Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
Bromo vulkaan

Ontdek de veelzijdigheid van Indonesië

Brochure aanvragen Brochure aanvragen
Navigatie
Unieke belevenis Programma en excursies Uw schip Reisinformatie Prijsinformatie
Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Cruise vanuit Singapore

Deze winter vaart de Westerdam een unieke, exotische cruise. Holland America Line laat u uitgebreid kennis maken met Indonesië. U ontdekt 'bekende' bestemmingen als Jakarta op Java en Celukan Bawang op Bali, 
maar komt ook op Komodo - met de indrukwekkende Komodovaranen - Lombok en bij Probolinggo. Van hieruit kunt u een bezoek brengen aan de nog altijd actieve Bromo vulkaan.

Cruise Westerdam
Lombok
Cruise Westerdam
Borobudur Tempel, Java
Cruise Westerdam
Westerdam
Cruise Westerdam
Komodo varaan
Cruise Westerdam
Bali
Cruise Westerdam
Surabaya
Cruise Westerdam
Bromo vulkaan, Java
Cruise Westerdam
Rijstvelden
Veeg naar links

Programma en excursies

Dag 1 - Singapore, inscheping

Vandaag vertrekt u vanuit Singapore en gaat u aan boord van de Westerdam, vertrek om 16.00 uur.

Singapore-1

Dag 2 - Op zee

Geniet op deze dag van alles wat de Westerdam u te bieden heeft. Relax een dagje in de Spa bijvoorbeeld.

Cruise Westerdam

Dag 3 - Jakarta, Java

Aankomst 08.00 uur en vertrek 23.00 uur. Jakarta is een grote stad met veel overblijfselen uit de Nederlandse koloniale tijd. Bezoek de oude wijk Batavia, waar u er veel terug zult zien. Sunda Kelapa is de oude haven en ook zeker een bezoek waard.

Java Jakarta

Dag 4 - Op zee

Nog een dag om uitgebreid te genieten van het programma aan boord. Maak gebruik van de spa van de Westerdam, boek een kappers- of beauty behandeling of relax in de sauna. 

Cruise Westerdam

Dag 5 - Surabaya, Java

Aankomst 08.00 uur en vertrek om 17.00 uur. Deze stad is de op één na grootste stad van Indonesië. Er zijn nog veel koloniale panden uit de Nederlandse tijd terug te vinden. Via de Suramadu National Bridge kunt u het eiland Madura bezoeken.

Cruise Westerdam

Dag 6 - Op zee

Geniet van de faciliteiten van de Westerdam tijdens een relaxte dag op zee.

Cruise Westerdam

Dag 7 - Komodo, Indonesië

Aankomst 08.00 uur, vertrek 15.00 uur.  Tussen Sumbawa en Flores ligt Komodo National Park, een bijzonder eiland dat bekend staat om haar beroemde Komodovaranen. Deze grote hagedissen kunnen wel 2 meter lang worden. 

Cruise Westerdam

Dag 8 - Lembar, Lombok

Aankomst 08.00 uur, vertrek 23.00 uur.  Lombok mag dan minder bekend zijn, het is zeker zo mooi als Bali. Dit vulkanische eiland biedt u paradijselijke stranden met prachtige koraalriffen.

Lombok (2)

Dag 9 - Benoa, Bali

Aankomst 08.00 uur. Benoa is de toegangspoort tot Bali, een veelzijdig eiland. Naast de vele stranden kunt u de hippie sfeer proeven in Ubud en vergeet ook niet om de beroemde Tanah Lot tempel te bezoeken. U heeft 2 dagen om deze bestemming goed te beleven. 

Benoa

Dag 10 - Benoa, Bali

Vertrek 17.00 uur. 

Bali-3

Dag 11- Probolinggo, Java

U komt aan om 08.00 uur en vertrekt om 17.00 uur. Probolinggo is dé plek om de beroemde Bromovulkaan te bezoeken. Dit surrealistische landschap zorgt voor talloze verhalen en legendes. Bezoek deze indrukwekkende plaats, die zo'n 820.000 jaar geleden is ontstaan.

Cruise Westerdam

Dag 12 - Semarang, Java

Aankomst om 11.00 uur en vertrek om 21.00 uur. Vanuit Semarang kunt u de beroemde Borobudur bezoeken, dit Boeddhistische tempelcomplex is in 80 jaar gebouwd en gelegen aan de voet van de meest actieve vulkaan van Indonesië, de Merapi. Indonesie Java Borubodur

Dag 13 - Op zee

Geniet van uw laatste zee dag aan boord van de Westerdam en vergeet niet om u heen te kijken naar het prachtige wonderschoon wat de natuur u te bieden heeft. Cruise Westerdam

Dag 14 - Singapore

Aankomst 11.00 uur in Singapore, vandaag heeft u 1 dag in Singapore en nog 1 nacht op het schip de Westerdam.

