Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
Puerto Madryn 1
Home
Reisaanbod
Zeecruises
Van Valparaiso naar Buenos Aires

Op weg naar de stad van de tango

Brochure aanvragen Brochure aanvragen
Navigatie
Unieke belevenis Programma en excursies Cruiseschip Reisinformatie Prijsinformatie
Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Cruise vanuit Valparaiso naar Buenos Aires

Deze cruise met de Celebrity Eclipse brengt u vanuit Valparaiso helemaal om de punt van Zuid-Amerika naar Buenos Aires. Een prachtige route, ideaal om per cruiseschip te ontdekken. U vaart met de Celebrity Eclipse op een comfortabele manier langs de hoogtepunten van Patagonië en Chili. Aan boord wordt u op Celebrity wijze verzorgd met vriendelijk personeel en een uitstekende keuken. 

Celebrity Eclipse
Valparaiso
Celebrity Eclipse
Puerto Madryn
Cruise Celebrity Eclipse
Puerto Madryn walvis
Cruise Celebrity Eclipse
Ushuaia
Cruise Celebrity Eclipse
Valparaiso
Cruise Celebrity Eclipse
Punta Arenas
Cruise Celebrity Eclipse
Montevideo
Cruise Celebrity Eclipse
Tango Buenos Aires
Veeg naar links

Programma en excursies

Dag 1 - Valparaiso, Chili

Na inscheping start uw reis met de Celebrity Eclipse om 18.00 uur. Natuurlijk kunnen wij ook voor u de vluchten of een langer verblijf verzorgen.
Valparaiso heeft een Bohemian sfeer, met haar artiesten, architectuur en muziek scene, dus reden genoeg om uw verblijf te verlengen.

Valparaiso

Dag 2 en 3 - Op zee

U kunt even bijkomen van alle indrukken en relaxen in de Spa of aan het zwembad.

Celebrity Eclipse

Dag 4 - Cruisen door de Chileense Fjorden

Kijk goed rondom het schip want tijdens deze prachtige tocht door de fjorden kunt u dolfijnen, watervallen en zeehonden zien!

Celebrity Eclipse

Dag 5 - Cruisen door de Straat van Magellan

Ook deze tocht is prachtig, omringd door schitterend landschap kunt u orka's, bultruggen, dolfijnen en zeeolifanten spotten.

Celebrity Eclipse (7)

Dag 6 - Punta Arenas, Chili

Aankomst 07.00 uur, vertrek 17.00 uur. Punta Arenas is letterlijk Chili's einde van de wereld. Een koud punt en de laatste plek voordat men Antarctica bezoekt. Het is een afgelegen plek, maar toch een stadje waar genoeg te zien en doen is. 

Celebrity Eclipse

Dag 7 - Ushuaia, Argentinië

Aankomst 10.00 uur, vertrek 19.00 uur. Ushuaia is de zuidelijke grens van Argentinië en een afgelegen plek. Maar ook toegangspoort tot Terra del Fuego National Park, Argentinië's immense wildernis en land van vuur.

Celebrity Eclipse

Dag 8 - Kaap Hoorn

Aankomst 06.00 uur, vertrek 08.30 uur. Kaap Hoorn zelf is een vuurtoren met bijbehorend woonhuis. Het is echter het laatste puntje land van Zuid-Amerika. De oceaan is hier wispelturig en ook het weer kan dit laten zien. Een bijzondere plek om langs te varen.

Celebrity Eclipse

Dag 9 - Op zee

Kom bij tijdens deze dag van alle indrukken en geniet van de faciliteiten aan boord.

Celebrity Eclipse

Dag 10 - Puerto Madryn, Argentinië

Aankomst 08.00 uur, vertrek 17.00 uur. Puerto Madryn is de toegangspoort tot Patagonië. Op het vlakbij gelegen eiland Valdes zijn veel zeehonden, leeuwen en zeekoeien te zien. Maar ook walvissen spotten is hier mogelijk. Het is een plek met weelderige flora en fauna. 

