Ruim 50 jaar ervaring
Persoonlijk advies op maat
Wereldwijd aanbod
Sarande 1
U bevindt zich hier: Home
Reisaanbod
Zeecruises
Schatten van de Adriatische Zee

Luxe cruise vanuit Monaco naar Venetië

zeecruises

Schatten van de Adriatische Zee

Luxe cruise vanuit Monaco naar Venetië langs o.a. Corsica, Sardinië, Sicilië en Albanië. 

Middellandse Zee
Veel afwisselende bestemmingen
Volgend vertrek
07-05-2023
Reisduur
11 dagen
Vertrekpunt
Monte Carlo
Rederij
Seabourn
Schip
Seabourn Quest
Brochure aanvragen Brochure aanvragen
Navigatie
Unieke belevenis Programma en excursies Cruiseschip Reisinformatie Prijsinformatie
Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Afwisselende bestemmingen 

Bij deze comfortabele cruise met de Seabourn Quest ziet u veel bestemmingen in korte tijd: Corsica, Sardinië, Sicilië, Albanië, Montenegro en Kroatië. Uw cruise eindigt in Italië. Natuur wordt afgewisseld met cultuur, terwijl het u aan boord van de Seabourn Quest aan niets zal ontbreken. Geniet ook van het grote culinaire aanbod, dat van uiterst hoog niveau is. 

Cruise Seabourn Quest
Bastia, Corsica
Cruise Seabourn Quest
Sarande
Cruise Seabourn Quest
Trapani
Cruise Seabourn Quest
Costa Smeralda
Cruise Seabourn Quest
Monaco
Cruise Seabourn Quest
Venetië
Cruise Seabourn Quest
Korcula
Cruise Seabourn Quest
Seabourn Quest
Veeg naar links

Programma en excursies

Dag 1 - Monte Carlo, inscheping

Inscheping van de Seabourn Quest, die om 23.00 uur vertrekt uit de haven van Monte Carlo, Monaco. Natuurlijk kan Robinson Cruises uw vlucht regelen.

Cruise Seabourn Quest

Dag 2 - St. Raphaël

Aankomst 08.00 uur, vertrek 17.00 uur. Het Zuid-Franse St. Raphaël is een populaire badplaats aan de Côte D'Azur. Het stadje kent een oude geschiedenis, er zijn overblijfselen gevonden uit de prehistorie. Deze zijn o.a. terug te vinden in het Musee Archéolique.

Cruise Seabourn Quest

Dag 3 - Bastia, Corsica

Aankomst 08.00 uur, vertrek 18.00 uur. In Bastia proeft u het authentieke Corsica. Bezoek de Saint Jean-Baptiste kerk of bezoek de Place du Marché.

Cruise Seabourn Quest

Dag 4 - Costa Smeralda, Sardinië

Aankomst 08.00 uur, vertrek 17.00 uur. Costa Smeralda is een prachtige kuststrook op Sardinië. Het is een ongerept natuurgebied van granieten rotsformaties en prachtige baaien met kristalhelder water. Het hoogtepunt van Sardinië.

Costa Smeralda

Dag 5 - Trapani, Sicilië

Aankomst 10.00 uur, vertrek 21.00 uur. Trapani heeft een prachtig historisch centrum, bezoek het Piazza Mercato del Pesce, het Palazzo Senatorio o Cavarretta en het kasteel Colombaia.

Trapani (2)

Dag 6 - Op zee

Geniet van een relaxte dag op zee. Ontdek de Seabourn Quest en zie wat dit prachtige schip u te bieden heeft.

Seabourn Odyssey

Dag 7 - Sarande, Albanië

Aankomst 08.00 uur, vertrek 17.00 uur. Sarande is een goed bewaarde badplaats in Albanië. Bezoek hier het Lekuresi Castle of het 40 Saints Monastery.

Sarande

Dag 8 - Kotor, Montenegro

Aankomst 08.00 uur, vertrek 23.00 uur.  Alleen al het cruisen naar Kotor is een belevenis. Wanneer u door de stad loopt, waant u zich in vroegere tijden. De trappen beklimmen richting de ruïnes van het kasteel is een aanrader wanneer u van een prachtig uitzicht wil genieten.

58. Kotor

Dag 9 - Korcula

Aankomst om 08.00 uur en vertrek om 17.00 uur. In het prachtige havenstadje Korcula valt veel te ontdekken, zo kunt u via de Revelin Toren bij het Middeleeuwse gedeelte komen waar u o.a. het geboortehuis van Marco Polo en de St. Mark's kathedraal kunt bewonderen.

