Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
Crystal Cruises_Crystal Symphony Cove

Crystal Cruises

Iedere keer als u aan boord stapt van één van de Crystal-schepen heeft u het gevoel thuis te komen!

Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Waarom kiezen voor Crystal Cruises? 

Ieder schip van Crystal Cruises heeft haar eigen atmosfeer en unieke karakter. U zult tijdens elke cruise met Crystal Cruises aan boord dan ook iets nieuws ontdekken maar tevens het gevoel krijgen dat u 'thuis komt' bij uw Crystal-familie, die u omarmt zodra u aan boord stapt. Het is het unique selling point van Crystal Cruises; de reden waarom u telkens weer kiest voor Crystal Cruises.

Slimme reizigers over de hele wereld blijven Crystal cruises erkennen als een van de beste cruisemaatschappijen ter wereld. Als reizen over ontdekken gaat, is ieder Crystal Cruises schip bij uitstek geschikt om u mee te nemen op een onvergetelijke culinaire reis. Elke bestemming die u bezoekt houdt een belofte in van de meest verse lokale ingrediënten en authentieke smaken die worden geserveerd in een van de (specialiteiten-)restaurants naar keuze. Het bedienend personeel, dat in Europa is opgeleid, maakt de culinaire beleving optimaal. 

De vloot van Crystal Cruises
De Crystal Symphony en de Crystal Serenity van Crystal Cruises zijn twee zeecruiseschepen van topniveau. Het fijne ontwerp is een inherent onderdeel van de levensstijl van de Crystal Cruises passagiers en juist deze schepen hebben een verfijnde look met een mix van Hollywood-glamour en Fifth Avenue-elegantie. Aan boord heeft u altijd een gevoel van ruimte, want u verblijft bij Crystal Cruises in stijlvolle en grote hutten die beschikken over een heerlijk balkon of een groot, panoramisch raam. Crystal Cruises staat tevens bekend om haar zeedagen, haar goed uitgeruste Feng Shui Spa, haar uitgebreide fitnessfaciliteiten met persoonlijke begeleiding, golfinitiatie, ongekend Crystal Cruises entertainment in de vorm van heuse Broadway style shows en klassieke concerten, taal- en computercursussen en lezingen, oftewel, een zeer goed verzorgd programma.

Tevens heeft Crystal Cruises nog een klein jacht genaamd Crystal Esprit, dat een groot deel van het jaar in de paradijselijke Seychellen vaart. Een pareltje onder de Crystal cruiseschepen.

Sinds juli 2016 is Crystal Cruises ook op de Europese rivieren te vinden met de riviercruiseschepen Crystal Bach, Crystal Mahler, Crystal Debussy en Crystal Ravel. Aan boord van deze Crystal Cruises schepen is het perfecte all inclusive concept moeiteloos overgenomen. In iedere aanleghaven zijn zelfs één of meerdere excursies bij de reissom inbegrepen. 

In 2020 heeft Crystal Cruises een nieuw schip in de vaart genomen, en wel een hele bijzondere! Expeditieschip Crystal Endeavor biedt plaats aan 200 gasten die verblijven in een van de 100 suites met veranda en een persoonlijke butler.

All-inclusive cruisen
Hoeveel de Crystal cruises kosten, is natuurlijk geheel afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren, maar één ding is zeker: wat u ook wenst, het is allemaal inbegrepen. Bij Crystal Cruises boekt u een all inclusive cruise inclusief maaltijden, dranken, roomservice/butlerservice, havengelden, fooien en een gevulde minibar. 

Schepen van Crystal Cruises

De schepen van Crystal Cruises zijn van topniveau en nemen u mee naar de mooiste cruisebestemmingen 

Reizen met Crystal Cruises

Op dit moment zijn er geen cruises van deze rederij beschikbaar. 

Robinson_Dieke_CTAblok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Wilt u meer weten over onze unieke reisarrangementen of heeft u advies nodig over uw volgende cruise?

Bel +31 (0)88 - 13 07 310
Brochure Destin Zeecruises 2024_Mockup
Ontdek de mogelijkheden
Unieke cruises met de mooiste schepen
  • Selectie van de beste rederijen
  • Advies op maat
  • Gratis bij u thuisbezorgd
Brochure aanvragen