Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
Argentinië, Patagonië, Fitz Roy en Laguna de los Tres

De ultieme droomcruise!

Brochure aanvragen Brochure aanvragen
Navigatie
Unieke belevenis Programma en excursies Cruiseschip Reisinformatie Prijsinformatie
Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Droomreis langs de gehele Zuid-Amerikaanse kust

Wat een mogelijkheid! Met de gloednieuwe Silver Nova van Silversea vaart u in 72 dagen rond Zuid-Amerika. Een unieke route waarin alles samenkomt: de Chileense fjorden, het Carnaval in Rio, de levendigheid van Buenos Aires, de Amazone én de Caribische eilanden. Desgewenst kunt u ook een gedeelte van deze reis maken. Maar is dit niet uw ultieme droomcruise?

Cruise Silver Nova
Lima
Cruise Silver Nova
Panamakanaal
Cruise Silver Nova
Silver Nova
Cruise Silver Nova
Santiago de Chili
Cruise Silver Nova
Buenos Aires
Cruise Silver Nova
Luiaard
Cruise Silver Nova
Barbados
Cruise Silver Nova
St. Kitts
Veeg naar links

Programma en excursies

Dag 1 - Fort Lauderdale, inscheping

Inscheping in Fort Lauderdale en vertrek om 19.00 uur.  Robinson Cruises kan uw vlucht en eventueel verblijf voor u verzorgen. Cruise Silver Nova

Dag 2 - Key West

Aankomst 08.00 uur en vertrek 17.00 uur. Key West is een gemoedelijke plek met een relaxte sfeer. Bezoek in Key West het geliefde café van Hemingway, Sloopy Joe's, slenter door de haven of bekijk de prachtige huizen. key west

Dag 3 - Op zee

Geniet deze dag aan boord van de prachtige, nieuwe Silver Nova en al haar faciliteiten.

Cruise Silver Nova

Dag 4 - Cozumel, Mexico

Aankomst 07.00 uur en vertrek om 19.00 uur. Cozumel zelf is een eiland met prachtige witte zandstranden. Wilt u meer van de Maya cultuur ervaren dan kunt u een excursie naar Tulum maken op het vasteland, het oude Maya tempelcomplex aan het strand.  Cruise Silver Nova

Dag 5 en 6 - Op zee

Nog een dag om te genieten aan boord van uw cruiseschip. Relax aan het zwembad met een boek of aan de bar met een overheerlijke cocktail!

Cruise Silver Nova

Dag 7 - Doorvaart Panamakanaal

Een bijzondere belevenis die velen tot de verbeelding spreekt, deze doorvaart door het Panamakanaal.  Panamakanaal

Dag 8 - Op zee

Nog twee dagen om te genieten in de Spa of doe een kookworkshop in het S.A.L.T. Lab, de door Silversea geperfectioneerde culinaire ervaring.

Cruise Silver Nova

Dag 9 - Manta, Ecuador

Aankomst 08.00 uur, vertrek 19.00 uur. U wordt hier verwelkomd door een groot standbeeld van een tonijn, zo belangrijk is de visserij hier. Natuurlijk kunt u de lokale visgerechten proeven.

Cruise Silver Nova

Dag 10 - Op zee

Relax vandaag heerlijk aan het zwembad van de Silver Nova.

Silver Nova - Pooldeck

Dag 11 - Salaverry, Peru

Aankomst 08.00 uur, vertrek 20.00 uur. Salaverry is de toegangspoort tot Trujillo, de tweede stad van Peru die veel te bieden heeft aan overblijfselen van oude culturen. Ruïnes van o.a. Moche en Chimu culturen bijvoorbeeld. 

Panamakanaal cruise Silver Nova

Dag 12 en 13 - Lima (Callao), Peru

Aankomst om 12.00 uur, overnachting aan boord en vertrek de volgende dag om 19.00 uur. U kunt een excursie maken, zodat u de oude binnenstad van Lima leert kennen. Vanuit San Cristobal Hill, het hoogste punt van de stad, heeft u een prachtig uitzicht.

