Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
Great Ocean Road - Victoria, Australië.
Home
Zeecruises
Vaargebieden
Australië & Nieuw-Zeeland

Australië &
Nieuw-Zeeland

Droombestemmingen in diverse landschappen

Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Australië & Nieuw-Zeeland 

Let's go down under! Australië en Nieuw-Zeeland zijn échte verre bestemmingen, maar heel goed toegankelijk met één van de cruiseschepen. Australië is het land van de koala's, kangoeroes en krokodillen, van uitersten in landschap, klimaat en cultuur. Het ruige noorden, het weelderige oerwoud en de idyllische eilanden in het oosten van het land staan in groot contrast met moderne steden als Sydney en Melbourne. Een samensmelting van culturen zorgt voor een veelzijdige keuken en veel diversiteit. Een fascinerende combinatie! In Nieuw-Zeeland wisselen vulkanische eilanden, diepe fjorden en hoge bergtoppen elkaar af, waardoor de landschappen eindeloos blijven boeien. Beide bestemmingen staan op menig bucketlist en zijn heel goed toegankelijk met een van onze cruises. 

Een complete cruise door Australië en Nieuw-Zeeland

Altijd al de verre wereld van Oceanië willen opzoeken? Een cruise naar Australië, Nieuw-Zeeland of de Zuidelijke Stille Oceaan kunnen dit voor u mogelijk maken. Beleef een compleet nieuwe wereld vanuit het comfort van uw hut en ga op avontuur. 

Cruise rondom Australië & bruisend Sydney

Voordat u aan deze prachtige reis rondom Australië begint, wacht u een uitgebreid verblijf in Sydney. Zo heeft u de mogelijkheid om deze wereldstad en haar omgeving te ontdekken. Met Oceania's Regatta maakt u deze uitgebreide cruise waarbij u geheel Australië en Tasmanië leert kennen. Misschien wel de reis van uw leven!

Rail & Sail Australie en Nieuw-Zeeland 
De trein baant zich een weg door het woeste, lege landschap van Australië. Een sprookje? Nee, het begin van een spectaculaire reis! De epische Indian Pacific trein brengt u van Perth naar Sydney. Een reis vol contrasten die u dwars door Australië voert. In Sydney gaat u aan boord van de Silver Muse om uw reis te vervolgen naar Nieuw-Zeeland. Uw butler staat voor u klaar terwijl het prachtige Milford Sound aan uw suite voorbij glijdt. 

Cruise langs de Pacific Eilanden, Nieuw-Zeeland & Australië
Altijd al eens die droomeilanden in de Pacific willen zien? Met de ultraluxe cruise van Seabourn kunt u nu al deze bijzondere eilanden in één reis zien! De prachtige natuur en stranden van Hawaii, Bora Bora, Tonga en de Cook Eilanden ziet u in alle luxe, maar er is meer.. ook de fjorden en eilanden van Nieuw-Zeeland ziet u uitgebreid , met als spectaculaire afsluiter Sydney in Australië. 

Cruise van Singapore naar Sydney
Deze cruise met de Regetta van Oceania is de ideale combinatie van Indonesië en Australië. Vanuit Singapore maakt u uitgebreide stops in Indonesië en verblijft u op meerdere plaatsen wat langer zoals Bali., Perth & Melbourne. U voelt zich aan boord van de Regatta niet alleen thuis, maar de culinaire verzorging is van uitstekend niveau. Een complete ervaring!

Cruises Australië & Nieuw-Zeeland

Bij onze zeecruisespecialist Robinson Cruises heeft u de keuze uit een groot aantal cruises naar Australië en Nieuw-Zeeland. Zit de cruise van uw keuze er niet tussen? Onze Travel Consultants adviseren u graag over de mogelijkheden!

Robinson_Dieke_CTAblok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Wilt u meer weten over onze unieke reisarrangementen of heeft u advies nodig over uw volgende cruise?

Bel +31 (0)88 - 13 07 310
Brochure Destin Zeecruises 2024_Mockup
Ontdek de mogelijkheden
Unieke cruises met de mooiste schepen
  • Selectie van de beste rederijen
  • Advies op maat
  • Gratis bij u thuisbezorgd
Brochure aanvragen