Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
Ravenna
Home
Reisaanbod
Muziekreizen
Herfst-trilogie in Byzantijns Ravenna

Lezersreis Telegraaf

muziekreizen

Autumn Trilogy in Ravenna

Befaamd festival in de stad van de mozaïeken

Telegraaf
Concert
Festival
Opera
Volgend vertrek
16-11-2024
Reisduur
5 dagen
Vertrekpunt
Schiphol
Reisleider
Jacqueline van Rooij
Vliegtuig
KLM
Destin
Vanaf 2.198,-
Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.
Brochure aanvragen Brochure aanvragen
Navigatie
Unieke belevenis Muziekprogramma Programma en excursies Reisinformatie Prijsinformatie
Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Geniet van prachtige muziek en indrukwekkend mozaïek

De Italiaanse stad Ravenna is een ware schatkamer. Maar liefst acht vroegchristelijke gebouwen uit de stad staan op de UNESCO Werelderfgoedlijst, met de vele kostbare mozaïeken als letterlijk schitterende hoogtepunten. Tevens herbergt Ravenna een internationaal befaamd festival, waarvan sinds 2012 niet alleen een zomer- maar ook een herfsteditie bestaat. Met elk jaar een ander thema staat tijdens de aankomende herfsteditie de (vroege) barokmuziek centraal. Het Accademia Bizantina Orchestra staat garant voor topuitvoeringen! U hoort een recital van countertenor Jakub Józef Orlinski, Purcell's bekendste opera Dido and Aeneas en u heeft de mogelijkheid om Monteverdi's opera Il ritorno di Ulisse in patria bij te boeken.

U reist rechtstreeks met KLM naar Bologna en reist vervolgens per comfortabele touringcar door naar Ravenna. Tijdens uw verblijf bezoekt u de vele indrukwekkende basilieken en mausolea van de voormalige hoofdstad van het West-Romeinse Rijk, zoals de Basiliek van San Vitale, het Mausoleum van Galla Placidia en de Basiliek van Sant' Apollinare Nuovo. De basilieken uit de 5e en de 6e eeuw behoren tot de oudste en best bewaarde van het christendom en bezitten een unieke rijkdom aan mozaïeken, waardoor Ravenna het ‘Byzantium van het Westen’ wordt genoemd. Ook bezoekt u het achthoekige Baptisterium van de orthodoxen en het Aartsbisschoppelijk museum, waar een fascinerende verzameling religieuze sculpturen en andere kerkelijke artefacten te zien is. Onder leiding van een deskundige gids ontdekt u tevens de Romeinse marinehaven Classe en brengt u een bezoek aan Bologna, een levendige stad die bekend staat om zijn middeleeuwse architectuur.

church-2242370-sanvitale
Basiliek van San Vitale
shutterstock_470616836 Galla Placidia
Galla Placidia
shutterstock_63326599 Basilica di San Vitale
Basiliek van San Vitale
shutterstock_1491046469 Basilica di SantApollinare Nuovo
Basiliek van Sant'Apollinare Nuovo
shutterstock_1134048998 SantApollinare in Classe (niet in Ravenna)
Basiliek van Sant'Apollinare in Classe
shutterstock_154605287 Mausoleo Teodorico
Mausoleum van Teodorico
Veeg naar links

Muziekprogramma

 • Zondag 17 november, recital Jakub Józef Orliński - inbegrepen
 • Maandag 18 november, opera Il ritorno di Ulisse in patria (Monteverdi) - optioneel
 • Dinsdag 19 november, opera Dido and Aeneas (Purcell) - inbegrepen

Foto rechts Orchestra Accademia Bizantina © Giulia Papetti

Het muziekprogramma wordt nader beschreven onder de afbeeldingen. 

Zondag 17 november - recital Jakub Józef Orliński

Teatro Alighieri (15:30 uur)

Uitvoerenden
Jakub Józef Orliński - countertenor
Il Pomo d'Oro

Muziek
Werken van Claudio Monteverdi, Biagio Marini, Giulio Caccini, Girolamo Frescobaldi, Johann Kaspar Kerll, Barbara Strozzi, Francesco Cavalli, Carlo Pallavicino, Giovanni Cesare Netti, Antonio Sartorio, Adam Jarzębski en Sebastiano Moratelli

© Honorata Karapuda

Jakub Józef Orliński © Honorata Karapuda

Maandag 18 november - opera Il ritorno di Ulisse in patria (Monteverdi)

Teatro Alighieri (20:00 uur)

Uitvoerenden
Orchestra Accademia Bizantina
Danilo Pastore, Gianluca Margheri, Chiara Nicastro, Paola Valentini Molinari, et al.

