbaar (geen geld terug). Mocht u een vliegticket wensen te boeken met gunstigere voorwaarden en meer vrijheid, dan maken wij dit graag voor u in orde. De prijs van het vliegticket zal derhalve vaak wel hoger zijn. Natuurlijk kunnen wij ook vliegtickets in Businessclass voor u reserveren tegen een toeslag.

Betaling
Robinson Cruises is aangesloten bij de ANVR en SGR. Voor u de garantie dat uw cruise in goede handen is. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Na ontvangst van de bevestiging / factuur dient u een bedrag (aanbetaling) te voldoen gelijk aan 25% van de totaal overeengekomen reissom en de premie van de verzekering (incl. 21% assurantiebelasting en poliskosten € 3,50) en eventuele kosten van een non-refundable vliegticket. Voor sommige cruises hanteren wij een afwijkende aanbetaling zoals vermeld in de optie/offerte. Het restant van de reissom moet uiterlijk 60 dagen voor aanvang van deze reis, zonder dat u hiervan bericht krijgt, in ons bezit zijn. Bij niet tijdige betaling zijn wij gerechtigd de geboekte reis te annuleren. Reeds betaalde gelden worden dan niet gerestitueerd; de annuleringsbepalingen zijn dan onverminderd van toepassing. Bij boeking binnen 60 dagen voor aanvang van de reis moet terstond de gehele reissom worden voldaan.

Reisdocumentatie
Ca. 10 dagen voordat uw cruise vertrekt ontvangt u van ons uw reisdocumentatie per post thuis gestuurd.

Voorwaarden
Op deze reis zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing, evenals de Algemene Voorwaarden zoals vermeld
op deze website. Indien de rederij voorwaarden strenger zijn, zijn wij genoodzaakt deze voorwaarden te hanteren.
Wijzigingen in vaarroute, vaarschema en/of excursieprogramma om nautische, veiligheids-, volksgezondheids- en/
of organisatorische redenen voorbehouden.
Indien een boeking ongedaan wordt gemaakt, zijn per persoon de volgende annuleringskosten verschuldigd en de
kosten van uw non-refundable vliegtickets:
a. Bij annulering tot de 75e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 15% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
b. Bij annulering vanaf de 74e dag (inclusief) tot de 65e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 25% van de reissom +
uw non-refundable vliegticket.
c. Bij annulering vanaf de 64e dag (inclusief) tot de 46e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 55% van de reissom +
uw non-refundable vliegticket.
d. Bij annulering vanaf de 45e dag (inclusief) tot de 20e dag (inclusief) voor vertrek: 85% van de reissom + uw nonrefundable vliegticket.
e. Bij annulering vanaf de 19e dag (inclusief) tot de 10e dag (inclusief) voor vertrek: 95% van de reissom + uw nonrefundable vliegticket.
f. Bij annulering vanaf de 9e dag (inclusief) tot de vertrekdag of later: de volledige reissom + uw non-refundable
vliegticket.

Robinson_Dieke_CTAblok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Wilt u meer weten over onze unieke reisarrangementen of heeft u advies nodig over uw volgende cruise?

Bel +31 (0)88 - 13 07 310
Brochure Robinson Zeecruises 2023-2024
Luxe brochure
Unieke cruises met de mooiste schepen
  • Ruim 100 pagina’s cruise-inspiratie
  • Bijzondere landarrangementen
  • Gratis bij u thuisbezorgd
Brochure aanvragen

Vergelijkbare reizen

Bekijk ook onze andere luxe zeecruises