Cruise Westerdam

Dag 15 - Singapore, ontscheping

Vandaag eindigt uw reis aan boord, u kunt ervoor kiezen langer in Singapore te verblijven of gelijk een terugvlucht naar huis te nemen, dit kan Robinson Cruises ook voor u verzorgen.

Cruise Westerdam
Lees meer
Lees minder

Welkom aan boord van de Westerdam

De vernieuwde Westerdam is voorzien van een nieuwe bar en entertainment- en eetgelegenheden, plus volledig heringerichte suites. Geniet aan boord van live entertainment met Music Walk™, zoals Lincoln Center Stage, B.B. King’s Blues Club en Billboard Onboard. Verrijk uw reiservaring bij het nieuwe Exploration Central aan de bovenkant van het schip.

Cruise Westerdam
Westerdam
HAL_WEDM17_SignatureSuiteCatSS_BedroomR_MV1780 dry dock
Westerdam Signature Suite
Cruise Westerdam
Westerdam Lido restaurant
Cruise Westerdam
Westerdam The Retreat
Cruise Westerdam
Westerdam Bar
Cruise Westerdam
Westerdam - zwembad
Veeg naar links

Reisinformatie

Praktische informatie

U heeft voor deze reis een paspoort nodig, dat na terugkomst nog minstens 6 maanden geldig moet zijn. Voor India is een visum verplicht. Heeft u niet de Nederlandse of Belgische nationaliteit dan adviseren wij u contact op te nemen met het consulaat. U bent er zelf verantwoordelijk voor om tijdens uw reis in het bezit te zijn van de juiste documenten, maar we adviseren u uiteraard graag hierover.

Voor bepaalde landen worden extra reisdocumenten en vaccinaties verplicht gesteld. Bij boeking ontvangt u alle informatie m.b.t. deze reisvoorwaarden.

Prijsinformatie

Reissom
Toeslagen
Inbegrepen
Niet inbegrepen
Voorwaarden
15-daagse cruise veelzijdig Indonesië
Vanaf 1.539,- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

De reissom is per persoon en gebaseerd op een verblijf in een Binnenhut cat. N. Toeslagen voor andere type accommodaties vindt u onder het tabblad 'toeslagen'. 

Prijzen kunnen wijzigen op basis van beschikbaarheid. Informeer bij onze Travel Consultants naar de actuele prijzen

Vertrekdatum
Prijs per persoon
25 november 2023
v.a. 1.539,-

De reissom is p.p. en gebaseerd op een 2-pers. Buitenhut cat. N

Toeslagen overige hutten en alleengebruik op aanvraag.

Prijzen kunnen wijzigen op basis van beschikbaarheid. Informeer bij onze Travel Consultants naar de actuele prijzen

• Unieke cruise met de Westerdam in een binnenhut categorie N
• Alle havengelden en taksen
• Deelname aan alle evenementen en de meeste faciliteiten aan boord (als hygiëne- en veiligheidsvoorschriften dit toelaten)
• Water, koffie & thee
• Alle maaltijden (in sommige specialiteitenrestaurants kan een toeslag gelden)
• Roomservice
• Ontvangst door de kapitein met galadiner
• Bagageservice bij in- en ontschepen
• Engelstalige begeleiding aan boord

• Toeslagen voor andere type accommodaties
• Eventuele brandstoftoeslag
• Ruimbagage (bij boeking te reserveren)
• Vluchten, transfers en eventuele hotelovernachtingen
• Persoonlijke uitgaven
• Fooien
• Drankjes en overige maaltijden
• Wi-Fi tijdens de cruise
• Optionele excursies of activiteiten
• Reis- en/of annuleringsverzekering
•  21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

 

