Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
Munchen_Staatsoper (1)
Home
Reisaanbod
Muziekreizen
München, kerst vol kunst en muziek

Vier de kerstdagen met een opera en ballet

muziekreizen

München, kerst vol kunst en muziek

Reis naar één van de belangrijkste muziekcentra van Europa

Nieuw
Opera
Ballet
Kerst
Volgend vertrek
22-12-2024
Reisduur
7 dagen
Vertrekpunt
Nederland
Reisleider
Leo den Oudsten
Touringcar
Royal Class
Destin
Vanaf 2.498,-
Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.
Brochure aanvragen Brochure aanvragen
Navigatie
Unieke belevenis Muziekprogramma Programma en excursies Reisinformatie Prijsinformatie
Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Beleef prachtige muziek in Frankfurt en München

Kerst is een tijd van genieten en bezinning. München biedt hiervoor uitstekende mogelijkheden. Er zijn prachtige bouwwerken uit de tijd van de Beierse koningen, een uitstekend cultureel programma en beroemde musea; kortom het middelpunt van Beierse levensvreugde. Een eeuwenlange traditie van kunstzinnige hertogen en koningen heeft in München een cultureel klimaat geschapen dat tot in het merg van de huidige bewoners is doorgedrongen. München biedt echter nog veel meer. We vinden er een sfeervol stadscentrum, prachtige kerken, imponerende paleizen en wereldberoemde kunstverzamelingen. Tientallen musea, waaronder de Alte Pinakothek, de ongekende winkelmogelijkheden, het Raadhuis, de cafés en de 9 km lange Englischer Garten maken van München een complete stad. Geniet van de opera La Fille du regiment van Gaetano Donizetti en het ballet Romeo and Juliet. Onderweg overnacht u in Frankfurt waar u de opera De nacht voor Kerstmis van Rimski-Korsakov optioneel kunt bijwonen. 

München kerstmarkt, shutterstock_1242292528
Kerstmarkt in München
Munchen_Staatsoper (1)
Staatsoper München
Frankfurt am Main, shutterstock_173501681
Frankfurt
München nacht, shutterstock_1296571099 (1)
München
shutterstock_311421725 Munchen Residenz (1)
Residenz München
Römerberg Frankfurt, shutterstock_551502508
Römerberg Frankfurt
munich-1769543 (1)
München
Alte Pinakothek München, shutterstock_1165618768
Alte Pinakothek München
München, shutterstock_2467655023
München
Veeg naar links

Muziekprogramma

 • Maandag 23 december, opera De nacht voor Kerstmis (Rimski-Korsakov) - optioneel
 • Woensdag 25 december, opera La Fille du regiment (Donizetti) - inbegrepen
 • Donderdag 26 december, ballet Romeo and Juliet - inbegrepen

Foto Oper Frankfurt © Rui Camilo
Foto Pretty Yende © Dario Acosta

Het muziekprogramma wordt nader beschreven onder de afbeeldingen. 

Maandag 23 december - De nacht voor Kerstmis (Rimski-Korsakov)

Oper Frankfurt (19:00 uur)

Dirigent
Takeshi Moriuchi

Regie
Christof Loy

Uitvoerenden
Georgy Vasiliev, Monika Buczkowska, Enkelejda Shkoza, e.a.
Oper Frankfurt's Chorus
Frankfurt Opern & Museumsorchester

Kennen we Rimski-Korsakov in het westen vooral vanwege zijn orkestwerken, in Rusland wordt hij allereerst als operacomponist gezien. De opera De nacht voor Kerstmis was een waagstuk, gebaseerd op een verhaal van Gogol ging Rimski-Korsakov, ging hij met het ten tonele voeren van een Tsarina tegen alle regels in. Niet alleen de Russische adel maar ook gewone mensen voelden zich gedwongen de opera te boycotten. Zonde, want De nacht voor Kerstmis is met zijn spookjesachtige muziek en kleurrijke balletten een dóór en dóór onderhoudende opera. 
Wanneer de knappe smid Vakula de rijke boerendochter Oksana te huwelijk vraagt, stelt zij als eis dat hij haar de schoenen van de tsarina brengt. Ondertussen verzamelt een heks op haar bezemsteel de sterren en steelt de duivel de maan - demonische krachten die de liefde tussen Vakula en Oksana proberen te dwarsbomen. 

