Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
33_Emirats-arabbes-unis_Dubai_Gold Souq©StudioPONANT_AlexandreHerbrecht
Home
Reisaanbod
Zeecruises
Schatten van de Emiraten

Vanuit Oman naar Qatar 

Luxe cruise van Muscat naar Doha 

Met de luxe Bougainville van Ponant vaart u van Muscat naar Doha. Naast de bekende Emiraten Abu Dhabi en Dubai bezoekt u tijdens deze cruise ook wat minder bekende bestemmingen als Sur, Khasab en de Daymaniyat Eilanden. In Qatar, een mengeling van traditie en hedendaagse cultuur, staat één van de belangrijkste musea: het museum van de Islamitische kunst. Afwisselende plekken, die ieder op hun eigen manier de reiziger iets te bieden hebben. Gaat u mee op ontdekkingstocht langs de schatten van de Emiraten?

Sur (2)
Sur
Khasab (2)
Khasab
15_QATAR_DOHA _Desert-ASH-SHAQRA©StudioPONANT_AlexandreHerbrecht copie
Qatar
Daymaniyat Eilanden (2)
Daymaniyat Eilanden
Abu Dhabi1-1
Abu Dhabi
Abu Dhabi3-1
Abu Dhabi
Dubai1-1
Dubai
Oman
Oman
Veeg naar links

Programma en excursies

Dag 1 - Muscat, inscheping

Na aankomst scheept u in rond het middaguur en vertrekt u met le Bougainville om 18.00 uur. Robinson Cruises kan de vlucht voor u verzorgen. Muscat is de hoofdstad van Oman en biedt u een aantal mooie bezienswaardigheden: de Sultan Qaboos Grand Mosque, de Mutrah Souk, de Corniche, Al Bustan Palace.

Oman

Dag 2 - Sur, Oman

Sur ligt aan de rand van een lagune in het Noordoosten van Oman. Het heeft als enige stad haar scheepswerven behouden waar de traditionele Dhows worden gemaakt.

sur

Dag 3 - Daymaniyat Eilanden

Deze eilanden liggen in de golf van Oman en bieden prachtige turquoise water en stranden. Het is daarom niet alleen een ideale bestemming voor snorkelaars en duikers maar ook voor natuurliefhebbers, vanwege de bijzondere soorten vissen die hier te vinden zijn.

Daymaniyat Eilanden

Dag 4 - Khasab, Oman

Khasab staat ook wel bekend als de fjorden van de Emiraten. Maak een boottocht en ervaar hoe er dolfijnen langs uw boot zwemmen.

Cruise Le Bougainville

Dag 5 - Dubai, Emiraten

Dubai is natuurlijk dé wereldstad die wedijvert met Abu Dhabi om de hoogste en duurste torens. Bezoek Burj Khalifa of Burj Al Arab, het zeven sterren hotel met bijzondere vorm. Ook het Atlantis Hotel op Palm Eiland is een attractie op zich. Maar een tocht door de woestijn is natuurlijk ook een belevenis.

Cruise Le Bougainville

Dag 6 en 7 - Abu Dhabi

U kunt deze stad gedurende twee dagen verkennen. Bezoek hier het Louvre met bijzondere kunst, of de Sheikh Zayed Grand Moskee, één van de grootste ter wereld. Liefhebbers van autoracen bezoeken graag Ferrari World.

Cruise Le Bougainville

Dag 8 - Doha, ontscheping

Aankomst om 07.00 uur. Qatar is niet een zonnige oliestaat, maar ook eindbestemming van uw reis. 

Cruise Le Bougainville
Toon meer
Toon minder

Welkom aan boord van Le Bougainville

Le Bougainville: gastvrije en ruime gemeenschappelijke ruimtes, verfijnd ontwerp dat openstaat voor de zee, strakke lijnen aan de buitenkant, een jachthaven om de toegang tot de Zodiac®-opblaasboten van het schip gemakkelijker te maken, hi-tech apparatuur, een buitenzwembad en een multisensoriële onderwaterlounge. Le Bougainville vertegenwoordigt de nieuwe generatie schepen die is ontworpen om ontdekking en verkenning te combineren met luxe, zelfs in de meest afgelegen en geïsoleerde regio's van de planeet.

