Ruim 50 jaar ervaring
Persoonlijk advies op maat
Wereldwijd aanbod
Azamara Pursuit (4)
U bevindt zich hier: Home
Reisaanbod
Zeecruises
Barcelona naar Lissabon

Zonnige herfst op de Middellandse Zee

zeecruises

Barcelona naar Lissabon

Vanuit Barcelona vaart u via een aantal geliefde Spaanse steden naar Lissabon, voorzien van alle gemak aan boord van de Celebrity Infinity.

Valencia
Palma de Mallorca
Volgend vertrek
02-10-2023
+2 vertrekdata
Reisduur
10 dagen
Vertrekpunt
Barcelona
Rederij
Celebrity Cruises
Schip
Celebrity Infinity
Destin
Vanaf 729,-
Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.
Brochure aanvragen Brochure aanvragen
Navigatie
Unieke belevenis Programma en excursies Cruiseschip Reisinformatie Prijsinformatie
Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Cruise van Barcelona naar Lissabon

Met deze cruise met de Celebrity Infinity brengt u een uitgebreid bezoek aan Spanje. Zo blijft u in Malaga maar liefst twee dagen waardoor u een goede indruk krijgt van Andalusië. Tevens bezoekt u Palma de Mallorca en Valencia, uw cruise eindigt in Barcelona. Een prachtige route die u bij Robinson Cruises ook altijd kunt verlengen wanneer u langer wilt blijven.

Plaza Real (Koninklijk Plein) Barcelona shutterstock_590846429
Barcelona
Valencia (1)
Valencia
The Cathedral of Palma de Mallorca
Palma de Mallorca
Malaga-1-1
Malaga
shutterstock_2058676703 Sevilla
Sevilla
Cadiz
Cadiz
Porto 02
Porto
Portugal, Lissabon, Belem Tower
Lissabon
Veeg naar links

Programma en excursies

Dag 1 - Barcelona

De Celebrity Infinity vertrekt om 17.00 uur. Indien u voldoende tijd heeft, kunt u deze gebruiken om de stad te ontdekken. Desgewenst kunnen wij de vluchten en een eventueel verblijf vooraf voor u verzorgen.

Barcelona, Gaudi

Dag 2 - Valencia

Aankomst 07.00 uur en vertrek om 19.00 uur. Valencia staat vooral bekend om haar architectuur, met name het Ciudad de las Artes y las Ciensias is daar een mooi voorbeeld van. Maak een tour door deze prachtige stad.

Valencia (3)

Dag 3 - Palma de Mallorca

Aankomst 07.00 uur en vertrek om 19.00 uur. Palma de Mallorca is de hoofdstad van het eiland en staat bekend om haar kathedraal. Deze torent ver boven de stad uit. Liever een dagje relaxen? Dat kan aan één van de stranden.

The Cathedral of Palma de Mallorca

Dag 4 - Op zee

Geniet tijdens uw zeedag van alles wat de prachtige Celebrity Infinity u kan bieden. De Spa, jacuzzi, het zwembad of gewoon genieten bovenop het dek van uw uitzicht.

Celebrity Infinity

Dag 5 en 6 - Malaga

Aankomst 08.00 uur, vertrek volgende dag om 17.00 uur. Bezoek de binnenstad van Malaga of maak een excursie naar het prachtige binnenland van Andalusië, Sevilla of Cordoba bijvoorbeeld.

Cruise Celebrity Infinity

Dag 7 - Cadiz (Sevilla)

Aankomst 07.00 uur, vertrek 21.00 uur. Cadiz is een oude havenstad met veel bezienswaardigheden. U heeft genoeg tijd om die te ontdekken. Ook kunt u van hieruit het prachtige Sevilla bezoeken.

Cruise Celebrity Infinity

Dag 8 - Op zee

Kom bij tijdens deze dag van alle indrukken en geniet van de faciliteiten aan boord.

Celebrity Infinity

Dag 9 - Porto

Aankomst 07.00 uur, vertrek 17.00 uur. Deze stad staat bekend om haar port, dus kunt u hier een proeverij doen, of maak een boottocht over de beroemde Douro.

Cruise Celebrity Infinity

Dag 10 - Lissabon

Aankomst om 06.00 uur. Na ontscheping eindigt uw reis. Natuurlijk kunnen wij ook voor u de terugreis of een langer verblijf verzorgen.