Cruise Silver Nova

Dag 14 - Pisco, Peru

Aankomst 07.00 uur, vertrek om 18.00 uur. Pisco ligt in een afwisselend landschap tussen oerwoud, maanlandschap en een zee vol leven. De nationale drank wordt hier verbouwd en gebrouwen, proeft u ook een Pisco? Cruise Silver Nova

Dag 15 - Op zee

Nog een dag om te genieten aan boord van uw cruiseschip. Relax aan het zwembad met een boek of aan de bar met een overheerlijke cocktail! Silver Nova

Dag 16 - Arica, Chili

Aankomst om 07.00 uur en vertrek 19.00 uur. Arica wordt ook wel 'stad van de lente' genoemd. Het regent er maar 2 of 3 keer per jaar. De zon schijnt hier altijd en daarom is het een geliefde plek bij surfers. Bezoek de Azapa vallei of beklim El Morro de Arica een rots met prachtig uitzicht. Cruise Silver Nova

Dag 17 en 18 - Op zee

U heeft 2 dagen rust tijdens de zeedagen aan boord van de Silver Nova

Cruise Silver Nova

Dag 19 - Coquimbo, Chili

Aankomst 07.00 uur, vertrek 17.00 uur. Vanuit Coquimbo kunt u een bezoek brengen aan de Elqui Vallei, dit staat bekend om haar wijngaarden. Coquimbo zelf heeft veel verschillende invloeden, daarom vindt u hier de Coquimbo moskee terug.

Cruise Silver Nova

Dag 20 en 21 - Valparaiso (Santiago)

Aankomst om 08.00 uur en vertrek om 14.00 uur de volgende dag. Valparaiso heeft een Bohemian sfeer, met haar artiesten, architectuur en muziek scene.

Cruise Silver Nova

Dag 22 - Op zee

Nog een dag om te genieten aan boord van uw cruiseschip. Relax aan het zwembad met een boek of aan de bar met een overheerlijke cocktail! Silver Nova

Dag 23 - Puerto Montt, Chili

Aankomst 08.00 uur, vertrek 18.00 uur. Puerto Montt is een winderige stad vanwege haar ligging. Het is een toegangspoort tot het natuurgebied Lake District.

Cruise Silver Nova

Dag 24 - Op zee

Nog een dag om te genieten aan boord van uw cruiseschip. Relax aan het zwembad met een boek of aan de bar met een overheerlijke cocktail! Cruise Silver Nova

Dag 25 - Cruisen Chileense fjorden

Kijk goed rondom het schip want tijdens deze prachtige tocht kunt u dolfijnen, watervallen en zeehonden zien! Cruise Silver Nova

Dag 26 - Punta Arenas, Chili

Aankomst 08.30 uur, vertrek 21.30 uur. Punta Arenas is letterlijk Chili's einde van de wereld. Een koud punt en de laatste plek voordat men Antarctica bezoekt. Het is een afgelegen plek, maar toch een stadje waar genoeg te zien en doen is. 

Cruise Silver Nova

Dag 27 - Cruisen Garibaldi fjorden

Als een kolossale rivier ziet deze bevroren ijsmassa eruit. Een bijzondere ervaring! Cruise Silver Nova

Dag 27 en 28 - Ushuaia, Argentinië

Aankomst 22.00 uur, vertrek 17.00 uur de volgende dag. Ushuaia is de zuidelijke grens van Argentinië en een afgelegen plek. Maar ook toegangspoort tot Terra del Fuego National Park, de immense wildernis en het land van vuur.

