Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
Rio de Janeiro, Brazilië

Rond Zuid-Amerika vanuit Florida

Brochure aanvragen Brochure aanvragen
Navigatie
Unieke belevenis Programma en excursies Cruiseschip Reisinformatie Prijsinformatie
Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Cruise vanuit Fort Lauderdale

Rondom Zuid-Amerika per cruiseschip? Dat kan met deze cruise met de Zaandam. In maar liefst 74 dagen maakt u een bijzondere route, waar u vanuit de tropische Caribbean overgaat naar de witte wereld van Antarctica en de jungle van de Amazone. En u hoeft uw koffer maar eenmaal uit te pakken omdat de intieme Zaandam met u meereist. Het is ook mogelijk om een gedeelte van deze cruise te maken. Wellicht wel dé reis van uw leven.. Boek nu tegen aantrekkelijke vroegboektarieven en met extra voordelen!

Zaandam
Chileense fjorden
Zaandam
Geniet van uw uitzicht
Zaandam
Walvissen spotten
Zaandam
Buenos Aires
Panamakanaal
Panamakanaal
Ile Royale
Duivels Eiland
Zaandam
Amazone
Cruise Silver Nova
Callao (Lima)
Veeg naar links

Programma en excursies

Uw route in beeld

Rond Zuid-Amerika met Holland America Line

 

Dag 1 - Fort Lauderdale, aankomst

Vliegreis naar Fort Lauderdale en overnachting in het Mariott Hotel. Fort Lauderdale

Dag 2 - Fort Lauderdale, inscheping

Inscheping in Fort Lauderdale en vertrek om 15.00 uur met de Zaandam. Zaandam_4

Dag 3 - Op zee

Geniet deze dag aan boord van de prachtige, Zaandam en al haar faciliteiten.

Zaandam Piano Bar

Dag 4 - Georgetown, Grand Cayman

Aankomst 08.00 uur en vertrek 15.00 uur. Hier kunt u gemakkelijk zelf het eiland verkennen per fiets, bezoek Seven Mile beach, het mooiste strand van Grand Cayman, of ga zwemmen met pijlstaartroggen. Grand Cayman

Dag 5 - Op zee

Nog een dag om te genieten aan boord van uw cruiseschip. Relax aan het zwembad met een boek of aan de bar met een overheerlijke cocktail!

Zaandam zwembad

Dag 6 - Puerto Limon, Costa Rica

Aankomst 08.00 uur en vertrek om 16.00 uur. Vanuit Puerto Limon kunt u de jungle van Costa Rica gaan ontdekken met haar bijzondere diersoorten. Bekend zijn de groene gifkikker en de slingerapen. Liever strand? Puerto Limon heeft prachtige witte zandstranden. Puerto Limon

Dag 7 - Doorvaart Panamakanaal

Een bijzondere belevenis die velen tot de verbeelding spreekt, deze doorvaart door het Panamakanaal.  Panamakanaal

Dag 8 - Op zee

Nog twee dagen om te genieten in de Spa of relax bij het zwembad met een boek.

Zaandam zwembad

Dag 9 - Manta, Ecuador

Aankomst 08.00 uur, vertrek 22.00 uur. U wordt hier verwelkomd door een groot standbeeld van een tonijn, zo belangrijk is de visserij hier. Natuurlijk kunt u de lokale visgerechten proeven.

Cruise Silver Nova

Dag 10 en 11 - Guayaquil, Ecuador

Aankomst 16.00 uur en vertrek om 16.00 uur de volgende dag. Maak van hieruit een excursie naar de watervallen van Bucay of een boottocht om walvissen te spotten. Guayaquil, Ecuador

Dag 12 - Op zee

Relax vandaag heerlijk aan het zwembad van de Zaandam.

Zaandam zwembad - 1

Dag 13 - Salaverry, Peru

Aankomst 08.00 uur, vertrek 20.00 uur. Salaverry is de toegangspoort tot Trujillo, de tweede stad van Peru die veel te bieden heeft aan overblijfselen van oude culturen. Ruïnes van o.a. Moche en Chimu culturen bijvoorbeeld. 

