Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
La Traviata_FotoEnnevi

Maak een operareis met Hannick Reizen

Hannick Reizen, de operareizen specialist

Heeft u een grote voorliefde voor opera? Staat een bezoek aan het beroemdste operagebouw ter wereld, La Scala, hoog op uw lijstje? Of heeft u wellicht uw hart verloren aan de zigeunerin Carmen van Bizet en wilt u deze meesterlijke opera graag live bijwonen? De operareizen van Hannick Reizen brengen u naar de mooiste opera’s in de meest legendarische operahuizen van de wereld.

Ons aanbod op het gebied van operareizen

Het gehele jaar door organiseert Hannick Reizen diverse operareizen naar de mooiste steden van Europa en daarbuiten. Onze operareizen vinden plaats in verschillende periodes van het jaar. Daarnaast staan uiteenlopende genres en werken van verschillende componisten centraal in onze operareizen. Zo kunt u genieten van groots opgezette grand opéra’s vol heroïek en met het accent op de enscenering, het decor, de kostuums en de belichting. Of schuift u liever aan bij een opera buffa, de lichtere Italiaanse operavorm?

Ook de operette passeert in onze operareizen de revue. Operettes haken vaak aan bij minder serieuze onderwerpen en de veelal aanstekelijke melodieën worden door gesproken dialogen en vol melodrama met elkaar verbonden. Componisten die veelvuldig aan bod komen tijdens onze operareizen zijn bijvoorbeeld Mozart, Verdi, Bizet, Puccini en Wagner. Werken van deze componisten, uitgevoerd door wereldberoemde musici staan jaarlijks op de affiches van de Italiaanse operatheaters, zoals Teatro Scala in Milaan, Teatro La Fenice in Venetië en het bekendste openluchttheater van de wereld, de Arena di Verona.

De deskundige selectie van onze operareizen

Onze programmamanager onderwerpt iedere operavoorstelling in ons aanbod aan een deskundige blik. Hierdoor kunnen wij garanderen dat alle aangeboden operareizen uit ons assortiment artistiek bezien van Hannick-waardig niveau zijn. Naast het bezoek aan een of meerdere opera’s biedt Hannick Reizen u een uitgebreid excursieprogramma aan tijdens de concertreizen. Zo bezoekt u samen met uw deskundige reisleider - of tijdens een individuele concertreis met uw eigen reisgezelschap - diverse interessante monumenten en gebouwen en geniet u van streekgerechten in diverse hoogstaande restaurants. Tevens verzorgt Hannick voor u een uitgebreide muziektoelichting zodat u goed voorbereid naar de opera gaat.

Hannick Reizen_Jerina_CTA Blok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze bijzondere muziekreizen en de verschillende mogelijkheden. 

Bel +31 (0)88 - 13 07 340
Brochure Muziekreizen_najaar-winter 2024-2025_MU
Luxe brochure
De mooiste muziekreizen in één brochure
  • Boordevol reisinspiratie
  • Unieke arrangementen
  • Gratis bij u thuisbezorgd
Brochure aanvragen