Cruise Silver Nova

Dag 29 t/m 31 - Op zee

Nog een dag om te genieten aan boord van uw cruiseschip. Relax aan het zwembad met een boek of aan de bar met een overheerlijke cocktail! Cruise Silver Nova

Dag 32 t/m 34 - Buenos Aires, Argentinië

U kunt van de tijd gebruik maken om de stad te ontdekken. Bezoek een Milonga en zie hoe de tango wordt gedanst. Cruise Silver Nova

Dag 35 - Montevideo, Uruguay

Aankomst 08.00 uur, vertrek 23.00 uur. Montevideo is de hoofdstad van Uruguay en kent veel koloniale gebouwen uit de tijd dat de Spanjaarden zich hier vestigden. Bezoek het Palacio Salvo, het Palacio Estevez, maar ook het Museo del Gaucho is de moeite waard, waar het leven op het platteland van Uruguay gezien kan worden.

Cruise Silver Nova

Dag 36 - Punta del Este, Uruguay

Aankomst on 10.00 uur en vertrek om 15.00 uur. Punta del Este is hét vakantieoord van Uruguay. Bekend is de hand die uitsteekt op het strand. Minder bekend is Punta Ballena waar u prima walvissen kunt spotten of Isla Los Lobos met een grote kolonie zeeleeuwen.

Cruise Silver Nova

Dag 37 - Op zee

Een dag op zee om te genieten aan boord van uw cruiseschip. Relax aan het zwembad met een boek of aan de bar met een overheerlijke cocktail! Silver Nova

Dag 38 - Itajai, Brazilië

Aankomst om 08.00 uur en vertrek om 18.00 uur. Deze stad, ook wel Santa Catarina genoemd is een mengelmoes van immigranten, hier is nog veel van terug te vinden waaronder de Paroquia Santissimo Sacramento. De stad beschikt ook over prachtige zandstranden.

Cruise Silver Nova

Dag 39 - Ilhabela

Aankomst om 09.30 uur en vertrek om 18.00 uur. Dit eiland voor de kust van Brazilië ziet er niet alleen paradijselijk uit, het is er ook ongerept en rustiger dan in de meeste badplaatsen van Brazilië. Liever een actieve wandeltocht? Beklim dan Pico do Baepi.

Cruise Silver Nova

Dag 40 t/m 43 - Rio de Janeiro, Brazilië

Aankomst om 08.00 uur en vertrek om 13.00 uur op dag 43. Beleef en vier het carnavalsfeest op de manier van de Brazilianen.

Cruise Silver Nova

Dag 44 - Op zee

Kom even bij van alle indrukken die u inmiddels heeft opgedaan, met een heerlijke zeedag.

Cruise Silver Nova

Dag 45 - Salvador de Bahia, Brazilië

Aankomst om 11.00 uur en vertrek om 23.00 uur. Naast prachtige stranden kent deze stad ook een kleurrijk centrum, het is net een openluchtmuseum van 17e en 18e eeuwse bouwwerken. De wijk Pelourinho is daarom op de UNESCO Werelderfgoedlijst gezet.

Salvador de Bahia

Dag 46 en 47 - Op zee

Kom even bij van alle indrukken die u inmiddels heeft opgedaan, met 2 heerlijke zeedagen.

Silver Nova

Dag 48 - Fortaleza, Brazilië

Aankomst om 08.00 uur en vertrek om 19.00 uur. Fortaleza is ooit gesticht in 1649 door Nederlanders en kent naast prachtige zandstranden ook veel koloniale invloeden, zoals de militaire kazerne en de kathedraal.

Fortaleza (2)

Dag 49 en 50 - Op zee

Nog twee dagen om te genieten aan boord van uw cruiseschip. Relax aan het zwembad met een boek of aan de bar met een overheerlijke cocktail!

Cruise Silver Nova

Dag 51 - Cruisen over de Amazone

De mysterieuze Amazone is de grootste rivier op het Zuid-Amerikaanse continent en stroomt door één van de meest uitgestrekte tropische regenwouden ter wereld, die door vele wetenschappers zelfs wordt beschouwd als het oudste tropische bosgebied op aarde. Een cruise over de Amazone door de Peruaanse Amazone jungle staat garant voor onvergetelijke avonturen en veel wildlife. Cruise Silver Nova

Dag 52 - Santarem, Brazilië

Aankomst om 08.00 uur en vertrek om 19.00 uur. Ga op avontuur over de rivier en wellicht ziet u piranha's!

