Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
03_SCS_Ship_unter_Segeln

Canarische Eilanden per luxe zeilcruise

zeecruises

Zeilcruise naar de Canarische Eilanden

Luxe zeilcruise vanuit Las Palmas met de Sea Cloud Spirit! Inscheping in Las Palmas, een unieke ervaring om de Canarische Eilanden per zeiljacht te ontdekken

Canarische Eilanden
Volgend vertrek
--
Reisduur
12 dagen
Vertrekpunt
Las Palmas
Rederij
Sea Cloud
Schip
SeaCloud 2
Destin
Vanaf 3.995,-
Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.
Brochure aanvragen Brochure aanvragen
Navigatie
Unieke belevenis Programma en excursies Cruiseschip Reisinformatie Prijsinformatie
Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Zeilcruise vanuit Las Palmas

De wind glijdt door het grote zeil van de Sea Cloud Spirit terwijl u een slok neemt van een glas wijn op het dek. De zeewind wappert door uw haren, u bent onderweg vanuit La Palma langs een aantal van de andere Canarische Eilanden. U vaart met een echt zeilschip langs deze bijzondere plaatsen. Een unieke ervaring om op deze manier te genieten van het heerlijke klimaat waar de Canarische Eilanden om bekendstaan.

Cruise Sea Cloud Spirit
Sea Cloud
Cruise Sea Cloud Spirit
Sea Cloud
Cruise Sea Cloud Spirit
Las Palmas
Cruise Sea Cloud Spirit
Maspalomas, Gran Canaria
Cruise Sea Cloud Spirit
Tenerife
Cruise Sea Cloud Spirit
Lanzarote
Cruise Sea Cloud Spirit
La Gomera
Cruise Sea Cloud Spirit
La Palma
Veeg naar links

Programma en excursies

Dag 1 - Las Palmas, aankomst

Na aankomst inscheping op de Sea Cloud Spirit, uw schip vertrekt om 22.00 uur. Robinson Cruises kan uw vluchten of een verblijf vooraf voor u verzorgen.

Er zijn enkele wijzigingen geweest in de routes. Dit heeft tot gevolg dat de route op 15 november afwijkt van de route van 8 november. 

Cruise Sea Cloud Spirit

Dag 2 en 3 - Puerto del Rosario, Fuerteventura

Aankomst 17.00 uur, u vertrekt om 13.00 uur de volgende dag. Maak vanuit Puerto del Rosario een boottocht per catamaran of bezoek hier het Nationaal Park Corralejo.

Fuerteventura-1

Dag 3 en 4 - Arrecife, Lanzarote

Aankomst 17.30 uur, vertrek 13.00 uur de volgende dag. Vanuit Arrecife kunt u o.a. een excursie maken naar het Nationaal Park Timanfaya of naar één van de lavastranden.

Canarische Eilanden - Lanzarote - Cactus Gardens

Dag 5 en 6 - San Sebastian, La Gomera

Aankomst om 19.00 uur en vertrek de volgende dag om 18.00 uur. Dit kleine eiland staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst vanwege de bijzondere taal die hier gesproken wordt en de bijzondere bossen. La Gomera (2)

Dag 7 - Op zee

Geniet van deze zeedag aan boord van uw bijzondere zeilschip. Kijk hoe de bemanning het schip bedient of kom tot rust op het dek. SeaCloud_II_OnDeck_23

Dag 8 - Las Palmas, Gran Canaria

Aankomst 07.00 uur, ontscheping en einde van uw reis. Indien u de vluchten geregeld wilt hebben kan Robinson Cruises dit voor u verzorgen.

Cruise Sea Cloud
Toon meer
Toon minder

Welkom aan boord van Sea Cloud

De Sea Cloud combineert de hoge standaard van een modern cruiseschip met de unieke sfeer van een romantisch tall ship. Ze heeft haar eigen genereuze persoonlijkheid - en verwent u als gast met het modernste reiscomfort. De Sea Cloud heeft een totale lengte van 110 meter, 29 zeilen en ongeveer 3.000 vierkante meter zeiloppervlak!

