Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
Holland America Line - Rotterdam - Noorwegen - Noorse fjorden (2)

Holland America Line

Ervaar de traditionele en tijdloze luxe aan boord van de karakteristieke schepen

Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Waarom kiezen voor Holland America Line?

Traditionele en tijdloze luxe! Holland America Line is een rederij van grote (Nederlandse) tradities. Elk van de ruime, middelgrote schepen van Holland America Line heeft een eigen karakter en ambiance. Wat ze gemeen hebben zijn sierlijke vormen, stijlvolle lounges, een beperkt aantal gasten en een sfeer van tijdloze elegantie vol bijzondere details.

De geschiedenis van Holland America Line gaat al 150 jaar terug. De cruiseline Holland America Line begon in 1873 als de NV Nederlandsch-Amerikaansche Stoomvaart-Maatschappij, een lijn voor goederen én mensen. Oorspronkelijk onderhield deze Nederlandse pionier op het gebied van cruises vanuit de haven van Rotterdam de scheepvaartverbinding tussen Nederland en de Verenigde Staten. Vanaf de overname door Carnival Corporation & plc is Holland America Line gevestigd in Seattle.

Nederlandse bemanning

De kapitein en zijn officieren op de schepen van Holland America Line hebben de Nederlandse nationaliteit. Op de meeste afvaarten werkt er tevens een Nederlandstalige receptionist(e) die u kan assisteren bij al uw vragen en hij/zij zorgt er dan ook voor dat de menukaarten en dagprogramma's voor u vertaald worden in het Nederlands. Holland America Line is een rederij waarbij het thuiskomen is als u (weer) aan boord stapt!

Bijna all-inclusive

Is Holland America Line all-inclusive? Bijna wel. De Holland America Line prijzen die Robinson Cruises aan u berekent zijn op basis van volpension, dat wil zeggen dat het eten van ontbijt, lunch en diner tot snacks is inbegrepen. Drankjes zijn niet standaard inclusief, maar bij boeking kunt u aangeven of u tevens een drankenpakket wilt gebruiken. De fooien die door Holland America Line worden gehanteerd, en aankopen die u heeft gedaan in de Holland America Line gift shop aan boord, voldoet u aan het einde van de cruise per creditcard met behulp van uw kamerpasje.

Schepen van Holland America Line

De middelgrote schepen van Holland America Line hebben een capaciteit tot maximaal 2.650 passagiers

Reizen met Holland America Line

Robinson_Dieke_CTAblok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Wilt u meer weten over onze unieke reisarrangementen of heeft u advies nodig over uw volgende cruise?

Bel +31 (0)88 - 13 07 310
Brochure Destin Zeecruises 2024_Mockup
Ontdek de mogelijkheden
Unieke cruises met de mooiste schepen
  • Selectie van de beste rederijen
  • Advies op maat
  • Gratis bij u thuisbezorgd
Brochure aanvragen