Panamakanaal cruise Silver Nova

Dag 14 en 15 - Lima (Callao), Peru

Aankomst om 07.00 uur, overnachting aan boord en vertrek de volgende dag om 18.00 uur. U kunt een excursie maken, zodat u de oude binnenstad van Lima leert kennen. Vanuit San Cristobal Hill, het hoogste punt van de stad, heeft u een prachtig uitzicht.

Cruise Silver Nova

Dag 16 - Pisco, Peru

Aankomst 08.00 uur, vertrek om 17.00 uur. Pisco ligt in een afwisselend landschap tussen oerwoud, maanlandschap en een zee vol leven. De nationale drank wordt hier verbouwd en gebrouwen, proeft u ook een Pisco? Cruise Silver Nova

Dag 17 t/m 19 - Op zee

Nog een dag om te genieten aan boord van uw cruiseschip. Relax aan het zwembad met een boek of aan de bar met een overheerlijke cocktail! Zaandam Piano Bar

Dag 20 - Coquimbo, Chili

Aankomst 07.00 uur, vertrek 16.00 uur. Vanuit Coquimbo kunt u een bezoek brengen aan de Elqui Vallei, dit staat bekend om haar wijngaarden. Coquimbo zelf heeft veel verschillende invloeden, daarom vindt u hier de Coquimbo moskee terug.

Cruise Zaandam

Dag 21 - San Antonio (Santiago)

Aankomst om 08.00 uur en vertrek om 17.00 uur. San Antonio en Valparaiso hebben een Bohemian sfeer, met haar artiesten, architectuur en muziek scene.

Cruise Zaandam

Dag 22 - Op zee

Nog een dag om van de Zaandam te genieten en bij te komen van alle indrukken. Zaandam

Dag 23 - Isla Robinson Crusoe

Aankomst om 07.00 uur, vertrek om 15.00 uur. Als onderdeel van de Juan Fernandez Eilandengroep zal het echte Robinson Crusoe Eiland u verrassen, net als het Daniel Defoe deed. Hij schreef er zijn beroemde boek in 1719. Nog steeds is het een paradijs met bijzondere flora en fauna.

Robinson Crusoe

Dag 24 - Op zee

Nog een dag om te genieten aan boord van uw cruiseschip. Relax aan het zwembad met een boek of aan de bar met een overheerlijke cocktail! Zaandam zwembad

Dag 25 - Castro, Chili

Aankomst 08.00 uur, vertrek 17.00 uur. Castro ligt op het Chileense eiland Chiloe en is gebouwd op houten palen. Deze Palafitos, zoals deze paalwoningen worden genoemd, zijn kenmerkend voor het stadje door de vele kleuren en hebben ervoor gezorgd dat het op de UNESCO Werelderfgoedlijst werd geplaatst.

Castro

Dag 26 - Cruisen Chileense fjorden

Kijk goed rondom het schip want tijdens deze prachtige tocht kunt u dolfijnen, watervallen en zeehonden zien! Hal fjord (1)

Dag 27 - Cruisen Amalia gletsjer

Een bijzonder fenomeen om vanaf het schip van dichtbij te zien, houd uw camera bij de hand. No-3268_B060222_Ushuaia-Talcahuano©StudioPONANT-JulieLacombe_+Clair

Dag 28 - Punta Arenas, Chili

Aankomst 07.00 uur, vertrek 19.00 uur. Punta Arenas is letterlijk Chili's einde van de wereld. Een koud punt en laatste plek voordat men Antarctica bezoekt. Het is een afgelegen plek, maar toch een stadje waar genoeg te zien en doen is. 

Cruise Silver Nova

Dag 29 - Cruisen Cockburn en Beagle Channel

Als een kolossale rivier ziet deze bevroren ijsmassa eruit. Een bijzondere ervaring! Cruise Silver Nova

Dag 30 - Ushuaia, Argentinië

Aankomst 14.00 uur, vertrek 20.00 uur. Ushuaia is de zuidelijke grens van Argentinië en een afgelegen plek. Maar ook toegangspoort tot Terra del Fuego National Park, de immense wildernis en land van vuur.