Tarieven en voorwaarden vliegtickets
Vliegtickets zijn beschikbaar in diverse klassen. In elke klasse gelden verschillende voorwaarden en tarieven. Bij het berekenen van onze verkoopprijzen gaan wij uit van de prijzen voor de vliegtickets zoals deze op dat moment beschikbaar zijn. Wij zijn gerechtigd om eventuele vlucht-, brandstof- en bagagetoeslagen door te berekenen indien de vliegtickets niet meer voor ditzelfde tarief boekbaar zijn als de tarieven die ons bij de calculatie van de prijzen bekend waren. De tarieven kunnen namelijk dagelijks variëren. Op het moment dat u definitief boekt, bekijken wij nogmaals het dan geldende tarief. Zodra u met dit dagtarief akkoord gaat, zetten wij de vluchten 24 uur voor dit tarief voor u in optie. Wij sturen u dan per omgaande digitaal de factuur, zodat u de aanbetaling in orde kunt maken. Na ontvangst van uw aanbetaling kunnen wij uw vliegtickets definitief bevestigen bij onze leverancier. De vliegtickets die Robinson Cruises voor u boekt zijn gebaseerd op de voordeligste klasse. Dit betekent dat de tickets non-refundable zijn, waardoor de tickets niet kosteloos gewijzigd kunnen worden. Annulering van de vliegtickets leidt tot annuleringskosten die kunnen oplopen tot de volledige ticketkosten. Bedragen voor vluchten zijn niet-restitueerbaar (geen geld terug). Mocht u een vliegticket wensen te boeken met gunstigere voorwaarden en meer vrijheid, dan maken wij dit graag voor u in orde. De prijs van het vliegticket zal derhalve vaak wel hoger zijn. Natuurlijk kunnen wij ook vliegtickets in Businessclass voor u reserveren tegen een toeslag.

Betaling
Robinson Cruises is aangesloten bij de ANVR en SGR. Voor u de garantie dat uw cruise in goede handen is. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Na ontvangst van de bevestiging / factuur dient u een bedrag (aanbetaling) te voldoen gelijk aan 25% van de totaal overeengekomen reissom en de premie van de verzekering (incl. 21% assurantiebelasting en poliskosten € 3,50) en eventuele kosten van een non-refundable vliegticket. Voor sommige cruises hanteren wij een afwijkende aanbetaling zoals vermeld in de optie/offerte. Het restant van de reissom moet uiterlijk 80 dagen voor aanvang van deze reis, zonder dat u hiervan bericht krijgt, in ons bezit zijn. Bij niet tijdige betaling zijn wij gerechtigd de geboekte reis te annuleren. Reeds betaalde gelden worden dan niet gerestitueerd; de annuleringsbepalingen zijn dan onverminderd van toepassing. Bij boeking binnen 80 dagen voor aanvang van de reis moet terstond de gehele reissom worden voldaan.

Reisdocumentatie
Ca. 10 dagen voordat uw cruise vertrekt ontvangt u van ons uw reisdocumentatie per post thuis gestuurd.

Voorwaarden
Op deze reis zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing, evenals de Algemene Voorwaarden zoals vermeld op deze website. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Wijzigingen in vaarroute, vaarschema en/of excursieprogramma om nautische, veiligheids-, volksgezondheids- en/of organisatorische redenen voorbehouden.
Indien een boeking ongedaan wordt gemaakt, zijn per persoon de volgende annuleringskosten verschuldigd en de kosten van uw non-refundable vliegtickets:
a. Bij annulering tot de 80e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 25% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
b. Bij annulering vanaf de 79e dag (inclusief) tot de 48e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 60% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
c. Bij annulering vanaf de 47e dag (inclusief) tot de 27e dag (inclusief) voor vertrek: 85% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
d. Bij annulering vanaf de 26e dag (inclusief) tot de vertrekdag of later: de volledige reissom + uw non-refundable vliegticket.

Reissom
15-daagse cruise veelzijdig Indonesië
Vanaf 1.539,- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

De reissom is per persoon en gebaseerd op een verblijf in een Binnenhut cat. N. Toeslagen voor andere type accommodaties vindt u onder het tabblad 'toeslagen'. 

Prijzen kunnen wijzigen op basis van beschikbaarheid. Informeer bij onze Travel Consultants naar de actuele prijzen

Vertrekdatum
Prijs per persoon
25 november 2023
v.a. 1.539,-
Toeslagen

De reissom is p.p. en gebaseerd op een 2-pers. Buitenhut cat. N

Toeslagen overige hutten en alleengebruik op aanvraag.

Prijzen kunnen wijzigen op basis van beschikbaarheid. Informeer bij onze Travel Consultants naar de actuele prijzen

Inbegrepen

• Unieke cruise met de Westerdam in een binnenhut categorie N
• Alle havengelden en taksen
• Deelname aan alle evenementen en de meeste faciliteiten aan boord (als hygiëne- en veiligheidsvoorschriften dit toelaten)
• Water, koffie & thee
• Alle maaltijden (in sommige specialiteitenrestaurants kan een toeslag gelden)
• Roomservice
• Ontvangst door de kapitein met galadiner
• Bagageservice bij in- en ontschepen
• Engelstalige begeleiding aan boord

Niet inbegrepen

• Toeslagen voor andere type accommodaties
• Eventuele brandstoftoeslag
• Ruimbagage (bij boeking te reserveren)
• Vluchten, transfers en eventuele hotelovernachtingen
• Persoonlijke uitgaven
• Fooien
• Drankjes en overige maaltijden
• Wi-Fi tijdens de cruise
• Optionele excursies of activiteiten
• Reis- en/of annuleringsverzekering
•  21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