Puerto Madryn

Dag 11 - Op zee

Geniet tijdens uw zeedag van alles wat de prachtige Celebrity Eclipse u kan bieden. De Spa, jacuzzi, het zwembad of gewoon genieten bovenop het dek van uw uitzicht.

Celebrity Eclipse (10)

Dag 12 - Montevideo, Uruguay

Aankomst 08.00 uur en vertrek om 16.00 uur. Montevideo is de hoofdstad van Uruguay en kent veel koloniale gebouwen uit de tijd dat de Spanjaarden zich hier vestigden. Bezoek het Palacio Salvo of het Palacio Estevez, maar ook het Museo del Gaucho is de moeite waard. Hier krijgt u een indruk van het leven op het platteland van Uruguay.

Montevideo

Dag 13 - Buenos Aires, Argentinië

De Celebrity Eclipse komt aan om 05.00 uur, hierna eindigt uw reis. Natuurlijk kunnen wij de terugvlucht voor u verzorgen. Indien u voldoende tijd heeft, kunt u deze gebruiken om de stad te ontdekken.

Cruise Celebrity Eclipse
Toon meer
Toon minder

Welkom aan boord van Celebrity Eclipse

De Eclipse heeft in het jaar 2017 de Gouden Award voor Best Overall Premium Ship gewonnen. Deze geweldige prestatie zet dan ook de standaard voor moderne luxe in het cruisen. Het schip is chic en modern ingericht en de restaurants, lounges en bars hebben allemaal hun eigen sfeer. Helemaal bijzonder is de Sky Observation Lounge, waar panoramaramen van vloer tot plafond een fantastisch uitzicht op zee bieden, net als de balkons waarover 85% van alle hutten beschikt. Ervaar sensationele shows en eindeloze keuze uit entertainment of ontdek de andere talloze faciliteiten.

Celebrity Eclipse
Celebrity Eclipse
Celebrity Eclipse
Restaurant
Celebrity Eclipse
Blu Restaurant
Celebrity Eclipse
Tuscan Grille
Celebrity Eclipse
Buffetrestaurant
Celebrity Eclipse
Balkon
Celebrity Eclipse
Balkonhut
Celebrity Eclipse
Zwembad
Veeg naar links

Reisinformatie

Uw hotels

Indien gewenst kunnen wij een verblijf voor u in Buenos Aires verzorgen. U kunt bijvoorbeeld verblijven in het Alvear Palace hotel. Het Alvear Palace Premier hotel ligt in het hart van Buenos Aires, in La Recoleta. Het stijlvolle hotel biedt u een wereldklasse verblijf en heeft een binnenzwembad, spa, fitnesscentrum, restaurant en bar.

Alvear Palace
Alvear Palace Hotel
Alvear Palace
Alvear Palace Hotel uitzicht
Alvear Palace hotel
Alvear Palace hotel Lobby
Alvear Palace hotel
Alvear Palace hotel restaurant
Alvear Palace hotel
Alvear Palace hotel deluxe kamer
Veeg naar links

Praktische informatie

U heeft voor deze reis een paspoort nodig, dat na terugkomst nog minstens 6 maanden geldig moet zijn. Heeft u niet de Nederlandse of Belgische nationaliteit dan adviseren wij u contact op te nemen met het consulaat. U bent er zelf verantwoordelijk voor om tijdens uw reis in het bezit te zijn van de juiste documenten, maar we adviseren u uiteraard graag hierover.

Voor bepaalde landen worden extra reisdocumenten en vaccinaties verplicht gesteld. Bij boeking ontvangt u alle informatie m.b.t. deze reisvoorwaarden.

Prijsinformatie

Reissom
Toeslagen
Inbegrepen
Niet inbegrepen
Voorwaarden
13-daagse Zuid-Amerika cruise
Vanaf 1.199,- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

De reissom is per persoon en gebaseerd op een verblijf in een Binnenhut garantie cat. Z. Toeslagen voor andere type accommodaties vindt u onder het tabblad 'toeslagen'. 

Prijzen kunnen wijzigen op basis van beschikbaarheid. Informeer bij onze Travel Consultants naar de actuele prijzen. 