LE BOUGAINVILLE
Le Bougainville
Ponant_Le Bougainville
Suite
LE BOUGAINVILLE-HD-
Le Bougainville
LE BOUGAINVILLE-
Le Bougainville
Le Bougainville
Restaurant
_LE BOUGAINVILLE-H
Receptie
DSC_4190_Shooting_Life-Style_LE BOUGAINVILLE-HD-1_avril19©PONANT-Nicolas Matheus-2
Le Bougainville
_LE BOUGAINVILLE-HD-
Theater
Veeg naar links

Reisinformatie

Praktische informatie

U heeft voor deze reis een paspoort nodig, dat na terugkomst nog minstens 6 maanden geldig moet zijn. Heeft u niet de Nederlandse of Belgische nationaliteit dan adviseren wij u contact op te nemen met het consulaat. U bent er zelf verantwoordelijk voor om tijdens uw reis in het bezit te zijn van de juiste documenten, maar we adviseren u uiteraard graag hierover.

Voor bepaalde landen worden extra reisdocumenten en vaccinaties verplicht gesteld. Bij boeking ontvangt u alle informatie m.b.t. deze reisvoorwaarden.

Prijsinformatie

Reissom
Toeslagen
Inbegrepen
Niet inbegrepen
Voorwaarden
8-daagse cruise langs de Verenigde Arabische Emiraten
Vanaf 3.873,- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

De reissom is per persoon en gebaseerd op een verblijf in een Deluxe Stateroom. Toeslagen voor andere type accommodaties vindt u onder het tabblad 'toeslagen'. 

Prijzen kunnen wijzigen op basis van beschikbaarheid. Informeer bij onze Travel Consultants naar de actuele prijzen. 

Vertrekdatum
Prijs per persoon
8 december 2023
v.a. 3.873,-

De reissom is p.p. en gebaseerd op een 2-pers. Deluxe Stateroom

Toeslagen andere type Suites en alleengebruik op aanvraag.

Prijzen kunnen wijzigen op basis van beschikbaarheid. Informeer bij onze Travel Consultants naar de actuele prijzen. 

• Unieke cruise met Le Bougainville in een Deluxe Stateroom.
• Alle havengelden en taksen
• Deelname aan activiteiten en entertainment aan boord (als hygiëne- en veiligheidsvoorschriften dit toelaten)
• Verzorging op basis van all-inclusive.
• Roomservice
• Bagageservice bij in- en ontschepen
• Engelstalige begeleiding aan boord
• Wi-Fi tijdens de cruise

• Toeslagen voor andere type accommodaties
• Ruimbagage (bij boeking te reserveren)
• Fooien 
• Vluchten, transfers en hotelovernachtingen.
• Persoonlijke uitgaven
• Overige maaltijden en drankjes
• Optionele excursies of activiteiten
• Reis- en/of annuleringsverzekering
• Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

 

Tarieven en voorwaarden vliegtickets
Vliegtickets zijn beschikbaar in diverse klassen. In elke klasse gelden verschillende voorwaarden en tarieven. Bij het berekenen van onze verkoopprijzen gaan wij uit van de prijzen voor de vliegtickets zoals deze op dat moment beschikbaar zijn. Wij zijn gerechtigd om eventuele vlucht-, brandstof- en bagagetoeslagen door te berekenen indien de vliegtickets niet meer voor ditzelfde tarief boekbaar zijn als de tarieven die ons bij de calculatie van de prijzen bekend waren. De tarieven kunnen namelijk dagelijks variëren. Op het moment dat u definitief boekt, bekijken wij nogmaals het dan geldende tarief. Zodra u met dit dagtarief akkoord gaat, zetten wij de vluchten 24 uur voor dit tarief voor u in optie. Wij sturen u dan per omgaande digitaal de factuur, zodat u de aanbetaling in orde kunt maken. Na ontvangst van uw aanbetaling kunnen wij uw vliegtickets definitief bevestigen bij onze leverancier. De vliegtickets die Robinson Cruises voor u boekt zijn gebaseerd op de voordeligste klasse. Dit betekent dat de tickets non-refundable zijn, waardoor de tickets niet kosteloos gewijzigd kunnen worden. Annulering van de vliegtickets leidt tot annuleringskosten die kunnen oplopen tot de volledige ticketkosten. Bedragen voor vluchten zijn niet-restitueerbaar (geen geld terug). Mocht u een vliegticket wensen te boeken met gunstigere voorwaarden en meer vrijheid, dan maken wij dit graag voor u in orde. De prijs van het vliegticket zal derhalve vaak wel hoger zijn. Natuurlijk kunnen wij ook vliegtickets in Businessclass voor u reserveren tegen een toeslag.

