Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
MSC18014437

MSC Cruises

Moderne vloot met Mediterrane sfeer en een luxe Yachtclub aan boord

Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Waarom kiezen voor MSC?

MSC Cruises heeft sinds 2003 een enorme groei doorgemaakt en is één van de rederijen met de grootste vloot aan moderne cruiseschepen. De Mediteranean Shipping Company, waar de letters MSC voor staan, biedt u een typische Mediterrane sfeer aan boord. U vindt dit terug in o.a. de verfijnde keuken.

MSC biedt een uitgebreid entertainmentprogramma zoals pianoconcerten, danswedstrijden, talentenjachten en spelquizzen. Ook zijn er op de meeste schepen vele faciliteiten voor jong en oud; een zwembad met Aquapark, bowlingbaan, Formule 1 simulator, sportcomplex en theater. Overdag hoeft u zich aan boord geen moment te vervelen. In de avond kunt u door de ruime keuze aan restaurants bijna iedere avond genieten van een andere keuken. Sushi, steakhouse, Italiaans, een uitgebreid à la carte diner of een snack, het kan allemaal. Maar u kunt ook uw rust zoeken in de MSC Aurea Spa, een authentiek Balinees wellness centrum. Geniet van een heerlijke aromatherapeutische of hotstone massage.

De MSC Yacht Club 

Welkom in de MSC Yacht Club, een bijzondere cruise-ervaring die zich het beste laat omschrijven als 'een schip in een schip'. De MSC Yacht Club is een apart gedeelte op de meest moderne schepen van MSC. Wanneer u wel alle faciliteiten van een groot schip wilt, maar ook de rust en luxe van een privéclub, dan is de MSC Yacht Club iets voor u. De MSC Yacht Club is alleen toegankelijk voor Yacht Club gasten en beschikt over een eigen restaurant, zwembad, bar en lounge. Daarnaast heeft u de beschikking over een 24-uurs butlerservice. De suites in de Yachtclub zijn ruim en bieden u tal van faciliteiten zoals lakens van Egyptisch katoen, een selectie aan kussens en een gevulde minibar die tot uw beschikking staat. Wanneer u in de Yacht Club verblijft krijgt u ook exclusief toegang tot het Turks stoombad, de thermale suite en de wellnessruimte in de MSC Aurea Spa. Daarnaast krijgt u voorrang bij in- en uitchecken en excursies, 24-uur roomservice, een internetpakket en een premium drankenpakket.

Reizen met MSC

Neem contact op met onze Travel Consultants voor meer informatie over een luxe cruise met MSC Cruises. 

Robinson_Dieke_CTAblok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Wilt u meer weten over onze unieke reisarrangementen of heeft u advies nodig over uw volgende cruise?

Bel +31 (0)88 - 13 07 310
Brochure Destin Zeecruises 2024_Mockup
Ontdek de mogelijkheden
Unieke cruises met de mooiste schepen
  • Selectie van de beste rederijen
  • Advies op maat
  • Gratis bij u thuisbezorgd
Brochure aanvragen