Cruise Silver Nova

Dag 31 - Cruisen om Kaap Hoorn en Drake Passage

Bijzonder gedeelte wanneer u de oversteek maakt richting Antarctica. In dit gebied kan het weer wat onstuimig zijn. 

5412 cap horn_+clair

Dag 32 - Op zee

Een dag op zee om te genieten aan boord van uw cruiseschip. Relax aan het zwembad met een boek of aan de bar met een overheerlijke cocktail! HAl sfeer

Dag 33 t/m 36 - Scenic Antarctica

U vaart langs Antarctica. Helaas mag u niet aan land, maar u ziet wel de spectaculaire ijsschotsen, vaart langs baaien en eilanden. U ziet bijzondere soorten vogels en diverse soorten pinguïns. Zuid-Amerika

Dag 37 - Op zee

Kom even bij van alle indrukken die u inmiddels heeft opgedaan, met een heerlijke zeedag.

Zaandam zwembad

Dag 38 - Stanley, Falkland Eilanden

Aankomst om 08.00 uur en vertrek om 17.00 uur. Stanley lijkt erg op Patagonië, desondanks is het nog steeds Brits. Er is veel van de historie van de Falkland Eilanden te vinden in het Historic Docklands Museum.

Cruise Silver Nova

Dag 39 en 40 - Op zee

U heeft 2 dagen rust tijdens de zeedagen aan boord van de Zaandam.

Zaandam_4

Dag 41 - Montevideo, Uruguay

Aankomst 08.00 uur, vertrek 18.00 uur. Montevideo is de hoofdstad van Uruguay en kent veel koloniale gebouwen uit de tijd dat de Spanjaarden zich hier vestigden. Bezoek het Palacio Salvo, het Palacio Estevez, maar ook het Museo del Gaucho is de moeite waard, waar het leven op het platteland van Uruguay gezien kan worden.

Cruise Silver Nova

Dag 42 en 43 - Buenos Aires, Argentinië

U komt aan om 08.00 uur en vertrekt om 18.00 uur. U kunt van de tijd gebruik maken om de stad te ontdekken. Bezoek een Milonga en zie hoe de tango wordt gedanst. Cruise Silver Nova

Dag 44 - Punta del Este, Uruguay

Aankomst om 10.00 uur en vertrek om 18.00 uur. Punta del Este is hét vakantieoord van Uruguay. Bekend is de hand die uitsteekt op het strand. Minder bekend is Punta Ballena waar u goed walvissen kunt spotten of Isla Los Lobos met een grote kolonie zeeleeuwen.

Cruise Silver Nova

Dag 45 en 46 - Op zee

Kom even bij van alle indrukken die u inmiddels heeft opgedaan, met 2 heerlijke zeedagen.

Zaandam zwembad - 1

Dag 47 en 48 - Rio de Janeiro, Brazilië

Aankomst om 10.00 uur en vertrek om 18.00 uur de volgende dag. Beleef en vier het carnavalsfeest op de manier van de Brazilianen.

RioDeJaneiro1

Dag 49 - Armacao dos Buzios, Brazilië

Aankomst om 08.00 uur en vertrek om 14.00 uur. Deze stad ligt op een schiereiland voor de kust van Brazilië. Het werd van een vissersdorpje een populaire badplaats door de bekendheid die het kreeg van Brigitte Bardot, die hier een bezoek bracht.

Zaandam

Dag 50 - Op zee

Kom even bij van alle indrukken die u inmiddels heeft opgedaan, met een heerlijke zeedag.

Zaandam zwembad - 1

Dag 51 - Salvador de Bahia, Brazilië

Aankomst om 08.00 uur en vertrek om 23.00 uur. Naast prachtige stranden kent deze stad ook een kleurrijk centrum, het is net een openluchtmuseum van 17e en 18e eeuwse bouwwerken. De wijk Pelourinho is daarom op de UNESCO Werelderfgoedlijst gezet.

Salvador de Bahia

Dag 52 en 53 - Op zee

Nog twee dagen om te genieten aan boord van uw cruiseschip. Relax aan het zwembad met een boek of aan de bar met een overheerlijke cocktail!