Cruise Silver Nova

Dag 53 - Boca de Valeria, Brazilië

Aankomst om 08.00 uur en vertrek om 18.00 uur. Boca de Valeria is een klein indianendorp verborgen in de jungle van de Amazone. Hier kunt u van dichtbij zien hoe het leven er in het Amazone gebied aan toe gaat.

Cruise Silver Nova

Dag 54 en 55 - Manaus, Brazilië

Aankomst om 13.00 uur en vertrek om 18.00 uur. In Manaus kunt u o.a. de oude koloniale binnenstad met het prachtige Operahouse bezoeken.

Cruise Silver Nova

Dag 56 - Parintins, Brazilië

Aankomst om 12.00 uur en vertrek om 19.00 uur. Ook Parintins is een typisch Amazone stadje, maar één maal per jaar staat het in het teken van een groot festival, het grootste feest van de Amazone, Buma Meu Boi.

Cruise Silver Nova

Dag 57 - Santarem, Brazilië

Aankomst om 08.00 uur en vertrek om 19.00 uur.  Ga op avontuur over de rivier en wellicht ziet u piranha's!

Cruise Silver Nova

Dag 58 - cruisen over de Amazone

De mysterieuze Amazone rivier stroomt door één van de meest uitgestrekte tropische regenwouden ter wereld. Het is de grootste rivier op het Zuid-Amerikaanse continent en het grootste afwateringssysteem op aarde. Volgens veel wetenschappers is dit het oudste tropische bosgebied ter wereld, met een geschiedenis die meer dan 100 miljoen jaar terug gaat. Cruise Silver Nova

Dag 59 - Op zee

Kom even bij van alle indrukken die u inmiddels heeft opgedaan, met een heerlijke zeedag.

Cruise Silver Nova

Dag 60 - Ile de Royale, Frans Guiana

Aankomst om 08.00 uur en vertrek om 16.30 uur. Ile de Royale is onderdeel van 3 Duivelse Eilanden voor de kust van Frans Guyana, dit waren ooit gevangenissen. Nu ziet het er uit als tropisch paradijs, maar er kunnen nog ruïnes uit vroegere tijden bekeken worden.

Ile Royale

Dag 61 - Op zee

Kom even bij van alle indrukken die u inmiddels heeft opgedaan, met een heerlijke zeedag.

Silver Nova

Dag 62 - Bridgetown, Barbados

Aankomst om 07.00 uur en vertrek om 23.00 uur in Barbados. Dit Caribische eiland met Britse invloeden staat bekend om haar prachtige witte stranden, maar het is ook een goede duikspot: er zijn wrakken en koraalriffen waar naar gedoken kan worden.

Barbados

Dag 63 - Bequia, St. Vincent

Aankomst om 08.00 uur en vertrek om 23.00 uur. De wegen van St. Vincent bieden spectaculaire vergezichten, de Leeward Highway volgt de Caribische kustlijn en de Windward Highway geeft een beeld van een nog mooiere Atlantische kust.

Cruise Silver Nova

Dag 64 - Castries, St. Lucia

Aankomst om 08.00 uur en vertrek om 19.00 uur. St. Lucia is een groen eiland met The Pitons, 2 steile vulkanische kraters. Maak een excursie door de jungle in de binnenlanden.

Cruise Silver Nova

Dag 65 - Roseau, Dominica

Aankomst om 08.00 uur en vertrek om 18.00 uur. Dominica is een groen eiland met ongerepte jungle, een beetje het verborgen eiland van de Caribbean. Mangrove bossen, watervallen en tropisch regenwoud wisselen elkaar af.

Cruise Silver Nova

Dag 66 - St. John’s, Antigua

Aankomst om 08.00 uur en vertrek om 22.00 uur. Antigua staat bekend om haar prachtige regenwouden en de vele soorten vogels die hier voorkomen. Maak een tocht naar de zuidkust en ga zwemmen met pijlstaartroggen.

