Ruim 50 jaar ervaring
Persoonlijk advies op maat
Wereldwijd aanbod
Eastern & Oriental express exterieur (3)
U bevindt zich hier: Home
Ontdek Destin
Incento Treinreizen
Eastern & Oriental Express

Eastern & Oriental Express 

In de Eastern & Oriental Express tussen Singapore en Bangkok ervaart u het rijke verleden. In het klassieke interieur, vervaardigd met Aziatische materialen en elementen, geniet u van Oosterse elegantie en buitengewoon vriendelijke service.

Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Over de Eastern & Oriental Express, a Belmond Train

In 1993 deed de Eastern & Oriental Express haar intrede in Zuidoost-Azië. Deze exotische variant op de beroemde Venice Simpon-Orient-Express in Europa was tevens de eerste trein met een directe verbinding van Singapore via Kuala Lumpur naar Bangkok en Chiang Mai.

In deze nostalgische trein komen de stijl en exclusiviteit van het begin van de 20e eeuw geheel tot hun recht. De combinatie van Aziatische materialen, glanzend koperwerk en exotisch houtwerk laat u kennis maken met de sfeer van het verre Oosten. De glimmende trein heeft 22 rijtuigen, afgewerkt met goudkleurige versieringen. De trein omvat 66 stijlvolle privé-compartimenten, drie restauratie-rijtuigen, een barrijtuig, een boutique en een observatierijtuig. De vriendelijke service is 24 uur per dag beschikbaar.

Een reis met de stijlvolle Eastern & Oriental Express is de meest unieke manier om het hart van Azië te ontdekken. De kwalitatief goede service, de luxueuze omgeving en het prachtige, afwisselende landschap maken deze reis tot een onvergetelijke ervaring.

Eastern & Oriental express exterieur (5)
Eastern & Oriental Express
Eastern & Oriental express exterieur (6)
Ontdek het hart van Azië
Eastern & Oriental express staff (3)
Persoonlijke service aan boord
Eastern & Oriental Express observatierijtuig (1)
Geniet van de afwisselende landschappen
Eastern & Oriental express lounge
Royale lounge
Eastern & Oriental express bar (2)
Luxe barrijtuig
Eastern & Oriental express presidential suite (2)
Aandacht voor details
Eastern & Oriental express restaurant (2)
Restaurantrijtuig
Eastern & Oriental express exterieur (4)
Een onvergetelijke ervaring!
Veeg naar links

Uw verblijf aan boord van de Eastern & Oriental Express , a Belmond Train 

De Eastern & Oriental Express heeft 66 compartimenten en kan in totaal 132 gasten herbergen. Er zijn 4 verschillende types compartimenten: Pullman Single, Pullman Twin, de State Cabin en de Presidential Suite. Overdag is het uw comfortabele privé-vertrek. ’s Avonds tijdens het diner, zorgt uw persoonlijke steward dat uw compartiment voor de nacht wordt omgebouwd tot een comfortabele slaapkamer. Uw compartiment is uiteraard voorzien van zachte handdoeken en fris linnengoed. Het ontbijt en de ‘afternoon-tea’ worden in uw compartiment geserveerd door uw steward.

Eastern & Oriental Express Pullman cabin (1)
Standaard compartiment
Pullman Single/Twin Cabin (5 / 5,8 m²)

• Overdag: comfortabele sofa
• 's Nachts: 2 bedden boven elkaar (Single: 1 bed)

Verder beschikt uw compartiment over een badkamer met douche, toilet, wastafel en haardroger,  individueel regelbare airconditioning, bergruimte en een kluisje

 

Eastern & oriental express State Cabin (1)
State Cabin (7,8 m²)

• Overdag: comfortabele sofa en twee stoelen
• 's Nachts: 2 bedden naast elkaar

Verder beschikt uw compartiment over een badkamer met douche, toilet, wastafel en haardroger,  individueel regelbare airconditioning, bergruimte en een kluisje

Eastern & Oriental express presidential suite (3)
Presidential suite (11,6 m²) 

• Overdag: comfortabele sofa en drie stoelen
• 's Nachts: 2 bedden naast elkaar en apart zitgedeelte

Verder beschikt uw compartiment over een ruime badkamer met douche, toilet, wastafel en haardroger,  individueel regelbare airconditioning, minibar, aparte garderobe en een kluisje

Restaurantrijtuigen  

Aan boord van de Eastern & Oriental Express geniet u in één van de drie stijlvol ingerichte restaurantrijtuigen van de maaltijden. Lunches en diners, samengesteld uit heerlijke euroaziatische gerechten en tijdens de reis vers bereid door topkoks, worden opgediend in een sfeervolle ambiance. De tafels zijn gedekt met tafelzilver en flonkerend kristal.  Avondkleding is niet verplicht, maar van de heren wordt verwacht dat ze jasje dragen. Overdag is het kledingadvies: ongedwongen maar elegant. Het ontbijt en ‘afternoon-tea’ worden door uw persoonlijke steward geserveerd in uw privécompartiment. Alle maaltijden zijn inbegrepen. 

Pianobar en Observatierijtuig

Eveneens middenin de Eastern & Oriental Express bevindt zich de pianobar met live pianomuziek, een sfeervol rijtuig, een ideale omgeving voor een drankje vóór of na de maaltijden en het ontmoeten van uw medereizigers. ’s Avonds treden er Thaise dansers en danseressen op.

Achteraan de trein bevindt zich het observatierijtuig dat voor eenderde in de openlucht is. Deze 'veranda' is de ideale plek om te genieten van cocktails en het voorbijglijdende landschap, zelfs na zonsondergang. In het voorste deel van dit rijtuig bevindt zich een bar.

Reizen met de Eastern & Oriental Express, a Belmond Train

Vraag onze Travel Consultants naar de mogelijkheden voor een treireis met de Eastern & Oriental Express. 

Incento_Lien_CTA Blok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies!

Wilt u meer weten over onze beroemde treinen of heeft u advies nodig over uw volgende treinreis?

Bel +31 (0)88 - 13 07 320
Brochure Incento 2023 - mockup
Luxe brochure
De mooiste treinreizen ter wereld
  • Ruim 100 pagina's treinreisinspiratie
  • Beroemde en nostalgische treinen
  • Gratis bij u thuisbezorgd 

 

Brochure aanvragen