Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
Sarande 1

Middellandse Zee

Ontdek de smaken van de Mediterraanse schatkamer

Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Cruise over de Middellandse Zee

De Middellandse Zee staat niet alleen garant voor een heerlijk klimaat, maar ook voor een gebied met wisselende natuur en culturen. De landen rondom de Middellandse Zee kennen een rijke geschiedenis en dit betekent dat er veel excursiemogelijkheden zijn in de plaatsen en steden die u bezoekt. 

Dompel uzelf onder in de rijke geschiedenis van de Turkse en Griekse cultuur of geniet van de hartverwarmende sferen in Italië, Spanje en Portugal.

De authentieke smaken van de regio proeft u terug wanneer u 's avonds aanschuift voor een uitgebreid diner in één van de restaurants aan boord. Voor een kennismaking met de historie en cultuur van het Middellandse Zeegebied hoeft u niet altijd ver van huis: de westkust van Europa herbergt veel historisch belangrijke plekken uit de Tweede Wereldoorlog. Een bestemming die vaak wordt aangedaan vanuit Nederland. Zo is er voor iedere cruiseliefhebber iets te kiezen!

Cruises op de Middellandse Zee

Bij onze zeecruisespecialist Robinson Cruises heeft u de keuze uit een groot aantal cruises over de Middellandse Zee. Zit de cruise van uw keuze er niet tussen? Onze Travel Consultants adviseren u graag over de mogelijkheden!

Robinson_Dieke_CTAblok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Wilt u meer weten over onze unieke reisarrangementen of heeft u advies nodig over uw volgende cruise?

Bel +31 (0)88 - 13 07 310
Brochure Destin Zeecruises 2024_Mockup
Ontdek de mogelijkheden
Unieke cruises met de mooiste schepen
  • Selectie van de beste rederijen
  • Advies op maat
  • Gratis bij u thuisbezorgd
Brochure aanvragen