Prijs: € 158,-

© Rui Camilo

Oper_Frankfurt_Innenpanorama_(Rui_Camilo)_01

Woensdag 25 december - opera La Fille du regiment (Donizetti)

Nationaltheater, München (17:00 uur)

Dirigent
Stefano Montanari

Regie
Damiano Michieletto

Uitvoerenden
Pretty Yende, Susan Graham, Sunnyi Melles, e.a.
Bayerisches Staatsorchester
Bayerischer Staatsopernchor

Gaetano Donizetti was één van de grote componisten van het Bel Canto. Letterlijk schone zang geheten, stond bij deze operastijl de zangkunst in zijn pure vorm centraal. De kunst was door een perfecte technische beheersing een maximum aan emotionele expressie te bereiken. Dat alles zonder opsmuk, oftewel geen maskerende snikjes, zuchten of gebaartjes. Met collega’s Rossini en Bellini legde Donizetti de lat hoog, tot op de dag van vandaag gelden zijn aria’s als de hogeschool van het zingen. 
La Fille du Régiment ontstond in de drie jaar dat Donizetti in Parijs woonde. Het verhaal gaat over een jong weesmeisje dat als mascotte in een legerregiment opgroeit. De ellende ontstaat wanneer ze verliefd wordt op Tonio, die er door de anderen van verdacht wordt spion te zijn. Wanneer een Markiezin onthult dat ze haar nichtje is, lijkt de liefde tussen haar en Tonio nog verder weg. 

© Dario Acosta

Pretty Yende c_Dario Acosta PRETTY_YENDE-0008 aangepast

Donderdag 26 december - ballet Romeo and Juliet

Nationaltheater, München (19:30 uur)

Dirigent
David Garforth

Choreografie
John Cranko

Uitvoerenden
Ensemble des Bayerischen Staatsballetts
Bayerisches Staatsorchester

De muziek voor Romeo and Juliet behoort tot de beste symfonische werken van Sergej Prokofjev. De spectaculaire en dramatische muziek is zo overtuigend dat het ook veelvuldig in de concertzaal klinkt. Met name de Dans van de Ridders en Tybalts Dood zijn populair geworden. Dat de muziek ijzersterk is wordt ook bewezen door het feit dat er tot op de dag van vandaag nieuwe choreografieën ontstaan op Prokofjevs compositie. Van Rudi van Dantzig, Rudolf Nurejev tot John Neumeier: allen creëerde nieuw werk. In München ziet u de versie van John Cranko, de Zuid-Afrikaanse choreograaf die verbonden was aan The Royal Ballet in Londen. 

Ballet shutterstock_288374444

Programma en excursies

Dag 1 - Aankomst in Frankfurt

Vandaag reist u per Royal Class touringcar naar de Duitse stad Frankfurt. Het financiële hart van de Europese Unie met vele wolkenkrabbers. Nadat de oude stad vrijwel volledig verwoest was na bombardementen tijdens de Tweede Wereldoorlog werd de stad ontwikkeld tot financieel hart van Duitsland waar voornamelijk banken en financiële instellingen hun hoofdkantoren bouwden. Al staat Frankfurt bekend als beursstad is het een bezoek meer dan waard. De stad vormt een weerspiegeling van het hedendaagse Duitsland: goed georganiseerd, oog voor detail en internationaal georiënteerd. Na aankomst in het hotel aan de rivier de Main verzorgt uw reisleider de eerste muziektoelichting van deze reis. Hierna geniet u van een gezamenlijk diner in het hotel.

