Ruim 50 jaar ervaring
Persoonlijk advies op maat
Wereldwijd aanbod
St. Maarten
U bevindt zich hier: Home
Reisaanbod
Zeecruises
Caribbean per yacht

Ontdek de Caribbean op een unieke manier

zeecruises

Caribbean per yacht

Beleef uw droomvakantie op een yacht met deze cruise door het Caribisch gebied! Laat u verwennen aan boord en geniet van de paradijselijke omgeving.

Caribbean
Yacht
St. Barts
Volgend vertrek
16-12-2023
Reisduur
8 dagen
Vertrekpunt
San Juan, Puerto Rico
Rederij
SeaDream Yacht Club
Schip
SeaDream I & II
Destin
Vanaf 3.999,-
Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.
Brochure aanvragen Brochure aanvragen
Navigatie
Unieke belevenis Programma en excursies Cruiseschip Reisinformatie Prijsinformatie
Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Intieme Yacht cruise vanuit San Juan

Met SeaDream gaat u niet cruisen, maar ‘yachten’. U doet uw ogen open en ligt op het Balinese bed op het dek van de SeaDream I. Dit deel van het schip is even voor u alleen. U geniet van het intieme yacht gevoel dat SeaDream u biedt. Dit maakt van uw Caribische cruise een droomvakantie!

Yachtcruise SeaDream
St. Maarten
Yachtcruise SeaDream
Sunset aan boord
Yachtcruise SeaDream
St. Barts
Yachtcruise SeaDream
St. Barts
Yachtcruise SeaDream
Caviar Splash
Yachtcruise SeaDream
Philipsburg St. Maarten
Yachtcruise SeaDream
SeaDream
Yachtcruise SeaDream
Balinese dreambeds
Veeg naar links

Programma en excursies

Dag 1 - San Juan, Puerto Rico

Vlucht van Amsterdam naar San Juan kunnen wij bij Robinson Cruises voor u verzorgen. U vertrekt om 16.00 uur.

Yachtcruise SeaDream

Dag 2 - White Bay, Jost van Dyke

Dit eiland is maar 8 kilometer lang, maar heeft een aantal goede snorkelspots. Ook voor duikers is dit een populair eiland. Yachtcruise SeaDream

Dag 3 - Little Bay, Montserrat

Dit kleine eiland is één van de best bewaarde geheimen van de Caribbean. Zwarte zandstranden, koraalriffen en groene bergentoppen met bijzondere dieren, het is een waar paradijs voor natuurliefhebbers. Seadream

Dag 4 - Terre de Haut, Îles des Saintes

Een stukje Frankrijk in het tropische paradijs. Naast prachtige natuur, is de onderwaterwereld hier populair bij duikers. Yachtcruise SeaDream

Dag 5 - Chrishi Beach Club, Nevis

Geniet vandaag van een heerlijke stranddag aan één van de mooiste kusten van het eiland Nevis. Yachtcruise SeaDream

Dag 6 - Saba, Nederlandse Antillen/ Gustavia, St. Barts

Saba wordt ook wel de groene smaragd genoemd vanwege haar prachtige natuur en subtropisch regenwoud. Geniet van de puurheid van dit eiland. Gustavia kent veel Franse invloeden omdat dit eiland ooit door Fransen gesticht is. Het is een populair eiland nu bij celebrities, die hier prachtige villa's laten bouwen. Yachtcruise SeaDream

Dag 7 - Gustavia, St. Barts

Misschien wel één van de best bewaarde bestemmingen van de Caribbean! Een bestemming die u bijzonder goed per SeaDream Yacht bezoeken kunt. Yachtcruise SeaDream

Dag 8 - Marigot, St. Maarten ontscheping

Aankomst om 08.00 uur in de ochtend en per privétransfer wordt u van de haven van Marigot naar de luchthaven van St. Maarten gebracht voor uw vlucht naar Amsterdam.

