Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
5611-Star-Clipper-2014
Home
Reisaanbod
Zeecruises
Zeilcruise Costa Rica

Zeilcruise vanuit Puntarenas

Zeilcruise vanuit Puntarenas

Terwijl u op het dek in de zon geniet van uw ontbijt worden de zeilen van de Star Clipper gehesen. Het is opnieuw een warme dag, maar de wind zorgt niet alleen voor de zeilen, maar ook voor verkoeling. Het is een unieke ervaring om met dit bijzondere zeilschip van bestemming naar bestemming te varen. Wij nodigen u uit voor deze bijzondere reis waarbij u aan boord van Star Clipper een authentieke en avontuurlijke ervaring tegemoet gaat.

Zeilcruise Costa Rica
Costa Rica
Zeilcruise Costa Rica
Costa Rica Tukan
Zeilcruise Costa Rica
Star Clipper
Zeilcruise Costa Rica
Costa Rica
Zeilcruise Costa Rica
Costa Rica
Zeilcruise Costa Rica
Costa Rica Tortuguera
Veeg naar links

Programma en excursies

Uw route in beeld

Routekaartje ongerepte natuur en avontuur in Costa Rica

Dag 1 - Puntarenas

Na aankomst inscheping in Puntarenas, uw cruise met de Star Clipper vertrekt om 22:00 uur. Robinson Cruises kan voor u de vluchten en een landprogramma verzorgen.

Zeilcruise Costa Rica

Dag 2 - Quepos, Costa Rica

Aankomst 12:00 uur, vertrek 22:00 uur. Vanuit Qepos kunt u het Manuel Antonio National Park bezoeken met weelderige fauna.

Zeilcruise Costa Rica

Dag 3 - Op zee

Geniet een heerlijke dag aan boord van uw zeilschip. Voordeel van uw schip zijn de watersportmogelijkheden, dus wellicht biedt vandaag een mogelijkheid tot surfen, waterskiën of snorkelen. Maar gewoon aan dek geniet aan het zwembad is natuurlijk ook een optie.

Cruise Star Clipper

Dag 4 - San Juan del Sur, Nicaragua

Aankomst 09:00 uur, vertrek 22:00 uur. San Juan del Sur is dé strandbestemming van Nicaragua. In de baai staat tevens één van de grootste Christus beelden ter wereld.

Zeilcruise Costa Rica

Dag 5 - Playa Panama, Costa Rica

Aankomst 09:00 uur, vertrek 17:00 uur. De prachtige stranden van Playa Panama zijn één van de mooiste van Costa Rica. Het is hier mogelijk om het Palo Verde National Park te bezoeken of een excursie te maken naar Liberia City of Corobici rivier.

Zeilcruise Costa Rica

Dag 6 - Bahia Potrero, Costa Rica

Aankomst 08:00 uur, vertrek 15:00 uur. Dit gebied bestaat uit drie vissers- en badplaatsjes; Flamingo, Surfside en Potrero. Slenter langs de kustlijn of geniet van de stranden.

Zeilcruise Costa Rica

Dag 7 - Islas Tortuga, Costa Rica

Aankomst 08:00 uur, vertrek 23:45 uur. Één van de mooiste eilanden van Costa Rica is Isla Tortuga, het is een waar tropisch paradijs. Maak een zipline of kayaktocht of vaar met een glass-bodemboot om de prachtige turquoise wateren te ontdekken.

Zeilcruise Costa Rica

Dag 8 - Puntarenas, ontscheping

Om 07:00 uur aankomst, na ontscheping in Puntarenas eindigt uw reis. Robinson Cruises kan uw terugvlucht naar Amsterdam voor u verzorgen.

Zeilcruise Star Clipper
Toon meer
Toon minder

Welkom aan boord van Star Clipper

Kom aan boord en ontdek een nieuw zeiltijdperk dat een unieke combinatie vormt van tradities en hedendaags comfort. De Star Clipper en Star Flyer zijn in alle opzichten moderne cruiseschepen, gebouwd voor passagiers die van comfort houden maar ook van de traditie en de romantiek uit de legendarische periode van de grote zeilschepen. De Star Clipper en Star Flyer zijn beiden 115 meter lang en bieden elk plaats aan 170 passagiers. Het leven aan boord is heerlijk ontspannend en heeft veel weg van dat op een privé jacht. Elk schip biedt comfortabele hutten en uigestrekte teakhouten dekken met veel ruimte voor ontspanning. U zult merken dat deze schepen per passagier meer dekruimte bieden dan de meeste conventionele cruiseschepen, om iedereen een plaatsje in de zon te garanderen incl. 2 zwembaden. 