58. Korcula

Dag 10 - Zadar

Aankomst om 08.00 uur en vertrek om 18.00 uur. Zadar heeft een mooie, goed bewaarde oude binnenstad. U kunt hier het klooster van St. Franciscus van Assisi bezoeken, de kathedraal van St. Anastasia, het archeologisch museum en wandelen over de stadsmuren. Zadar

Dag 11 - Venetië

Aankomst 07.00 uur, uw reis eindigt na ontscheping. Natuurlijk kan Robinson Cruises uw terugvlucht verzorgen.

Cruise Seabourn Quest
Toon meer
Toon minder

Welkom aan boord van de Seabourn Quest

De veelgeprezen Odyssey-klasse schepen; Seabourn Odyssey, Seabourn Sojourn en Seabourn Quest vervoeren slechts 458 gasten naar een aantal van de meest wenselijke bestemmingen op aarde in hoge comfort. Door bijna één medewerker voor elke gast aan boord, bieden ze een zeer persoonlijke service.  Deze bekroonde scheepscategorie heeft een revolutie teweeggebracht in ultra-luxe cruises met verbeterde accommodaties en innovatieve voorzieningen toen ze tussen 2009 en 2011 werden geïntroduceerd. Misschien wel het beste van alles, elk schip biedt all-suite accommodaties, de kenmerkende watersport Marina van Seabourn, een open-bar beleid met premium wijn, champagne en sterke drank en gerenommeerde menu's.

Cruise Seabourn Quest
Seabourn Quest
Cruise Seabourn Quest
Seabourn Quest
Cruise Seabourn Quest
Seabourn Quest Restaurant
Cruise Seabourn Quest
Seabourn Quest zwembad
Cruise Seabourn Quest
Seabourn Quest The Grill
Cruise Seabourn Quest
Seabourn Quest Marina
Cruise Seabourn Quest
Seabourn Quest Observation Lounge
Cruise Seabourn Quest
Seabourn Quest Veranda Suite
Veeg naar links

Reisinformatie

Praktische informatie

U heeft voor deze reis een paspoort nodig, dat na terugkomst nog minstens 6 maanden geldig moet zijn. Heeft u niet de Nederlandse of Belgische nationaliteit dan adviseren wij u contact op te nemen met het consulaat. U bent er zelf verantwoordelijk voor om tijdens uw reis in het bezit te zijn van de juiste documenten, maar we adviseren u uiteraard graag hierover.

Voor bepaalde landen worden extra reisdocumenten en vaccinaties verplicht gesteld. Bij boeking ontvangt u alle informatie m.b.t. deze reisvoorwaarden.

Prijsinformatie

Reissom
Toeslagen
Inbegrepen
Niet inbegrepen
Voorwaarden
11-daagse cruise vanuit Monaco
Vanaf 3.999,- p.p.

De reissom is per persoon en gebaseerd op een verblijf in een Suite cat. A3. Toeslagen voor andere type Suites vindt u onder het tabblad 'toeslagen'. 

Vertrekdatum
Prijs per persoon
7 mei 2023
v.a. 3.999,-

De reissom is p.p. en gebaseerd op een 2-pers. Suite cat. A3

Overige toeslagen op aanvraag.

• Luxe cruise met de Seabourn Quest in een Suite cat. A3
• Alle havengelden en taksen
• Deelname aan activiteiten en entertainment aan boord (als hygiëne- en veiligheidsvoorschriften dit toelaten)
• Verzorging op basis van all-inclusive tijdens de cruise
• 24-uur roomservice
• Bagageservice bij in- en ontschepen
• Engelstalige begeleiding aan boord
• Fooien tijdens de cruise
• Wi-Fi tijdens de cruise
• Vervoer per shuttlebus in de meeste havens

• Vluchten en transfers
• Toeslagen voor andere type accommodaties
• Eventuele brandstoftoeslag
• Ruimbagage (bij boeking te reserveren)
• Persoonlijke uitgaven
• Overige maaltijden en dranken
• Optionele excursies of activiteiten
• Reis- en/of annuleringsverzekering
• Calamiteitenfonds 2,50 per boeking en SGR consumentenbijdrage 5,- per persoon
• ANVR boekingskosten 30,- per boeking

 

Tarieven en voorwaarden vliegtickets
Vliegtickets zijn beschikbaar in diverse klassen. In elke klasse gelden verschillende voorwaarden en tarieven. Bij het berekenen van onze verkoopprijzen gaan wij uit van de prijzen voor de vliegtickets zoals deze op dat moment beschikbaar zijn. