Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
Wolfs Fang Runway header - Antarctica1

Ontdek Antarctica per privéjet

air cruises

Air Cruise Antarctica

De ultieme manier om Antarctica te ontdekken is zonder twijfel de exclusieve 11-daagse Air Cruise Antarctica.

Privéjet
Uniek Resort
Incl. verblijf Kaapstad
Volgend vertrek
--
Reisduur
11 dagen
Vertrekpunt
Amsterdam
Vliegtuig
Privéjet

Once in a lifetime experience

Air Cruise Collection biedt u een magnifieke 11-daagse exceptionele Air Cruise per privéjet naar Antarctica.

Ontdek Antarctica per privéjet en verblijf in het enige hotel aanwezig op 'het witte continent'. Treedt in de voetsporen van de ontdekkingsreizigers Scott en Shackelton op het meest zuidelijke deel van de wereld. Per jaar kunnen wereldwijd slechts 240 personen deze exceptionele ervaring meemaken.

Het betreft een zeer exclusieve air cruise voor slechts 12 personen. Een uitzonderlijke kans om uw pioniersgeest te prikkelen en verder te gaan dan u ooit eerder had durven dromen.

U vliegt businessclass vanaf Schiphol naar Kaapstad. Na uw verblijf in Kaapstad vliegt u met uw Gulfstream privéjet naar de ‘Onbekende Luchthaven’ op Antarctica. Vanuit uw lodge gaat u op ontdekkingstocht onder leiding van onze expeditieleiders die dag en nacht voor u paraat staan. Kom oog in oog te staan met duizenden imponerende keizerspinguïns en hun kuikens, wandel door de prachtige ijstunnels en ontdek Antarctica op een manier zoals geen ander dat doet.

Na deze waanzinnige avonturen op Antarctica te hebben beleefd wordt de air cruise afgesloten in Kaapstad alvorens u weer terug vliegt naar Nederland.

Ice Tunnel Antarctica
IJstunnel op Antarctica
Pinguins Antarctica
Keizerpinguïns
Hiking Antarctica
Hike op Antarctica
WD dining
Diner op Antarctica
Whichaway Camp_coWhiteDesert&MarkoPrezelj
Camp
bedroom
Uw pod
Zuid-Afrika - Kaapstad
Kaapstad, Zuid-Afrika
Belmond MOunt Nelson Hotel - Kaapstad
Belmond Mount Nelson Hotel - Kaapstad
La petite Colombe (9)
Restaurant La Petite Colombo - Franschhoek
Zuid-AFrika safari
Safari in Zuid-Afrika
Suite Andbeyond Sandibe
Suite
Veeg naar links

Programma en excursies

Algemene informatie

U wordt begeleid door een team aan expeditieleiders met een passie voor de wereld en een hele grote passie voor Antarctica. Zij willen op een zo best mogelijke manier de prachtige natuur van Antarctica met u delen.

Als onderdeel van hun inzet voor het behoud van Antarctica, worden alle emissies van vluchten van en naar Antarctica volledig gecompenseerd door een portfolio van Carbon neutrale regelingen, daarvoor zijn zij aangesloten bij Carbon Neutral Global Standard.

De lodge waar wij verblijven staat er maar zo’n 3 maanden per jaar. Na afloop wordt de lodge volledig afgebouwd, alle materialen en het afval wordt weer mee teruggenomen naar Zuid-Afrika. Er mag werkelijk niets achter blijven.

Alles wordt gereguleerd in strikte overeenstemming met de richtlijnen voor milieutoerisme die zijn vastgelegd in het Antarctisch Verdrag. Het kamp wordt aangedreven door hernieuwbare energie, met behulp van fotovoltaïsche zonnepanelen voor elektrische voeding en zonneboilers voor het douchesysteem.

Er worden per jaar slechts 240 passagiers toegelaten, dit om massatoerisme tegen te houden.

Pinguin Antarctica

Dag 1 Amsterdam - Kaapstad

Dag 1 Amsterdam - Kaapstad

U vliegt comfortabel in de business class van KLM rechtstreeks naar Kaapstad. Transfer naar uw hotel: het Belmond Mount Nelson Hotel.