Frankfurt am Main, shutterstock_1493735684

Dag 2 - Een opera in Frankfurt

Na het ontbijt neemt een lokale gids u mee door de nieuwe oude stad. Uw gids vertelt u meer over het concept achter de restauratie van de wijk. Frankfurt heeft een rijke geschiedenis en met de herbouw van de wijk wordt de middeleeuwse stijl weer tot leven gebracht. U bezoekt onder andere de Hühnermarkt en de Römerberg. Na de stadswandeling heeft u de gelegenheid Frankfurt zelf verder te ontdekken. Vanavond dineert u gezamenlijk en kunt u optioneel de opera De nacht voor Kerstmis bijwonen in de Oper van Frankfurt. 

Römer, Frankfurt shutterstock_1187064712

Dag 3 - Aankomst in München

Vandaag reist u verder naar München. Nadat u heeft ontbeten en bent uitgecheckt staat de touringcar voor u klaar om u naar München te brengen. De stad heeft een hechte band met opera en componisten. Zo vierde Mozart zijn eerste successen hier met Idomenio, Richard Wagners Meistersinger beleefde er zijn première en het voorspel van Parsifal dirigeerde Wagner hoogstpersoonlijk in München. Ook Richard Strauss stal de harten van de bewoners met Feuersnot in 1901. Aan het eind van de middag arriveert u in het hotel, waarna u op eigen gelegenheid alvast de eerste indrukken van de stad kunt doen. Vanavond staat er een gezamenlijk diner voor u klaar. 

munich-1572429 (1)

Dag 4 - Opera in het Nationaltheater

Na het ontbijt verzorgt uw reisleider de muziektoelichting op de opera La Fille du regiment van Donizetti. Hierna neemt een deskundige gids u mee door de stad. De deelstaat Beieren was ooit een rijk vorstendom. Hierdoor vindt u in de stad nog vele historische gebouwen en maar liefst drie Pinakotheken. In München vindt u Duitslands grootste verzameling antieke kunst. Tijdens de wandeling komt u o.a. langs de Marienplatz, het hart van München. Hier bevindt zich ook het Neues Rathaus, een indrukwekkend en gedecoreerd gebouw. Vanmiddag heeft u enige vrije tijd, waarna u aan het eind van de middag naar het Nationaltheater vertrekt voor de opera. Hierna staat er een uitgebreid kerstdiner voor u klaar. 

Marienplatz, shutterstock_1168888360 (1)

Dag 5 - Alte Pinakothek en het ballet

Na het ontbijt verzorgt uw reisleider een volgende muziektoelichting, ditmaal over het ballet Romeo en Julia. Aansluitend vertrekt u naar de Alte Pinakothek. In dit museum vindt u vooral schilderijen van kunstschilders uit de renaissance en de barok. De naam Pinakothek komt van het Griekse woord voor kunstverzameling. Een deskundige gids neemt u mee langs de collectie van Europese kunstschilders van de 13e tot de 18e eeuw. Het museum heeft vooral een van de belangrijkste collecties vroege Italiaanse, Oude Duitse, Oude Hollandse en Vlaamse kunstschilders ter wereld. Na de rondleiding kunt u nog op eigen gelegenheid rondkijken, waarna er een gezamenlijke lunch voor u klaar staat in een goed restaurant. Vanavond woont u het ballet Romeo en Julia bij. 

Alte Pinakothek München, shutterstock_1165618768

Dag 6 - Overnachting in Koblenz

Na het ontbijt staat de touringcar voor u klaar om u naar Koblenz te brengen. Een mooie stad waar de Rijn en de Moezel samenkomen. Op de plek waar de twee iconische rivieren zich samenvoegen staat een standbeeld van keizer Wilhelm I. Het monument de Deutsches Eck staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Aan het eind van de middag arriveert u in het hotel, waar een gezamenlijk diner voor u klaar staat. 

Koblenz+by+night!