Zeilcruise Costa Rica
Star Clipper
Zeilcruise Costa Rica
Star Clipper
Zeilcruise Costa Rica
Star Clipper Dining Room
Zeilcruise Costa Rica
Star Clipper Tropical bar
Zeilcruise Costa Rica
Star Clipper hut
Zeilcruise Costa Rica
Star Clipper
Veeg naar links

Reisinformatie

Praktische informatie

U heeft voor deze reis een paspoort nodig, dat na terugkomst nog minstens 6 maanden geldig moet zijn. Heeft u niet de Nederlandse of Belgische nationaliteit dan adviseren wij u contact op te nemen met het consulaat. U bent er zelf verantwoordelijk voor om tijdens uw reis in het bezit te zijn van de juiste documenten, maar we adviseren u uiteraard graag hierover.

Voor bepaalde landen worden extra reisdocumenten en vaccinaties verplicht gesteld. Bij boeking ontvangt u alle informatie m.b.t. deze reisvoorwaarden.

Prijsinformatie

Reissom
Toeslagen
Inbegrepen
Niet inbegrepen
Voorwaarden
8-daagse cruise Costa Rica
Vanaf 1.790,- p.p.

De reissom is per persoon en gebaseerd op een verblijf in een Binnenhut cat. 6. Toeslagen voor andere type accommodaties vindt u onder het tabblad 'toeslagen'. 
Overige data op aanvraag.

Vertrekdatum
Prijs per persoon
9 december 2023
v.a. 1.790,-
6 januari 2024
v.a. 1.790,-
20 januari 2024
v.a. 1.915,-
3 februari 2024
v.a. 1.915,-
17 februari 2024
v.a. 1.915,-
2 maart 2024
v.a. 1.915,-

De reissom is p.p. en gebaseerd op een 2-pers. Binnenhut cat. 6

Toeslag 2-pers. Buitenhut dek 5 € 195,- p.p.
Toeslag 2-pers. Buitenhut dek 4 € 410,- p.p.
Toeslag 2-pers. Buitenhut dek 3 € 550,- p.p.
Toeslag 2-pers. Grote Buitenhut dek 2 € 700,- p.p.

Toeslag 2-pers. hutten voor alleengebruik: op aanvraag. 

• Zeilcruise met Star Clipper in een Binnenhut cat. 6
• Alle havengelden en taksen
• Deelname aan activiteiten en entertainment aan boord (als hygiëne- en veiligheidsvoorschriften dit toelaten)
• Verzorging op basis van volpension tijdens de cruise
• Captain’s dinner
• Gebruik van watersportfaciliteiten
• Bagageservice bij in- en ontschepen
• Engelstalige begeleiding aan boord 

• Toeslagen voor andere type accommodaties
• Vluchten en transfers
• Eventuele brandstoftoeslag
• Drankjes en overige maaltijden
• Persoonlijke uitgaven
• Optionele excursies of activiteiten
• Wi-Fi aan boord
• Fooien
• Reis- en/of annuleringsverzekering
• Calamiteitenfonds 2,50 per boeking en SGR consumentenbijdrage 5,- per persoon
• ANVR boekingskosten 30,- per boeking

 

Tarieven en voorwaarden vliegtickets
Vliegtickets zijn beschikbaar in diverse klassen. In elke klasse gelden verschillende voorwaarden en tarieven. Bij het berekenen van onze verkoopprijzen gaan wij uit van de prijzen voor de vliegtickets zoals deze op dat moment beschikbaar zijn. Wij zijn gerechtigd om eventuele vlucht-, brandstof- en bagagetoeslagen door te berekenen indien de vliegtickets niet meer voor ditzelfde tarief boekbaar zijn als de tarieven die ons bij de calculatie van de prijzen bekend waren. De tarieven kunnen namelijk dagelijks variëren. Op het moment dat u definitief boekt, bekijken wij nogmaals het dan geldende tarief. Zodra u met dit dagtarief akkoord gaat, zetten wij de vluchten 24 uur voor dit tarief voor u in optie. Wij sturen u dan per omgaande digitaal de factuur, zodat u de aanbetaling in orde kunt maken. Na ontvangst van uw aanbetaling kunnen wij uw vliegtickets definitief bevestigen bij onze leverancier. De vliegtickets die Robinson Cruises voor u boekt zijn gebaseerd op de voordeligste klasse. Dit betekent dat de tickets non-refundable zijn, waardoor de tickets niet kosteloos gewijzigd kunnen worden. Annulering van de vliegtickets leidt tot annuleringskosten die kunnen oplopen tot de volledige ticketkosten. Bedragen voor vluchten zijn niet-restitueerbaar (geen geld terug). Mocht u een vliegticket wensen te boeken met gunstigere voorwaarden en meer vrijheid, dan maken wij dit graag voor u in orde. De prijs van het vliegticket zal derhalve vaak wel hoger zijn. Natuurlijk kunnen wij ook vliegtickets in Businessclass voor u reserveren tegen een toeslag.