 

Belmond MOunt Nelson Hotel - Kaapstad - Suite

Dag 2 & 3 Kaapstad

Dag 2 Kaapstad

Vandaag kunt u Kaapstad ontdekken zoals u dat wilt. In overleg organiseren wij graag voor u een bijzondere excursie, zoals een helikoptervlucht over de Kaap of een excursie naar de grote witte haai die u vanuit een duikkooi van heel dichtbij kunt bewonderen.

Dag 3 Kaapstad

Vandaag woont u de veiligheidsbriefing bij voor uw reis naar Antarctica en controleren we uw poolkleding om er zeker van te zijn dat ze geschikt zijn voor uw reis. Indien nodig is er een winkel aanwezig waar u kleding kunt aanschaffen. U krijgt toelichting omtrent de meest recente weersvoorspellingen en u wordt geïnformeerd over de geplande vertrektijd.

Zuid-Afrika - Kaapstad

Dag 4 Kaapstad - Antarctica

Vroeg in de ochtend vertrekt u vanaf de privéjet ontvangstruimte op Cape Town International Airport. U wordt naar de Execujet’s hangar en receptie gebracht waar uw Gulfstreampiloten u ontvangen en welkom heten aan boord. Na de douaneformaliteiten begint u aan uw vijf uur durende vlucht over de machtige Zuidelijke Oceaan met zijn ontelbare ijsbergen.

Geniet en ontspan terwijl u over talloze ijsbergen vliegt die continu in de zon liggen. Tijdens deze spectaculaire vlucht kunt u genieten van een selectie delicatessen, waaronder sushi en Wagyu rundvleestaart, terwijl uw cocktails worden gegarneerd met duizend jaar oud ijs van Antarctica.

Al tijdens de landing op onze speciale ijslandingsbaan, Wolfs Fang genaamd, zult u onmiddellijk versteld staan van de onmetelijkheid van het landschap dat zich oneindig in de verte lijkt uit te strekken, slechts onderbroken door een rij puntige bergtoppen.

Eenmaal geland op de ‘Onbekende Luchthaven’ verkent u het buitengewone Drygalskigebergte dat slechts een paar kilometer verderop ligt. Deze bergen zijn als geen ander op aarde. Kilometerhoge monolieten stijgen verticaal op uit het ijs, waardoor een landschap ontstaat dat gewoonweg adembenemend is. De BT-67, een met ski’s uitgerust vliegtuig, brengt u vervolgens in 25 minuten naar uw luxe kamp, gelegen aan de rand van de Schirmacher Oasis.

Whichaway Camp Reflection_coWhiteDesert&MarkoPrezelj

Dag 5 Antarctica

Uw ervaren expeditieleiders bieden u de komende dagen een keuze uit persoonlijke activiteiten die zo intensief of ontspannen zijn als u zelf wilt.

U kunt wandelen door een aantal ijstunnels of verder gaan richting de kust, waar gigantische ijsgolven oprijzen uit de grond in surrealistische formaties. Van een rustige picknick tot een boeiend bezoek aan een van de lokale wetenschappelijke bases.

Het gaat er allemaal om wat u wilt doen. Op uw eerste dag bezoeken we de 200 meter lange ijsgrotten. De tunnels zijn gemaakt van regenboogblauw ijs, een zeldzaam, bijna onaards gezicht. U wandelt door de tunnels, ervaart de kalme lucht en bewondert de bizarre, door ijswater uitgesneden ijsformaties.

Als voorbereiding op ons bezoek aan de keizerspinguïns kunt u vanmiddag een lezing bijwonen over het leven van deze uitzonderlijke dieren.

