Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
Florida
Home
Reisaanbod
Zeecruises
Transatlantische oversteek naar Fort Lauderdale

Beleef een fantastische oversteek naar het Amerikaanse continent 

Brochure aanvragen Brochure aanvragen
Navigatie
Unieke belevenis Programma en excursies Cruiseschip Reisinformatie Prijsinformatie
Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Bijzondere oversteek

Wanneer u dit najaar een route langs West-Europa wil varen en wil eindigen in het zonnige Florida, kunt u kiezen voor deze cruise met de Rotterdam. Een bijzondere ervaring om de oversteek te maken naar het andere continent via de Atlantische Oceaan. Tijdens de zeedagen kunt u heerlijk ontspannen en genieten van een boek of de activiteiten aan boord van de Rotterdam.

Cruise Rotterdam
Fort Lauderdale
Cruise Rotterdam
Rotterdam
Cruise Rotterdam
Zeebrugge
Cruise Rotterdam
Le Havre
Cruise Rotterdam
Portland
Cruise Rotterdam
Brest
Cruise Rotterdam
Rotterdam Theater
Cruise Rotterdam
Ponta Delgada
Veeg naar links

Vaarschema

Dag 1 - Amsterdam, inscheping

Vandaag vertrekt u om 17.00 uur uit Amsterdam voor de eerste stop van uw transatlantische oversteek: Zeebrugge. 

Cruise Rotterdam

Dag 2 - Zeebrugge

Aankomst 08.00 uur, vertrek 16.00 uur. Vanuit Zeebrugge kunt u een excursie maken naar het schilderachtige Brugge met haar prachtige kanalen. Cruise Rotterdam

Dag 3 - Le Havre

Aankomst 08.00, vertrek 20.00 uur. Vanuit Le Havre kunt u gemakkelijk een bezoek brengen aan de kust van Normandië met de D-day Invasiestranden. Cruise Rotterdam

Dag 4 - Portland

U komt aan om 08.00 uur en vertrekt om 17.00 uur uit Portland. Portland ligt op een schiereiland van kalksteen en heeft hierdoor een prachtige, dramatische kustlijn. Deze 'Jurassic Coast' staat zelfs op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Ook kunt u vanuit hier het Corfe Castle bezoeken. Cruise Rotterdam

Dag 5 - Brest

Aankomst 10.00 uur, vertrek 18.00 uur. Brest is een oude stad in Bretagne, die gemakkelijk te voet te ontdekken is. Bezoek bijvoorbeeld het kasteelmuseum of het grote aquarium Oceanopolis. Cruise Rotterdam

Dag 6 en 7 - Op zee

Ontspan tijdens deze zeedagen heerlijk op het zonnedek of neem deel aan de activiteiten aan boord van de Rotterdam.

Cruise Rotterdam

Dag 8 - Ponta Delgada

Aankomst om 08.00 uur en vertrek om 17.00 uur. Ponta Delgada is de hoofdstad van de Azoren. De stad heeft vanwege de katholieke achtergrond veel bezienswaardige kerken. Maar u kunt vanuit deze plaats ook walvis- en dolfijnsafari's maken.  Ponta Delgada - Azoren - Portugal

Dag 9 t/m 14 - Dagen op zee

Deze dagen geniet u van alle indrukwekkende faciliteiten aan boord van het schitterende schip de Rotterdam. 

Cruise Rotterdam

Dag 15 - Fort Lauderdale

In de ochtend om 07.00 uur ontscheept u van boord. Indien u wenst, kunt u uw terugvlucht door Robinson Cruises laten verzorgen. Cruise Rotterdam
Toon meer
Toon minder

Welkom aan boord van de Rotterdam

De Rotterdam, een krachtige en symbolische naam die de cruiseschepen uit ons verleden eert, is het nieuwste schip van Holland America Line (ook het nieuwe vlaggenschip) en het derde schip in de Pinnacle-klasse. De Rotterdam zet het nieuwe geluid in cruisen voort: voortreffelijk dineren, innovatief entertainment, prachtig ingerichte hutten en suites, de beste service met alle aandacht voor zelfs het kleinste detail, waarin de geschiedenis van bijna 150 jaar wordt weerspiegeld. Muziek staat centraal op dit nieuwe schip, en het resultaat is een schip dat niet alleen door water, maar ook door de harten van gasten beweegt. Met de beste muziek op zee levert de Rotterdam de soundtrack bij de ontdekkingen van iedere dag.

Jubileumcruise Rotterdam
De Rotterdam van Holland America Line
Jubileumcruise Rotterdam
Rotterdam Verandahut
Jubileumcruise Rotterdam
Sel de Mer restaurant
Jubileumcruise Rotterdam
Zwembad
Jubileumcruise Rotterdam
Zwembad achterdek
Jubileumcruise Rotterdam
Half Moon bar
Veeg naar links

Reisinformatie

 

Praktische informatie

U heeft voor deze reis een paspoort nodig, dat na terugkomst nog minstens 6 maanden geldig moet zijn.
Heeft u niet de Nederlandse of Belgische nationaliteit dan adviseren wij u contact op te nemen met het consulaat. U bent er zelf verantwoordelijk voor om tijdens uw reis in het bezit te zijn van de juiste documenten, maar we adviseren u uiteraard graag hierover. 

Voor bepaalde landen worden extra reisdocumenten en vaccinaties verplicht gesteld. Bij boeking ontvangt u alle informatie m.b.t. deze reisvoorwaarden.

 

Prijsinformatie

Reissom
Toeslagen
Inbegrepen
Niet inbegrepen
Voorwaarden
15-daagse Transatlantische oversteek met de Rotterdam
Vanaf 1.239,- p.p.

De reissom is per persoon en gebaseerd op een verblijf in een 2-pers. Binnenhut cat. N

Vertrekdatum
Prijs per persoon
7 oktober 2023
v.a. 1.239,- p.p.

De reissom is p.p. en gebaseerd op een 2-pers. Binnenhut cat. N 

Toeslagen andere type hutten en voor alleengebruik op aanvraag.

• Unieke cruise met de Rotterdam in een binnenhut cat. N
• Alle havengelden en taksen
• Deelname aan alle evenementen en de meeste faciliteiten aan boord (als hygiëne- en veiligheidsvoorschriften dit toelaten)
• Water, koffie en thee 
• Alle maaltijden (in sommige specialiteitenrestaurants kan een toeslag gelden)
• Roomservice
• Ontvangst door kapitein met galadiner
• Bagageservice bij in- en ontschepen
• Engelstalige begeleiding aan boord

• Toeslagen voor andere type accommodaties
• Vluchten en transfers
• Eventuele brandstoftoeslag
• Drankjes en overige maaltijden
• Wi-Fi 
• Fooien
• Persoonlijke uitgaven
• Optionele excursies of activiteiten
• Reis- en/of annuleringsverzekering
• Calamiteitenfonds 2,50 per boeking en SGR consumentenbijdrage 5,- per persoon
• ANVR boekingskosten 30,- per boeking

 

Tarieven en voorwaarden vliegtickets
Vliegtickets zijn beschikbaar in diverse klassen. In elke klasse gelden verschillende voorwaarden en tarieven. Bij het berekenen van onze verkoopprijzen gaan wij uit van de prijzen voor de vliegtickets zoals deze op dat moment beschikbaar zijn. Wij zijn gerechtigd om eventuele vlucht-, brandstof- en bagagetoeslagen door te berekenen indien de vliegtickets niet meer voor ditzelfde tarief boekbaar zijn als de tarieven die ons bij de calculatie van de prijzen bekend waren. De tarieven kunnen namelijk dagelijks variëren. Op het moment dat u definitief boekt, bekijken wij nogmaals het dan geldende tarief. Zodra u met dit dagtarief akkoord gaat, zetten wij de vluchten 24 uur voor dit tarief voor u in optie. Wij sturen u dan per omgaande digitaal de factuur, zodat u de aanbetaling in orde kunt maken. Na ontvangst van uw aanbetaling kunnen wij uw vliegtickets definitief bevestigen bij onze leverancier. De vliegtickets die Robinson Cruises voor u boekt zijn gebaseerd op de voordeligste klasse. Dit betekent dat de tickets non-refundable zijn, waardoor de tickets niet kosteloos gewijzigd kunnen worden. Annulering van de vliegtickets leidt tot annuleringskosten die kunnen oplopen tot de volledige ticketkosten. Bedragen voor vluchten zijn niet-restitueerbaar (geen geld terug). Mocht u een vliegticket wensen te boeken met gunstigere voorwaarden en meer vrijheid, dan maken wij dit graag voor u in orde. De prijs van het vliegticket zal derhalve vaak wel hoger zijn. Natuurlijk kunnen wij ook vliegtickets in Businessclass voor u reserveren tegen een toeslag.

Betaling
Robinson Cruises is aangesloten bij de ANVR en SGR. Voor u de garantie dat uw cruise in goede handen is. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Na ontvangst van de bevestiging / factuur dient u een bedrag (aanbetaling) te voldoen gelijk aan 25% van de totaal overeengekomen reissom en de premie van de verzekering (incl. 21% assurantiebelasting en poliskosten € 3,50) en eventuele kosten van een non-refundable vliegticket. Voor sommige cruises hanteren wij een afwijkende aanbetaling zoals vermeld in de optie/offerte. Het restant van de reissom moet uiterlijk 60 dagen voor aanvang van deze reis, zonder dat u hiervan bericht krijgt, in ons bezit zijn. Bij niet tijdige betaling zijn wij gerechtigd de geboekte reis te annuleren. Reeds betaalde gelden worden dan niet gerestitueerd; de annuleringsbepalingen zijn dan onverminderd van toepassing. Bij boeking binnen 60 dagen voor aanvang van de reis moet terstond de gehele reissom worden voldaan.

Reisdocumentatie
Ca. 10 dagen voordat uw cruise vertrekt ontvangt u van ons uw reisdocumentatie per post thuis gestuurd.

Voorwaarden
Op deze reis zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing, evenals de Algemene Voorwaarden zoals vermeld op deze website. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Wijzigingen in vaarroute, vaarschema en/of excursieprogramma om nautische, veiligheids-, volksgezondheids- en/of organisatorische redenen voorbehouden.
Indien een boeking ongedaan wordt gemaakt, zijn per persoon de volgende annuleringskosten verschuldigd en de kosten van uw non-refundable vliegtickets:
a. Bij annulering tot de 60e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 25% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
b. Bij annulering vanaf de 59e dag (inclusief) tot de 48e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 60% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
c. Bij annulering vanaf de 47e dag (inclusief) tot de 27e dag (inclusief) voor vertrek: 85% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
d. Bij annulering vanaf de 26e dag (inclusief) tot de vertrekdag of later: de volledige reissom + uw non-refundable vliegticket.


Reissom
15-daagse Transatlantische oversteek met de Rotterdam
Vanaf 1.239,- p.p.

De reissom is per persoon en gebaseerd op een verblijf in een 2-pers. Binnenhut cat. N

Vertrekdatum
Prijs per persoon
7 oktober 2023
v.a. 1.239,- p.p.
Toeslagen

De reissom is p.p. en gebaseerd op een 2-pers. Binnenhut cat. N 

Toeslagen andere type hutten en voor alleengebruik op aanvraag.

Inbegrepen

• Unieke cruise met de Rotterdam in een binnenhut cat. N
• Alle havengelden en taksen
• Deelname aan alle evenementen en de meeste faciliteiten aan boord (als hygiëne- en veiligheidsvoorschriften dit toelaten)
• Water, koffie en thee 
• Alle maaltijden (in sommige specialiteitenrestaurants kan een toeslag gelden)
• Roomservice
• Ontvangst door kapitein met galadiner
• Bagageservice bij in- en ontschepen
• Engelstalige begeleiding aan boord

Niet inbegrepen

• Toeslagen voor andere type accommodaties
• Vluchten en transfers
• Eventuele brandstoftoeslag
• Drankjes en overige maaltijden
• Wi-Fi 
• Fooien
• Persoonlijke uitgaven
• Optionele excursies of activiteiten
• Reis- en/of annuleringsverzekering
• Calamiteitenfonds 2,50 per boeking en SGR consumentenbijdrage 5,- per persoon
• ANVR boekingskosten 30,- per boeking

 