Cruise Celebrity Infinity
Toon meer
Toon minder

Welkom aan boord van Celebrity Infinity

De Celebrity Infinity is het tweede schip in de Millenium-klasse. Het schip heeft zoals veel Celebrity schepen een aantal nieuwe technische voorzieningen, zoals zonne-energie. De inrichting heeft iets Scandinavisch. Er zijn diverse restaurants en barretjes, zoals de bekende Martini bar waar de obers de heerlijkste cocktails maken. Aan de achterkant van het schip vindt u de Sunset bar, ideaal voor een drankje aan het einde van de dag.  Op de bovendekken bevinden zich natuurlijk het zwembad en de whirlpools en de uitgebreide Persian Garden Spa.
's Avonds kunt u voor een show in het theater terecht of een gokje wagen in het casino. Liever een avond in een specialiteitenrestaurant, kies dan voor Tuscan Grille! Eindigt u dan ook in café Al Bacio voor een overheerlijke capucchino?

Cruise Celebrity Infinity
Celebrity Infinity
Cruise Celebrity Infinity
Celebrity Infinity
Cruise Celebrity Infinity
Oceanview Stateroom
Cruise Celebrity Infinity
Café Al Bacio
Cruise Celebrity Infinity
Blu restaurant
Cruise Celebrity Infinity
Rooftop
Cruise Celebrity Infinity
Solarium
Cruise Celebrity Infinity
Martini bar
Veeg naar links

Reisinformatie

 

Praktische informatie

U heeft voor deze reis een paspoort nodig, dat na terugkomst nog minstens 6 maanden geldig moet zijn. Heeft u niet de Nederlandse of Belgische nationaliteit dan adviseren wij u contact op te nemen met het consulaat. U bent er zelf verantwoordelijk voor om tijdens uw reis in het bezit te zijn van de juiste documenten, maar we adviseren u uiteraard graag hierover.

Voor bepaalde landen worden extra reisdocumenten en vaccinaties verplicht gesteld. Bij boeking ontvangt u alle informatie m.b.t. deze reisvoorwaarden.

Prijsinformatie

Reissom
Toeslagen
Inbegrepen
Niet inbegrepen
Voorwaarden
10-daagse Spanje & Portugal cruise
Vanaf 729,- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

De reissom is per persoon en gebaseerd op een verblijf in een Binnenhut cat. 12. Toeslagen voor andere type accommodaties vindt u onder het tabblad 'toeslagen'.  

Prijzen kunnen wijzigen op basis van beschikbaarheid. Informeer bij onze Travel Consultants naar de actuele prijzen. 

Vertrekdatum
Prijs per persoon
2 oktober 2023
v.a. 781,-
21 oktober 2023 (omgekeerde route)
v.a. 780,-
30 oktober 2023
v.a. 729,-

De reissom is p.p. en gebaseerd op een 2-pers. Binnenhut cat. 12

Voor 21 december:
Toeslag 2-pers. Buitenhut cat. 8  € 100,- p.p.
Toeslag 2-pers. Balkonhut cat. 2B € 1.131,- p.p.

Toeslag 2-pers. Binnnhut cat. 12 voor alleengebruik   op aanvraag
Toeslag 2-pers. Buitenhut cat. 8 voor alleengebruik   op aanvraag
Toeslag 2-pers. Balkonhut cat. 2B voor alleengebruik  op aanvraag

Prijzen zijn dagprijzen en kunnen fluctueren. Voor meer mogelijkheden, toeslagen voor alleengebruik en overige toeslagen, neem contact met ons op.

Prijzen kunnen wijzigen op basis van beschikbaarheid. Informeer bij onze Travel Consultants naar de actuele prijzen. 

• Cruise met Celebrity Infinity in een binnenhut cat. 12
• Alle havengelden en taksen
• Deelname aan activiteiten en entertainment aan boord (als hygiëne- en veiligheidsvoorschriften dit toelaten)
• Volpension verzorging aan boord
• 24-uur roomservice
• Bagageservice bij in- en ontschepen
• Engelstalige begeleiding aan boord

• Toeslagen voor andere type accommodaties
• Eventuele brandstoftoeslag
• Vluchten, transfers en evt.  hotelovernachtingen
• Persoonlijke uitgaven
• Optionele excursies of activiteiten
• Overige maaltijden en drankjes
• Fooien 
• Wi-Fi 
• Reis- en/of annuleringsverzekering
• 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

