Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
Amadeus Queen exterieur

Excursies tijdens uw riviercruise

Excursies zijn een aanvulling op uw riviercruise

Tijdens uw cruise gaat u regelmatig van boord. Er worden interessante excursies in de stad of omgeving voor u georganiseerd. Stuk voor stuk mooie en gezellige uitstapjes, die uw reis een meerwaarde geven. Neem alvast een kijkje bij de cruise waar uw belangstelling naar uitgaat om te zien wat wij voor programma voor u in petto hebben. 

Excursies worden veelal buiten onze invloedssfeer aangeboden. Plaatselijke agenten zijn aansprakelijk en verantwoordelijk voor de uitvoering van de uitstapjes. Lokale excursies zijn altijd onder voorbehoud van voldoende deelname en afhankelijk van seizoensinvloeden uitvoerbaar, maar kunnen ook om andere redenen geannuleerd zijn of worden. Wij nemen geen enkele aansprakelijkheid voor ter plaatse geboekte excursies of activiteiten.


Excursies zijn niet bij de reissom inbegrepen (tenzij anders aangegeven). U kunt de excursies aan boord boeken en contant in euro's of per pin betalen. Bij veel reizen kunt u ook kiezen voor het excursiepakket. Dit pakket boekt en betaalt u direct bij reservering van uw cruise. Zo weet u precies waar u aan toe bent! Wanneer u geen gebruik maakt van het excursiepakket, kunt u de excursies ook los aan boord boeken. U geniet dan echter niet de voordeelprijs. Ook kunnen wij u niet garanderen dat er nog plaats is op alle excursies.  

Indien u gebruikmaakt van een rollator of rolstoel kunt u voorafgaand aan de reis geen excursies bijboeken. In overleg met de cruiseleader aan boord kan gekeken worden welke excursie voor u geschikt is. 

Zwaarte excursies

Graag informeren wij u zo volledig mogelijk over de excursies tijdens uw reis. Bij sommige excursies maakt u lange wandelingen of bewandelt u oneffen paden. De uitleg hieronder zal u een goede indruk geven van de zwaarte van de excursies. Natuurlijk kunt u altijd even overleggen met Friendship Cruises of uw cruiseleader of een bepaalde excursie ook geschikt is voor u. De zwaarte van de excursies vindt u per dag terug onder de beschrijving van de excursie in dit dag-tot-dag programma.

1) De excursie wordt uitgevoerd per touringcar. Er zullen ook enkele stops worden gemaakt. De keuze is aan u of u dan de touringcar verlaat, bijvoorbeeld om foto’s te nemen. U bewandelt alleen korte en effen paden.
2) De excursie wordt uitgevoerd per touringcar. Tevens maakt u een korte wandeling. U dient voor deze excursie soms enkele treden op en af te kunnen lopen.
3) De excursie wordt uitgevoerd per touringcar. Tevens maakt u een lange wandeling. U dient voor deze excursie goed ter been te zijn. Enkele trappen lopen is geen probleem voor u.
4) Deze excursie is een (stads)wandeling. U dient voor deze excursie goed ter been te zijn. Trappen zijn geen probleem voor u.
5) Deze excursie bevat een lange (stads)wandeling. U dient voor deze excursie goed ter been te zijn. Oneffen paden en trappen zijn geen probleem voor u.

De toegekende zwaarte is slechts een indicatie en blijft derhalve persoonsgebonden.

Meer reisinformatie