Ruim 50 jaar ervaring
Persoonlijk advies op maat
Wereldwijd aanbod
India cruise
U bevindt zich hier: Home
Ontdek Destin
Friendship Cruises
India cruise

India cruise

Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Ga mee op India cruise en ontdek intrigerend India vanaf de Ganges

Neem deel aan onze India cruise en ontdek India, een land vol mysterie, betovering, intrige en schoonheid, waar u ook kijkt. India en de Ganges zijn magische bestemmingen die wij u graag tijdens een India cruise laten zien. In India, de geboorteplaats van twee van de grootste religies ter wereld (het Hindoeïsme en Boeddhisme) ontdekt u een smeltkroes aan culturen die terug gaan tot aan de prehistorie.

2 nachten in Calcutta
Tijdens uw India cruise bezoekt u de meest sprankelende steden, dorpen, tempels en wouden van India. U begint in hartje Calcutta, waar u voorafgaand aan de India cruise een verblijf van twee nachten heeft. U bewondert al enkele bijzondere parels: de schitterende erfgoedgebouwen, de bloemenmarkt, de Howrah Bridge, de Kalighat-tempel, de Missionaries of Charity waar Moeder Teresa heeft gewoond en de pottenbakkersplaats Kumartuli.

Diverse excursies tijdens uw India cruise

Veel van de steden die u aandoet tijdens uw India cruise worden niet vaak bezocht door toeristen uit westerse landen. Wij nemen u gedurende uw India cruise echter wel mee naar deze exclusieve plekken. Zo bezoekt u de eerste dagen van uw India cruise het beroemde bedevaartsoord Hoogly Imambara, alsook Kalna en het betoverende Rajbari complex.

De daaropvolgende dagen van uw India cruise ontmoet u de koperbewerkers van Matiari en kijkt u uw ogen uit in de charmante boerendorpjes Khushbagh en Baranagar, in Murshidabad (het verborgen juweel aan de Ganges), op de heilige locatie Mayapur en in de voormalige Franse handelspost Chandannagar.

Wij nemen u graag mee op een India cruise naar deze culturele schatten van India. Na uw India cruise kunt u optioneel een bezoek brengen aan de Gouden Driehoek met de betoverende marmeren Taj Mahal. Dit maakt uw India cruise helemaal compleet.

Luxueuze India cruise

Maak uw India cruise aan boord van het nieuwe boutiqueschip de Ganges Voyager en ervaar gedurende uw India cruise het unieke en continu veranderende leven aan de Ganges terwijl u geniet van het comfort en de elegantie aan boord. Wellicht ziet u gedurende uw India cruise de lokale bevolking aan de oever zitten om vissen te vangen.

De Governor’s Lounge op de Ganges Voyager is een uitnodigende ruimte waar u uw verhalen van de India cruise kunt delen met uw medepassagiers, die met u genieten van deze India cruise. 

FC_Ellis_CTA Blok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze riviercruises en onze luxe hotelschepen.

 

Bel +31 (0)88 - 13 07 300
Friendship Cruises 2022_Kerst en vooruitblik 2023
Luxe brochure
De mooiste riviercruises in Europa en wereldwijd
  • Ruim 100 pagina's cruise-inspiratie
  • 5-sterren luxe hotelschepen
  • Gratis bij u thuisbezorgd 
Brochure aanvragen