Dag 7 - Terugreis naar Nederland

Na het ontbijt reist u per touringcar verder richting Nederland. Onderweg geniet u samen nog van een afscheidslunch, waarna u op de verschillende uitstapplaatsen afscheid kan nemen van uw reisgenoten en reisleider.

Programmawijzigingen voorbehouden.

Koblenz
Lees meer
Lees minder

Reisinformatie

Uw hotel

Adina Apartment Hotel Frankfurt Neue Oper ****
22 t/m 24 december
Vanuit dit uitstekende 4-sterrenhotel kijkt u uit de op rivier de Main. Alle appartementen zijn stijlvol en kleurrijk ingericht en beschikken over airconditioning, een kitchenette, een flatscreen-tv en een laptopkluisje. Het hotel beschikt eveneens over een zwembad en fitnessruimte. Direct naast het hotel ligt de Oper, zodat u eenvoudig de optionele opera kunt bezoeken. 

Mercure München City Center ****
24 t/m 27 december
Het in 2017 gerenoveerde hotel biedt kamers met airconditioning en een flatscreen-tv en zijn ingericht in een Beierse stijl. Ook is er gratis Wi-Fi aanwezig in alle ruimtes. De historische binnenstad bereikt u in 10 minuten wandelen.

Mercure Hotel Koblenz ****
27 t/m 28 december
Gelegen aan de rivier de Rijn ligt dit uitstekende 4-sterrenhotel. De hotelkamers beschikken over airconditioning en een flatscreen-tv.

Adina Apartment Hotel Frankfurt Neue Oper ingang
Hotel Frankfurt Ingang
Adina Apartment Hotel Frankfurt Neue Oper impressie hotelkamer
Hotel Frankfurt Impressie Hotelkamer
Mercure München City Center impressie hotelkamer
Hotel München Impressie Hotelkamer
Mercure München City Center restaurant
Hotel München restaurant
Mercure Hotel Koblenz ingang
Hotel Koblenz ingang
Mercure Hotel Koblenz impressie hotelkamer
Hotel Koblenz Impressie Hotelkamer
Veeg naar links

Uw reisleider

Musicoloog & specialist in opera's
Leo den Oudsten

Leo den Oudsten gaf in 1999 na de voltooiing van zijn studie muziekwetenschap aan de Universiteit Utrecht zijn werkzame leven een andere richting. De musicoloog geeft sinds die tijd talrijke muzieklezingen, operacursussen en inleidingen. "Eigenlijk wil ik mij zo breed mogelijk opstellen als het gaat om muziek. Maar als ik moet kiezen, zou mijn specialisatie zonder enige twijfel opera zijn. Opera heeft zoveel te bieden, meer dan muziek alleen en dat is wat ik juist zo aantrekkelijk vind. Graag wil ik mijn kennis delen met anderen en ik vind het leuk om het uit te dragen."

Leo den Oudsten-1

Vervoer

U reist per comfortabele Royal Class touringcar

Opstapplaatsen:

 • Amsterdam -Station Amsterdam RAI, taxistrook onder de A10
 • Den Haag - Den Haag Centraal, busplatform 
 • Utrecht - Station CS Jaarbeurszijde, voor het NH hotel
 • Arnhem - Van der Valk Arnhem, vlakbij uitvalswegen A12 en A50

Met de auto naar Arnhem?
Vanuit Utrecht: neem de A12 richting Arnhem. Afslag 25, Oosterbeek. Sla op het einde van de afrit rechstaf de Amsterdamse weg/N224 op. Bij de 2e stoplichten rechtsaf.
Vanuit Zwolle: neem de A50 richting Arnhem. Vervolgens A12/E35 richting Arnhem. Daarna Afslag 25, Oosterbeek. Bij de stoplichten linksaf. Vervolgens bij het derde stoplicht rechtsaf.
Vanuit Den Bosch: neem de A50 richting Zwolle. Afslag 25, Oosterbeek. Bij de stoplichten linksaf. Vervolgens bij het derde stoplicht rechtsaf.
Vanaf het Centraal Station Arnhem kunt u een directe busverbinding nemen naar het hotel. De bushaltes bevinden zich voor het Van der Valk Hotel en zijn genoemd naar het hotel.

