Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
Giraffes in Serengeti
Home
Zeecruises
Vaargebieden
Afrika, Midden-Oosten & Azië

Afrika, Midden-Oosten & Azië

Van woestijn tot moderne architectuur

Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Afrika, Midden-Oosten & Azië

Wellicht combineert u de gedachte aan Afrika niet direct met het maken van een cruise. Toch zijn er prachtige mogelijkheden, waarbij u bijvoorbeeld het gehele continent rondvaart of een cruise naar Zuid-Africa afsluit met een bezoek aan Madagaskar en Mauritius. Een safari in een van de wildparken zorgt er gegarandeerd voor een onvergetelijke ervaring! Het heeft iets magisch wanneer je ineens oog in oog staat met zo'n prachtig, wild dier dat hier zijn thuis heeft. 

Een mengeling van hedendaagse architectuur, oosterse gastvrijheid en oude gebruiken vindt u in het Midden-Oosten. De Emiraten imponeren ieder op hun eigen manier: Dubai met de Burj Khalifa en Abu Dhabi met de prachtige Sjeik Zayed Moskee. Nog heel wat kilometers verder naar het oosten vindt u misschien wel de grootste diversiteit aan culturen en nationaliteiten ter wereld. Zuidoost-Azië is fascinerend, imponerend en bijzonder. Moderne steden worden afgewisseld met prachtig natuurschoon, er zijn eindeloos veel verschillende tradities en natuurlijk is er het heerlijke eten. Het verre oosten biedt een verscheidenheid aan bijzondere vaarroutes.  

Cruises naar Afrika, Midden-Oosten & Azië

Het bijzondere Zuid-Afrika

Wanneer u aan Zuid-Afrika denkt, dan denkt u waarschijnlijk aan safari’s, de Big Five en Kaapstad. Onze rederijen bieden u de kans om uitgebreid kennis te maken met Zuid-Afrika. De Zuid-Afrikaanse hoofdstad Kaapstad ligt tussen twee wereldzeeën, en dus perfect gelegen om te bezoeken per cruiseschip! De stad ligt aan de kust en heeft de toeristen enorm veel te bieden: natuur, cultuur, historie en stad. De meer dan duizend meter hoge Tafelberg op de achtergrond van de stad maakt het plaatje helemaal af. Maak vanuit de kustplaatsen excursies naar de Nationale Parken, zoals het Addo Elephant Park of Hluhluwe- Imfolozipark, de tuinroute vanuit Mosselbay en het koloniale Maputo. Zo komt u veel te weten over de verschillende soorten dieren in de parken. 

Madagskar & Mauritius

Gaat u mee op een sprookjesachtige cruise langs Madagaskar en Mauritius? U komt met de wat kleinere schepen op plekken waar de grote schepen niet kunnen komen. Bijzondere plekken, die überhaupt weinig bezocht worden door toeristen. Vulkanen, lagunes, bergen en hele specifieke flora en fauna die u nergens anders ziet! 

Dubai en Emiraten

Torenhoge wolkenkrabbers en zonnige stranden, indrukwekkende architectuur en uitgestrekte woestijn, het zijn uitersten die in de steden van de Verenigde Arabische Emiraten samenkomen. Zowel Abu Dhabi als Dubai wedijveren om wereldfaam voor het hoogste gebouw ter wereld, de grootste moskee of het mooiste Formule 1 circuit. Gaat u mee op ontdekkingstocht door een sprookje als van duizend-en-één-nacht?

Verkenningsreis Japan

Japan: een unieke eilandengroep ten oosten van Azië. Reis langs schitterende landschappen en geniet van de betoverende Sakura. Indrukwekkende hoogbouw en moderne architectuur. De tradities uit het keizerlijke verleden zijn nog steeds overal terug te zien. Dit komt vooral tot recht in de lente wanneer de Japanse kersenbloesem, ook wel Sakura genoemd, in bloei staat. De ideale periode dus om dit land te bezoeken.

Veelzijdig Indonesië

Onze rederijen varen unieke en exotische routes naar het prachtige Indonesië en laten u uitgebreid kennismaken met dit veelzijdige land. Ga op pad en ontdek tijdens uw cruise Indonesië 'bekende' bestemmingen zoals Jakarta op Java en Celukan Bawang op Bali. Ook bezoekt u Komodo, met de indrukwekkende Komodovaranen, Lombok en Probolinggo. Van hieruit kunt u een bezoek brengen aan de nog altijd actieve Bromo vulkaan. 

Cruises Afrika, Midden-Oosten & Azië

Bij onze zeecruisespecialist Robinson Cruises heeft u de keuze uit een groot aantal cruises langs Afrika, het Midden-Oosten en Azië. Zit de cruise van uw keuze er niet tussen? Onze Travel Consultants adviseren u graag over de mogelijkheden!

Robinson_Dieke_CTAblok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Wilt u meer weten over onze unieke reisarrangementen of heeft u advies nodig over uw volgende cruise?

Bel +31 (0)88 - 13 07 310
Brochure Destin Zeecruises 2024_Mockup
Ontdek de mogelijkheden
Unieke cruises met de mooiste schepen
  • Selectie van de beste rederijen
  • Advies op maat
  • Gratis bij u thuisbezorgd
Brochure aanvragen