Cruise Silver Nova

Dag 67 - St. Kitts

Aankomst om 08.00 uur en vertrek om 22.00 uur. St. Kitts heeft naast prachtige stranden en meer dan 100 verschillende soorten vogels, ook een oud fort, Brimstone Hill, dat de moeite waard is voor een bezoek.  

st. Kitts

Dag 68 - Spanish Town, Britse Maagdeneilanden

Aankomst om 08.00 uur en vertrek om 18.00 uur. Virgin Gorda beschikt over bijzondere natuurlijke verschijnselen. The Baths zijn door rotsen en grotten ontstane zwembaden in het water. Ook de de Gorda Peak is de moeite waard voor prachtig uitzicht over het eiland.

Virgin Gorda

Dag 69 - San Juan, Puerto Rico

Aankomst om 08.00 uur en vertrek om 17.00 uur. San Juan is de hoofdstad van Puerto Rico en is door Spaanse kolonisten gesticht in 1521. Het is één van de oudste steden van het Caribisch gebied en daardoor erg de moeite waard voor een wandeling door de gezellige straatjes met koloniale gebouwen.

Cruise Silver Nova

Dag 70 en 71 - Op zee

U heeft 2 dagen rust tijdens de zeedagen aan boord van de Silver Nova.

Cruise Silver Nova

Dag 72 - Fort Lauderdale, ontscheping

Aankomst om 07.00 uur, hier eindigt uw reis. Vlucht of langer verblijf zou optioneel voor u door Robinson Cruises kunnen worden verzorgd. 

Cruise Silver Nova
Toon meer
Toon minder

Welkom aan boord van Silver Nova

De naam zegt het al: de Silver Nova is de nieuwste telg in de indrukwekkende rij 'Silver' schepen van luxerederij Silversea. Voortbouwend op het succes van de Silver Muse en de Silver Moon vindt u ook op de Silver Nova de inmiddels kenmerkende, intieme ruimtes en uiterst ruime suites. Ook de Silver Nova beschikt over het unieke S.A.L.T. concept, dat gasten in staat stelt om door middel van workshops, lezingen en kookdemonstraties kennis te maken met de culinaire tradities van de bestemming. In het restaurant S.A.L.T. Kitchen proeft u de meest verfijnde gerechten, in het thema van de bestemming waar u op dat moment bent. 

Cruise Silver Nova
Silver Nova
Cruise Silver Nova
Silver Nova restaurant
Cruise Silver Nova
Silver Nova dek
Cruise Silver Nova
Silver Nova La Dame
Cruise Silver Nova
Silver Nova restaurant
Cruise Silver Nova
Silver Nova Dusk bar
Cruise Silver Nova
Silver Nova zwembad dek
Veeg naar links

Reisinformatie

Praktische informatie

U heeft voor deze reis een paspoort nodig, dat na terugkomst nog minstens 6 maanden geldig moet zijn. Heeft u niet de Nederlandse of Belgische nationaliteit dan adviseren wij u contact op te nemen met het consulaat. U bent er zelf verantwoordelijk voor om tijdens uw reis in het bezit te zijn van de juiste documenten, maar we adviseren u uiteraard graag hierover.

Voor bepaalde landen worden extra reisdocumenten en vaccinaties verplicht gesteld. Bij boeking ontvangt u alle informatie m.b.t. deze reisvoorwaarden.

Prijsinformatie

Reissom
Toeslagen
Inbegrepen
Niet inbegrepen
Voorwaarden
72-daagse cruise rondom Zuid-Amerika
Vanaf 43.600,- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

De reissom is per persoon en gebaseerd op een verblijf in een Suite cat. VI. Toeslagen voor andere type Suites vindt u onder het tabblad 'toeslagen'. 

Prijzen kunnen wijzigen op basis van beschikbaarheid. Informeer bij onze Travel Consultants naar de actuele prijzen

Vertrekdatum
Prijs per persoon
04 januari 2024
v.a. 43.600,-

De reissom is p.p. en gebaseerd op een 2-pers. Suite cat. VI

Toeslagen andere Suites en alleengebruik op aanvraag.

