Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
Seabourn Zodiac, College Fjord, Alaska

Alaska & Canada

Overweldigende natuur & indrukwekkende gletsjers

Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Alaska & Canada

Eén groot natuurpark met wisselende landschappen: dat is Alaska! Combineer een cruise naar deze bestemming met een bezoek aan de bekende parken Denali National Park en Glacier Bay National Park. Het laatstgenoemde park kan alleen via het water of de lucht bereikt worden! Het zicht op enorme gletsjers wisselt u af met adembenemende momenten wanneer u oog in oog staat met een grizzlybeer die geniet van een verse vangst zalm.

Het nabijgelegen Canada biedt minst ens zoveel diversiteit, met natuurlijk de majestueuze Rocky Mountains, de Great Lakes en de provincies Nova Scotia en Newfoundland langs de oostkust van Canada. In de maanden september en oktober geniet u hier van de Indian Summer , met prachtige herfstkleuren en een aangenaam klimaat. Wilt u uw cruisebeleving nog unieker maken? Combineer uw cruise dan met een bijzondere treinreis aan boord van de Rocky Mountaineer. Vanuit Jasper in Canada reist u in alle comfort door de mooiste landschappen naar de stad Vancouver.

Cruise door het indrukwekkende Alaska & Canada

Cruise op de Great Lakes

De Grote Meren zijn de vijf grote meren op of nabij de grens tussen de Verenigde Staten en Canada. De Grote Meren bestaan uit het Bovenmeer, het Huronmeer, het Michiganmeer, het Eriemeer en het Ontariomeer. Cruisen op de grote meren van de Verenigde Staten en Canada is een bijzondere ervaring. De landschappen lijken een decor van een schilderij. Lake Superior, Huron, Erie en Ontario zijn 's werelds grootste meren en hebben een grote rol gespeeld in het ontstaan van de Verenigde Staten en Canada. Ontdek deze niet alledaagse bestemmingen met een van onze cruises. 

Canada & New England

De Indian Summer is de nazomer in de Verenigde Staten en Canada. Dit wordt zo genoemd vanwege de prachtige kleuren die ontstaan in de bossen door de gevolgen van de herfst. De combinatie van prachtige landschappen en een aangename temperatuur maken dit bij uitstek de ideale tijd om Canada en New England te bezoeken. Met onze rederijen maakt u een uitgebreide route langs de mooiste plekken. U kunt er ook voor kiezen om te eindigen in Montreal, met haar typische Franse sfeer. 

Cruise langs Alaska's hoogtepunten

Alaska is de meest ruige staat van de Verenigde Staten. Want hoewel het deel uitmaakt van de VS, voelt het als een wereld apart. Met talloze bekende natuurgebieden, wilde dieren en grote steden is dit een plek die op veel bucketlists te vinden is. Met een van onze cruises kunt u kennismaken met de hoogtepunten van Alaska. Niet alleen de bekende bestemmingen van Alaska worden aangedaan, maar ook de wat minder bekende plaatsen zoals Valdez en Prince Rupert (gelegen middenin de wildernis van Canada) worden bezocht. Laat u verbazen door de overweldigende natuur!

Walvissen, beren en adelaars in Alaska

Onze rederijen brengen u graag met een uitgebreide cruise langs de 'walvissnelweg' van Ketchikan naar Juneau in Alaska. U kunt niet alleen walvissen spotten, maar ook de beren, adelaars en andere diersoorten die hier voorkomen. Machtige gletsjers trekken aan de horizon voorbij terwijl u geniet van de luxe van uw suite en de uitstekende verzorging aan boord. 

Cruises Alaska & Canada

Bij onze zeecruisespecialist Robinson Cruises heeft u de keuze uit een groot aantal cruises langs Alaska & Canada. Zit de cruise van uw keuze er niet tussen? Onze Travel Consultants adviseren u graag over de mogelijkheden!

Robinson_Dieke_CTAblok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Wilt u meer weten over onze unieke reisarrangementen of heeft u advies nodig over uw volgende cruise?

Bel +31 (0)88 - 13 07 310
Brochure Destin Zeecruises 2024_Mockup
Ontdek de mogelijkheden
Unieke cruises met de mooiste schepen
  • Selectie van de beste rederijen
  • Advies op maat
  • Gratis bij u thuisbezorgd
Brochure aanvragen