Zaandam

Dag 54 - Fortaleza, Brazilië

Aankomst om 08.00 uur en vertrek om 17.00 uur. Fortaleza is ooit gesticht in 1649 door Nederlanders en kent naast prachtige zandstranden ook veel koloniale invloeden, zoals de militaire kazerne en de kathedraal.

Fortaleza (2)

Dag 55 en 56 - Op zee

Kom even bij van alle indrukken die u inmiddels heeft opgedaan, met een heerlijke zeedag.

HAl sfeer

Dag 57 - Cruisen over de Amazone

De mysterieuze Amazone is de grootste rivier op het Zuid-Amerikaanse continent en stroomt door één van de meest uitgestrekte tropische regenwouden ter wereld, die door vele wetenschappers zelfs wordt beschouwd als het oudste tropische bosgebied op aarde. Een cruise over de Amazone door de Peruaanse Amazone jungle staat garant voor onvergetelijke avonturen en veel wildlife. Cruise Zaandam

Dag 58 - Santarem, Brazilië

Aankomst om 10.00 uur en vertrek om 18.00 uur. Ga op avontuur over de rivier en wellicht ziet u piranha's!

Cruise Silver Nova

Dag 59 - Boca de Valeria, Brazilië

Aankomst om 08.00 uur en vertrek om 14.00 uur. Boca de Valeria is een klein indianendorp verborgen in de jungle van de Amazone. Hier kunt u van dichtbij zien hoe het leven er in het Amazonegebied aan toe gaat.

Cruise Silver Nova

Dag 60 en 61 - Manaus, Brazilië

Aankomst om 10.00 uur en vertrek om 15.00 uur. In Manaus kunt u o.a. de oude koloniale binnenstad met het prachtige Operahouse bezoeken.

Cruise Silver Nova

Dag 62 - Parintins, Brazilië

Aankomst om 08.00 uur en vertrek om 14.00 uur. Ook Parintins is een typisch Amazone stadje, maar één maal per jaar staat het in het teken van een groot festival, het grootste feest van de Amazone, Buma Meu Boi.

Cruise Silver Nova

Dag 63 - Alter de Chao, Brazilië

Aankomst om 08.00 uur en vertrek om 13.00 uur. Ga op avontuur over de rivier en wellicht ziet u piranha's!

Amazone

Dag 64 - Cruisen over de Amazone

De mysterieuze Amazone rivier stroomt door één van de meest uitgestrekte tropische regenwouden ter wereld. Het is de grootste rivier op het Zuid-Amerikaanse continent en het grootste afwateringssysteem op aarde. Volgens veel wetenschappers is dit het oudste tropische bosgebied ter wereld, met een geschiedenis die meer dan 100 miljoen jaar terug gaat. Cruise Silver Nova

Dag 65 - Op zee

Nog een dag om van uw cruiseschip te genieten en bij te komen van alle indrukken tijdens deze reis.

Zaandam zwembad - 1

Dag 66 - Duivelseiland, Frans Guiana

Aankomst om 07.00 uur en vertrek om 14.00 uur. Duivels Eiland ligt voor de kust van Frans Guyana, dit was ooit een gevangenis. Nu ziet het er uit als tropisch paradijs, maar er kunnen nog ruïnes uit vroeger tijden bekeken worden.

Ile Royale

Dag 67 - Op zee

Nog een dag om van uw cruiseschip te genieten en bij te komen van alle indrukken tijdens deze reis. Zaandam_4

Dag 68 - Scarborough, Trinidad & Tobago

Aankomst om 08.00 uur en vertrek om 17.00 uur. Ooit gesticht door de Nederlanders als Nieuw Vlissingen is het later in Britse handen omgetoverd tot Scarborough en was dit vroeger een plek waar piraten woonden. Het Fort King George herinnert nog aan deze tijd.

st. Kitts

Dag 69 - Bridgetown, Barbados

Aankomst om 08.00 uur en vertrek om 18.00 uur in Barbados. Dit Caribische eiland met Britse invloeden staat bekend om haar prachtige witte stranden, maar het is ook een goede duikspot: er zijn wrakken en koraalriffen waar naar gedoken kan worden.