Overnachting in Arnhem
Bij het Van der Valk Hotel Arnhem kunt u een overnachting boeken voorafgaand aan de reis. Uw auto kan hier gedurende de reis gratis blijven staan. Deze kunt u bij boeking reserveren:

2-persoonskamer Comfort: € 65,- p.p.p.n.
Toeslag alleengebruik € 45,- p.p.p.n.

Bovenstaand tarief is inclusief ontbijt, toeristenbelasting, parkeerplaats voor uw auto en gratis gebruik van de wellness.

Hannick Touringcar

Muziektickets

Wij reserveren uw muziektickets rechtstreeks bij operahuizen of via gerenommeerde agentschappen, die hiervoor reserveringskosten en een voorverkooptoeslag berekenen. Deze toeslagen kunnen oplopen tot 55%. De prijzen op uw muziekticket kunnen dus afwijken van de prijs die wij onze partners betalen. Wij raden u aan om op tijd te boeken, zodat u verzekerd bent van muziektickets in een goede categorie. Boeken via Hannick Reizen voorkomt teleurstellingen en lange wachttijden bij de kassa.

Bij annulering worden de muziektickets altijd 100% in rekening gebracht.

Duurzaam op reis

Het hele jaar gaan we op reis. Ver weg of dichter bij huis. Wij laten u heel graag genieten van de talloze mooie plaatsen die er op deze wereld zijn, zodat u elke keer weer nieuwe, unieke ervaringen op kunt doen.
Graag nemen wij u mee hoe wij als familiebedrijf al meer dan 50 jaar onze verantwoordelijkheid nemen op het gebied van duurzaam ondernemen.
Klik hier voor meer informatie.

Prijsinformatie

Reissom
Inbegrepen
Toeslagen
Voorwaarden
7-daagse muziekreis München, kerst vol kunst en muziek
Vanaf 2.498,-,- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

Meer bedenktijd nodig? Neem een optie!
Twijfelt u nog een beetje? Heeft u wel plannen om een muziekreis te gaan maken, maar kunt u nog niet definitief beslissen? Neem dan een vrijblijvende optie!
Wij houden dan een plaatsje voor u vrij op deze reis. Want we hebben graag dat u met ons mee gaat. Op deze manier heeft u meer tijd om er nog even over na te denken en voorkomt u de teleurstelling van prijsverhoging of een volgeboekte reis.

Vertrekdatum
Prijs per persoon
22 december 2024
v.a. 2.498,-,-

• Uitstekende categorie zitplaatsen
• Verblijf (3 overnachtingen) in het uitstekende 4-sterren Mercure Hotel München City Center (incl. ontbijt)
• Verblijf (2 overnachtingen) in het uitstekende 4-sterren Adina Hotel Frankfurt Neue Oper (incl. ontbijt)
• Verblijf (1 overnachtingen) in het uitstekende 4-sterren Mercure Hotel Koblenz (incl. ontbijt) 
• Een glaasje wijn en kopje koffie tijdens de maaltijden buiten de deur
• Boeiende muziektoelichtingen door uw Hannick reisleider
• Reis per Royal Class touringcar
• 7 keer lunch of diner
• Excursie programma en entreegelden

Muziekprogramma

Inbegrepen
25 december, opera La Fille du regiment (Donizetti)
26 december, ballet Romeo and Juliet
Muziekprogramma t.w.v. € 310,- inbegrepen

Optionele muziek
23 december, De nacht voor Kerstmis (Rimski-Korsakov), € 158,-

Optionele muziek
23 december, De nacht voor Kerstmis (Rimski-Korsakov), € 158,-

 • Toeslag 2-persoonskamer voor alleengebruik € 478,-
 • Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