Zeilcruise Sea Cloud
Sea Cloud
Zeilcruise Sea Cloud 2
Sea Cloud
Zeilcruise Sea Cloud 2
Sea Cloud
Zeilcruise Sea Cloud 2
Sea Cloud
SeaCloud_II_Lidodeck
Cruise Sea Cloud
Sea Cloud
Veeg naar links

Reisinformatie

Praktische informatie

U heeft voor deze reis een paspoort nodig, dat na terugkomst nog minstens 6 maanden geldig moet zijn. Heeft u niet de Nederlandse of Belgische nationaliteit dan adviseren wij u contact op te nemen met het consulaat. U bent er zelf verantwoordelijk voor om tijdens uw reis in het bezit te zijn van de juiste documenten, maar we adviseren u uiteraard graag hierover.

Voor bepaalde landen worden extra reisdocumenten en vaccinaties verplicht gesteld. Bij boeking ontvangt u alle informatie m.b.t. deze reisvoorwaarden.

Prijsinformatie

Reissom
Toeslagen
Inbegrepen
Niet inbegrepen
Voorwaarden
8-daagse zeilcruise vanuit Las Palmas
Vanaf 3.995,- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

De reissom is per persoon en gebaseerd op een verblijf in een Binnenhut garantie. Toeslagen voor andere type accommodaties vindt u onder het tabblad 'toeslagen'. 

Prijzen kunnen wijzigen op basis van beschikbaarheid. Informeer bij onze Travel Consultants naar de actuele prijzen

Vertrekdatum
Prijs per persoon
8 november 2023
v.a. 3.995,-
15 november 2023
v.a. 3.995,-

De reissom is p.p. en gebaseerd op een 2-pers. Buitenhut garantie

Toeslagen andere hutten en allengebruik op aanvraag.

Prijzen kunnen wijzigen op basis van beschikbaarheid. Informeer bij onze Travel Consultants naar de actuele prijzen

• Zeilcruise met Sea Cloud in een  Garantie Buitenhut
• Alle havengelden en taksen
• Deelname aan activiteiten en entertainment aan boord (als hygiëne- en veiligheidsvoorschriften dit toelaten)
• Verzorging op basis van volpension tijdens de cruise
• Geselecteerde wijnen, bier en frisdranken tijdens de lunch en diners
• Gebruik atersportfaciliteiten
• Bagageservice bij in- en ontschepen
• Engelstalige begeleiding aan boord
• Fooien tijdens de cruise

• Toeslagen voor andere type accommodaties
• Vluchten en transfers
• Eventuele brandstoftoeslag
• Ruimbagage (bij boeking te reserveren)
• Persoonlijke uitgaven
• Overige maaltijden en dranken
• Optionele excursies of activiteiten
• Wi-Fi aan boord
• Reis- en/of annuleringsverzekering
• 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

 

Tarieven en voorwaarden vliegtickets
Vliegtickets zijn beschikbaar in diverse klassen. In elke klasse gelden verschillende voorwaarden en tarieven. Bij het berekenen van onze verkoopprijzen gaan wij uit van de prijzen voor de vliegtickets zoals deze op dat moment beschikbaar zijn. Wij zijn gerechtigd om eventuele vlucht-, brandstof- en bagagetoeslagen door te berekenen indien de vliegtickets niet meer voor ditzelfde tarief boekbaar zijn als de tarieven die ons bij de calculatie van de prijzen bekend waren. De tarieven kunnen namelijk dagelijks variëren. Op het moment dat u definitief boekt, bekijken wij nogmaals het dan geldende tarief. Zodra u met dit dagtarief akkoord gaat, zetten wij de vluchten 24 uur voor dit tarief voor u in optie. Wij sturen u dan per omgaande digitaal de factuur, zodat u de aanbetaling in orde kunt maken. Na ontvangst van uw aanbetaling kunnen wij uw vliegtickets definitief bevestigen bij onze leverancier. De vliegtickets die Robinson Cruises voor u boekt zijn gebaseerd op de voordeligste klasse. Dit betekent dat de tickets non-refundable zijn, waardoor de tickets niet kosteloos gewijzigd kunnen worden. Annulering van de vliegtickets leidt tot annuleringskosten die kunnen oplopen tot de volledige ticketkosten. Bedragen voor vluchten zijn niet-restitueerbaar (geen geld terug). Mocht u een vliegticket wensen te boeken met gunstigere voorwaarden en meer vrijheid, dan maken wij dit graag voor u in orde. De prijs van het vliegticket zal derhalve vaak wel hoger zijn. Natuurlijk kunnen wij ook vliegtickets in Businessclass voor u reserveren tegen een toeslag.