Betaling
Robinson Cruises is aangesloten bij de ANVR en SGR. Voor u de garantie dat uw cruise in goede handen is. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Na ontvangst van de bevestiging / factuur dient u een bedrag (aanbetaling) te voldoen gelijk aan 25% van de totaal overeengekomen reissom en de premie van de verzekering (incl. 21% assurantiebelasting en poliskosten € 3,50) en eventuele kosten van een non-refundable vliegticket. Voor sommige cruises hanteren wij een afwijkende aanbetaling zoals vermeld in de optie/offerte. Het restant van de reissom moet uiterlijk 92 dagen voor aanvang van deze reis, zonder dat u hiervan bericht krijgt, in ons bezit zijn. Bij niet tijdige betaling zijn wij gerechtigd de geboekte reis te annuleren. Reeds betaalde gelden worden dan niet gerestitueerd; de annuleringsbepalingen zijn dan onverminderd van toepassing. Bij boeking binnen 92 dagen voor aanvang van de reis moet terstond de gehele reissom worden voldaan.

Reisdocumentatie
Ca. 10 dagen voordat uw cruise vertrekt ontvangt u van ons uw reisdocumentatie per post thuis gestuurd.

Voorwaarden
Op deze reis zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing, evenals de Algemene Voorwaarden zoals vermeld op deze website. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Wijzigingen in vaarroute, vaarschema en/of excursieprogramma om nautische, veiligheids-, volksgezondheids- en/of organisatorische redenen voorbehouden.
Indien een boeking ongedaan wordt gemaakt, zijn per persoon de volgende annuleringskosten verschuldigd en de kosten van uw non-refundable vliegtickets:
a. Bij annulering tot de 92e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 25% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
b. Bij annulering vanaf de 91e dag (inclusief) tot de 80e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 30% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
c. Bij annulering vanaf de 79e dag (inclusief) tot de 65e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 55% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
d. Bij annulering vanaf de 64e dag (inclusief) tot de 35e dag (inclusief) voor vertrek: 80% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
e. Bij annulering vanaf de 34e dag (inclusief) tot de vertrekdag of later: de volledige reissom + uw non-refundable vliegticket.

Reissom
8-daagse cruise langs de Verenigde Arabische Emiraten
Vanaf 3.873,- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

De reissom is per persoon en gebaseerd op een verblijf in een Deluxe Stateroom. Toeslagen voor andere type accommodaties vindt u onder het tabblad 'toeslagen'. 

Prijzen kunnen wijzigen op basis van beschikbaarheid. Informeer bij onze Travel Consultants naar de actuele prijzen. 

Vertrekdatum
Prijs per persoon
8 december 2023
v.a. 3.873,-
Toeslagen

De reissom is p.p. en gebaseerd op een 2-pers. Deluxe Stateroom

Toeslagen andere type Suites en alleengebruik op aanvraag.

Prijzen kunnen wijzigen op basis van beschikbaarheid. Informeer bij onze Travel Consultants naar de actuele prijzen. 

Inbegrepen

• Unieke cruise met Le Bougainville in een Deluxe Stateroom.
• Alle havengelden en taksen
• Deelname aan activiteiten en entertainment aan boord (als hygiëne- en veiligheidsvoorschriften dit toelaten)
• Verzorging op basis van all-inclusive.
• Roomservice
• Bagageservice bij in- en ontschepen
• Engelstalige begeleiding aan boord
• Wi-Fi tijdens de cruise

Niet inbegrepen

• Toeslagen voor andere type accommodaties
• Ruimbagage (bij boeking te reserveren)
• Fooien 
• Vluchten, transfers en hotelovernachtingen.
• Persoonlijke uitgaven
• Overige maaltijden en drankjes
• Optionele excursies of activiteiten
• Reis- en/of annuleringsverzekering
• Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

 

