Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
Hanseatic Nature - Pooldek
Home
Zeecruises
Vaargebieden
Zuid-Amerika en Antarctica

Zuid-Amerika & Antarctica

Bruisende culturen in diverse landschappen

Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Zuid-Amerika & Antarctica

Een continent dat bruist van diversiteit? Zuid-Amerika! Hier vindt u wervelende steden, onherbergzame gebieden, uitgestrekte pampa’s en ondoordringbaar oerwoud. Een paradijs voor natuurliefhebbers (Patagonië, de Amazone en de Galapagoseilanden) maar ook een walhalla voor degenen die liever de levendigheid en historie van de steden ervaren in bijvoorbeeld Buenos Aires en Rio de Janeiro. Even zo indrukwekkend en imponerend is Antarctica, het witte continent met talloze ijsschotsen, vertederende pinguïns en ontzagwekkend grote walvissen. Een volledig witte wereld die toegankelijk wordt wanneer u aan boord stapt van één van de cruiseschepen. Geen alledaagse bestemmingen, maar juist geschikt voor de liefhebber die graag iets anders wil ontdekken. Waan u in een volledig andere wereld en beleef een onvergetelijke reiservaring!

Cruises rondom Zuid-Amerika & Antarctica

Cruise rond Zuid-Amerika

Rondom Zuid-Amerika per cruiseschip? Dat kan met een van onze rederijen. Verschillende schepen maken bijzondere routes, waar u vanuit de tropische Caribbean overgaat naar de witte wereld van Antarctica en de jungle van de Amazone.

Rondom Zuid-Amerika

Wat een mogelijkheid! Met de gloednieuwe Silver Nova van Silversea vaart u in 72 dagen rond Zuid-Amerika. Een unieke route waarin alles samenkomt: de Chineese fjorden, het Carnaval in Rio, de levendigheid van Buenos Aires, de Amazone én de Caribische eilanden. Desgewenst kunt u ook een gedeelte van deze reis maken. Maar dit is toch uw ultieme droomcruise? 

Cruise van Santiago de Chili naar Buenos Aires

Met de Oosterdam van Holland America Line vaart u de klassieke route van Santiago naar Buenos Aires. Een bijzondere toevoeging aan deze reis is echter dat u ook 4 dagen langs Antarctica vaart. U gaat niet aan land, maar ziet wel de indrukwekkende witte wereld van heel dichtbij. De ijsbergen, gletsjers en pinguïn kolonies zullen u zeker fascineren!

Cruise van Valparaiso naar Buenos Aires

Met de Celebrity Eclipse vaart u deze route naar de stad van de tango, Buenos Aires. Onderweg ziet u de Chileense fjorden, de wijngebieden van Chili, het zuidelijkste puntje Ushuaia en Patagonië. Een afwisselende route voor natuurliefhebbers. Proef de Zuid-Amerikaanse cultuur! 

Cruises Zuid-Amerika & Antarctica

Bij onze zeecruisespecialist Robinson Cruises heeft u de keuze uit een groot aantal cruises langs Zuid-Amerika & Antarctica. Zit de cruise van uw keuze er niet tussen? Onze Travel Consultants adviseren u graag over de mogelijkheden!

Robinson_Dieke_CTAblok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Wilt u meer weten over onze unieke reisarrangementen of heeft u advies nodig over uw volgende cruise?

Bel +31 (0)88 - 13 07 310
Brochure Destin Zeecruises 2024_Mockup
Ontdek de mogelijkheden
Unieke cruises met de mooiste schepen
  • Selectie van de beste rederijen
  • Advies op maat
  • Gratis bij u thuisbezorgd
Brochure aanvragen