Betaling
Robinson Cruises is aangesloten bij de ANVR en SGR. Voor u de garantie dat uw cruise in goede handen is. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Na ontvangst van de bevestiging / factuur dient u een bedrag (aanbetaling) te voldoen gelijk aan 35% van de totaal overeengekomen reissom en de premie van de verzekering (incl. 21% assurantiebelasting en poliskosten € 3,50) en eventuele kosten van een non-refundable vliegticket. Voor sommige cruises hanteren wij een afwijkende aanbetaling zoals vermeld in de optie/offerte. Het restant van de reissom moet uiterlijk 60 dagen voor aanvang van deze reis, zonder dat u hiervan bericht krijgt, in ons bezit zijn. Bij niet tijdige betaling zijn wij gerechtigd de geboekte reis te annuleren. Reeds betaalde gelden worden dan niet gerestitueerd; de annuleringsbepalingen zijn dan onverminderd van toepassing. Bij boeking binnen 60 dagen voor aanvang van de reis moet terstond de gehele reissom worden voldaan.

Reisdocumentatie
Ca. 10 dagen voordat uw cruise vertrekt ontvangt u van ons uw reisdocumentatie per post thuis gestuurd.

Voorwaarden
Op deze reis zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing, evenals de Algemene Voorwaarden zoals vermeld op deze website. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Wijzigingen in vaarroute, vaarschema en/of excursieprogramma om nautische, veiligheids-, volksgezondheids- en/of organisatorische redenen voorbehouden.
Indien een boeking ongedaan wordt gemaakt, zijn per persoon de volgende annuleringskosten verschuldigd en de kosten van uw non-refundable vliegtickets:
a. Bij annulering tot de 155e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 15% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
b. Bij annulering vanaf de 154e dag (inclusief) tot de 60e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 35% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
c. Bij annulering vanaf de 59e dag (inclusief) tot de 26e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 45% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
d. Bij annulering vanaf de 25e dag (inclusief) tot de 20e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 65% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
e. Bij annulering vanaf de 49e dag (inclusief) tot de 35e dag (inclusief) voor vertrek: 70% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
f. Bij annulering vanaf de 19e dag (inclusief) tot de 1e dag (inclusief) voor vertrek: 90% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
g. Bij annulering vanaf de vertrekdag: de volledige reissom + uw non-refundable vliegticket.

Reissom
8-daagse zeilcruise vanuit Las Palmas
Vanaf 3.995,- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

De reissom is per persoon en gebaseerd op een verblijf in een Binnenhut garantie. Toeslagen voor andere type accommodaties vindt u onder het tabblad 'toeslagen'. 

Prijzen kunnen wijzigen op basis van beschikbaarheid. Informeer bij onze Travel Consultants naar de actuele prijzen

Vertrekdatum
Prijs per persoon
8 november 2023
v.a. 3.995,-
15 november 2023
v.a. 3.995,-
Toeslagen

De reissom is p.p. en gebaseerd op een 2-pers. Buitenhut garantie

Toeslagen andere hutten en allengebruik op aanvraag.

Prijzen kunnen wijzigen op basis van beschikbaarheid. Informeer bij onze Travel Consultants naar de actuele prijzen

Inbegrepen

• Zeilcruise met Sea Cloud in een  Garantie Buitenhut
• Alle havengelden en taksen
• Deelname aan activiteiten en entertainment aan boord (als hygiëne- en veiligheidsvoorschriften dit toelaten)
• Verzorging op basis van volpension tijdens de cruise
• Geselecteerde wijnen, bier en frisdranken tijdens de lunch en diners
• Gebruik atersportfaciliteiten
• Bagageservice bij in- en ontschepen
• Engelstalige begeleiding aan boord
• Fooien tijdens de cruise

Niet inbegrepen

• Toeslagen voor andere type accommodaties
• Vluchten en transfers
• Eventuele brandstoftoeslag
• Ruimbagage (bij boeking te reserveren)
• Persoonlijke uitgaven
• Overige maaltijden en dranken
• Optionele excursies of activiteiten
• Wi-Fi aan boord
• Reis- en/of annuleringsverzekering
• 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

 