Ice Tunnel Antarctica

Dag 6 Antarctica

Vandaag gaat u iets heel bijzonders beleven, we vliegen twee uur over Antarctica langs de spectaculaire kustlijn voor we landen bij de keizerspinguïnkolonie.
Wij zijn de enige toeristen die deze kolonie bezoeken. We worden omringd door ongeveer 6.000  keizerspinguïns en hun pas uit het ei gekropen kuikens.
Oog in oog staan met deze echte sterren van de film ‘March of the Penguins’ is een onvergetelijke ervaring. Deze tijd van het jaar zijn de kuikens nog bedekt met hun grijze donsveren. We hebben ruim de tijd om de kuikens en hun ouders te fotograferen. Zo nu en dan vinden we hier ook Weddellzeehonden. Zij liggen naast het ademgat dat ze met hun tanden uit het ijs hebben geknaagd, totaal onaangedaan door de aanwezigheid van mensen.

Na deze onvergetelijke ervaring vliegt u terug naar het camp. De indrukken van deze bijzondere dag worden gevierd met een champagne toast voorafgaande aan een prachtig 5 gangen diner bereid door uw chef.

15 Mother and father together

Dag 7 Antarctica

Het gaat er allemaal om wat u wilt doen. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de 200 meter lange ijsgrotten. De tunnels zijn gemaakt van regenboogblauw ijs, een zeldzaam, bijna onaards gezicht. U wandelt door de tunnels, ervaart de kalme lucht en bewondert de bizarre, door ijswater uitgesneden ijsformaties.

Laat u verwennen door de geweldige service en het heerlijke eten dat u geniet in uw resort.

Hiking Antarctica

Dag 8 Antarctica

Vandaag rijden we in onze 4x4s naar enorme kliffen die uitkijken op de ijsgolven. Onze poolexpeditie leiders hebben een touwwandeling uitgezet. U volgt het pad dat recht over de rand van de klif kronkelt. Het is geen moeilijke wandeling, maar wel een heel spannende! Waarschijnlijk lopen we de broedende Adeliepinguïns hier tegen het lijf. Zij hebben enorme afstanden afgelegd om hun nesten te bouwen op de Schirmacher Oasis.

Na deze inspannende activiteit geniet u van de sauna die aanwezig is op het resort alvorens u ’s avonds verwend wordt door de heerlijke maaltijden in combinatie met een aantal goede wijnen van de chef-kok.

WD dining

Dag 9 Antarctica - Kaapstad

Na een laat ontbijt vertrekken we naar de Wolfs Fang Runway voor de vijf uur durende vlucht naar Kaapstad.

Na aankomst wordt u naar uw hotel gebracht, waar u heerlijk kunt ontspannen en terug kunt kijken op avonturen die u uw leven lang niet meer zult vergeten.

U overnacht in het beroemde Le Quartier Francais hotel in het pittoreske Franschhoek. Het diner geniet u in het meervoudig bekroonde restaurant La Petite Colombe.

Landing at Wolfs Fang _coWhiteDesert&MarkoPrezelj

Dag 10 Fransschoek

Uw laatste dag in Zuid-Afrika is aangebroken. Geniet nog even van de faciliteit van uw hotel of onderneem nog een activiteit in de prachtige omgeving van uw hotel.

Uw vlucht vertrekt laat in de avond.

Le Quartier Français - Auberge Room (2)

Dag 11 Amsterdam

In de loop van de morgen arriveert u op Schiphol. 

Bij aankomst op Schiphol staat uw privéchauffeur voor u klaar om u weer naar huis te brengen.

Wat kunt u terugkijken op een geweldig indrukwekkend avontuur!

Taxiservice

Verlenging

Nog even nagenieten van deze reis op een andere heerlijke bestemming? Desgewenst verzorgen wij voor u nog een verlenging van enkele dagen. Dit kan bijv. in een van de mooiste privéwildparken van het land. Hier kunt u op privésafari op zoek naar de Big Five: olifant, buffel, leeuw, luipaard en neushoorn. Of ontdek een van deze andere prachtige landen van het Afrikaanse continent.

Laat het ons weten, wij helpen u bij al uw wensen.

Zuid-AFrika safari1
Toon meer
Toon minder

It is not down in any map,
true places never are

Uw hotels

Gedurende deze reis verblijft u in drie verschillende accommodaties. Voorafgaand aan uw verblijf op Antarctica verblijft u in Kaapstad en na afloop verblijft u in het mooie Fransschoek.

