Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
Azamara Pursuit (3)

Azamara

Ontdek de wereld op een nieuwe en bijzondere manier!

Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Waarom kiezen voor Azamara?  

'Deluxe cruise-ervaring voor kritische reizigers' Azamara Club Cruises richt zich op de ervaren, actieve en kritische reiziger die houdt van cruisen en de wereld op een nieuwe en bijzondere manier wil ontdekken. Azamara is een product dat uitermate geschikt is voor cruisereizigers die zich interesseren in wereldwijde cruises aan boord van kleinere schepen. De 694 gasten die meereizen met één van de fijnzinnig vervaardigde schepen, de 'Azamara Journey', 'Azamara Quest' of de 'Azamara Pursuit', staan op zee vele momenten van betovering te wachten.

Met het kenmerk Longer Stays & More Overnights wil de rederij dat haar gasten optimaal van de bestemmingen genieten. De plaatsen die worden bezocht tijdens de cruises vragen om een langer verblijf vanwege de diversiteit aan bezienswaardigheden. Gezien de afmetingen van de schepen bieden zij de mogelijkheid om in kleinere havens en bijzondere locaties te komen. Zo'n 140 fascinerende bestemmingen in 50 verschillende landen. 

Aan boord wordt er tijdens de reis voor gezorgd dat het entertainment programma is afgestemd op de bestemmingen die u gaat bezoeken waardoor er een optimale sfeerbeleving wordt overgebracht.

U kunt genieten van hun all-inclusive formule. Dit houdt in dat alle maaltijden, ontbijt, lucht, diner en snacks inbegrepen zijn in uw reissom. Maar ook fooien, gratis bronwater, frisdrank, specialiteiten koffie en thee, huiswijn, internationale bieren en geselecteerde standaard sterke drank tijdens de openingstijden van de bars, lounges en restaurants zijn reeds bij de reissom inbegrepen.

In combinatie met de gastronomische dinermogelijkheden o.a. in de specialiteitenrestaurants 'Prime C' en 'Aqualina', het hoge serviceniveau van het personeel en de sfeervolle ambiance aan boord van de schepen zijn de cruises van Azamara Club Cruises als absoluut uniek te omschrijven.

Schepen van Azamara

De schepen van Azamara bieden de mogelijheid om in kleinere havens aan te meren en daar langer te blijven, uniek bij Azamara! 

Reizen met Azamara

Ontdek Europa in stijl met Azamara

Robinson_Dieke_CTAblok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Wilt u meer weten over onze unieke reisarrangementen of heeft u advies nodig over uw volgende cruise?

Bel +31 (0)88 - 13 07 310
Brochure Destin Zeecruises 2024_Mockup
Ontdek de mogelijkheden
Unieke cruises met de mooiste schepen
  • Selectie van de beste rederijen
  • Advies op maat
  • Gratis bij u thuisbezorgd
Brochure aanvragen