 

Voorwaarden

Tarieven en voorwaarden vliegtickets
Vliegtickets zijn beschikbaar in diverse klassen. In elke klasse gelden verschillende voorwaarden en tarieven. Bij het berekenen van onze verkoopprijzen gaan wij uit van de prijzen voor de vliegtickets zoals deze op dat moment beschikbaar zijn. Wij zijn gerechtigd om eventuele vlucht-, brandstof- en bagagetoeslagen door te berekenen indien de vliegtickets niet meer voor ditzelfde tarief boekbaar zijn als de tarieven die ons bij de calculatie van de prijzen bekend waren. De tarieven kunnen namelijk dagelijks variëren. Op het moment dat u definitief boekt, bekijken wij nogmaals het dan geldende tarief. Zodra u met dit dagtarief akkoord gaat, zetten wij de vluchten 24 uur voor dit tarief voor u in optie. Wij sturen u dan per omgaande digitaal de factuur, zodat u de aanbetaling in orde kunt maken. Na ontvangst van uw aanbetaling kunnen wij uw vliegtickets definitief bevestigen bij onze leverancier. De vliegtickets die Robinson Cruises voor u boekt zijn gebaseerd op de voordeligste klasse. Dit betekent dat de tickets non-refundable zijn, waardoor de tickets niet kosteloos gewijzigd kunnen worden. Annulering van de vliegtickets leidt tot annuleringskosten die kunnen oplopen tot de volledige ticketkosten. Bedragen voor vluchten zijn niet-restitueerbaar (geen geld terug). Mocht u een vliegticket wensen te boeken met gunstigere voorwaarden en meer vrijheid, dan maken wij dit graag voor u in orde. De prijs van het vliegticket zal derhalve vaak wel hoger zijn. Natuurlijk kunnen wij ook vliegtickets in Businessclass voor u reserveren tegen een toeslag.

Betaling
Robinson Cruises is aangesloten bij de ANVR en SGR. Voor u de garantie dat uw cruise in goede handen is. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Na ontvangst van de bevestiging / factuur dient u een bedrag (aanbetaling) te voldoen gelijk aan 25% van de totaal overeengekomen reissom en de premie van de verzekering (incl. 21% assurantiebelasting en poliskosten € 3,50) en eventuele kosten van een non-refundable vliegticket. Voor sommige cruises hanteren wij een afwijkende aanbetaling zoals vermeld in de optie/offerte. Het restant van de reissom moet uiterlijk 80 dagen voor aanvang van deze reis, zonder dat u hiervan bericht krijgt, in ons bezit zijn. Bij niet tijdige betaling zijn wij gerechtigd de geboekte reis te annuleren. Reeds betaalde gelden worden dan niet gerestitueerd; de annuleringsbepalingen zijn dan onverminderd van toepassing. Bij boeking binnen 80 dagen voor aanvang van de reis moet terstond de gehele reissom worden voldaan.

Reisdocumentatie
Ca. 10 dagen voordat uw cruise vertrekt ontvangt u van ons uw reisdocumentatie per post thuis gestuurd.

Voorwaarden
Op deze reis zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing, evenals de Algemene Voorwaarden zoals vermeld op deze website. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Wijzigingen in vaarroute, vaarschema en/of excursieprogramma om nautische, veiligheids-, volksgezondheids- en/of organisatorische redenen voorbehouden.
Indien een boeking ongedaan wordt gemaakt, zijn per persoon de volgende annuleringskosten verschuldigd en de kosten van uw non-refundable vliegtickets:
a. Bij annulering tot de 80e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 25% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
b. Bij annulering vanaf de 79e dag (inclusief) tot de 48e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 60% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
c. Bij annulering vanaf de 47e dag (inclusief) tot de 27e dag (inclusief) voor vertrek: 85% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
d. Bij annulering vanaf de 26e dag (inclusief) tot de vertrekdag of later: de volledige reissom + uw non-refundable vliegticket.

Robinson_Dieke_CTAblok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Wilt u meer weten over onze unieke reisarrangementen of heeft u advies nodig over uw volgende cruise?

Bel +31 (0)88 - 13 07 310
Brochure Destin Zeecruises 2024_Mockup
Ontdek de mogelijkheden
Unieke cruises met de mooiste schepen
  • Selectie van de beste rederijen
  • Advies op maat
  • Gratis bij u thuisbezorgd
Brochure aanvragen

Vergelijkbare reizen

Bekijk ook onze andere luxe zeecruises