Dag 1 - 3 Kaapstad, Zuid-Afrika
Belmond Mount Nelson Hotel

Het hotel is een oase van rust in het kloppende hart van Kaapstad. Aan de voet van de Tafelberg ligt een uitnodigend hotel, roze geschilderd voor vrede in 1918. Binnen wacht de magie van een vervlogen tijdperk. Geniet van prachtig gerestaureerde interieurs met eigenzinnige moderne accenten. Geniet van de heerlijke faciliteiten van uw resort, een heerlijk diner of kom tot rust in de Librisa Spa. Het hotel staat garant voor een onvergetelijk verblijf.

Dag 4 - 9 Antarctica
Camp

Gedurende uw verblijf op Antarctica verblijft u in het enige hotel aanwezig op Antarctica. Het Camp is alleen toegankelijk per privévlucht. Er zijn slechts 6 luxe pods aanwezig. Slechts 12 gasten kunnen op deze unieke locatie verblijven. Alle pods zijn verwarmd en dienen als het perfecte toevluchtsoord na een lange dag op Antarctica. De pods zijn voorzien van een tweepersoonsbed, bureau, wasruimte en toilet.

Veeg naar links
Dag 10 & 11 Franschhoek, Zuid-Afrika
Le Quartier Francais

Le Quartier Français is een toonaangevend boetiekhotel in het hart van Franschhoek en biedt een unieke gastervaring van uitzonderlijke gastvrijheid. Een op maat gemaakt pand uit de Leeu Collection. Tijdens uw verblijf brengt u een bezoek aan het fantastische restaurant La Petite Colombo.

Reisinformatie

Aantal deelnemers

Aantal deelnemers
Er is slechts plaats voor 12 personen op deze exclusieve air cruise. 

 

Gezondheid - COVID-19

RIVM-Richtlijnen
Deze reis zal geheel conform de RIVM-Richtlijnen worden uitgevoerd. 

COVID-19
Om deel te nemen aan deze reis dient u te beschikken over een geldig gezondheidsdocument inzake een bewijs van vaccinatie voor corona.

Zodra u heeft geboekt voor deze reis voorzien wij u van meer informatie aangaande de op dat moment geldende formaliteiten waar u aan dient te voldoen.

Het is de individuele verantwoordelijkheid van elke passagier dat hij/zij beschikt over de juiste reisdocumenten en gezondheidsverklaringen. Voor de meest actuele informatie adviseren we u te kijken op www.wijsopreis.nl

Heeft u hier vragen over? Bel ons gerust.

Mocht de reis vanwege coronamaatregelen geen doorgang kunnen vinden dan krijgt u de betaalde reissom teruggestort op uw bankrekening.

Fit to travel
Wij verlangen van onze gasten dat zij fit to travel zijn. Dit houdt in dat alle gasten zelfstandig aan de reis moeten kunnen deelnemen. De bemanning en de tourmanagers zijn niet voor individuele begeleiding aangesteld. Lees daarom altijd goed de informatie door, en laat u, als u vragen hebt, goed informeren door onze reisspecialisten. 

U mag van Air Cruise Collection met een gerust hart veel verwachten. Ook dat wij u voorafgaand aan de reis zo volledig en deskundig mogelijk informeren over tal van reistechnische aspecten. Wij besteden veel aandacht aan het geven van de juiste adviezen en informatie op zowel onze website alsmede in de reisdocumentatie. Het is vervolgens aan de passagier zelf om van deze informatie kennis te nemen en er zijn of haar voordeel mee te doen. Het is de verantwoording van de klant om na te gaan of het gepresenteerde programma en de reisperiode inclusief het bijbehorende klimaat bij u, uw wensen en voorkeuren, uw conditie en uw leeftijd passen. Oriënteer en informeer u voor vertrek goed en ga op onderzoek uit. Dit kan zowel bij Air Cruise Collection als op reisbestemming gerelateerde websites of bij ambassades. Bij eventuele vragen, twijfels of onduidelijkheden kunt u altijd contact met ons opnemen en uw vragen stellen. Onze deskundige reisspecialisten zijn u immers graag van dienst.

