Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
1_DSC_0900-edit

SeaDream Yacht Club

It's yachting, not cruising

Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Waarom kiezen voor SeaDream Yacht Club?

Bij SeaDream Yacht Club ervaart u elegante informaliteit en gepersonaliseerde luxe, in tegenstelling tot andere cruisevakanties. Het ‘yachting’ concept van SeaDream is uniek en een must-experience voor diegenen die op zoek zijn naar een verborgen, verfijnde stijl van cruisen in een casual sfeer. Dit is uw jacht. Dit is uw SeaDream. Ontdek zelf het geheim van ‘It's Yachting, Not Cruising’ waar cruiseadviseurs, terugkerende gasten en andere cruiseliefhebbers al enthousiast over zijn. 

De schepen van SeaDream Yacht Club

Het begrip ‘yachting' doet niet alleen een uitspraak over de grootte, het beschrijft een levensstijl aan boord van de intieme SeaDream schepen. Beide chique en stijlvolle cruiseschepen van SeaDream, de tweelingjachten SeaDream I en SeaDream II, tellen slechts 56 suites en staan bekend om hun elegante informaliteit, persoonlijke bekroonde service geboden door 95 bemanningsleden, accommodaties met uitzicht op de oceaan, een luxe Thai-gecertificeerde spa en gerechten van wereldklasse. 

Met slechts 112 gasten tegelijk voelt een reis met SeaDream aan als een persoonlijk uitje met die ene speciale persoon, een groep vrienden of familie, of voor die individuele reiziger die op zoek is naar de broodnodige ‘me-time’. Ontspan en laat u verwennen of beleef onvergetelijke actieve avonturen tijdens een luxe yacht cruise met SeaDream.

De SeaDream jachten varen vooral 's nachts, wat u de mogelijkheid geeft om 's avonds nog aan land te gaan terwijl de meeste schepen dan al lang zijn uitgevaren. Het bijzondere is tevens dat u bij SeaDream Yacht Club niet alleen 's ochtends en 's middags maar ook 's avonds buiten aan dek in een open zitting kunt eten. Onder de sterrenhemel eet u op uw gewenste tijdstip met de tafelgenoten die u zelf uitkiest. U verblijft in een van de staterooms van 18 m² of suites tot maar liefst 41 m² compleet met minibar gevuld met bier, frisdrank en water.

All-inclusive

De exclusieve SeaDream reizen aan boord van deze jachten zijn niet alleen geschikt voor echtparen en families die de term ‘savoir-vivre’ weten te waarderen maar ook voor groepen, incentives of als volledige charter. Een charter is ideaal voor groepen tot maximaal 110 personen. U hebt het gehele SeaDream schip voor uzelf; u bepaalt de route, de keuken... elke wens kan uitkomen! 

En doordat SeaDream Yacht Club een all inclusive rederij is, zal het u aan niets ontbreken. Geniet van een all inclusive ervaring waarbij alles is inbegrepen in de SeaDream prijzen: premium select spirits, vijfsterrendiners, fooien, en nog veel meer…

Schepen van SeaDream Yacht Club

Op de twee identieke jachten van SeaDream heeft een cruise nog nooit zo persoonlijk gevoeld

Reizen met SeaDream Yacht Club

Neem voor meer informatie contact op met onze Travel Consultants. 

Robinson_Dieke_CTAblok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Wilt u meer weten over onze unieke reisarrangementen of heeft u advies nodig over uw volgende cruise?

Bel +31 (0)88 - 13 07 310
Brochure Destin Zeecruises 2024_Mockup
Ontdek de mogelijkheden
Unieke cruises met de mooiste schepen
  • Selectie van de beste rederijen
  • Advies op maat
  • Gratis bij u thuisbezorgd
Brochure aanvragen