Tarieven en voorwaarden vliegtickets
Vliegtickets zijn beschikbaar in diverse klassen. In elke klasse gelden verschillende voorwaarden en tarieven. Bij het berekenen van onze verkoopprijzen gaan wij uit van de prijzen voor de vliegtickets zoals deze op dat moment beschikbaar zijn. Wij zijn gerechtigd om eventuele vlucht-, brandstof- en bagagetoeslagen door te berekenen indien de vliegtickets niet meer voor ditzelfde tarief boekbaar zijn als de tarieven die ons bij de calculatie van de prijzen bekend waren. De tarieven kunnen namelijk dagelijks variëren. Op het moment dat u definitief boekt, bekijken wij nogmaals het dan geldende tarief. Zodra u met dit dagtarief akkoord gaat, zetten wij de vluchten 24 uur voor dit tarief voor u in optie. Wij sturen u dan per omgaande digitaal de factuur, zodat u de aanbetaling in orde kunt maken. Na ontvangst van uw aanbetaling kunnen wij uw vliegtickets definitief bevestigen bij onze leverancier. De vliegtickets die Robinson Cruises voor u boekt zijn gebaseerd op de voordeligste klasse. Dit betekent dat de tickets non-refundable zijn, waardoor de tickets niet kosteloos gewijzigd kunnen worden. Annulering van de vliegtickets leidt tot annuleringskosten die kunnen oplopen tot de volledige ticketkosten. Bedragen voor vluchten zijn niet-restitueerbaar (geen geld terug). Mocht u een vliegticket wensen te boeken met gunstigere voorwaarden en meer vrijheid, dan maken wij dit graag voor u in orde. De prijs van het vliegticket zal derhalve vaak wel hoger zijn. Natuurlijk kunnen wij ook vliegtickets in Businessclass voor u reserveren tegen een toeslag.

Betaling
Robinson Cruises is aangesloten bij de ANVR en SGR. Voor u de garantie dat uw cruise in goede handen is. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Na ontvangst van de bevestiging / factuur dient u een bedrag (aanbetaling) te voldoen gelijk aan 25% van de totaal overeengekomen reissom en de premie van de verzekering (incl. 21% assurantiebelasting en poliskosten € 3,50) en eventuele kosten van een non-refundable vliegticket. Voor sommige cruises hanteren wij een afwijkende aanbetaling zoals vermeld in de optie/offerte. Het restant van de reissom moet uiterlijk 125 dagen voor aanvang van deze reis, zonder dat u hiervan bericht krijgt, in ons bezit zijn. Bij niet tijdige betaling zijn wij gerechtigd de geboekte reis te annuleren. Reeds betaalde gelden worden dan niet gerestitueerd; de annuleringsbepalingen zijn dan onverminderd van toepassing. Bij boeking binnen 125 dagen voor aanvang van de reis moet terstond de gehele reissom worden voldaan.

Reisdocumentatie
Ca. 10 dagen voordat uw cruise vertrekt ontvangt u van ons uw reisdocumentatie per post thuis gestuurd.

Voorwaarden
Op deze reis zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing, evenals de Algemene Voorwaarden zoals vermeld op deze website. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Wijzigingen in vaarroute, vaarschema en/of excursieprogramma om nautische, veiligheids-, volksgezondheids- en/of organisatorische redenen voorbehouden.
Indien een boeking ongedaan wordt gemaakt, zijn per persoon de volgende annuleringskosten verschuldigd en de kosten van uw non-refundable vliegtickets:
a. Bij annulering tot de 155e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 15% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
b. Bij annulering vanaf de 154e dag (inclusief) tot de 125e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 25% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
c. Bij annulering vanaf de 124e dag (inclusief) tot de 95e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 35% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
d. Bij annulering vanaf de 94e dag (inclusief) tot de 65e dag (inclusief) voor vertrek: 60% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
e. Bij annulering vanaf de 64e dag (inclusief) tot de 35e dag (inclusief) voor vertrek: 85% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
f. Bij annulering vanaf de 34e dag (inclusief) tot de vertrekdag of later: de volledige reissom + uw non-refundable vliegticket.

Robinson_Dieke_CTAblok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Wilt u meer weten over onze unieke reisarrangementen of heeft u advies nodig over uw volgende cruise?

Bel +31 (0)88 - 13 07 310
Brochure Robinson Zeecruises 2023-2024
Luxe brochure
Unieke cruises met de mooiste schepen
  • Ruim 100 pagina’s cruise-inspiratie
  • Bijzondere landarrangementen
  • Gratis bij u thuisbezorgd
Brochure aanvragen

Vergelijkbare reizen

Bekijk ook onze andere luxe zeecruises