Barbados

Dag 70 - Roseau, Dominica

Aankomst om 08.00 uur en vertrek om 14.00 uur. Dominica is een groen eiland met ongerepte jungle, een beetje het verborgen eiland van de Caribbean. Mangrove bossen, watervallen en tropisch regenwoud wisselen elkaar af.

Cruise Silver Nova

Dag 71 - Roadtown, Tortola

Aankomst om 08.00 uur en vertrek om 18.00 uur. Tortola hoort bij de Britse Maagden Eilanden en heeft prachtige stranden. Naast snorkelen en duiken kunt u ook een bezoek brengen aan de Callwood Rum Distillery of het Sage Mountain National Park.

Virgin Gorda

Dag 72 en 73 - Op zee

U heeft 2 dagen rust tijdens de zeedagen aan boord van de Zaandam.

Zaandam Piano Bar

Dag 74 - Half Moon Cay, Bahama's

Aankomst om 08.00 uur, vertrek 14.00 uur. Half Moon Cay is het privé-eiland van Holland America Line in de Bahama's. Geniet hier niet alleen van prachtige stranden en rust, maar ook  van alle faciliteiten die Holland America Line op dit eiland biedt, zoals diverse eetgelegenheden en bars. Half Moon Cay

Dag 75 - Fort Lauderdale, ontscheping

Aankomst om 07.00 uur, hier eindigt uw cruise. U vliegt vandaag terug naar Amsterdam.

Cruise Zaandam

Dag 76 - Aankomst Amsterdam

Zaandam 2
Toon meer
Toon minder

Welkom aan boord van de Zaandam

De Zaandam is het derde schip uit de R-klasse, gebouwd in 2000 en behoort tot de kleinere schepen uit de vloot met een capaciteit van 1472 gasten bij maximale bezetting. Het interieur van het schip is geïnspireerd door muziek. Zo vindt u aan boord verschillende muziekinstrumenten waaronder de gesigneerde gitaren van Eric Clapton, Iggy Pop en de Rolling Stones. Ook een Nederlands pijporgel in barokstijl kunt u aan boord bewonderen. Tijdens uw verblijf aan boord kunt u kiezen uit een reeks activiteiten waarmee u nieuwe interesses kunt ontdekken of kunt ontspannen en nieuwe energie opdoen. 

Zaandam_4
Zaandam
Zaandam
Zaandam
Zaandam zwembad
Zwembad
Zaandam zwembad - 1
Zwembad
Zaandam lounge
Lounge
Zaandam Piano Bar
Pianobar
Veeg naar links

Reisinformatie

Praktische informatie

U heeft voor deze reis een paspoort nodig, dat na terugkomst nog minstens 6 maanden geldig moet zijn. Heeft u niet de Nederlandse of Belgische nationaliteit dan adviseren wij u contact op te nemen met het consulaat. U bent er zelf verantwoordelijk voor om tijdens uw reis in het bezit te zijn van de juiste documenten, maar we adviseren u uiteraard graag hierover.

Voor bepaalde landen worden extra reisdocumenten en vaccinaties verplicht gesteld. Bij boeking ontvangt u alle informatie m.b.t. deze reisvoorwaarden.

Prijsinformatie

Reissom
Toeslagen
Inbegrepen
Niet inbegrepen
Voorwaarden
76-daagse cruise rond Zuid-Amerika
Vanaf 8.630,- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

De reissom is per persoon en gebaseerd op een verblijf in een Binnenhut cat. N. Toeslagen voor andere type accommodaties vindt u onder het tabblad 'toeslagen'. 

Prijzen kunnen wijzigen op basis van beschikbaarheid. Informeer bij onze Travel Consultants naar de actuele prijzen

Vertrekdatum
Prijs per persoon
6 oktober 2023
v.a. 8.630,-

De reissom is p.p. en gebaseerd op een 2-pers. Binnenhut cat. N

Toeslag 2-pers. Buitenhut cat. HH € 1.173,- p.p.
Toeslag 2-pers. Buitenhut cat. FF € 2.551,- p.p.
Toeslag 2-pers. Suite cat. BC € 8.994,- p.p.