Dirigent
Ottavio Dantone

Regie
Pier Luigi Pizzi

Was zijn opera L’Orfeo, de allereerste volledig overleverde opera uit de muziekgeschiedenis, gecomponeerd voor het hof van Mantua, de opera Il ritorno di Ulisse in patria was voor Venetië gemaakt. Monteverdi baseerde zich op Homerus’ Odyssea en wist het verhaal vol medeleven en menselijkheid neer te zetten. 

Prijs: € 78,-

Teatro_Alighieri_IMG_0758

Dinsdag 19 november - opera Dido and Aeneas (Purcell)

Teatro Alighieri (20:00 uur)

Uitvoerenden
Orchestra Accademia Bizantina
Coro della Cattedrale di Siena Guido Chigi Saracini
Charlotte Bowden - sopraan
Delphine Galou, Candida Guida - alt
Žiga Čopi - tenor
Gianluca Margheri, Federico Sacchi - bassen
Arianna Vendittelli, Charlotte Bowden, Dominik Koeninger, Delphine Galou, et al.

Dirigent
Ottavio Dantone

Koormeester
Lorenzo Donati

Regie
Pier Luigi Pizzi

Met Dido and Aeneas componeerde Purcell zijn bekendste opera. De sterfscène van Dido When I am Laid in Earth –  bekend als Dido’s Lament – wordt veelvuldig uitgevoerd, ook los van de opera zelf. De eerste uitvoering was in 1688. 

AlighieriAR

Programma en excursies

Dag 1 - Aankomst in Ravenna

Vandaag vliegt u per directe KLM vlucht van Amsterdam naar Bologna. Per privétransfer wordt u naar uw 4-sterrenhotel in Ravenna gebracht. Na even tot rust te zijn gekomen geniet u van een gezamenlijk diner in een sfeervol restaurant. 

shutterstock_126220676 Ravenna People Square

Dag 2 - Ontdek de oudheden in Ravenna tot de 5e eeuw n.Chr.

Vanochtend geniet u van uw eerste uitgebreide ontbijtbuffet in het hotel. Vervolgens krijgt u de eerste muziektoelichting van uw reisleider over het recital dat vanmiddag op het programma staat. Deze ochtend staat in het teken van het ontdekken van Ravenna's mooiste bezienswaardigheden. Onder begeleiding van een deskundige gids bezoekt u onder andere de Basiliek van Sant'Apollinare Nuovo, een van de oudste oude kerken in de stad, die in 1996 door UNESCO tot werelderfgoed is verklaard. Tevens bezoekt u het Archiepiscopal museum, een gebouw dat al dateert uit de 5e eeuw en waar u kunst uit voornamelijk de 6e eeuw terugvindt zoals het zilveren kruis van aartsbischop Agnello. In de Hal van de planeten kunt u kunst tussen 1500 en 1800 bewonderen. Tevens bezoeken we het oudste gebouw van Ravenna; het Baptisterium van de orthodoxen, welke er van buiten wellicht eenvoudig uitziet, echter van binnen vindt u een overweldigende reeks gekleurde mozaïeken die religieuze taferelen uitbeelden, zoals Johannes die Jezus doopt en een processie van de twaalf apostelen. Vervolgens heeft u een paar uur vrije tijd voordat u in Teatro Alighieri wordt verwacht voor het eerste concert van deze reis. U kunt bijvoorbeeld een kijkje nemen in de kathedraal; met zijn blauwgroene koepel en majestueuze gevel is de kathedraal van Ravenna een van de kroonjuwelen van de stad. Halverwege de middag bent u van harte welkom in Teatro Alighieri voor een recital van Jakub Józef Orliński. 's Avonds geniet u van een 3-gangendiner in een restaurant in het centrum van de stad.