Dieet
Als u een dieet gebruikt, laat ons dat dan alstublieft tijdig weten en vermeld duidelijk op het reserveringsformulier welk dieet het betreft. Waar mogelijk doen wij er alles aan om aan uw dieetwensen te voldoen.

Medicijngebruik
Als u medicijnen gebruikt, neem dan voldoende voorraad mee. Indien nodig informeer uw tourmanager hier dan over.

Reisdocumenten

Tijdens deze reis bezoekt u Zuid-Afrika en Antarctica, u heeft hier geen visum voor nodig.

Tevens dient u te beschikken over een vaccinatie inzake COVID-19 volgens de laatste vereisten die de desbetreffende landen daar aan stellen.

Het is de individuele verantwoordelijkheid van elke passagier dat hij/zij beschikt over de juiste reisdocumenten en gezondheidsverklaringen. Voor de meest actuele informatie adviseren we u te kijken op www.wijsopreis.nl.

Neemt u gerust contact met ons op indien u hier vragen over heeft.

Verantwoord op reis

Compenseer uw CO2 uitstoot

Het hele jaar gaan we op reis. Ver weg of dichter bij huis. Wij laten u heel graag genieten van de talloze mooie plaatsen die er op deze wereld zijn, zodat u elke keer weer nieuwe, unieke ervaringen op kunt doen. Dat we de mogelijkheid hebben om te reizen is een voorrecht en heeft een belangrijke positieve impact op bijvoorbeeld de werkgelegenheid wereldwijd. Toch kost reizen ook iets: de uitstoot van vliegtuigen, schepen, auto’s en bussen heeft gevolgen voor de natuur om ons heen. 

Concreet betekent dit dan ook dat Air Cruise Collection de CO2 uitstoot van uw air cruises compenseert door bomen te doneren aan dit unieke ZOA-project Trees for peace.

Prijsinformatie

Reissom
Toeslagen
Inbegrepen
Verzekeringen
Voorwaarden
11-daagse Air Cruise Antarctica
Vanaf 69.950,- per persoon

De 11-daagse Air Cruise Antarctica vindt plaats van 17 t/m 27 november 2022. De reissom is gebaseerd op twee samen reizende personen. 

Er is slechts plaats voor 12 personen op deze exclusieve reis. 

Vertrekdatum
Prijs per persoon
17 november 2022
69.950

Mocht u bepaalde ugprades wensen in een van de hotels in Zuid-Afrika, laat het ons weten, wij helpen u daar graag bij.

Tevens is het mogelijk om uw reis met een aantal dagen te verlengen.

Inbegrepen 
Alle georganiseerde maaltijden zijn inbegrepen van de eerste tot en met de laatste dag. Tijdens de excursies en bij de maaltijden is mineraalwater, frisdrank, (huis)wijn en (lokaal) bier inbegrepen. Tevens zijn ook alle fooien inbegrepen.

Excursies
Tijdens de reis worden tal van excursies gemaakt die inbegrepen zijn in het programma.

In Kaapstad zelf organiseren wij graag in overleg met u een aantal mooie excursies voor u. 

Op Antarctica is er een ruime keuze aan te ondernemen activiteiten, samen met de expeditieleiders kunnen wij deze op maat voor u samenstellen. Denk aan prachtige wandelingen in deze indrukwekkende omgeving zoals de blauwe ijstunnels, bezoek aan de keizerspinguïnkolonie met meer dan 6000 pinguïns, lezingen of opwarmen in de plaatselijke sauna. Zoekt u wellicht wat meer uitdaging? Ga dan abseilen, bergen beklimmen, kiteskiën of een sneeuwscootertocht. 

Een reisverzekering met werelddekking is verplicht voor deze reis. Uiteraard kunt u dit zelf regelen, echter helpen wij u hier graag bij. De premie bedraagt € 2,92 per persoon per dag plus € 3,50 poliskosten.  

Indien gewenst kunt u ook een annuleringsverzekering afsluiten.