Voor meer mogelijkheden, toeslagen voor alleengebruik en overige toeslagen, neem contact met ons op.

Prijzen kunnen wijzigen op basis van beschikbaarheid. Informeer bij onze Travel Consultants naar de actuele prijzen

• Cruise met de Zaandam in een binnenhut cat. N
• Alle havengelden en taksen
• Deelname aan activiteiten en entertainment aan boord (als hygiëne- en veiligheidsvoorschriften dit toelaten)
• Volpension verzorging aan boord
• 24-uur roomservice
• Bagageservice bij in- en ontschepen
• Engelstalige begeleiding aan boord
• Retourvluchten United Airlines naar Fort lauderdale in Economy Class
• Overnachting in Mariott Fort Lauderdale airport hotel incl. shutlebusservice

• Toeslagen voor andere type accommodaties
• Eventuele brandstoftoeslag
• Persoonlijke uitgaven
• Optionele excursies of activiteiten
• Overige maaltijden en drankjes
• Fooien 
• Wi-Fi 
• Reis- en/of annuleringsverzekering
• 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

Tarieven en voorwaarden vliegtickets
Vliegtickets zijn beschikbaar in diverse klassen. In elke klasse gelden verschillende voorwaarden en tarieven. Bij het berekenen van onze verkoopprijzen gaan wij uit van de prijzen voor de vliegtickets zoals deze op dat moment beschikbaar zijn. Wij zijn gerechtigd om eventuele vlucht-, brandstof- en bagagetoeslagen door te berekenen indien de vliegtickets niet meer voor ditzelfde tarief boekbaar zijn als de tarieven die ons bij de calculatie van de prijzen bekend waren. De tarieven kunnen namelijk dagelijks variëren. Op het moment dat u definitief boekt, bekijken wij nogmaals het dan geldende tarief. Zodra u met dit dagtarief akkoord gaat, zetten wij de vluchten 24 uur voor dit tarief voor u in optie. Wij sturen u dan per omgaande digitaal de factuur, zodat u de aanbetaling in orde kunt maken. Na ontvangst van uw aanbetaling kunnen wij uw vliegtickets definitief bevestigen bij onze leverancier. De vliegtickets die Robinson Cruises voor u boekt zijn gebaseerd op de voordeligste klasse. Dit betekent dat de tickets non-refundable zijn, waardoor de tickets niet kosteloos gewijzigd kunnen worden. Annulering van de vliegtickets leidt tot annuleringskosten die kunnen oplopen tot de volledige ticketkosten. Bedragen voor vluchten zijn niet-restitueerbaar (geen geld terug). Mocht u een vliegticket wensen te boeken met gunstigere voorwaarden en meer vrijheid, dan maken wij dit graag voor u in orde. De prijs van het vliegticket zal derhalve vaak wel hoger zijn. Natuurlijk kunnen wij ook vliegtickets in Businessclass voor u reserveren tegen een toeslag.

Betaling
Robinson Cruises is aangesloten bij de ANVR en SGR. Voor u de garantie dat uw cruise in goede handen is. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Na ontvangst van de bevestiging / factuur dient u een bedrag (aanbetaling) te voldoen gelijk aan 25% van de totaal overeengekomen reissom en de premie van de verzekering (incl. 21% assurantiebelasting en poliskosten € 3,50) en eventuele kosten van een non-refundable vliegticket. Voor sommige cruises hanteren wij een afwijkende aanbetaling zoals vermeld in de optie/offerte. Het restant van de reissom moet uiterlijk 125 dagen voor aanvang van deze reis, zonder dat u hiervan bericht krijgt, in ons bezit zijn. Bij niet tijdige betaling zijn wij gerechtigd de geboekte reis te annuleren. Reeds betaalde gelden worden dan niet gerestitueerd; de annuleringsbepalingen zijn dan onverminderd van toepassing. Bij boeking binnen 125 dagen voor aanvang van de reis moet terstond de gehele reissom worden voldaan.

