Ruim 50 jaar ervaring
Persoonlijk advies op maat
Wereldwijd aanbod
Basel
U bevindt zich hier: Home
Ontdek Destin
Friendship Cruises
Oud-en nieuwcruises

Oud-en nieuwcruises

Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Oud- en nieuwcruises: ontdek de luxe aan boord tijdens nieuwjaar

Voor prachtige oud- en nieuwcruises bent u bij Friendship Cruises aan het juiste adres. Wilt u ook de jaarwisseling doorbrengen op een 5-sterren luxe hotelschip en vanaf het water genieten van het prachtige vuurwerk? Onze oud- en nieuwcruises bieden u deze unieke ervaring, die u zeker te weten nooit meer gaat vergeten.

Luxe aan boord tijdens de oud- en nieuwcruise

Het is uitstekend vertoeven aan boord van onze luxe schepen. U geniet tijdens de oud- en nieuwcruises van prachtige uitzichten en de met lichtjes versierde steden. Na een voortreffelijk diner op oudejaarsavond laten we om twaalf uur de champagneglazen klinken voor een sprankelende jaarwisseling. Geniet van het schitterende vuurwerk en uitzicht aan boord van uw luxe hotelschip. Wij nodigen u van harte uit om de jaarwisseling met ons te vieren tijdens de oud- en nieuwcruises!

Tijdens de oud- en nieuwcruises bezoeken we diverse steden, waar u de mogelijkheid heeft om op excursie te gaan. ’s Avonds geniet u van een uitstekend verzorgd diner en drinkt u vervolgens nog een drankje in de salon. Gedurende onze oud- en nieuwcruises kunt u heerlijk ontspannen en genieten aan boord van uw luxe hotelschip.

Het hotelschip waar u de oud- en nieuwcruise mee maakt,  is stijlvol en elegant ingericht. Alles is aanwezig om u een onbezorgde en onvergetelijke reis te bezorgen. De meeste hotelschepen waar Friendship Cruises mee vaart, beschikken over cabines met panorama schuifpui en Frans balkon. Al varend geniet u van de gezellige sfeer en de uitstekende verzorging tijdens de oud- en nieuwcruises.

FC_Ellis_CTA Blok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze riviercruises en onze luxe hotelschepen.

 

Bel +31 (0)88 - 13 07 300
Friendship Cruises 2022_Kerst en vooruitblik 2023
Luxe brochure
De mooiste riviercruises in Europa en wereldwijd
  • Ruim 100 pagina's cruise-inspiratie
  • 5-sterren luxe hotelschepen
  • Gratis bij u thuisbezorgd 
Brochure aanvragen