Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
Cruiseschip EXPLORA I - exterieur (11)

Explora Journeys

De nieuwe luxe rederij waar de 'Ocean State of Mind' centraal staat

Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Waarom kiezen voor Explora Journeys?

Het nieuwe, ultraluxe, all-inclusive Explora Journeys is net even iets anders dan de meeste rederijen. Explora Journeys is opgericht als luxemerk van de MSC Group. Een nieuwe naam, maar met ervaren mensen wordt van Explora Journeys de meest luxueuze en en exclusieve rederij gemaakt. De schepen zijn volledig nieuw gebouwd en duurzaam, met de nieuwste technologieën. De cruises kenmerken zich door de niet-conventionele aankomst- en vertrektijden gecombineerd met overnachtingen en zorgen voor de ‘once in a lifetime’ cruise ervaring. Met een moderne, kosmopolitische, boetiekhotelsfeer ervaren de gasten de rederij als levendig en toch intiem. 

Ocean Wellness bij Explora Journeys

Aan luxueuze faciliteiten ook geen gebrek bij deze luxe rederij. Ocean Wellness is een grote inspiratiebron en heeft bijgedragen aan het creëren van Explora Journeys. De binnen- en buitenspa en fitnessruimte beschikken over ultramoderne fitnessapparatuur, groepslessen en mogelijkheden tot personal training. Daarnaast zijn er ook meerdere zwembaden, een casino, kunstgalerie en samengestelde winkelervaringen te vinden. Ontdek de 6 verschillende culinaire restaurants voorzien van flexibele eettijden en gerechten bereid met lokaal geproduceerde, duurzame ingrediënten. De schepen bevatten ook verschillende binnen- en buitenbars en lounges.

Schepen van Explora Journeys 

De schepen van Explora bieden plaats aan ca. 900 gasten en gunnen elke gast de ervaring en het comfort van een suite. Explora I & II komen in 2023 in de vaart, de overige 4 schepen volgen in 2024, 2026, 2027 en 2028. 

Reizen met Explora Journeys

Grenzeloze luxe en eindeloze mogelijkheden: een cruise met Explora Journeys neemt u mee in een heel nieuw avontuur!

Robinson_Dieke_CTAblok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Wilt u meer weten over onze unieke reisarrangementen of heeft u advies nodig over uw volgende cruise?

Bel +31 (0)88 - 13 07 310
Brochure Destin Zeecruises 2024_Mockup
Ontdek de mogelijkheden
Unieke cruises met de mooiste schepen
  • Selectie van de beste rederijen
  • Advies op maat
  • Gratis bij u thuisbezorgd
Brochure aanvragen