Reisdocumentatie
Ca. 10 dagen voordat uw cruise vertrekt ontvangt u van ons uw reisdocumentatie per post thuis gestuurd.

Voorwaarden
Op deze reis zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing, evenals de Algemene Voorwaarden zoals vermeld op deze website. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Wijzigingen in vaarroute, vaarschema en/of excursieprogramma om nautische, veiligheids-, volksgezondheids- en/of organisatorische redenen voorbehouden.
Indien een boeking ongedaan wordt gemaakt, zijn per persoon de volgende annuleringskosten verschuldigd en de kosten van uw non-refundable vliegtickets:
a. Bij annulering tot de 155e dag (exclusief) voor de vertrekdag: 15% van de reissom.
b. Bij annulering vanaf de 154e dag (inclusief) tot de 125e dag (exclusief) voor de vertrekdag: 25% van de reissom.
c. Bij annulering vanaf de 124e dag (inclusief) tot de 95e dag (exclusief) voor de vertrekdag: 35% van de reissom.
d. Bij annulering vanaf de 94e dag (inclusief) tot de 65e dag (exclusief) voor vertrek: 60% van de reissom.
e. Bij annulering vanaf de 64e dag (inclusief) tot de 35e dag (exclusief) voor vertrek: 85% van de reissom.
f. Bij annulering vanaf de 34e dag (inclusief) tot de vertrekdag of later: de volledige reissom.

Reissom
76-daagse cruise rond Zuid-Amerika
Vanaf 8.630,- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

De reissom is per persoon en gebaseerd op een verblijf in een Binnenhut cat. N. Toeslagen voor andere type accommodaties vindt u onder het tabblad 'toeslagen'. 

Prijzen kunnen wijzigen op basis van beschikbaarheid. Informeer bij onze Travel Consultants naar de actuele prijzen

Vertrekdatum
Prijs per persoon
6 oktober 2023
v.a. 8.630,-
Toeslagen

De reissom is p.p. en gebaseerd op een 2-pers. Binnenhut cat. N

Toeslag 2-pers. Buitenhut cat. HH € 1.173,- p.p.
Toeslag 2-pers. Buitenhut cat. FF € 2.551,- p.p.
Toeslag 2-pers. Suite cat. BC € 8.994,- p.p.

Voor meer mogelijkheden, toeslagen voor alleengebruik en overige toeslagen, neem contact met ons op.

Prijzen kunnen wijzigen op basis van beschikbaarheid. Informeer bij onze Travel Consultants naar de actuele prijzen

Inbegrepen

• Cruise met de Zaandam in een binnenhut cat. N
• Alle havengelden en taksen
• Deelname aan activiteiten en entertainment aan boord (als hygiëne- en veiligheidsvoorschriften dit toelaten)
• Volpension verzorging aan boord
• 24-uur roomservice
• Bagageservice bij in- en ontschepen
• Engelstalige begeleiding aan boord
• Retourvluchten United Airlines naar Fort lauderdale in Economy Class
• Overnachting in Mariott Fort Lauderdale airport hotel incl. shutlebusservice

Niet inbegrepen

• Toeslagen voor andere type accommodaties
• Eventuele brandstoftoeslag
• Persoonlijke uitgaven
• Optionele excursies of activiteiten
• Overige maaltijden en drankjes
• Fooien 
• Wi-Fi 
• Reis- en/of annuleringsverzekering
• 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