shutterstock_121669900 Archiepiscopal Museum

Dag 3 - Mausoleum, basiliek en schitterend mozaïek

Vanochtend geniet u wederom van een uitgebreid ontbijt in uw hotel. Vervolgens geeft uw reisleider de tweede muziektoelichting van deze reis. De rest van de ochtend staat in het teken van het ontdekken van nog meer van Ravenna's mooiste bezienswaardigheden. Onder begeleiding van een deskundige gids bezoekt u de Basiliek van San Vitale, een vroegchristelijke basiliek welke bekend staat om zijn indrukwekkende koepel. Binnen kunt u de sprankelende mozaïekkunstwerken zien die alle vier de zijmuren en het apsisgewelf sieren. Meteen naast de Basiliek van San Vitale vindt u het Mausoleum van Galla Placidia. Dit mausoleum ziet er aan de buitenkant misschien wat kaal uit, maar van binnen is het schitterend gedecoreerd. U vindt er drie sarcofagen, waaronder die van Galla Placidia, de dochter van de Romeinse keizer Theodosius – maar ook hier wordt uw aandacht gevangen door de mozaïeken en laat u betoveren door het blauwe plafond vol glinsterende gouden sterren. Vervolgens luncht u gezamenlijk en heeft u de rest van de middag ter vrije besteding. Indien bijgeboekt woont u 's avonds de opera Il ritorno di Ulisse in patria van Monteverdi bij.

Basilica San Vitale

Dag 4 - Bezoek de Romeinse marinehaven Classe

Na een vers ontbijt in uw hotel krijgt u de laatste muziektoelichting van uw reisleider over de opera die vanavond op het programma staat. Vervolgens wordt u per touringcar naar Basiliek van Sant’Apollinare en het Mausoleum van Theodorico in Classe gebracht, een klein dorpje net buiten Ravenna. Onder begeleiding van uw deskundige gids komt u achter de verhalen van de plunderingen die hier hebben plaatsgevonden. De basiliek beschikt nog steeds over zijn bijzondere originele structuur en interieur, welke door de jaren heen en vele plunderingen gelukkig niet verloren zijn gegaan. Op de terugweg naar uw hotel maken we een korte stop bij het Mausoleum van Teodorico. Dit mausoleum is het belangrijkste grafmonument gebouwd door de Ostrogoten in Italië, onderdeel van het UNESCO-werelderfgoed Ravenna. Aansluitend geniet u van een gezamenlijke lunch. 's Avonds woont u de opera Dido and Aeneas van Purcell bij, het laatste muzikale hoogtepunt van uw reis. 

shutterstock_1134048998 SantApollinare in Classe (niet in Ravenna)

Dag 5 - Afscheid van het Byzantijnse rijk

Vanochtend geniet u van uw laatste ontbijtbuffet en checken we uit bij het hotel. Per touringcar wordt u naar Bologna gebracht waar u, alvorens we richting het vliegveld gaan, deze stad kunt ontdekken. U geniet van een gezamenlijke afscheidslunch en wisselt al uw ervaringen uit met uw reisgezelschap. Aansluitend transfer naar het vliegveld voor de directe KLM-vlucht naar Amsterdam. 

Programmawijzigingen voorbehouden.

Bologna, shutterstock_761993854

Reisinformatie

Uw hotel

Hotel NH Ravenna****
Dit uitstekende 4-sterrenhotel ligt dichtbij de Basiliek van Sant’Apollinare Nuovo. Gelegen in het historische centrum van de stad liggen de meeste bezienswaardigheden in de buurt van het hotel. Zo kunt u op loopafstand de basilieken van San Giovanni Evangelista en San Vitale bewonderen. Het hotel biedt u gratis Wi-Fi en in de hotelkamers vindt u moderne meubels en faciliteiten. 

