Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
SPL Pool Deck_2023-06-20_12-25-20-1

Regent Seven Seas

Cruise écht all-inclusive

Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Waarom kiezen voor Regent Seven Seas Cruises?

Bij Regent Seven Seas Cruises ervaart u niet alleen cruisen op topniveau, maar uw verzorging is all-inclusive zoals all-inclusive ook echt bedoeld is. Zo zijn een groot aantal specialiteitenrestaurants inbegrepen in uw cruiseprijs, evenals excursies en de beste wijnen. Dit alles ervaart u met een unieke, persoonlijke service omdat er aan boord maar maximaal 750 gasten zijn waarvoor de bemanning zorg draagt. U bent altijd verzekerd van aandacht en ruimte. Alle ruime suites aan boord van de luxe schepen van Regent Seven Seas zijn voorzien van een balkon en luxueuze inrichting.

Culinair aanbod

Het aanbod van restaurants op de schepen van Regent Seven Seas is uitgebreid en van zeer hoog niveau. De schepen beschikken over meerdere specialiteitenrestaurants, waar de menu's door topchefs worden bepaald. Prime 7 is het steakhouse, een echte klassieker. La Veranda wordt 's avonds omgetoverd tot restaurants met Italiaanse specialiteiten. U kunt bij Regent altijd eten waar u wilt en hoe laat u wilt, er zijn geen vaste dinerzittingen en ook dineren in de buitenlucht is mogelijk, dit is allemaal inbegrepen. 

Persoonlijke service

Regent Seven Seas Cruises staat bekend om haar persoonlijke service. Het aantal bemanningsleden is bijna 1 op 1 met de passagiers, zodat u de volledige aandacht krijgt. Fooien worden niet verwacht want ook dat is inbegrepen. Ook uw was wordt voor u gewassen. U vaart met Regent overal ter wereld bijzondere routes en verblijft altijd in een ruime suite.

Schepen van Regent Seven Seas Cruises

De schepen van Regent Seven Seas hebben plaats voor ca. 480 tot ca. 750 gasten en bieden een zeer persoonlijke sfeer. De stijlvolle schepen zijn voorzien van alle luxe en comfort.

Reizen met Regent Seven Seas Cruises

Robinson_Dieke_CTAblok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Wilt u meer weten over onze unieke reisarrangementen of heeft u advies nodig over uw volgende cruise?

Bel +31 (0)88 - 13 07 310
Brochure Destin Zeecruises 2024_Mockup
Ontdek de mogelijkheden
Unieke cruises met de mooiste schepen
  • Selectie van de beste rederijen
  • Advies op maat
  • Gratis bij u thuisbezorgd
Brochure aanvragen