Voorbehoud - aansprakelijkheid 

Voorbehoud
Wij hebben het programma met grote zorg samengesteld. Toch kunnen er situaties ontstaan die wij niet kunnen voorzien en moet het programma gewijzigd worden. Wijzigingen in het programma om organisatorische redenen zijn voorbehouden. Dit geldt bijvoorbeeld voor het afgesproken vluchtplan. Het kan zijn dat op de luchthavens die wij aandoen door de lokale autoriteiten op het laatste moment wijzigingen van landing- en vertrektijden worden bepaald. Ook kan het nodig zijn om het reisschema aan te passen wegens klimatologische redenen, ook deze aanpassingen zijn voorbehouden. Onze piloten moeten zich altijd houden aan deze wijzigingen. Mochten er wijzigingen nodig zijn, dan laten wij u dit direct weten.

Aansprakelijkheid
Air Cruise Collection is verantwoordelijk voor een goede uitvoering van de reis. Echter, bij het ontbreken van nalatigheid van Air Cruise Collection, kunnen wij niet aansprakelijk gesteld worden voor persoonlijk letsel, materiële schade of ander verlies veroorzaakt door de luchtvaartmaatschappij, hotels of andere leveranciers van een van de diensten die worden aangeboden in het kader van de reis. Ook kan Air Cruise Collection niet aansprakelijk worden gesteld voor aanpassingen in het reisschema wegens slechte weersomstandigheden, vertragingen en storingen van vliegtuig, schip, bus of andere transportmiddelen die niet onder de directe controle van Air Cruise Collection vallen.

Wensen bij boeking
Wij willen u vragen, indien u wensen heeft, deze voorafgaand aan de reis aan ons mee te delen. Uw wensen (preferenties) die bij boeking kenbaar zijn gemaakt, worden door onze organisatie doorgegeven aan de betreffende relatie. Wij kunnen deze echter niet garanderen. In veel gevallen zijn wij en u afhankelijk van de uiteindelijke dienstverlener.

Betalings- en annuleringsvoorwaarden

Betalingsvoorwaarden
Op deze reis zijn de ANVR-Reisvoorwaarden van toepassing met inachtneming van de volgende afwijkingen:
Betalingen:
- Bij boeking dient een aanbetaling van 25% van de reissom te worden voldaan.
- Uiterlijk 24 weken voor vertrek dient 50% van de reissom te zijn voldaan.
- Uiterlijk 12 weken voor vertrek dient het restant van de reissom te zijn voldaan.

Annuleringsvoorwaarden
Ingeval de boeking wordt geannuleerd, zijn de volgende annuleringskosten verschuldigd:
- bij annulering tot 24 weken voor vertrek: 25% van de reissom;
- bij annulering tussen de 24 en 12 weken voor vertrek: 50% van de reissom;
- bij annulering binnen 12 weken voor vertrek: de volledige reissom.

Uw zekerheid

Uw zekerheid
Air Cruise Collection (KvK 60688750) is aangesloten bij de ANVR, Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en het Calamiteitenfonds.

ANVR reisvoorwaarden
Air Cruise Collection is aangesloten bij de ANVR. Deze vereniging hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van reizen en van de informatie daarover. Per 1 april 2016 zijn de nieuwe ANVR Reisvoorwaarden ingegaan. Deze zijn tot stand gekomen in overleg met de Consumentenbond. De belangrijkste wijzigingen betreffen de betalings-en annuleringsvoorwaarden. Deze worden vanaf 1 april 2016 door iedere touroperator zelf ingevuld. Op het boekingsformulier kunt u aanvinken dat u kennis heeft genomen van en akkoord gaat met de ANVR Reisvoorwaarden en de Air Cruise Collection voorwaarden.

De ANVR-Reisvoorwaarden zijn opgenomen in de informatiebrochure “Alles wat je moet weten als je op reis gaat”. De brochure bevat naast de ANVR-Reisvoorwaarden ook andere belangrijke informatie. U kunt de brochure downloaden van de ANVR-website: www.anvr.nl of Air Cruise Collection vragen u meer informatie te verstrekken. Op verzoek zal Air Cruise Collection een digitale brochure per email sturen.