Op deze reis zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

- ANVR-voorwaarden
- SGR-voorwaarden
- Garantieregeling Stichting Calamiteitenfonds Reizen
- Algemene voorwaarden / Boekingsinformatie van Hannick Reizen zoals vermeld op deze website

Betaling
Hannick Reizen is aangesloten bij de ANVR en SGR. Voor u de garantie dat uw muziekreis in goede handen is. Zodra u van ons de bevestiging, welke tevens de factuur is, heeft ontvangen, verzoeken wij u 15% van de totale reissom + een verhoging van de aanbetaling aan ons over te maken, dit is de aanbetaling. Het restant van de reissom dient uiterlijk 6 weken voor aanvang van de reis in ons bezit te zijn. Indien u uw muziekreis boekt binnen 6 weken voor aanvang van de muziekreis dan dient u na ontvangst van de bevestiging/factuur de totale reissom per direct aan ons te voldoen.

Voorwaarden
Op deze reis zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing, evenals de Algemene Voorwaarden zoals vermeld op deze website. Echter voor deze muziekreis hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Wijzigingen in het dag- en muziekprogramma om organisatorische redenen voorbehouden.
Indien een aanmelding ongedaan wordt gemaakt, zijn per persoon de volgende annuleringskosten verschuldigd:

• Bij annulering tot 65 dagen voor vertrek: 15% van de reissom + 100% over uw eventuele verhoogde aanbetaling wegens non-refundable reiselementen
• Bij annulering vanaf 65 dagen (inclusief) tot 42 dagen (exclusief) voor vertrek: 35% van de reissom + 100% over uw eventuele verhoogde aanbetaling wegens non-refundable reiselementen
• Bij annulering vanaf 42 dagen (inclusief) tot 28 dagen (exclusief) voor vertrek: 55% van de reissom + 100% over uw eventuele verhoogde aanbetaling wegens non-refundable reiselementen
• Bij annulering vanaf 28 dagen (inclusief) tot 5 dagen (exclusief) voor vertrek: 85% van de reissom + 100% over uw eventuele verhoogde aanbetaling wegens non-refundable reiselementen
• Bij annulering vanaf de 5e dag voor vertrek: de volledige reissom.

Groepsgrootte
Voor alle groepsreizen geldt een minimum aantal deelnemers. Met minder deelnemers kan de reis helaas niet worden uitgevoerd. Voor vliegreizen is dit doorgaans minimaal 12 deelnemers. Voor touringcarreizen geldt doorgaans een minimum van 15 deelnemers. Indien dit aantal niet wordt gerealiseerd kan Hannick Reizen de reisovereenkomst opzeggen.

Reissom
7-daagse muziekreis München, kerst vol kunst en muziek
Vanaf 2.498,-,- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

Meer bedenktijd nodig? Neem een optie!
Twijfelt u nog een beetje? Heeft u wel plannen om een muziekreis te gaan maken, maar kunt u nog niet definitief beslissen? Neem dan een vrijblijvende optie!
Wij houden dan een plaatsje voor u vrij op deze reis. Want we hebben graag dat u met ons mee gaat. Op deze manier heeft u meer tijd om er nog even over na te denken en voorkomt u de teleurstelling van prijsverhoging of een volgeboekte reis.

Vertrekdatum
Prijs per persoon
22 december 2024
v.a. 2.498,-,-
Inbegrepen

• Uitstekende categorie zitplaatsen
• Verblijf (3 overnachtingen) in het uitstekende 4-sterren Mercure Hotel München City Center (incl. ontbijt)
• Verblijf (2 overnachtingen) in het uitstekende 4-sterren Adina Hotel Frankfurt Neue Oper (incl. ontbijt)
• Verblijf (1 overnachtingen) in het uitstekende 4-sterren Mercure Hotel Koblenz (incl. ontbijt) 
• Een glaasje wijn en kopje koffie tijdens de maaltijden buiten de deur
• Boeiende muziektoelichtingen door uw Hannick reisleider
• Reis per Royal Class touringcar
• 7 keer lunch of diner
• Excursie programma en entreegelden