NH Ravenna - Exterieur
NH Ravenna
NH Ravenna - Standard Double Room
Impressie hotelkamer
NH Ravenna - Entree
Entree
NH Ravenna - Bar
Bar
NH Ravenna - Bar Restaurant
Bar Restaurant
NH Ravenna - Badkamer
Badkamer
Veeg naar links

Uw reisleider

Musicologe
Jacqueline van Rooij

"Met veel plezier leid ik al vijftien jaar muziek- en cultuurreizen. Sinds 2017 zijn daar ook riviercruises bij gekomen. De ontmoetingen met de reizigers, het samen beleven van vele mooie voorstellingen en bestemmingen maken elke reis weer anders en uniek. Hoewel ik als tiener een pianostudie overwoog werd het een andere keuze. Vele jaren later bleek dat muziek als rode draad door mijn leven liep. Toen ben ik alsnog begonnen aan muziek vakstudies, gevolgd door muziekwetenschappen. Ik heb ervan genoten, liep stage bij de NTR bij Opera Live, en hielp korte tijd bij de Zaterdagmatinee. Ik gaf pianoles, recenseerde, en schreef het programmaboek voor het Internationaal Liedfestival in Zeist. Muziektheater en vocale muziek hebben mijn speciale interesse. Ik verheug mij erop u te ontmoeten en te kunnen inspireren op de mooie reizen van Destin Travel".

Vervoer

Directe vluchten met KLM
16-11-2024, Amsterdam – Bologna, 10:45 tot 12:30 uur, KL 1663
20-11-2024, Bologna – Amsterdam, 17:10 tot 19:15 uur, KL 1666
Schemawijzigingen voorbehouden

Vanaf acht weken voor vertrek zijn wij veelal genoodzaakt niet geboekte vliegtuigstoelen terug te geven aan de luchtvaartmaatschappij. Vanaf dat moment bestaat de mogelijkheid dat wij alleen nog tickets in een duurdere tariefsklasse kunnen boeken, waardoor wij u een vluchttoeslag moeten doorberekenen. Uiteraard wordt u in dat geval bij boeking hierover geïnformeerd.

Bagageregeling KLM
Bij uw vlucht is altijd 12 kg hand- en 23 kg ruimbagage inbegrepen. Wilt u meer kilo’s meenemen kunnen wij dat voor u bijboeken tegen een meerprijs.

Taxiservice vanaf uw huisadres
Onbezorgd op reis? Boek dan een privé taxi vanaf uw huisadres tot het vertrekpunt van de reis. Geen gesleep met koffers: een ontspannen begin van uw reis! De kosten zijn afhankelijk van de route. Onze reisspecialisten informeren u graag!

Taxiservice

Muziektickets

Wij reserveren uw muziektickets rechtstreeks bij operahuizen of via gerenommeerde agentschappen, die hiervoor reserveringskosten en een voorverkooptoeslag berekenen. Deze toeslagen kunnen oplopen tot 55%. De prijzen op uw muziekticket kunnen dus afwijken van de prijs die wij onze partners betalen. Wij raden u aan om op tijd te boeken, zodat u verzekerd bent van muziektickets in een goede categorie. Boeken via Hannick Reizen voorkomt teleurstellingen en lange wachttijden bij de kassa.

Bij annulering worden de muziektickets altijd 100% in rekening gebracht.

Duurzaam op reis

Het hele jaar gaan we op reis. Ver weg of dichter bij huis. Wij laten u heel graag genieten van de talloze mooie plaatsen die er op deze wereld zijn, zodat u elke keer weer nieuwe, unieke ervaringen op kunt doen.
Graag nemen wij u mee hoe wij als familiebedrijf al meer dan 50 jaar onze verantwoordelijkheid nemen op het gebied van duurzaam ondernemen.
Klik hier voor meer informatie.

Prijsinformatie

Reissom
Inbegrepen
Toeslagen
Voorwaarden
5-daagse muziekreis Autumn Trilogy in Ravenna
Vanaf 2.198,- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

Meer bedenktijd nodig? Neem een optie!
Twijfelt u nog een beetje? Heeft u wel plannen om een muziekreis te gaan maken, maar kunt u nog niet definitief beslissen? Neem dan een vrijblijvende optie!
Wij houden dan een plaatsje voor u vrij op deze reis. Want we hebben graag dat u met ons mee gaat. Op deze manier heeft u meer tijd om er nog even over na te denken en voorkomt u de teleurstelling van prijsverhoging of een volgeboekte reis.

Vertrekdatum
Prijs per persoon
16 november 2024
v.a. 2.198,-
 • Uitstekende zitplaatsen voor de concerten 
 • Verblijf (4 overnachtingen) in het centraal gelegen 4-sterren hotel NH Ravenna (incl. ontbijt) 
 • 5 keer lunch of diner 
 • Een glaasje wijn en kopje koffie tijdens de maaltijden buiten de deur
 • Directe KLM-vlucht (incl. ruimbagage)
 • Boeiende muziektoelichtingen door uw Hannick-reisleider
 • Excursieprogramma en entreegelden

Muziekprogramma

Inbegrepen 
Zondag 17 november: recital Jakub Józef Orliński 
Dinsdag 19 november: opera Dido and Aeneas (Purcell)

 

 

Optioneel muziekprogramma
Maandag 18 november: opera Il ritorno di Ulisse in Patria (Monteverdi), € 78,- 

• Toeslag 2-persoonskamer voor alleengebruik € 248,-
• Eventuele brandstoftoeslag
• Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

Op deze reis zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

- ANVR-voorwaarden
- SGR-voorwaarden
- Garantieregeling Stichting Calamiteitenfonds Reizen
- Algemene voorwaarden / Boekingsinformatie van Hannick Reizen zoals vermeld op deze website

Betaling
Hannick Reizen is aangesloten bij de ANVR en SGR. Voor u de garantie dat uw muziekreis in goede handen is. Zodra u van ons de bevestiging, welke tevens de factuur is, heeft ontvangen, verzoeken wij u 15% van de totale reissom + een verhoging van de aanbetaling aan ons over te maken, dit is de aanbetaling. Het restant van de reissom dient uiterlijk 6 weken voor aanvang van de reis in ons bezit te zijn. Indien u uw muziekreis boekt binnen 6 weken voor aanvang van de muziekreis dan dient u na ontvangst van de bevestiging/factuur de totale reissom per direct aan ons te voldoen.

Voorwaarden
Op deze reis zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing, evenals de Algemene Voorwaarden zoals vermeld op deze website. Echter voor deze muziekreis hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Wijzigingen in het dag- en muziekprogramma om organisatorische redenen voorbehouden.
Indien een aanmelding ongedaan wordt gemaakt, zijn per persoon de volgende annuleringskosten verschuldigd:

 • Bij annulering tot 65 dagen voor vertrek: 15% van de reissom + 100% over uw eventuele verhoogde aanbetaling wegens non-refundable reiselementen
 • Bij annulering vanaf 65 dagen (inclusief) tot 42 dagen (exclusief) voor vertrek: 35% van de reissom + 100% over uw eventuele verhoogde aanbetaling wegens non-refundable reiselementen
 • Bij annulering vanaf 42 dagen (inclusief) tot 28 dagen (exclusief) voor vertrek: 55% van de reissom + 100% over uw eventuele verhoogde aanbetaling wegens non-refundable reiselementen
 • Bij annulering vanaf 28 dagen (inclusief) tot 5 dagen (exclusief) voor vertrek: 85% van de reissom + 100% over uw eventuele verhoogde aanbetaling wegens non-refundable reiselementen
 • Bij annulering vanaf de 5e dag voor vertrek: de volledige reissom.

Tarieven en voorwaarden vliegtickets
Vliegtickets zijn beschikbaar in diverse klassen. In elke klasse gelden verschillende voorwaarden en tarieven. De vliegtickets die Hannick Reizen voor u boekt zijn non-refundable, waardoor de tickets niet kosteloos gewijzigd kunnen worden. Bedragen voor vluchten zijn niet-restitueerbaar (geen geld terug). Mocht u een vliegticket wensen te boeken voor de businessclass dan maken wij dit graag voor u in orde.

Reissom
5-daagse muziekreis Autumn Trilogy in Ravenna
Vanaf 2.198,- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

Meer bedenktijd nodig? Neem een optie!
Twijfelt u nog een beetje? Heeft u wel plannen om een muziekreis te gaan maken, maar kunt u nog niet definitief beslissen? Neem dan een vrijblijvende optie!
Wij houden dan een plaatsje voor u vrij op deze reis. Want we hebben graag dat u met ons mee gaat. Op deze manier heeft u meer tijd om er nog even over na te denken en voorkomt u de teleurstelling van prijsverhoging of een volgeboekte reis.