Prijzen kunnen wijzigen op basis van beschikbaarheid. Informeer bij onze Travel Consultants naar de actuele prijzen

• Luxe cruise met Silver Nova in een Suite cat. VI
• Alle havengelden en taksen
• Deelname aan activiteiten en entertainment aan boord (als hygiëne- en veiligheidsvoorschriften dit toelaten)
• All-inclusive verzorging aan boord
• Butlerservice aan boord
• 24-uur roomservice
• Bagageservice bij in- en ontschepen
• Engelstalige begeleiding aan boord
• Fooien tijdens de cruise
• Wi-Fi aan boord
• 1 Excursie per bestemming per dag 

• Toeslagen voor andere type accommodaties
• Vluchten, transfers en evt. hotelovernachtingen
• Eventuele brandstoftoeslag
• Ruimbagage (bij boeking te reserveren)
• Persoonlijke uitgaven
• Optionele excursies of activiteiten
• Overige maaltijden en drankjes
• Reis- en/of annuleringsverzekering
• 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

 

Tarieven en voorwaarden vliegtickets
Vliegtickets zijn beschikbaar in diverse klassen. In elke klasse gelden verschillende voorwaarden en tarieven. Bij het berekenen van onze verkoopprijzen gaan wij uit van de prijzen voor de vliegtickets zoals deze op dat moment beschikbaar zijn. Wij zijn gerechtigd om eventuele vlucht-, brandstof- en bagagetoeslagen door te berekenen indien de vliegtickets niet meer voor ditzelfde tarief boekbaar zijn als de tarieven die ons bij de calculatie van de prijzen bekend waren. De tarieven kunnen namelijk dagelijks variëren. Op het moment dat u definitief boekt, bekijken wij nogmaals het dan geldende tarief. Zodra u met dit dagtarief akkoord gaat, zetten wij de vluchten 24 uur voor dit tarief voor u in optie. Wij sturen u dan per omgaande digitaal de factuur, zodat u de aanbetaling in orde kunt maken. Na ontvangst van uw aanbetaling kunnen wij uw vliegtickets definitief bevestigen bij onze leverancier. De vliegtickets die Robinson Cruises voor u boekt zijn gebaseerd op de voordeligste klasse. Dit betekent dat de tickets non-refundable zijn, waardoor de tickets niet kosteloos gewijzigd kunnen worden. Annulering van de vliegtickets leidt tot annuleringskosten die kunnen oplopen tot de volledige ticketkosten. Bedragen voor vluchten zijn niet-restitueerbaar (geen geld terug). Mocht u een vliegticket wensen te boeken met gunstigere voorwaarden en meer vrijheid, dan maken wij dit graag voor u in orde. De prijs van het vliegticket zal derhalve vaak wel hoger zijn. Natuurlijk kunnen wij ook vliegtickets in Businessclass voor u reserveren tegen een toeslag.

Betaling
Robinson Cruises is aangesloten bij de ANVR en SGR. Voor u de garantie dat uw cruise in goede handen is. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Na ontvangst van de bevestiging / factuur dient u een bedrag (aanbetaling) te voldoen gelijk aan 25% van de totaal overeengekomen reissom en de premie van de verzekering (incl. 21% assurantiebelasting en poliskosten € 3,50) en eventuele kosten van een non-refundable vliegticket. Voor sommige cruises hanteren wij een afwijkende aanbetaling zoals vermeld in de optie/offerte. Het restant van de reissom moet uiterlijk 125 dagen voor aanvang van deze reis, zonder dat u hiervan bericht krijgt, in ons bezit zijn. Bij niet tijdige betaling zijn wij gerechtigd de geboekte reis te annuleren. Reeds betaalde gelden worden dan niet gerestitueerd; de annuleringsbepalingen zijn dan onverminderd van toepassing. Bij boeking binnen 125 dagen voor aanvang van de reis moet terstond de gehele reissom worden voldaan.