Voorwaarden

Tarieven en voorwaarden vliegtickets
Vliegtickets zijn beschikbaar in diverse klassen. In elke klasse gelden verschillende voorwaarden en tarieven. Bij het berekenen van onze verkoopprijzen gaan wij uit van de prijzen voor de vliegtickets zoals deze op dat moment beschikbaar zijn. Wij zijn gerechtigd om eventuele vlucht-, brandstof- en bagagetoeslagen door te berekenen indien de vliegtickets niet meer voor ditzelfde tarief boekbaar zijn als de tarieven die ons bij de calculatie van de prijzen bekend waren. De tarieven kunnen namelijk dagelijks variëren. Op het moment dat u definitief boekt, bekijken wij nogmaals het dan geldende tarief. Zodra u met dit dagtarief akkoord gaat, zetten wij de vluchten 24 uur voor dit tarief voor u in optie. Wij sturen u dan per omgaande digitaal de factuur, zodat u de aanbetaling in orde kunt maken. Na ontvangst van uw aanbetaling kunnen wij uw vliegtickets definitief bevestigen bij onze leverancier. De vliegtickets die Robinson Cruises voor u boekt zijn gebaseerd op de voordeligste klasse. Dit betekent dat de tickets non-refundable zijn, waardoor de tickets niet kosteloos gewijzigd kunnen worden. Annulering van de vliegtickets leidt tot annuleringskosten die kunnen oplopen tot de volledige ticketkosten. Bedragen voor vluchten zijn niet-restitueerbaar (geen geld terug). Mocht u een vliegticket wensen te boeken met gunstigere voorwaarden en meer vrijheid, dan maken wij dit graag voor u in orde. De prijs van het vliegticket zal derhalve vaak wel hoger zijn. Natuurlijk kunnen wij ook vliegtickets in Businessclass voor u reserveren tegen een toeslag.

Betaling
Robinson Cruises is aangesloten bij de ANVR en SGR. Voor u de garantie dat uw cruise in goede handen is. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Na ontvangst van de bevestiging / factuur dient u een bedrag (aanbetaling) te voldoen gelijk aan 25% van de totaal overeengekomen reissom en de premie van de verzekering (incl. 21% assurantiebelasting en poliskosten € 3,50) en eventuele kosten van een non-refundable vliegticket. Voor sommige cruises hanteren wij een afwijkende aanbetaling zoals vermeld in de optie/offerte. Het restant van de reissom moet uiterlijk 125 dagen voor aanvang van deze reis, zonder dat u hiervan bericht krijgt, in ons bezit zijn. Bij niet tijdige betaling zijn wij gerechtigd de geboekte reis te annuleren. Reeds betaalde gelden worden dan niet gerestitueerd; de annuleringsbepalingen zijn dan onverminderd van toepassing. Bij boeking binnen 125 dagen voor aanvang van de reis moet terstond de gehele reissom worden voldaan.

Reisdocumentatie
Ca. 10 dagen voordat uw cruise vertrekt ontvangt u van ons uw reisdocumentatie per post thuis gestuurd.

Voorwaarden
Op deze reis zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing, evenals de Algemene Voorwaarden zoals vermeld op deze website. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Wijzigingen in vaarroute, vaarschema en/of excursieprogramma om nautische, veiligheids-, volksgezondheids- en/of organisatorische redenen voorbehouden.
Indien een boeking ongedaan wordt gemaakt, zijn per persoon de volgende annuleringskosten verschuldigd en de kosten van uw non-refundable vliegtickets:
a. Bij annulering tot de 155e dag (exclusief) voor de vertrekdag: 15% van de reissom.
b. Bij annulering vanaf de 154e dag (inclusief) tot de 125e dag (exclusief) voor de vertrekdag: 25% van de reissom.
c. Bij annulering vanaf de 124e dag (inclusief) tot de 95e dag (exclusief) voor de vertrekdag: 35% van de reissom.
d. Bij annulering vanaf de 94e dag (inclusief) tot de 65e dag (exclusief) voor vertrek: 60% van de reissom.
e. Bij annulering vanaf de 64e dag (inclusief) tot de 35e dag (exclusief) voor vertrek: 85% van de reissom.
f. Bij annulering vanaf de 34e dag (inclusief) tot de vertrekdag of later: de volledige reissom.

Robinson_Dieke_CTAblok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Wilt u meer weten over onze unieke reisarrangementen of heeft u advies nodig over uw volgende cruise?

Bel +31 (0)88 - 13 07 310
Brochure Robinson Zeecruises 2023-2024
Luxe brochure
Unieke cruises met de mooiste schepen
  • Ruim 100 pagina’s cruise-inspiratie
  • Bijzondere landarrangementen
  • Gratis bij u thuisbezorgd
Brochure aanvragen

Vergelijkbare reizen

Bekijk ook onze andere luxe zeecruises