 Stichting Garantiefonds Reisgelden
Air Cruise Collection is aangesloten bij SGR. Deze vereniging hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van reizen en van de informatie daarover. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze website gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. 

Calamiteitenfonds
Binnen de grenzen van de garantieregeling van het Calamiteitenfonds vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van het Calamiteitenfonds.

Deze garantie houdt in dat u als consument die deelneemt aan een door ons georganiseerde reis:
- (een deel van) uw reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren
- de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij u vervroegd moeten repatriëren. 

Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis.

Kijk voor meer informatie op www.calamiteitenfonds.nl.

 

Reissom
11-daagse Air Cruise Antarctica
Vanaf 69.950,- per persoon

De 11-daagse Air Cruise Antarctica vindt plaats van 17 t/m 27 november 2022. De reissom is gebaseerd op twee samen reizende personen. 

Er is slechts plaats voor 12 personen op deze exclusieve reis. 

Vertrekdatum
Prijs per persoon
17 november 2022
69.950
Toeslagen

Mocht u bepaalde ugprades wensen in een van de hotels in Zuid-Afrika, laat het ons weten, wij helpen u daar graag bij.

Tevens is het mogelijk om uw reis met een aantal dagen te verlengen.

Inbegrepen

Inbegrepen 
Alle georganiseerde maaltijden zijn inbegrepen van de eerste tot en met de laatste dag. Tijdens de excursies en bij de maaltijden is mineraalwater, frisdrank, (huis)wijn en (lokaal) bier inbegrepen. Tevens zijn ook alle fooien inbegrepen.

Excursies
Tijdens de reis worden tal van excursies gemaakt die inbegrepen zijn in het programma.

In Kaapstad zelf organiseren wij graag in overleg met u een aantal mooie excursies voor u. 

Op Antarctica is er een ruime keuze aan te ondernemen activiteiten, samen met de expeditieleiders kunnen wij deze op maat voor u samenstellen. Denk aan prachtige wandelingen in deze indrukwekkende omgeving zoals de blauwe ijstunnels, bezoek aan de keizerspinguïnkolonie met meer dan 6000 pinguïns, lezingen of opwarmen in de plaatselijke sauna. Zoekt u wellicht wat meer uitdaging? Ga dan abseilen, bergen beklimmen, kiteskiën of een sneeuwscootertocht. 

Verzekeringen

Een reisverzekering met werelddekking is verplicht voor deze reis. Uiteraard kunt u dit zelf regelen, echter helpen wij u hier graag bij. De premie bedraagt € 2,92 per persoon per dag plus € 3,50 poliskosten.  

Indien gewenst kunt u ook een annuleringsverzekering afsluiten.

Voorwaarden
Voorbehoud - aansprakelijkheid 

Voorbehoud
Wij hebben het programma met grote zorg samengesteld. Toch kunnen er situaties ontstaan die wij niet kunnen voorzien en moet het programma gewijzigd worden. Wijzigingen in het programma om organisatorische redenen zijn voorbehouden. Dit geldt bijvoorbeeld voor het afgesproken vluchtplan. Het kan zijn dat op de luchthavens die wij aandoen door de lokale autoriteiten op het laatste moment wijzigingen van landing- en vertrektijden worden bepaald. Ook kan het nodig zijn om het reisschema aan te passen wegens klimatologische redenen, ook deze aanpassingen zijn voorbehouden. Onze piloten moeten zich altijd houden aan deze wijzigingen. Mochten er wijzigingen nodig zijn, dan laten wij u dit direct weten.

Aansprakelijkheid
Air Cruise Collection is verantwoordelijk voor een goede uitvoering van de reis. Echter, bij het ontbreken van nalatigheid van Air Cruise Collection, kunnen wij niet aansprakelijk gesteld worden voor persoonlijk letsel, materiële schade of ander verlies veroorzaakt door de luchtvaartmaatschappij, hotels of andere leveranciers van een van de diensten die worden aangeboden in het kader van de reis. Ook kan Air Cruise Collection niet aansprakelijk worden gesteld voor aanpassingen in het reisschema wegens slechte weersomstandigheden, vertragingen en storingen van vliegtuig, schip, bus of andere transportmiddelen die niet onder de directe controle van Air Cruise Collection vallen.