Voorwaarden

Tarieven en voorwaarden vliegtickets
Vliegtickets zijn beschikbaar in diverse klassen. In elke klasse gelden verschillende voorwaarden en tarieven. Bij het berekenen van onze verkoopprijzen gaan wij uit van de prijzen voor de vliegtickets zoals deze op dat moment beschikbaar zijn. Wij zijn gerechtigd om eventuele vlucht-, brandstof- en bagagetoeslagen door te berekenen indien de vliegtickets niet meer voor ditzelfde tarief boekbaar zijn als de tarieven die ons bij de calculatie van de prijzen bekend waren. De tarieven kunnen namelijk dagelijks variëren. Op het moment dat u definitief boekt, bekijken wij nogmaals het dan geldende tarief. Zodra u met dit dagtarief akkoord gaat, zetten wij de vluchten 24 uur voor dit tarief voor u in optie. Wij sturen u dan per omgaande digitaal de factuur, zodat u de aanbetaling in orde kunt maken. Na ontvangst van uw aanbetaling kunnen wij uw vliegtickets definitief bevestigen bij onze leverancier. De vliegtickets die Robinson Cruises voor u boekt zijn gebaseerd op de voordeligste klasse. Dit betekent dat de tickets non-refundable zijn, waardoor de tickets niet kosteloos gewijzigd kunnen worden. Annulering van de vliegtickets leidt tot annuleringskosten die kunnen oplopen tot de volledige ticketkosten. Bedragen voor vluchten zijn niet-restitueerbaar (geen geld terug). Mocht u een vliegticket wensen te boeken met gunstigere voorwaarden en meer vrijheid, dan maken wij dit graag voor u in orde. De prijs van het vliegticket zal derhalve vaak wel hoger zijn. Natuurlijk kunnen wij ook vliegtickets in Businessclass voor u reserveren tegen een toeslag.

Betaling
Robinson Cruises is aangesloten bij de ANVR en SGR. Voor u de garantie dat uw cruise in goede handen is. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Na ontvangst van de bevestiging / factuur dient u een bedrag (aanbetaling) te voldoen gelijk aan 35% van de totaal overeengekomen reissom en de premie van de verzekering (incl. 21% assurantiebelasting en poliskosten € 3,50) en eventuele kosten van een non-refundable vliegticket. Voor sommige cruises hanteren wij een afwijkende aanbetaling zoals vermeld in de optie/offerte. Het restant van de reissom moet uiterlijk 60 dagen voor aanvang van deze reis, zonder dat u hiervan bericht krijgt, in ons bezit zijn. Bij niet tijdige betaling zijn wij gerechtigd de geboekte reis te annuleren. Reeds betaalde gelden worden dan niet gerestitueerd; de annuleringsbepalingen zijn dan onverminderd van toepassing. Bij boeking binnen 60 dagen voor aanvang van de reis moet terstond de gehele reissom worden voldaan.

Reisdocumentatie
Ca. 10 dagen voordat uw cruise vertrekt ontvangt u van ons uw reisdocumentatie per post thuis gestuurd.

Voorwaarden
Op deze reis zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing, evenals de Algemene Voorwaarden zoals vermeld op deze website. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Wijzigingen in vaarroute, vaarschema en/of excursieprogramma om nautische, veiligheids-, volksgezondheids- en/of organisatorische redenen voorbehouden.
Indien een boeking ongedaan wordt gemaakt, zijn per persoon de volgende annuleringskosten verschuldigd en de kosten van uw non-refundable vliegtickets:
a. Bij annulering tot de 155e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 15% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
b. Bij annulering vanaf de 154e dag (inclusief) tot de 60e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 35% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
c. Bij annulering vanaf de 59e dag (inclusief) tot de 26e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 45% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
d. Bij annulering vanaf de 25e dag (inclusief) tot de 20e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 65% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
e. Bij annulering vanaf de 49e dag (inclusief) tot de 35e dag (inclusief) voor vertrek: 70% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
f. Bij annulering vanaf de 19e dag (inclusief) tot de 1e dag (inclusief) voor vertrek: 90% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
g. Bij annulering vanaf de vertrekdag: de volledige reissom + uw non-refundable vliegticket.

Robinson_Dieke_CTAblok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Wilt u meer weten over onze unieke reisarrangementen of heeft u advies nodig over uw volgende cruise?

Bel +31 (0)88 - 13 07 310
Brochure Robinson Zeecruises 2023-2024
Luxe brochure
Unieke cruises met de mooiste schepen
  • Ruim 100 pagina’s cruise-inspiratie
  • Bijzondere landarrangementen
  • Gratis bij u thuisbezorgd
Brochure aanvragen

Vergelijkbare reizen

Bekijk ook onze andere luxe zeecruises