Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
Noorwegen, Lofoten, Shutterstock

Noord-Europa

Magische natuur & indrukwekkende steden

Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Cruise Noord-Europa

Noord-Europa heeft misschien niet de stranden en het klimaat van het Middellandse Zeegebied, maar beschikt wel degelijk over een grote aantrekkingskracht. Ongetwijfeld veroorzaakt door de rust, de uitgestrekte ruimte en de verstilde landschappen. Hier is de natuur op zijn puurst: het diepblauwe water van de fjorden maakt indruk, het gras heeft ontelbare tinten groen en soms lijken er meer schapen dan mensen te zijn.

Toch is deze kant van Europa niet alleen voor natuurliefhebbers een geschikte bestemming: in steden als Bergen, Oslo, Kopenhagen, Edinburgh, Dublin en Liverpool zijn er genoeg historische en culturele bezienswaardigheden om mee kennis te maken. Wellicht is juist wel de combinatie van de pure natuur en
het culturele erfgoed een reden om te kiezen voor een cruise door Noord-Europa. Tevens is het een bestemming die goed en comfortabel te bereik en is vanuit Nederland, waardoor u diverse mogelijkheden heeft om in te schepen in Rotterdam of Amsterdam.

Wilt u verzekerd zijn van een speciale beleving? Sommige cruises nemen u helemaal mee tot aan de Noordkaap. In geografische zin niet het noordelijkste puntje van Europa, maar een absoluut bijzondere plek, waar de magie van de Middernachtzon de dagen eindeloos laat duren.

Cruisen door het fantastische Noord-Europa

Cruise Noorse fjorden

Noorwegen spreekt tot de verbeelding. Schilderachtige dorpjes worden afgewisseld met prachtige fjorden, watervallen, bergtoppen, gletsjers en vergezichten. Weinig landen in Europa zijn zo betoverend. Noorwegen heeft maar liefst 1800 kilometer kustlijn en hoe kunt u die beter verkennen dan met een cruise? Vanaf het water ziet u nog meer! 

Luxe cruise naar de Noordkaap

Droom weg bij de charmante huisjes in Leknes op de Lofoten en geniet van de middernachtzon in Tromsø, prachtig gelegen tussen de bergtoppen. De Noordkaap zelf is een betoverende plek en tevens een beschermd natuurgebied. De hoogtepunten blijven maar komen tijdens een cruise naar de Noordkaap. Verschillende rederijen bieden deze prachtige cruises aan en tevens krijgt u ook de mogelijkheid om u cruise te starten in IJmuiden. 

Ontdekkingsreis Britse eilanden

Wilt u de Britse eilanden op comfortabele wijze gaan ontdekken? Dan is het cruisen zeker een goede optie voor u! Onze cruises doen verschillende eilanden aan waardoor er altijd een reis voor u tussen zit. Ga eropuit en ontdek de Ierse landschappen vanuit Cork, treed in de voetsporen van de Beatles in Liverpool of laat u verbazen door de prachtige natuur van de eilanden Guernsey en Isle of Skye.

Cruises naar Noord-Europa

Bij onze zeecruisespecialist Robinson Cruises heeft u de keuze uit een groot aantal cruises naar Noord-Europa. Zit de cruise van uw keuze er niet tussen? Onze Travel Consultants adviseren u graag over de mogelijkheden!

Robinson_Dieke_CTAblok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Wilt u meer weten over onze unieke reisarrangementen of heeft u advies nodig over uw volgende cruise?

Bel +31 (0)88 - 13 07 310
Brochure Destin Zeecruises 2024_Mockup
Ontdek de mogelijkheden
Unieke cruises met de mooiste schepen
  • Selectie van de beste rederijen
  • Advies op maat
  • Gratis bij u thuisbezorgd
Brochure aanvragen