Wensen bij boeking
Wij willen u vragen, indien u wensen heeft, deze voorafgaand aan de reis aan ons mee te delen. Uw wensen (preferenties) die bij boeking kenbaar zijn gemaakt, worden door onze organisatie doorgegeven aan de betreffende relatie. Wij kunnen deze echter niet garanderen. In veel gevallen zijn wij en u afhankelijk van de uiteindelijke dienstverlener.

Betalings- en annuleringsvoorwaarden

Betalingsvoorwaarden
Op deze reis zijn de ANVR-Reisvoorwaarden van toepassing met inachtneming van de volgende afwijkingen:
Betalingen:
- Bij boeking dient een aanbetaling van 25% van de reissom te worden voldaan.
- Uiterlijk 24 weken voor vertrek dient 50% van de reissom te zijn voldaan.
- Uiterlijk 12 weken voor vertrek dient het restant van de reissom te zijn voldaan.

Annuleringsvoorwaarden
Ingeval de boeking wordt geannuleerd, zijn de volgende annuleringskosten verschuldigd:
- bij annulering tot 24 weken voor vertrek: 25% van de reissom;
- bij annulering tussen de 24 en 12 weken voor vertrek: 50% van de reissom;
- bij annulering binnen 12 weken voor vertrek: de volledige reissom.

Uw zekerheid

Uw zekerheid
Air Cruise Collection (KvK 60688750) is aangesloten bij de ANVR, Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en het Calamiteitenfonds.

ANVR reisvoorwaarden
Air Cruise Collection is aangesloten bij de ANVR. Deze vereniging hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van reizen en van de informatie daarover. Per 1 april 2016 zijn de nieuwe ANVR Reisvoorwaarden ingegaan. Deze zijn tot stand gekomen in overleg met de Consumentenbond. De belangrijkste wijzigingen betreffen de betalings-en annuleringsvoorwaarden. Deze worden vanaf 1 april 2016 door iedere touroperator zelf ingevuld. Op het boekingsformulier kunt u aanvinken dat u kennis heeft genomen van en akkoord gaat met de ANVR Reisvoorwaarden en de Air Cruise Collection voorwaarden.

De ANVR-Reisvoorwaarden zijn opgenomen in de informatiebrochure “Alles wat je moet weten als je op reis gaat”. De brochure bevat naast de ANVR-Reisvoorwaarden ook andere belangrijke informatie. U kunt de brochure downloaden van de ANVR-website: www.anvr.nl of Air Cruise Collection vragen u meer informatie te verstrekken. Op verzoek zal Air Cruise Collection een digitale brochure per email sturen.

 Stichting Garantiefonds Reisgelden
Air Cruise Collection is aangesloten bij SGR. Deze vereniging hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van reizen en van de informatie daarover. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze website gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. 

Calamiteitenfonds
Binnen de grenzen van de garantieregeling van het Calamiteitenfonds vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van het Calamiteitenfonds.

Deze garantie houdt in dat u als consument die deelneemt aan een door ons georganiseerde reis:
- (een deel van) uw reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren
- de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij u vervroegd moeten repatriëren. 

Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis.

Kijk voor meer informatie op www.calamiteitenfonds.nl.

 

CTA blok_Air Cruise Collection_Harold
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consulants geven u graag advies

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze exclusieve air cruises en de uniek ontworpen reisprogramma's. 

 

Bel +31 (0)88 - 13 07 380
AC_Brochure_Mockup_Afrika_desktop
Luxe brochure
Ontworpen door onze reisarchitect
  • Voor elke air cruise een aparte brochure
  • Uniek in Nederland
  • Gratis bij u thuisbezorgd 
Brochure aanvragen

Vergelijkbare reizen

Ervaar de ultieme luxe van een privévliegtuig tijdens uw ontdekkingsreis door een compleet continent!