Betaling
Robinson Cruises is aangesloten bij de ANVR en SGR. Voor u de garantie dat uw cruise in goede handen is. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Na ontvangst van de bevestiging / factuur dient u een bedrag (aanbetaling) te voldoen gelijk aan 25% van de totaal overeengekomen reissom en de premie van de verzekering (incl. 21% assurantiebelasting en poliskosten € 3,50) en eventuele kosten van een non-refundable vliegticket. Voor sommige cruises hanteren wij een afwijkende aanbetaling zoals vermeld in de optie/offerte. Het restant van de reissom moet uiterlijk 65 dagen voor aanvang van deze reis, zonder dat u hiervan bericht krijgt, in ons bezit zijn. Bij niet tijdige betaling zijn wij gerechtigd de geboekte reis te annuleren. Reeds betaalde gelden worden dan niet gerestitueerd; de annuleringsbepalingen zijn dan onverminderd van toepassing. Bij boeking binnen 65 dagen voor aanvang van de reis moet terstond de gehele reissom worden voldaan.

Reisdocumentatie
Ca. 10 dagen voordat uw cruise vertrekt ontvangt u van ons uw reisdocumentatie per post thuis gestuurd.

Voorwaarden
Op deze reis zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing, evenals de Algemene Voorwaarden zoals vermeld op deze website. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Wijzigingen in vaarroute, vaarschema en/of excursieprogramma om nautische, veiligheids-, volksgezondheids- en/of organisatorische redenen voorbehouden.
Indien een boeking ongedaan wordt gemaakt, zijn per persoon de volgende annuleringskosten verschuldigd en de kosten van uw non-refundable vliegtickets:
a. Bij annulering tot de 75e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 15% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
b. Bij annulering vanaf de 74e dag (inclusief) tot de 65e dag (inclusief) voor de vertrekdag: de aanbetaling of 25% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
c. Bij annulering vanaf de 64e dag (inclusief) tot de 35e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 55% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
d. Bij annulering vanaf de 34e dag (inclusief)
tot de vertrekdag of later: de volledige reissom + uw non-refundable vliegticket.

Reissom
8-daagse cruise Costa Rica
Vanaf 1.790,- p.p.

De reissom is per persoon en gebaseerd op een verblijf in een Binnenhut cat. 6. Toeslagen voor andere type accommodaties vindt u onder het tabblad 'toeslagen'. 
Overige data op aanvraag.

Vertrekdatum
Prijs per persoon
9 december 2023
v.a. 1.790,-
6 januari 2024
v.a. 1.790,-
20 januari 2024
v.a. 1.915,-
3 februari 2024
v.a. 1.915,-
17 februari 2024
v.a. 1.915,-
2 maart 2024
v.a. 1.915,-
Toeslagen

De reissom is p.p. en gebaseerd op een 2-pers. Binnenhut cat. 6

Toeslag 2-pers. Buitenhut dek 5 € 195,- p.p.
Toeslag 2-pers. Buitenhut dek 4 € 410,- p.p.
Toeslag 2-pers. Buitenhut dek 3 € 550,- p.p.
Toeslag 2-pers. Grote Buitenhut dek 2 € 700,- p.p.

Toeslag 2-pers. hutten voor alleengebruik: op aanvraag. 

Inbegrepen

• Zeilcruise met Star Clipper in een Binnenhut cat. 6
• Alle havengelden en taksen
• Deelname aan activiteiten en entertainment aan boord (als hygiëne- en veiligheidsvoorschriften dit toelaten)
• Verzorging op basis van volpension tijdens de cruise
• Captain’s dinner
• Gebruik van watersportfaciliteiten
• Bagageservice bij in- en ontschepen
• Engelstalige begeleiding aan boord 

Niet inbegrepen

• Toeslagen voor andere type accommodaties
• Vluchten en transfers
• Eventuele brandstoftoeslag
• Drankjes en overige maaltijden
• Persoonlijke uitgaven
• Optionele excursies of activiteiten
• Wi-Fi aan boord
• Fooien
• Reis- en/of annuleringsverzekering
• Calamiteitenfonds 2,50 per boeking en SGR consumentenbijdrage 5,- per persoon
• ANVR boekingskosten 30,- per boeking