Vertrekdatum
Prijs per persoon
2 maart 2023 (route in omgekeerde volgorde)
v.a. 1.569,-
14 maart 2023
v.a. 1.149,-
26 maart 2024 (route in omgekeerde volgorde)
v.a. 1.199,-

De reissom is p.p. en gebaseerd op een 2-pers. Binnenhut garantie cat. Z

Voor meer mogelijkheden, toeslagen voor alleengebruik en overige toeslagen, neem contact met ons op.

Prijzen kunnen wijzigen op basis van beschikbaarheid. Informeer bij onze Travel Consultants naar de actuele prijzen. 

• Cruise met Celebrity Infinity in een binnenhut garnatie cat. Z
• Alle havengelden en taksen
• Deelname aan activiteiten en entertainment aan boord (als hygiëne- en veiligheidsvoorschriften dit toelaten)
• Volpension verzorging aan boord
• 24-uur roomservice
• Bagageservice bij in- en ontschepen
• Engelstalige begeleiding aan boord

• Toeslagen voor andere type accommodaties
• Eventuele brandstoftoeslag
• Vluchten, transfers en evt.  hotelovernachtingen
• Persoonlijke uitgaven
• Optionele excursies of activiteiten
• Overige maaltijden en drankjes
• Fooien 
• Wi-Fi 
• Reis- en/of annuleringsverzekering
• 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

 

Tarieven en voorwaarden vliegtickets
Vliegtickets zijn beschikbaar in diverse klassen. In elke klasse gelden verschillende voorwaarden en tarieven. Bij het berekenen van onze verkoopprijzen gaan wij uit van de prijzen voor de vliegtickets zoals deze op dat moment beschikbaar zijn. Wij zijn gerechtigd om eventuele vlucht-, brandstof- en bagagetoeslagen door te berekenen indien de vliegtickets niet meer voor ditzelfde tarief boekbaar zijn als de tarieven die ons bij de calculatie van de prijzen bekend waren. De tarieven kunnen namelijk dagelijks variëren. Op het moment dat u definitief boekt, bekijken wij nogmaals het dan geldende tarief. Zodra u met dit dagtarief akkoord gaat, zetten wij de vluchten 24 uur voor dit tarief voor u in optie. Wij sturen u dan per omgaande digitaal de factuur, zodat u de aanbetaling in orde kunt maken. Na ontvangst van uw aanbetaling kunnen wij uw vliegtickets definitief bevestigen bij onze leverancier. De vliegtickets die Robinson Cruises voor u boekt zijn gebaseerd op de voordeligste klasse. Dit betekent dat de tickets non-refundable zijn, waardoor de tickets niet kosteloos gewijzigd kunnen worden. Annulering van de vliegtickets leidt tot annuleringskosten die kunnen oplopen tot de volledige ticketkosten. Bedragen voor vluchten zijn niet-restitueerbaar (geen geld terug). Mocht u een vliegticket wensen te boeken met gunstigere voorwaarden en meer vrijheid, dan maken wij dit graag voor u in orde. De prijs van het vliegticket zal derhalve vaak wel hoger zijn. Natuurlijk kunnen wij ook vliegtickets in Businessclass voor u reserveren tegen een toeslag.

Betaling
Robinson Cruises is aangesloten bij de ANVR en SGR. Voor u de garantie dat uw cruise in goede handen is. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Na ontvangst van de bevestiging / factuur dient u een bedrag (aanbetaling) te voldoen gelijk aan 25% van de totaal overeengekomen reissom en de premie van de verzekering (incl. 21% assurantiebelasting en poliskosten € 3,50) en eventuele kosten van een non-refundable vliegticket. Voor sommige cruises hanteren wij een afwijkende aanbetaling zoals vermeld in de optie/offerte. Het restant van de reissom moet uiterlijk 125 dagen voor aanvang van deze reis, zonder dat u hiervan bericht krijgt, in ons bezit zijn. Bij niet tijdige betaling zijn wij gerechtigd de geboekte reis te annuleren. Reeds betaalde gelden worden dan niet gerestitueerd; de annuleringsbepalingen zijn dan onverminderd van toepassing. Bij boeking binnen 125 dagen voor aanvang van de reis moet terstond de gehele reissom worden voldaan.

