Ruim 50 jaar ervaring
Persoonlijk advies op maat
Wereldwijd aanbod
Cruise Amazone
U bevindt zich hier: Home
Ontdek Destin
Friendship Cruises
Cruise Amazone

Cruise Amazone

Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Amazone cruise: in luxe en stijl door dit majestueuze regenwoud

De mysterieuze rivier de Amazone is de grootste rivier op het Zuid-Amerikaanse continent en stroomt door een van de meest uitgestrekte tropische regenwouden ter wereld die door vele wetenschappers zelfs wordt beschouwd als het oudste tropische bosgebied op aarde. Een cruise over de Amazone rivier door de Peruaanse Amazone jungle staat garant voor onvergetelijke avonturen en veel wildlife. 

Ontdek het regenwoud van Peru tijdens uw Amazone cruise

Uw luxe rondreis Peru en de Amazone start met een vlucht naar de hoofdstad Lima. U verkent voorafgaand aan uw cruise over de Amazone Lima onder leiding van een deskundige lokale gids, van het historische hart tot de iconische kliffen.

Tijdens de unieke Amazone cruise vanaf Iquitos vaart u over de machtige Amazone diep het regenwoud in. U wordt wakker met het gezang van de meest exotische vogels en zult versteld staan van de eindeloze, zeldzame flora en fauna in de Amazone.

U bewandelt tijdens uw luxe cruise door het Amazonegebied met een natuurgids 'het niet ondergelopen woud’ en vaart naar de bron van de Amazone. Ontdek de enorme biodiversiteit tijdens een nachtelijke safari in het grootste natuurreservaat in Peru. Uw ontmoeting met de plaatselijke bevolking in San Francisco zult u nooit vergeten, evenals de ontmoeting met de zeekoeien in het Manatee Rescue Center. Het zijn stuk voor stuk boeiende excursies tijdens uw Amazone cruise.

De Amazone cruise en Machu Piccu, een ultieme combinatie

De Amazone cruise met de Delfin III start en eindigt in Nauta. Na één overnachting in Lima reist u de dag na het einde van uw Amazone cruise vanaf Lima naar Cusco. U verkent deze prachtige koloniale stad. Vanuit hier reist u naar de Heilige Vallei van de Inca’s, Aguas Calientes en het historische wereldwonder Machu Picchu. Deze bezienswaardigheden vormen letterlijk een onvergetelijk hoogtepunt van uw Amazone cruise. U vliegt op de voorlaatste dag van uw Amazone cruise vanaf Cusco naar Lima en vervolgens ’s avonds door naar Amsterdam.

Tevens is het mogelijk om uw luxe rondreis Peru op maat aan te passen. Ontdek bijvoorbeeld voor of na uw Amazone cruise Ecuador, Brazilië en / of Bolivia. Of wat dacht u van een Amazone riviercruise en de Galápagos? 

Luxe cruise Amazone Peru

Uw luxe en intieme Amazone cruiseschip Delfin III is perfect afgestemd op de omgeving van de Amazone. Tijdens uw reis geniet u vorstelijk van alle vijfsterren comfort en faciliteiten, en toch is het regenwoud nooit ver weg tijdens de Amazone cruise. Neem een weldadige spabehandeling of strijk neer in een zachte ligstoel op het Zonnedek met whirlpool. De Owners Suite voorop het schip is maar liefst 55 m² en biedt middels de rondom gelegen panoramavensters het mooiste uitzicht tijdens uw cruise Amazone. Ontspan en bevaar de Amazone rivier in luxe.

FC_Ellis_CTA Blok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze riviercruises en onze luxe hotelschepen.

 

Bel +31 (0)88 - 13 07 300
Friendship Cruises 2022_Kerst en vooruitblik 2023
Luxe brochure
De mooiste riviercruises in Europa en wereldwijd
  • Ruim 100 pagina's cruise-inspiratie
  • 5-sterren luxe hotelschepen
  • Gratis bij u thuisbezorgd 
Brochure aanvragen