Voorwaarden

Tarieven en voorwaarden vliegtickets
Vliegtickets zijn beschikbaar in diverse klassen. In elke klasse gelden verschillende voorwaarden en tarieven. Bij het berekenen van onze verkoopprijzen gaan wij uit van de prijzen voor de vliegtickets zoals deze op dat moment beschikbaar zijn. Wij zijn gerechtigd om eventuele vlucht-, brandstof- en bagagetoeslagen door te berekenen indien de vliegtickets niet meer voor ditzelfde tarief boekbaar zijn als de tarieven die ons bij de calculatie van de prijzen bekend waren. De tarieven kunnen namelijk dagelijks variëren. Op het moment dat u definitief boekt, bekijken wij nogmaals het dan geldende tarief. Zodra u met dit dagtarief akkoord gaat, zetten wij de vluchten 24 uur voor dit tarief voor u in optie. Wij sturen u dan per omgaande digitaal de factuur, zodat u de aanbetaling in orde kunt maken. Na ontvangst van uw aanbetaling kunnen wij uw vliegtickets definitief bevestigen bij onze leverancier. De vliegtickets die Robinson Cruises voor u boekt zijn gebaseerd op de voordeligste klasse. Dit betekent dat de tickets non-refundable zijn, waardoor de tickets niet kosteloos gewijzigd kunnen worden. Annulering van de vliegtickets leidt tot annuleringskosten die kunnen oplopen tot de volledige ticketkosten. Bedragen voor vluchten zijn niet-restitueerbaar (geen geld terug). Mocht u een vliegticket wensen te boeken met gunstigere voorwaarden en meer vrijheid, dan maken wij dit graag voor u in orde. De prijs van het vliegticket zal derhalve vaak wel hoger zijn. Natuurlijk kunnen wij ook vliegtickets in Businessclass voor u reserveren tegen een toeslag.

Betaling
Robinson Cruises is aangesloten bij de ANVR en SGR. Voor u de garantie dat uw cruise in goede handen is. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Na ontvangst van de bevestiging / factuur dient u een bedrag (aanbetaling) te voldoen gelijk aan 25% van de totaal overeengekomen reissom en de premie van de verzekering (incl. 21% assurantiebelasting en poliskosten € 3,50) en eventuele kosten van een non-refundable vliegticket. Voor sommige cruises hanteren wij een afwijkende aanbetaling zoals vermeld in de optie/offerte. Het restant van de reissom moet uiterlijk 60 dagen voor aanvang van deze reis, zonder dat u hiervan bericht krijgt, in ons bezit zijn. Bij niet tijdige betaling zijn wij gerechtigd de geboekte reis te annuleren. Reeds betaalde gelden worden dan niet gerestitueerd; de annuleringsbepalingen zijn dan onverminderd van toepassing. Bij boeking binnen 60 dagen voor aanvang van de reis moet terstond de gehele reissom worden voldaan.

Reisdocumentatie
Ca. 10 dagen voordat uw cruise vertrekt ontvangt u van ons uw reisdocumentatie per post thuis gestuurd.

Voorwaarden
Op deze reis zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing, evenals de Algemene Voorwaarden zoals vermeld op deze website. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Wijzigingen in vaarroute, vaarschema en/of excursieprogramma om nautische, veiligheids-, volksgezondheids- en/of organisatorische redenen voorbehouden.
Indien een boeking ongedaan wordt gemaakt, zijn per persoon de volgende annuleringskosten verschuldigd en de kosten van uw non-refundable vliegtickets:
a. Bij annulering tot de 60e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 25% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
b. Bij annulering vanaf de 59e dag (inclusief) tot de 48e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 60% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
c. Bij annulering vanaf de 47e dag (inclusief) tot de 27e dag (inclusief) voor vertrek: 85% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
d. Bij annulering vanaf de 26e dag (inclusief) tot de vertrekdag of later: de volledige reissom + uw non-refundable vliegticket.


Robinson_Dieke_CTAblok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Wilt u meer weten over onze unieke reisarrangementen of heeft u advies nodig over uw volgende cruise?

Bel +31 (0)88 - 13 07 310
Brochure Robinson Zeecruises 2023-2024
Luxe brochure
Unieke cruises met de mooiste schepen
  • Ruim 100 pagina’s cruise-inspiratie
  • Bijzondere landarrangementen
  • Gratis bij u thuisbezorgd
Brochure aanvragen

Vergelijkbare reizen

Bekijk ook onze andere luxe zeecruises