Reisdocumentatie
Ca. 10 dagen voordat uw cruise vertrekt ontvangt u van ons uw reisdocumentatie per post thuis gestuurd.

Voorwaarden
Op deze reis zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing, evenals de Algemene Voorwaarden zoals vermeld op deze website. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Wijzigingen in vaarroute, vaarschema en/of excursieprogramma om nautische, veiligheids-, volksgezondheids- en/of organisatorische redenen voorbehouden.
Indien een boeking ongedaan wordt gemaakt, zijn per persoon de volgende annuleringskosten verschuldigd en de kosten van uw non-refundable vliegtickets:
a. Bij annulering tot de 155e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 15% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
b. Bij annulering vanaf de 154e dag (inclusief) tot de 125e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 25% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
c. Bij annulering vanaf de 124e dag (inclusief) tot de 95e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 35% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
d. Bij annulering vanaf de 94e dag (inclusief) tot de 65e dag (inclusief) voor vertrek: 60% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
e. Bij annulering vanaf de 64e dag (inclusief) tot de 35e dag (inclusief) voor vertrek: 85% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
f. Bij annulering vanaf de 34e dag (inclusief) tot de vertrekdag of later: de volledige reissom + uw non-refundable vliegticket.

Reissom
13-daagse Zuid-Amerika cruise
Vanaf 1.199,- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

De reissom is per persoon en gebaseerd op een verblijf in een Binnenhut garantie cat. Z. Toeslagen voor andere type accommodaties vindt u onder het tabblad 'toeslagen'. 

Prijzen kunnen wijzigen op basis van beschikbaarheid. Informeer bij onze Travel Consultants naar de actuele prijzen. 

Vertrekdatum
Prijs per persoon
2 maart 2023 (route in omgekeerde volgorde)
v.a. 1.569,-
14 maart 2023
v.a. 1.149,-
26 maart 2024 (route in omgekeerde volgorde)
v.a. 1.199,-
Toeslagen

De reissom is p.p. en gebaseerd op een 2-pers. Binnenhut garantie cat. Z

Voor meer mogelijkheden, toeslagen voor alleengebruik en overige toeslagen, neem contact met ons op.

Prijzen kunnen wijzigen op basis van beschikbaarheid. Informeer bij onze Travel Consultants naar de actuele prijzen. 

Inbegrepen

• Cruise met Celebrity Infinity in een binnenhut garnatie cat. Z
• Alle havengelden en taksen
• Deelname aan activiteiten en entertainment aan boord (als hygiëne- en veiligheidsvoorschriften dit toelaten)
• Volpension verzorging aan boord
• 24-uur roomservice
• Bagageservice bij in- en ontschepen
• Engelstalige begeleiding aan boord

Niet inbegrepen

• Toeslagen voor andere type accommodaties
• Eventuele brandstoftoeslag
• Vluchten, transfers en evt.  hotelovernachtingen
• Persoonlijke uitgaven
• Optionele excursies of activiteiten
• Overige maaltijden en drankjes
• Fooien 
• Wi-Fi 
• Reis- en/of annuleringsverzekering
• 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

 