Vertrekdatum
Prijs per persoon
16 november 2024
v.a. 2.198,-
Inbegrepen
 • Uitstekende zitplaatsen voor de concerten 
 • Verblijf (4 overnachtingen) in het centraal gelegen 4-sterren hotel NH Ravenna (incl. ontbijt) 
 • 5 keer lunch of diner 
 • Een glaasje wijn en kopje koffie tijdens de maaltijden buiten de deur
 • Directe KLM-vlucht (incl. ruimbagage)
 • Boeiende muziektoelichtingen door uw Hannick-reisleider
 • Excursieprogramma en entreegelden

Muziekprogramma

Inbegrepen 
Zondag 17 november: recital Jakub Józef Orliński 
Dinsdag 19 november: opera Dido and Aeneas (Purcell)

 

 

Toeslagen

Optioneel muziekprogramma
Maandag 18 november: opera Il ritorno di Ulisse in Patria (Monteverdi), € 78,- 

• Toeslag 2-persoonskamer voor alleengebruik € 248,-
• Eventuele brandstoftoeslag
• Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

Voorwaarden

Op deze reis zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

- ANVR-voorwaarden
- SGR-voorwaarden
- Garantieregeling Stichting Calamiteitenfonds Reizen
- Algemene voorwaarden / Boekingsinformatie van Hannick Reizen zoals vermeld op deze website

Betaling
Hannick Reizen is aangesloten bij de ANVR en SGR. Voor u de garantie dat uw muziekreis in goede handen is. Zodra u van ons de bevestiging, welke tevens de factuur is, heeft ontvangen, verzoeken wij u 15% van de totale reissom + een verhoging van de aanbetaling aan ons over te maken, dit is de aanbetaling. Het restant van de reissom dient uiterlijk 6 weken voor aanvang van de reis in ons bezit te zijn. Indien u uw muziekreis boekt binnen 6 weken voor aanvang van de muziekreis dan dient u na ontvangst van de bevestiging/factuur de totale reissom per direct aan ons te voldoen.

Voorwaarden
Op deze reis zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing, evenals de Algemene Voorwaarden zoals vermeld op deze website. Echter voor deze muziekreis hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Wijzigingen in het dag- en muziekprogramma om organisatorische redenen voorbehouden.
Indien een aanmelding ongedaan wordt gemaakt, zijn per persoon de volgende annuleringskosten verschuldigd:

 • Bij annulering tot 65 dagen voor vertrek: 15% van de reissom + 100% over uw eventuele verhoogde aanbetaling wegens non-refundable reiselementen
 • Bij annulering vanaf 65 dagen (inclusief) tot 42 dagen (exclusief) voor vertrek: 35% van de reissom + 100% over uw eventuele verhoogde aanbetaling wegens non-refundable reiselementen
 • Bij annulering vanaf 42 dagen (inclusief) tot 28 dagen (exclusief) voor vertrek: 55% van de reissom + 100% over uw eventuele verhoogde aanbetaling wegens non-refundable reiselementen
 • Bij annulering vanaf 28 dagen (inclusief) tot 5 dagen (exclusief) voor vertrek: 85% van de reissom + 100% over uw eventuele verhoogde aanbetaling wegens non-refundable reiselementen
 • Bij annulering vanaf de 5e dag voor vertrek: de volledige reissom.

Tarieven en voorwaarden vliegtickets
Vliegtickets zijn beschikbaar in diverse klassen. In elke klasse gelden verschillende voorwaarden en tarieven. De vliegtickets die Hannick Reizen voor u boekt zijn non-refundable, waardoor de tickets niet kosteloos gewijzigd kunnen worden. Bedragen voor vluchten zijn niet-restitueerbaar (geen geld terug). Mocht u een vliegticket wensen te boeken voor de businessclass dan maken wij dit graag voor u in orde.

Hannick Reizen_Jerina_CTA Blok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze bijzondere muziekreizen en de verschillende mogelijkheden. 

Bel +31 (0)88 - 13 07 340
Brochure Destin Muziekreizen zomer - najaar 2024_Mockup
Luxe brochure
De mooiste muziekreizen in één brochure
 • Boordevol reisinspiratie
 • Unieke arrangementen
 • Gratis bij u thuisbezorgd
Brochure aanvragen

Vergelijkbare reizen

Bekijk onze selectie bijzondere en unieke muziekreizen naar de mooiste operahuizen en hoogstaande festivals met medewerking van de allerbeste musici