Yachtcruise SeaDream
Toon meer
Toon minder

Welkom aan boord van SeaDream I

Verken het SeaDream-verschil. Casual en gepersonaliseerde luxe in tegenstelling tot andere cruisevakanties. Dit is uw yacht, dit is uw SeaDream. U verblijft aan boord van een klein cruiseschip met niet meer dan ca. 100 medepassagiers en 89 bemanningsleden. De sfeer aan boord is informeel en ongedwongen, maar wel van een luxe klasse, die op bijna geen ander schip te vinden is. 

Yachtcruise SeaDream
SeaDream
Yachtcruise SeaDream
SeaDream zwembad
Yachtcruise SeaDream
SeaDream Top Yacht bar
Yachtcruise SeaDream
SeaDream Suite
Yachtcruise SeaDream
SeaDream dek
Yachtcruise SeaDream
SeaDream diner op het dek
Yachtcruise SeaDream
SeaDream Balinese droombedden
Yachtcruise SeaDream
SeaDream Yachtclub Stateroom
Veeg naar links

Reisinformatie

 

Praktische informatie

U heeft voor deze reis een paspoort nodig, dat na terugkomst nog minstens 6 maanden geldig moet zijn. Heeft u niet de Nederlandse of Belgische nationaliteit dan adviseren wij u contact op te nemen met het consulaat. U bent er zelf verantwoordelijk voor om tijdens uw reis in het bezit te zijn van de juiste documenten, maar we adviseren u uiteraard graag hierover.

Voor bepaalde landen worden extra reisdocumenten en vaccinaties verplicht gesteld. Bij boeking ontvangt u alle informatie m.b.t. deze reisvoorwaarden.

Prijsinformatie

Reissom
Toeslagen
Inbegrepen
Niet inbegrepen
Voorwaarden
8-daagse Yachtcruise door de Caribbean
Vanaf 3.999,- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

De reissom is per persoon en gebaseerd op een verblijf in een Yachtclub Stateroom dek 2. Toeslagen voor andere type Suites vindt u onder het tabblad 'toeslagen'. 

Prijzen kunnen wijzigen op basis van beschikbaarheid. Informeer bij onze Travel Consultants naar de actuele prijzen

Vertrekdatum
Prijs per persoon
16 december 2023
v.a. 3.999,-

De reissom is p.p. en gebaseerd op een 2-pers. Yachtclub Stateroom dek 2.

Toeslagen overige accommodaties en allengebruik op aanvraag.

Prijzen kunnen wijzigen op basis van beschikbaarheid. Informeer bij onze Travel Consultants naar de actuele prijzen

• Luxe cruise met SeaDream Yachtclub Stateroom dek 2 
• Alle havengelden en taksen
• Deelname aan activiteiten en entertainment aan boord (als hygiëne- en veiligheidsvoorschriften dit toelaten)
• Verzorging op basis van all-inclusive tijdens de cruise (geselecteerde dranken)
• 24-uur roomservice
• Bagageservice bij in- en ontschepen
• Engelstalige begeleiding aan boord
• Fooien tijdens de cruise

• Toeslagen voor andere type accommodaties
• Vluchten en transfers
• Eventuele brandstoftoeslag
• Ruimbagage (bij boeking te reserveren)
• Persoonlijke uitgaven
• Overige maaltijden en dranken
• Optionele excursies of activiteiten
• Reis- en/of annuleringsverzekering
• 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

 