Muziekprogramma

Inbegrepen
25 december, opera La Fille du regiment (Donizetti)
26 december, ballet Romeo and Juliet
Muziekprogramma t.w.v. € 310,- inbegrepen

Optionele muziek
23 december, De nacht voor Kerstmis (Rimski-Korsakov), € 158,-

Toeslagen

Optionele muziek
23 december, De nacht voor Kerstmis (Rimski-Korsakov), € 158,-

 • Toeslag 2-persoonskamer voor alleengebruik € 478,-
 • Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.
Voorwaarden

Op deze reis zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

- ANVR-voorwaarden
- SGR-voorwaarden
- Garantieregeling Stichting Calamiteitenfonds Reizen
- Algemene voorwaarden / Boekingsinformatie van Hannick Reizen zoals vermeld op deze website

Betaling
Hannick Reizen is aangesloten bij de ANVR en SGR. Voor u de garantie dat uw muziekreis in goede handen is. Zodra u van ons de bevestiging, welke tevens de factuur is, heeft ontvangen, verzoeken wij u 15% van de totale reissom + een verhoging van de aanbetaling aan ons over te maken, dit is de aanbetaling. Het restant van de reissom dient uiterlijk 6 weken voor aanvang van de reis in ons bezit te zijn. Indien u uw muziekreis boekt binnen 6 weken voor aanvang van de muziekreis dan dient u na ontvangst van de bevestiging/factuur de totale reissom per direct aan ons te voldoen.

Voorwaarden
Op deze reis zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing, evenals de Algemene Voorwaarden zoals vermeld op deze website. Echter voor deze muziekreis hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Wijzigingen in het dag- en muziekprogramma om organisatorische redenen voorbehouden.
Indien een aanmelding ongedaan wordt gemaakt, zijn per persoon de volgende annuleringskosten verschuldigd:

• Bij annulering tot 65 dagen voor vertrek: 15% van de reissom + 100% over uw eventuele verhoogde aanbetaling wegens non-refundable reiselementen
• Bij annulering vanaf 65 dagen (inclusief) tot 42 dagen (exclusief) voor vertrek: 35% van de reissom + 100% over uw eventuele verhoogde aanbetaling wegens non-refundable reiselementen
• Bij annulering vanaf 42 dagen (inclusief) tot 28 dagen (exclusief) voor vertrek: 55% van de reissom + 100% over uw eventuele verhoogde aanbetaling wegens non-refundable reiselementen
• Bij annulering vanaf 28 dagen (inclusief) tot 5 dagen (exclusief) voor vertrek: 85% van de reissom + 100% over uw eventuele verhoogde aanbetaling wegens non-refundable reiselementen
• Bij annulering vanaf de 5e dag voor vertrek: de volledige reissom.

Groepsgrootte
Voor alle groepsreizen geldt een minimum aantal deelnemers. Met minder deelnemers kan de reis helaas niet worden uitgevoerd. Voor vliegreizen is dit doorgaans minimaal 12 deelnemers. Voor touringcarreizen geldt doorgaans een minimum van 15 deelnemers. Indien dit aantal niet wordt gerealiseerd kan Hannick Reizen de reisovereenkomst opzeggen.

Hannick Reizen_Jerina_CTA Blok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze bijzondere muziekreizen en de verschillende mogelijkheden. 

Bel +31 (0)88 - 13 07 340
Brochure Muziekreizen_najaar-winter 2024-2025_MU
Luxe brochure
De mooiste muziekreizen in één brochure
 • Boordevol reisinspiratie
 • Unieke arrangementen
 • Gratis bij u thuisbezorgd
Brochure aanvragen

Vergelijkbare reizen

Bekijk onze selectie bijzondere en unieke muziekreizen naar de mooiste operahuizen en hoogstaande festivals met medewerking van de allerbeste musici