Reisdocumentatie
Ca. 10 dagen voordat uw cruise vertrekt ontvangt u van ons uw reisdocumentatie per post thuis gestuurd.

Voorwaarden
Op deze reis zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing, evenals de Algemene Voorwaarden zoals vermeld op deze website. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Wijzigingen in vaarroute, vaarschema en/of excursieprogramma om nautische, veiligheids-, volksgezondheids- en/of organisatorische redenen voorbehouden.
Indien een boeking ongedaan wordt gemaakt, zijn per persoon de volgende annuleringskosten verschuldigd en de kosten van uw non-refundable vliegtickets:
a. Bij annulering tot de 155e dag (exclusief) voor de vertrekdag: 15% van de reissom.
b. Bij annulering vanaf de 154e dag (inclusief) tot de 125e dag (exclusief) voor de vertrekdag: 25% van de reissom.
c. Bij annulering vanaf de 124e dag (inclusief) tot de 95e dag (exclusief) voor de vertrekdag: 35% van de reissom.
d. Bij annulering vanaf de 94e dag (inclusief) tot de 65e dag (exclusief) voor vertrek: 60% van de reissom.
e. Bij annulering vanaf de 64e dag (inclusief) tot de 35e dag (exclusief) voor vertrek: 85% van de reissom.
f. Bij annulering vanaf de 34e dag (inclusief) tot de vertrekdag of later: de volledige reissom.

Reissom
72-daagse cruise rondom Zuid-Amerika
Vanaf 43.600,- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

De reissom is per persoon en gebaseerd op een verblijf in een Suite cat. VI. Toeslagen voor andere type Suites vindt u onder het tabblad 'toeslagen'. 

Prijzen kunnen wijzigen op basis van beschikbaarheid. Informeer bij onze Travel Consultants naar de actuele prijzen

Vertrekdatum
Prijs per persoon
04 januari 2024
v.a. 43.600,-
Toeslagen

De reissom is p.p. en gebaseerd op een 2-pers. Suite cat. VI

Toeslagen andere Suites en alleengebruik op aanvraag.

Prijzen kunnen wijzigen op basis van beschikbaarheid. Informeer bij onze Travel Consultants naar de actuele prijzen

Inbegrepen

• Luxe cruise met Silver Nova in een Suite cat. VI
• Alle havengelden en taksen
• Deelname aan activiteiten en entertainment aan boord (als hygiëne- en veiligheidsvoorschriften dit toelaten)
• All-inclusive verzorging aan boord
• Butlerservice aan boord
• 24-uur roomservice
• Bagageservice bij in- en ontschepen
• Engelstalige begeleiding aan boord
• Fooien tijdens de cruise
• Wi-Fi aan boord
• 1 Excursie per bestemming per dag 

Niet inbegrepen

• Toeslagen voor andere type accommodaties
• Vluchten, transfers en evt. hotelovernachtingen
• Eventuele brandstoftoeslag
• Ruimbagage (bij boeking te reserveren)
• Persoonlijke uitgaven
• Optionele excursies of activiteiten
• Overige maaltijden en drankjes
• Reis- en/of annuleringsverzekering
• 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

 

Voorwaarden

Tarieven en voorwaarden vliegtickets
Vliegtickets zijn beschikbaar in diverse klassen. In elke klasse gelden verschillende voorwaarden en tarieven. Bij het berekenen van onze verkoopprijzen gaan wij uit van de prijzen voor de vliegtickets zoals deze op dat moment beschikbaar zijn. Wij zijn gerechtigd om eventuele vlucht-, brandstof- en bagagetoeslagen door te berekenen indien de vliegtickets niet meer voor ditzelfde tarief boekbaar zijn als de tarieven die ons bij de calculatie van de prijzen bekend waren. De tarieven kunnen namelijk dagelijks variëren. Op het moment dat u definitief boekt, bekijken wij nogmaals het dan geldende tarief. Zodra u met dit dagtarief akkoord gaat, zetten wij de vluchten 24 uur voor dit tarief voor u in optie. Wij sturen u dan per omgaande digitaal de factuur, zodat u de aanbetaling in orde kunt maken. Na ontvangst van uw aanbetaling kunnen wij uw vliegtickets definitief bevestigen bij onze leverancier. De vliegtickets die Robinson Cruises voor u boekt zijn gebaseerd op de voordeligste klasse. Dit betekent dat de tickets non-refundable zijn, waardoor de tickets niet kosteloos gewijzigd kunnen worden. Annulering van de vliegtickets leidt tot annuleringskosten die kunnen oplopen tot de volledige ticketkosten. Bedragen voor vluchten zijn niet-restitueerbaar (geen geld terug). Mocht u een vliegticket wensen te boeken met gunstigere voorwaarden en meer vrijheid, dan maken wij dit graag voor u in orde. De prijs van het vliegticket zal derhalve vaak wel hoger zijn. Natuurlijk kunnen wij ook vliegtickets in Businessclass voor u reserveren tegen een toeslag.

Betaling
Robinson Cruises is aangesloten bij de ANVR en SGR. Voor u de garantie dat uw cruise in goede handen is. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Na ontvangst van de bevestiging / factuur dient u een bedrag (aanbetaling) te voldoen gelijk aan 25% van de totaal overeengekomen reissom en de premie van de verzekering (incl. 21% assurantiebelasting en poliskosten € 3,50) en eventuele kosten van een non-refundable vliegticket. Voor sommige cruises hanteren wij een afwijkende aanbetaling zoals vermeld in de optie/offerte. Het restant van de reissom moet uiterlijk 125 dagen voor aanvang van deze reis, zonder dat u hiervan bericht krijgt, in ons bezit zijn. Bij niet tijdige betaling zijn wij gerechtigd de geboekte reis te annuleren. Reeds betaalde gelden worden dan niet gerestitueerd; de annuleringsbepalingen zijn dan onverminderd van toepassing. Bij boeking binnen 125 dagen voor aanvang van de reis moet terstond de gehele reissom worden voldaan.

Reisdocumentatie
Ca. 10 dagen voordat uw cruise vertrekt ontvangt u van ons uw reisdocumentatie per post thuis gestuurd.

Voorwaarden
Op deze reis zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing, evenals de Algemene Voorwaarden zoals vermeld op deze website. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Wijzigingen in vaarroute, vaarschema en/of excursieprogramma om nautische, veiligheids-, volksgezondheids- en/of organisatorische redenen voorbehouden.
Indien een boeking ongedaan wordt gemaakt, zijn per persoon de volgende annuleringskosten verschuldigd en de kosten van uw non-refundable vliegtickets:
a. Bij annulering tot de 155e dag (exclusief) voor de vertrekdag: 15% van de reissom.
b. Bij annulering vanaf de 154e dag (inclusief) tot de 125e dag (exclusief) voor de vertrekdag: 25% van de reissom.
c. Bij annulering vanaf de 124e dag (inclusief) tot de 95e dag (exclusief) voor de vertrekdag: 35% van de reissom.
d. Bij annulering vanaf de 94e dag (inclusief) tot de 65e dag (exclusief) voor vertrek: 60% van de reissom.
e. Bij annulering vanaf de 64e dag (inclusief) tot de 35e dag (exclusief) voor vertrek: 85% van de reissom.
f. Bij annulering vanaf de 34e dag (inclusief) tot de vertrekdag of later: de volledige reissom.

Robinson_Dieke_CTAblok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Wilt u meer weten over onze unieke reisarrangementen of heeft u advies nodig over uw volgende cruise?

Bel +31 (0)88 - 13 07 310
Brochure Robinson Zeecruises 2023-2024
Luxe brochure
Unieke cruises met de mooiste schepen
  • Ruim 100 pagina’s cruise-inspiratie
  • Bijzondere landarrangementen
  • Gratis bij u thuisbezorgd
Brochure aanvragen

Vergelijkbare reizen

Bekijk ook onze andere luxe zeecruises