Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
Seabourn_Encore_EL16C0088

Seabourn

Seabourn zorgt ervoor dat uw wensen in vervulling gaan!

Brochure aanvragen

Waarom kiezen voor Seabourn?

Seabourn verwelkomt u aan boord om een cruise-ervaring op te doen in de meest verfijnde en pure vorm. Zorgvuldig geselecteerde routes brengen u naar plaatsen die buiten het bereik van grotere schepen liggen. Intuïtieve service overtreft uw verwachtingen.

Vanaf het moment dat u voor het eerst aan boord van een van de Seabourn (expeditie)schepen stapt, maakt u deel uit van een exclusieve cirkel. U bent een van de weinig bevoorrechten die de ware geneugten van het cruisen met Seabourn heeft ontdekt. Aan boord van een van de intieme Seabourn schepen voelt u zich een graag geziene gast. De kapitein en officieren lijken oude vrienden. Iedereen van het professioneel opgeleide personeel - meer dan één per suite - kent u niet alleen bij naam, maar kent ook binnen no-time uw persoonlijke voorkeuren. Het voelt alsof u bij Seabourn met een privé jacht vaart.

Zorgeloos en luxueus cruisen

De dagen en nachten zijn tijdens de bijzondere Seabourn reizen zorgeloos en ultra luxueus. Persoonlijke service is een manier van leven. Uw ‘thuis weg van huis’ is een prachtig ingerichte luxe suite. Hier kunt u genieten van subliem comfort terwijl de wereld aan u voorbij trekt. De zee is altijd in beeld, omlijst door de uitgestrektheid van een groot raam of de deuren van uw eigen veranda. Fijn beddengoed van Egyptisch katoen en donzige dekbedden en kussens moedigen de verwennerij van middagdutjes aan. Uw persoonlijke stewardess zorgt elke dag voor ware geluksmomenten in uw suite. Of ze nu het warme, geurende bad van uw keuze uit het Pure Pampering-menu verzorgt of u 's avonds verrast met een paar rozenblaadjes op uw bed, ze helpt uw wensen waar te maken. Van de gratis in-suite bar, die dagelijks wordt gevuld met uw persoonlijke favorieten, tot de flatscreen-tv's en stereo-installaties, niets wordt over het hoofd gezien.

Culinair genieten

De bekroonde keuken van Seabourn staat garant voor de beste kwaliteit maaltijden, vervuld van authentieke regionale smaken, bereid door bekwame chef-koks en geserveerd met trots. Elk Seabourn schip biedt een keuze aan restaurants om aan uw stemming van het moment te voldoen en nodigen u uit om in een open zitting te dineren waar, wanneer en met wie u maar wilt. Fijne wijnen zijn inbegrepen bij de lunch en het diner en er is nooit een toeslag voor eventuele eetgelegenheden. U kunt zelfs genieten van een maaltijd in uw suite of op uw veranda. Seabourn is een trots lid van Chaîne des Rôtisseurs, een van ‘s werelds meest prestigieuze gastronomische verenigingen die zich toelegt op de kunst van het gastronomisch eten.

All-inclusive

Seabourn cruises zijn op basis van all inclusive. Dit betekent dat, van maaltijden tot dranken (ook de alcoholische dranken en ook de dranken in uw dagelijks bijgevulde minibar) en van roomservice tot havengelden en fooien, alles is inbegrepen tijdens de Seabourn cruises.

Schepen van Seabourn

Aan boord van deze schepen zijn uw dagen en nachten zorgeloos en ultra luxueus

Reizen met Seabourn

Robinson_Dieke_CTAblok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Wilt u meer weten over onze unieke reisarrangementen of heeft u advies nodig over uw volgende cruise?

Bel +31 (0)88 - 13 07 310
Brochure Destin Zeecruises 2024_Mockup
Ontdek de mogelijkheden
Unieke cruises met de mooiste schepen
  • Selectie van de beste rederijen
  • Advies op maat
  • Gratis bij u thuisbezorgd
Brochure aanvragen