Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
HERO CC_OCS_Ship_Exterior_1630

Crystal Symphony

'The difference is Crystal Clear!'

Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Ontdek de Crystal Symphony

Dit gracieuze, middelgrote cruiseschip van ruim 51.000 ton neemt slechts ca. 950 passagiers mee, hetgeen resulteert in veel ruimte en weinig drukte aan boord. Crystal Cruises staat bekend om haar uitstekend opgeleide personeel dat werkelijk oog heeft voor het kleinste detail. De onopvallend aanwezige en goedgehumeurde bemanningsleden zorgen voor een professionele service in een rustige en vriendelijke ambiance.  Ook op culinair gebied zal het u aan niets ontbreken. Naast het hoofd restaurant 'The Crystal Dining Room' beschikt het schip over 2 specialiteiten restaurants: 'Prego' met authentieke Italiaanse gerechten en het Aziatisch 'Silk Road Restaurant' en de 'Sushi Bar', met door Nobu Matsuhisa opgeleide chefs. De lounges en bars zijn zeer comfortabel en aantrekkelijk ingericht en de bibliotheek is zeer uitgebreid met een keur aan boeken, video's, cd-roms en dvd-films.

Met haar slanke silhouet en glinsterende elegantie vindt de legendarische Crystal Symphony een natuurlijke thuis in 's werelds meest glamoureuze havens en idyllische aanloophavens.

CC_OCS_Atrium_1695
Welkom aan boord!
CC_OCS_Crystal_Cove_1715
Crystal Cove
CC_OCS_Starlite_Club_3263
Starlite Club
CC_OCS_The_Bistro_3213
The Bistro
Crystal Cruises_Crystal Symphony_Silk-1
Silk
CC_OCS_Fitness_Garden_1981
Fitness Garden
CC_OCS_Avenue_Salon_1957
Avenue Salon
CC_OCS_Silk_3167
Silk
CC_OCS_Umi_Uma_1104
Umi Uma
CC_OCS_Crystal_Cove_2652
Crystal Cove
CC_OCS_Palm_Court_2915
Palm Court
CC_OCS_Waterside_1823
Waterside
CC_OCS_Crystal_Cove_1714
Crystal Cove
CC_OCS_Prego_3041
Prego
CC_OCS_Waterside_1821
Waterside
Veeg naar links

Luxe accommodaties aan boord van de Crystal Symphony

De Crystal Symphony heeft alleen luxe hutten en suites, meer dan 50% met privé veranda, die zeer compleet zijn ingericht met een tv/video combinatie, minibar, kluisje, badkamer met bad en douche (suites met jacuzzi). U wordt verwelkomd met verse bloemen, uw minibar is gevuld en uw badjas hangt klaar.

CC_OCS_Suite_CP_1676
Crystal Penthouse (94 m²) 

Aan comfort en luxe zal het u niet ontbreken in deze uiterst royale Penthouse. De Penthouse  beschikt over alle faciliteiten die u zich maar kunt wensen, een grote zitkamer met apart eetgedeelte, gastentoilet, aparte slaapkamer met dressing en directe toegang naar de ruime badkamer. De badkamer is voorzien van een dubbele wastafel, jacuzzi bad met uitzicht op zee, luxe douche, apart toilet en luxe badartikelen.

 

CC_OCS_Seabreeze_Penthouse_Suite_SP_1692
Seabreeze Penthouse Suite met veranda (47 m²) 

De Seabreeze Penthouse Suite heeft een mooi zit- en slaapgedeelte, aparte ruime dressing met directe toegang tot de badkamer, 24-room service, persoonlijke buttler en ruime privé veranda. Badkamer met dubbele wastafel, douche, apart toilet en luxe badartikelen. 

CC_OCS_Suite_PH_1678
Penthouse met veranda (36 m²) 

De Penthouse heeft een mooi zit- en slaapgedeelte, aparte dressing, 24-room service, persoonlijke buttler en privé veranda. Badkamer met dubbele wastafel, jacuzzi bad, aparte douche, toilet en luxe badartikelen. 

CC_OCS_Seabreeze_Penthouse_SH_1685
Seabreeze Penthouse met veranda (34 m²)

De Seabreeze Penthouse heeft een prachtig zit- en slaapgedeelte, aparte dressing, 24-room service, persoonlijke buttler en privé veranda. Badkamer met dubbele wastafel, luxe douche, toilet en luxe badartikelen. 

CC_OCS_Deluxe_Satetroom_A1_1681
Deluxe veranda hut (23 m²)

Deze luxue ingerichte veranda hutten zijn voorzien van een comfortabel zit- en slaapgedeelte, voldoende kastruimte en een privé veranda. Badkamer met dubbele wastafel met bad/douche, toilet en luxe badartikelen.

CC_OCS_Deluxe_Stateroom_C1_C2 D E1 E21819
Deluxe buitenhut (19 m²)

Deze luxe buitenhutten zijn voorzien van een comfortabel zit- en slaapgedeelte en voldoende kastruimte. Badkamer met dubbele wastafel met bad/douche, toilet en luxe badartikelen.

Faciliteiten aan boord 

Keuze uit 8 restaurants • Spa en wellness • Casino  • Fitnessruimte • Zwembad en jacuzzi's • Boutiques • Beauty salon • Theater en muziek • Bibliotheek • Internetcafé • Golf putting green & Paddle tennis • 

Reizen met de Crystal Symphony

Geniet aan boord van dit schip van de kleine details en de ontzettend gastvrije bemanning. Heeft u interesse in reizen met de Crystal Symphony? Neemt u dan contact op met onze Travel Consultants voor meer informatie. 

Robinson_Dieke_CTAblok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Wilt u meer weten over onze unieke reisarrangementen of heeft u advies nodig over uw volgende cruise?

Bel +31 (0)88 - 13 07 310
Brochure Destin Zeecruises 2024_Mockup
Ontdek de mogelijkheden
Unieke cruises met de mooiste schepen
  • Selectie van de beste rederijen
  • Advies op maat
  • Gratis bij u thuisbezorgd
Brochure aanvragen