Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
VSOE-EXT-PLA-08

Belmond Trains

Een reis met één van de Belmond treinen staat garant voor een unieke reisbelevenis!

Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Een treinreis met Belmond Trains

Belmond staat al meer dan honderd jaar symbool voor de beroemdste treinreis ter wereld: de Venice Simplon-Orient-Express is een rijdend museum dat u in twee dagen van Londen of Parijs naar Venetië brengt in alle elegance van begin vorige eeuw.

Maar in onze tijd staat Belmond voor véél meer exclusieve reizen. Zo behoort de Belmond Royal Scotsman tot de collectie historische treinreizen waarmee u enkele dagen door Schotland toert en o.a. kastelen en landhuizen bezoekt. In Azië is er de Eastern & Oriental Express die over het mooie traject tussen Singapore en Bangkok rijdt. 

In Zuid-Amerika verkent u de de magische landschappen van Peru en de Andes aan boord van de stijlvolle Belmond Andean Explorer en Belmond Hiram Bingham. De treinen hebben elk een geheel eigen unieke sfeer. Wat ze gemeen hebben, is stijl, gastronomie op topniveau en een onberispelijke service. Alle ingrediënten voor een echte droomreis!

De treinen van Belmond

Elke Belmond trein is uniek en onwaarschijnlijk mooi. Exclusieve details, historische perfectie en een verleden dat tot de verbeelding spreekt. 

Reizen met Belmond

Bekijk onze selectie exclusieve en luxe treinreizen met de bijzondere treinen van Belmond. Neem voor meer informatie contact op met onze Travel Consultants.

Incento_Lien_CTA Blok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies!

Wilt u meer weten over onze beroemde treinen of heeft u advies nodig over uw volgende treinreis?

Bel +31 (0)88 - 13 07 320
Brochure Destin Treinreizen 2024_Mockup
Luxe brochure
De mooiste treinreizen ter wereld
  • Ruim 100 pagina's treinreisinspiratie
  • Beroemde en nostalgische treinen
  • Gratis bij u thuisbezorgd 

 

Brochure aanvragen