Ruim 50 jaar ervaring
Persoonlijk advies op maat
Wereldwijd aanbod
Cunard - Queen Mary 2 - Britannia Restaurant

Cunard

Waan u in luxe met Curnard Cruises en ontdek de Britse charme aan boord.

Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Waarom kiezen voor Cunard?

Al meer dan anderhalve eeuw maken de schepen van Cunard geweldige oceaanreizen. Cunard heeft de meest beroemde Ocean Liner in de wereld: de Queen Mary 2. Een rijke geschiedenis en ongeëvenaarde kennis van de zeevaart hebben ervoor gezorgd dat Cunard is uitgegroeid tot een echt iconisch merk. Geïnspireerd op het verleden, maar opnieuw ontworpen voor de toekomst. De Engelse tradities staan bij deze rederij hoog in het vaandel, wat de ervaring naar een ander niveau tilt. 

Het toonvoorbeeld van Cunards rijke traditie is het dagelijks middagritueel, de 4-o'clock-tea time, waarbij thee en scones geserveerd worden met de witte handschoen. Dit, en nog veel meer Engelse kenmerken, zetten de toon voor deze prachtige schepen. De schepen zijn nostalgisch, klassiek en traditioneel. Aan boord van één van de vier schepen geniet u van exclusieve service en typisch Brits entertainment. Maaltijden in de hoofd- en buffetrestaurants zijn inclusief. Wilt u liever genieten van wat andere opties? Cunard biedt ook alternatieve restaurants beschikbaar tegen een toeslag.

De bestemmingen van Cunard

Bekend om hun iconische transatlantische overtochten vanuit Southampton kunt u bij Cunard terecht voor de meest uiteenlopende bestemmingen. Maak uw reis compleet met perfect geselecteerde routes, excursies aan wal (eventueel op maat voor u samengesteld) en chique restaurants aan boord van het schip. 

Schepen van Cunard

De schepen van Cunard zijn groots van schaal, maar verfijnd tot in de kleinste details. Het perfecte uitgangspunt om de mooiste bestemmingen te bezoeken.

Reizen met Cunard

Robinson_Dieke_CTAblok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Wilt u meer weten over onze unieke reisarrangementen of heeft u advies nodig over uw volgende cruise?

Bel +31 (0)88 - 13 07 310
Brochure Robinson Zeecruises 2023-2024
Luxe brochure
Unieke cruises met de mooiste schepen
  • Ruim 100 pagina’s cruise-inspiratie
  • Bijzondere landarrangementen
  • Gratis bij u thuisbezorgd
Brochure aanvragen