Voorwaarden

Tarieven en voorwaarden vliegtickets
Vliegtickets zijn beschikbaar in diverse klassen. In elke klasse gelden verschillende voorwaarden en tarieven. Bij het berekenen van onze verkoopprijzen gaan wij uit van de prijzen voor de vliegtickets zoals deze op dat moment beschikbaar zijn. Wij zijn gerechtigd om eventuele vlucht-, brandstof- en bagagetoeslagen door te berekenen indien de vliegtickets niet meer voor ditzelfde tarief boekbaar zijn als de tarieven die ons bij de calculatie van de prijzen bekend waren. De tarieven kunnen namelijk dagelijks variëren. Op het moment dat u definitief boekt, bekijken wij nogmaals het dan geldende tarief. Zodra u met dit dagtarief akkoord gaat, zetten wij de vluchten 24 uur voor dit tarief voor u in optie. Wij sturen u dan per omgaande digitaal de factuur, zodat u de aanbetaling in orde kunt maken. Na ontvangst van uw aanbetaling kunnen wij uw vliegtickets definitief bevestigen bij onze leverancier. De vliegtickets die Robinson Cruises voor u boekt zijn gebaseerd op de voordeligste klasse. Dit betekent dat de tickets non-refundable zijn, waardoor de tickets niet kosteloos gewijzigd kunnen worden. Annulering van de vliegtickets leidt tot annuleringskosten die kunnen oplopen tot de volledige ticketkosten. Bedragen voor vluchten zijn niet-restitueerbaar (geen geld terug). Mocht u een vliegticket wensen te boeken met gunstigere voorwaarden en meer vrijheid, dan maken wij dit graag voor u in orde. De prijs van het vliegticket zal derhalve vaak wel hoger zijn. Natuurlijk kunnen wij ook vliegtickets in Businessclass voor u reserveren tegen een toeslag.

Betaling
Robinson Cruises is aangesloten bij de ANVR en SGR. Voor u de garantie dat uw cruise in goede handen is. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Na ontvangst van de bevestiging / factuur dient u een bedrag (aanbetaling) te voldoen gelijk aan 25% van de totaal overeengekomen reissom en de premie van de verzekering (incl. 21% assurantiebelasting en poliskosten € 3,50) en eventuele kosten van een non-refundable vliegticket. Voor sommige cruises hanteren wij een afwijkende aanbetaling zoals vermeld in de optie/offerte. Het restant van de reissom moet uiterlijk 92 dagen voor aanvang van deze reis, zonder dat u hiervan bericht krijgt, in ons bezit zijn. Bij niet tijdige betaling zijn wij gerechtigd de geboekte reis te annuleren. Reeds betaalde gelden worden dan niet gerestitueerd; de annuleringsbepalingen zijn dan onverminderd van toepassing. Bij boeking binnen 92 dagen voor aanvang van de reis moet terstond de gehele reissom worden voldaan.

Reisdocumentatie
Ca. 10 dagen voordat uw cruise vertrekt ontvangt u van ons uw reisdocumentatie per post thuis gestuurd.

Voorwaarden
Op deze reis zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing, evenals de Algemene Voorwaarden zoals vermeld op deze website. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Wijzigingen in vaarroute, vaarschema en/of excursieprogramma om nautische, veiligheids-, volksgezondheids- en/of organisatorische redenen voorbehouden.
Indien een boeking ongedaan wordt gemaakt, zijn per persoon de volgende annuleringskosten verschuldigd en de kosten van uw non-refundable vliegtickets:
a. Bij annulering tot de 92e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 25% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
b. Bij annulering vanaf de 91e dag (inclusief) tot de 80e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 30% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
c. Bij annulering vanaf de 79e dag (inclusief) tot de 65e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 55% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
d. Bij annulering vanaf de 64e dag (inclusief) tot de 35e dag (inclusief) voor vertrek: 80% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
e. Bij annulering vanaf de 34e dag (inclusief) tot de vertrekdag of later: de volledige reissom + uw non-refundable vliegticket.

Robinson_Dieke_CTAblok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Wilt u meer weten over onze unieke reisarrangementen of heeft u advies nodig over uw volgende cruise?

Bel +31 (0)88 - 13 07 310
Brochure Robinson Zeecruises 2023-2024
Luxe brochure
Unieke cruises met de mooiste schepen
  • Ruim 100 pagina’s cruise-inspiratie
  • Bijzondere landarrangementen
  • Gratis bij u thuisbezorgd
Brochure aanvragen

Vergelijkbare reizen

Bekijk ook onze andere luxe zeecruises