 

Voorwaarden

Tarieven en voorwaarden vliegtickets
Vliegtickets zijn beschikbaar in diverse klassen. In elke klasse gelden verschillende voorwaarden en tarieven. Bij het berekenen van onze verkoopprijzen gaan wij uit van de prijzen voor de vliegtickets zoals deze op dat moment beschikbaar zijn. Wij zijn gerechtigd om eventuele vlucht-, brandstof- en bagagetoeslagen door te berekenen indien de vliegtickets niet meer voor ditzelfde tarief boekbaar zijn als de tarieven die ons bij de calculatie van de prijzen bekend waren. De tarieven kunnen namelijk dagelijks variëren. Op het moment dat u definitief boekt, bekijken wij nogmaals het dan geldende tarief. Zodra u met dit dagtarief akkoord gaat, zetten wij de vluchten 24 uur voor dit tarief voor u in optie. Wij sturen u dan per omgaande digitaal de factuur, zodat u de aanbetaling in orde kunt maken. Na ontvangst van uw aanbetaling kunnen wij uw vliegtickets definitief bevestigen bij onze leverancier. De vliegtickets die Robinson Cruises voor u boekt zijn gebaseerd op de voordeligste klasse. Dit betekent dat de tickets non-refundable zijn, waardoor de tickets niet kosteloos gewijzigd kunnen worden. Annulering van de vliegtickets leidt tot annuleringskosten die kunnen oplopen tot de volledige ticketkosten. Bedragen voor vluchten zijn niet-restitueerbaar (geen geld terug). Mocht u een vliegticket wensen te boeken met gunstigere voorwaarden en meer vrijheid, dan maken wij dit graag voor u in orde. De prijs van het vliegticket zal derhalve vaak wel hoger zijn. Natuurlijk kunnen wij ook vliegtickets in Businessclass voor u reserveren tegen een toeslag.

Betaling
Robinson Cruises is aangesloten bij de ANVR en SGR. Voor u de garantie dat uw cruise in goede handen is. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Na ontvangst van de bevestiging / factuur dient u een bedrag (aanbetaling) te voldoen gelijk aan 25% van de totaal overeengekomen reissom en de premie van de verzekering (incl. 21% assurantiebelasting en poliskosten € 3,50) en eventuele kosten van een non-refundable vliegticket. Voor sommige cruises hanteren wij een afwijkende aanbetaling zoals vermeld in de optie/offerte. Het restant van de reissom moet uiterlijk 65 dagen voor aanvang van deze reis, zonder dat u hiervan bericht krijgt, in ons bezit zijn. Bij niet tijdige betaling zijn wij gerechtigd de geboekte reis te annuleren. Reeds betaalde gelden worden dan niet gerestitueerd; de annuleringsbepalingen zijn dan onverminderd van toepassing. Bij boeking binnen 65 dagen voor aanvang van de reis moet terstond de gehele reissom worden voldaan.

Reisdocumentatie
Ca. 10 dagen voordat uw cruise vertrekt ontvangt u van ons uw reisdocumentatie per post thuis gestuurd.

Voorwaarden
Op deze reis zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing, evenals de Algemene Voorwaarden zoals vermeld op deze website. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Wijzigingen in vaarroute, vaarschema en/of excursieprogramma om nautische, veiligheids-, volksgezondheids- en/of organisatorische redenen voorbehouden.
Indien een boeking ongedaan wordt gemaakt, zijn per persoon de volgende annuleringskosten verschuldigd en de kosten van uw non-refundable vliegtickets:
a. Bij annulering tot de 75e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 15% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
b. Bij annulering vanaf de 74e dag (inclusief) tot de 65e dag (inclusief) voor de vertrekdag: de aanbetaling of 25% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
c. Bij annulering vanaf de 64e dag (inclusief) tot de 35e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 55% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
d. Bij annulering vanaf de 34e dag (inclusief)
tot de vertrekdag of later: de volledige reissom + uw non-refundable vliegticket.

Robinson_Dieke_CTAblok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Wilt u meer weten over onze unieke reisarrangementen of heeft u advies nodig over uw volgende cruise?

Bel +31 (0)88 - 13 07 310
Brochure Destin Zeecruises 2024_Mockup
Ontdek de mogelijkheden
Unieke cruises met de mooiste schepen
  • Selectie van de beste rederijen
  • Advies op maat
  • Gratis bij u thuisbezorgd
Brochure aanvragen

Vergelijkbare reizen

Bekijk ook onze andere luxe zeecruises