Tarieven en voorwaarden vliegtickets
Vliegtickets zijn beschikbaar in diverse klassen. In elke klasse gelden verschillende voorwaarden en tarieven. Bij het berekenen van onze verkoopprijzen gaan wij uit van de prijzen voor de vliegtickets zoals deze op dat moment beschikbaar zijn. Wij zijn gerechtigd om eventuele vlucht-, brandstof- en bagagetoeslagen door te berekenen indien de vliegtickets niet meer voor ditzelfde tarief boekbaar zijn als de tarieven die ons bij de calculatie van de prijzen bekend waren. De tarieven kunnen namelijk dagelijks variëren. Op het moment dat u definitief boekt, bekijken wij nogmaals het dan geldende tarief. Zodra u met dit dagtarief akkoord gaat, zetten wij de vluchten 24 uur voor dit tarief voor u in optie. Wij sturen u dan per omgaande digitaal de factuur, zodat u de aanbetaling in orde kunt maken. Na ontvangst van uw aanbetaling kunnen wij uw vliegtickets definitief bevestigen bij onze leverancier. De vliegtickets die Robinson Cruises voor u boekt zijn gebaseerd op de voordeligste klasse. Dit betekent dat de tickets non-refundable zijn, waardoor de tickets niet kosteloos gewijzigd kunnen worden. Annulering van de vliegtickets leidt tot annuleringskosten die kunnen oplopen tot de volledige ticketkosten. Bedragen voor vluchten zijn niet-restitueerbaar (geen geld terug). Mocht u een vliegticket wensen te boeken met gunstigere voorwaarden en meer vrijheid, dan maken wij dit graag voor u in orde. De prijs van het vliegticket zal derhalve vaak wel hoger zijn. Natuurlijk kunnen wij ook vliegtickets in Businessclass voor u reserveren tegen een toeslag.

Betaling
Robinson Cruises is aangesloten bij de ANVR en SGR. Voor u de garantie dat uw cruise in goede handen is. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Na ontvangst van de bevestiging / factuur dient u een bedrag (aanbetaling) te voldoen gelijk aan 25% van de totaal overeengekomen reissom en de premie van de verzekering (incl. 21% assurantiebelasting en poliskosten € 3,50) en eventuele kosten van een non-refundable vliegticket. Voor sommige cruises hanteren wij een afwijkende aanbetaling zoals vermeld in de optie/offerte. Het restant van de reissom moet uiterlijk 95 dagen voor aanvang van deze reis, zonder dat u hiervan bericht krijgt, in ons bezit zijn. Bij niet tijdige betaling zijn wij gerechtigd de geboekte reis te annuleren. Reeds betaalde gelden worden dan niet gerestitueerd; de annuleringsbepalingen zijn dan onverminderd van toepassing. Bij boeking binnen 95 dagen voor aanvang van de reis moet terstond de gehele reissom worden voldaan.

Reisdocumentatie
Ca. 10 dagen voordat uw cruise vertrekt ontvangt u van ons uw reisdocumentatie per post thuis gestuurd.

Voorwaarden
Op deze reis zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing, evenals de Algemene Voorwaarden zoals vermeld op deze website. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Wijzigingen in vaarroute, vaarschema en/of excursieprogramma om nautische, veiligheids-, volksgezondheids- en/of organisatorische redenen voorbehouden.
Indien een boeking ongedaan wordt gemaakt, zijn per persoon de volgende annuleringskosten verschuldigd en de kosten van uw non-refundable vliegtickets:
a. Bij annulering tot de 95e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 15% van de reissom, met een minimum van EUR 250,- p.p + uw non-refundable vliegticket.
b. Bij annulering vanaf de 94e dag (inclusief) tot de 50e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 35% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
c. Bij annulering vanaf de 49e dag (inclusief) tot de 35e dag (inclusief) voor vertrek: 60% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
d. Bij annulering vanaf de 34e dag (inclusief) tot de vertrekdag of later: de volledige reissom + uw non-refundable vliegticket.

Robinson_Dieke_CTAblok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Wilt u meer weten over onze unieke reisarrangementen of heeft u advies nodig over uw volgende cruise?

Bel +31 (0)88 - 13 07 310
Brochure Robinson Zeecruises 2023-2024
Luxe brochure
Unieke cruises met de mooiste schepen
  • Ruim 100 pagina’s cruise-inspiratie
  • Bijzondere landarrangementen
  • Gratis bij u thuisbezorgd
Brochure aanvragen

Vergelijkbare reizen

Bekijk ook onze andere luxe zeecruises