Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
nautical_RC-bell

Star Clippers

The informal elegance of Star Clippers

Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Waarom kiezen voor Star Clippers?

Het is duidelijk dat dit geen cruiseschepen zijn in de gewone zin van het woord. Op de schepen van Star Clippers zult u merken dat er geen strakke schema's zijn. U bent vrij om te doen wat u wilt met uw dagen - en avonden. Om u te vermaken, brengen ze lokale artiesten aan boord om passagiers een authentieke smaak van de lokale muziek & kunst te geven.

Kapitein en bemanning weten u op een fantastische manier te vermaken wat u alleen bij Star Clippers vindt. De dagelijkse briefing van de kapitein op het dek is zeer informatief en tegelijk de gelegenheid om een interessante verteller aan het woord te laten.

Als een goed resort zijn hier alle voorzieningen aanwezig. Er is niets zo gemakkelijk en plezierig als het in slaap vallen met de zachte ritmes van het schip en de zee. De inrichting is smaakvol traditioneel. U vindt de uitrusting van een luxe klassiek jacht, waar alles op ingenieuze wijze is ontworpen voor comfort, gemak en efficiëntie. Gepolijste koperen fittingen en mahoniehouten lichtwerk herinneren aan ons nautisch erfgoed. Zachte natuurlijke stoffen weerspiegelen de kleuren van de zon, zee en lucht. Prints van de beroemde klipper schepen en zeiljachten sieren de muren. Naar model van het legendarische grote zeilschip Preussen kan de nieuwe 'Royal Clipper' er op bogen de grootste en enige zeilende vijfmaster te zijn die werd gebouwd sinds zijn voorganger te water werd gelaten aan het begin van de vorige eeuw. Alles is onberispelijk onderhouden en uw steward weet precies wanneer hij moet verschijnen of verdwijnen.

Schepen van Star Clippers

De wind glijdt door de grote zeilen terwijl u ontspannen geniet op het dek

Reizen met Star Clippers

Bekijk het aanbod cruises met de schepen van Star Clippers

Robinson_Dieke_CTAblok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Wilt u meer weten over onze unieke reisarrangementen of heeft u advies nodig over uw volgende cruise?

Bel +31 (0)88 - 13 07 310
Brochure Destin Zeecruises 2024_Mockup
Ontdek de mogelijkheden
Unieke cruises met de mooiste schepen
  • Selectie van de beste rederijen
  • Advies op maat
  • Gratis bij u thuisbezorgd
Brochure aanvragen