Voorwaarden

Tarieven en voorwaarden vliegtickets
Vliegtickets zijn beschikbaar in diverse klassen. In elke klasse gelden verschillende voorwaarden en tarieven. Bij het berekenen van onze verkoopprijzen gaan wij uit van de prijzen voor de vliegtickets zoals deze op dat moment beschikbaar zijn. Wij zijn gerechtigd om eventuele vlucht-, brandstof- en bagagetoeslagen door te berekenen indien de vliegtickets niet meer voor ditzelfde tarief boekbaar zijn als de tarieven die ons bij de calculatie van de prijzen bekend waren. De tarieven kunnen namelijk dagelijks variëren. Op het moment dat u definitief boekt, bekijken wij nogmaals het dan geldende tarief. Zodra u met dit dagtarief akkoord gaat, zetten wij de vluchten 24 uur voor dit tarief voor u in optie. Wij sturen u dan per omgaande digitaal de factuur, zodat u de aanbetaling in orde kunt maken. Na ontvangst van uw aanbetaling kunnen wij uw vliegtickets definitief bevestigen bij onze leverancier. De vliegtickets die Robinson Cruises voor u boekt zijn gebaseerd op de voordeligste klasse. Dit betekent dat de tickets non-refundable zijn, waardoor de tickets niet kosteloos gewijzigd kunnen worden. Annulering van de vliegtickets leidt tot annuleringskosten die kunnen oplopen tot de volledige ticketkosten. Bedragen voor vluchten zijn niet-restitueerbaar (geen geld terug). Mocht u een vliegticket wensen te boeken met gunstigere voorwaarden en meer vrijheid, dan maken wij dit graag voor u in orde. De prijs van het vliegticket zal derhalve vaak wel hoger zijn. Natuurlijk kunnen wij ook vliegtickets in Businessclass voor u reserveren tegen een toeslag.

Betaling
Robinson Cruises is aangesloten bij de ANVR en SGR. Voor u de garantie dat uw cruise in goede handen is. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Na ontvangst van de bevestiging / factuur dient u een bedrag (aanbetaling) te voldoen gelijk aan 25% van de totaal overeengekomen reissom en de premie van de verzekering (incl. 21% assurantiebelasting en poliskosten € 3,50) en eventuele kosten van een non-refundable vliegticket. Voor sommige cruises hanteren wij een afwijkende aanbetaling zoals vermeld in de optie/offerte. Het restant van de reissom moet uiterlijk 125 dagen voor aanvang van deze reis, zonder dat u hiervan bericht krijgt, in ons bezit zijn. Bij niet tijdige betaling zijn wij gerechtigd de geboekte reis te annuleren. Reeds betaalde gelden worden dan niet gerestitueerd; de annuleringsbepalingen zijn dan onverminderd van toepassing. Bij boeking binnen 125 dagen voor aanvang van de reis moet terstond de gehele reissom worden voldaan.

Reisdocumentatie
Ca. 10 dagen voordat uw cruise vertrekt ontvangt u van ons uw reisdocumentatie per post thuis gestuurd.

Voorwaarden
Op deze reis zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing, evenals de Algemene Voorwaarden zoals vermeld op deze website. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Wijzigingen in vaarroute, vaarschema en/of excursieprogramma om nautische, veiligheids-, volksgezondheids- en/of organisatorische redenen voorbehouden.
Indien een boeking ongedaan wordt gemaakt, zijn per persoon de volgende annuleringskosten verschuldigd en de kosten van uw non-refundable vliegtickets:
a. Bij annulering tot de 155e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 15% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
b. Bij annulering vanaf de 154e dag (inclusief) tot de 125e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 25% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
c. Bij annulering vanaf de 124e dag (inclusief) tot de 95e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 35% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
d. Bij annulering vanaf de 94e dag (inclusief) tot de 65e dag (inclusief) voor vertrek: 60% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
e. Bij annulering vanaf de 64e dag (inclusief) tot de 35e dag (inclusief) voor vertrek: 85% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
f. Bij annulering vanaf de 34e dag (inclusief) tot de vertrekdag of later: de volledige reissom + uw non-refundable vliegticket.

Robinson_Dieke_CTAblok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Wilt u meer weten over onze unieke reisarrangementen of heeft u advies nodig over uw volgende cruise?

Bel +31 (0)88 - 13 07 310
Brochure Destin Zeecruises 2024_Mockup
Ontdek de mogelijkheden
Unieke cruises met de mooiste schepen
  • Selectie van de beste rederijen
  • Advies op maat
  • Gratis bij u thuisbezorgd
Brochure aanvragen

Vergelijkbare reizen

Bekijk ook onze andere luxe zeecruises