Ruim 50 jaar ervaring
Persoonlijk advies op maat
Wereldwijd aanbod
Ganges - shutterstock_743910991-min_lightbox
U bevindt zich hier: Home
Ontdek Destin
Friendship Cruises
Ganges cruise

Ganges cruise

Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Ontdek magisch India tijdens een 5-sterren luxe cruise over de Ganges

Ga mee met een van onze luxe Ganges cruises en ontdek cruisen door India. India is een land vol mysterie, betovering, intrige en schoonheid, waar u ook kijkt: de rijk versierde hindoetempels, vrouwen gekleed in prachtig gekleurde sari’s en de warme, brede glimlach waarmee de lokale bevolking u begroet. India en de Ganges zijn magische bestemmingen die wij u middels een riviercruise over de Ganges laten zien. In de geboorteplaats van twee van de grootste geloven op aarde, het Hindoeïsme en Boeddhisme, vindt u een smeltkroes aan culturen die terug gaan tot aan de prehistorie. Wij nemen u graag mee op een Ganges cruise naar deze culturele schatten van India.

Tijdens uw Ganges riviercruise vanaf Kolkata bezoekt u India’s meest sprankelende steden, dorpen, tempels en wouden. Eerst neemt uw deskundige lokale gids u mee door het centrum van Kolkata, waar u voorafgaand aan de cruise Ganges al twee nachten verblijft. Veel van de steden die u aandoet tijdens uw Ganges cruise worden niet vaak bezocht door westerse toeristen, maar wij nemen u mee naar deze exclusieve locaties tijdens onze Ganges cruises India.

Optimale luxe tijdens een Ganges cruise

’s Avonds kunt u heerlijk ontspannen aan boord van de Ganges Voyager en genieten van een diner met lokale en westerse smaken. Deel uw ervaringen van de cruise over de Ganges met uw medepassagiers of speur de oever af op zoek naar het iconische wildlife van India langs de Ganges. Wellicht ziet u gedurende uw Ganges cruise de lokale bevolking aan het water zitten om te vissen. Elk jaar komen bovendien miljoenen Hindoes naar diverse plaatsen aan hun heilige rivier de Ganges om hun ziel te reinigen door zich te wassen in de Ganges.

Maak uw Ganges cruise aan boord van het 5-sterren luxe boutiqueschip Ganges Voyager en ervaar gedurende uw Ganges cruise het unieke en continu veranderende leven aan de Ganges. Ondertussen geniet u van het comfort en de elegantie aan boord. Tot de voorzieningen behoren fitness- en spafaciliteiten, een luxe restaurant en een sfeervolle salon. Als eerbetoon aan de smaakvolle Indiase keuken wordt u de ene culinaire maaltijd na de andere geserveerd in de East India Dining Room. Tijdens uw Ganges Voyager cruise zijn tevens diverse drankjes inbegrepen. De Ganges Voyager biedt plaats aan 56 passagiers. U maakt uw Ganges cruise met een internationaal gezelschap.

De Governor’s Lounge is een uitnodigende ruimte waar u met uw nieuwe vrienden kunt samenkomen om verhalen over uw Ganges cruise te delen. Het Zonnedek is de ideale plek om in de comfortabele zitlounges te ontwaken met verse koffie, te ontspannen met een boek of de adembenemende zonsondergang te aanschouwen. De Voyager Spa is een oase van rust waar u volledig in de watten wordt gelegd gedurende uw Ganges Voyager cruise.

Ganges cruise en Gouden Driehoek

Wanneer u een Ganges cruise gaat maken, mag een bezoek aan het wereldwonder Taj Mahal natuurlijk niet ontbreken. Daarom bieden wij u de combinatie van de Ganges cruise en Gouden Driehoek aan, zodat u na uw Ganges cruise optioneel een bezoekt kunt brengen aan de Gouden Driehoek met de betoverende marmeren Taj Mahal. Tijdens dit aantrekkelijk post-cruise arrangement bezoekt u de volgende plaatsen:

Jaipur:
- Amber Fort, opgetrokken uit rood zand en wit marmer
-
Lunch in het 18e-eeuwse herenhuis Sankotra Haveli
- Fotostop bij het Hawa Mahal Palace en het stadspaleis
- Jantar Mantar, een collectie architectonische en astronomische instrumenten

Agra
- Adembenemende zonsopkomst en zonsondergang over de Taj Mahal
- Agra Fort

Delhi
- Regeringsgebouwen en officiële residenties
- Parliament House
- Rashtrapati Bhawan (huis van de president)
- India Gate
- Humayun Tomb
- Overwinningstoren Qutub Minar
- Eerste moskee van India
- Bollywood Musical Show en diner in het Kingdom of Dreams
- Rode fort van Delhi
- Jama Masjid, de grootste moskee van India
- Raj Ghat, het monument voor Mahatma Ghandi
- Bangla Sahib Gurudwara, het meest prominente gebedshuis van de Sikh in Delhi
- Diner in het Spice Route Restaurant

FC_Ellis_CTA Blok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze riviercruises en onze luxe hotelschepen.

 

Bel +31 (0)88 - 13 07 300
Friendship Cruises 2022_Kerst en vooruitblik 2023
Luxe brochure
De mooiste riviercruises in Europa en wereldwijd
  • Ruim 100 pagina's cruise-inspiratie
  • 5-sterren luxe hotelschepen
  • Gratis bij u thuisbezorgd 
Brochure aanvragen