Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
Seabourn expedition ships - Seabourn Square Aft deck

Expeditiecruises Seabourn

Beleef de ultieme expeditie-ervaring! 

Brochure aanvragen

Wat betekent een expeditiecruise
met Seabourn? 

Seabourn Cruises staat garant voor een luxe cruise-ervaring, waar u ook bent. De reiziger die ook de meest bijzondere plaatsen op aarde in alle luxe wil ontdekken, kiest voor een Seabourn expeditiecruise. Met speciaal daarvoor gebouwde schepen, Seabourn Venture en Seabourn Pursuit, verkent u bijvoorbeeld het Amazonegebied, Antarctica, de poolgebieden of Groenland en Spitsbergen. Natuurexperts, wetenschappers en historici varen mee om hun passie met u te delen en u meer achtergrondinformatie te verschaffen over de bijzondere omgeving waar u zich op dat moment bevindt. 

Ervaar hoe u luxe en avontuur kunt combineren tijdens een expeditiecruise met Seabourn en beleef unieke momenten tijdens bijvoorbeeld een zodiac-, snorkel- of duikexcursie. 

Seabourn Venture en Seabourn Pursuit

Seabourn Venture en Seabourn Pursuit bieden u een breed scala aan expeditie-activiteiten, uitgevoerd en begeleid door een deskundig, 26-koppig team van wetenschappers en natuurexperts van wereldklasse. Dit team zal lezingen geven, excursies organiseren en inzicht geven in de bijzondere natuurverschijnselen die u om u heen ziet. Beide schepen zijn voorzien van alle luxe die u zich maar kunt wensen: ruime suites, culinaire maaltijden, uitstekende verzorging en uitgebreide faciliteiten. Seabourn Venture is in 2022 in de vaart gekomen, Seabourn Pursuit komt in 2023 in de vaart. Gebouwd volgens de laatste Polar standaarden beschikken de schepen over 132 suites met balkon, een landing zone, expedition lounge en discovery center waar u alle presentaties, lezingen en workshops kunt volgen. 

Unieke excursies tijdens uw expeditiecruise

Seabourn biedt u een breed scala aan inbegrepen excursies aan op bijna elke bestemming die de schepen aandoen. Per zodiac gaat u aan land, waar u onder begeleiding van het expeditieteam een wandeling maakt, of u maakt een snorkel- of duikexcursie om de onderwaterwereld te verkennen. Naast gratis excursies bieden de schepen ook optionele excursies aan met o.a. twee op maat gemaakte onderzeeërs. Deze activiteit is de absolute kroon op uw expeditiecruise met Seabourn! 

Expeditieschepen van Seabourn

Expeditiecruises met Seabourn

Onderstaande cruises zijn een selectie uit het aanbod. Wilt u een andere bestemming ontdekken of bijvoorbeeld bestemmingen combineren? Alles is mogelijk, u kunt uw cruise geheel op maat samenstellen. 

Robinson_Dieke_CTAblok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Wilt u meer weten over onze unieke reisarrangementen of heeft u advies nodig over uw volgende cruise?

Bel +31 (0)88 - 13 07 310
Brochure Destin Zeecruises 2024_Mockup
Ontdek de mogelijkheden
Unieke cruises met de mooiste schepen
  • Selectie van de beste rederijen
  • Advies op maat
  • Gratis bij u thuisbezorgd
Brochure aanvragen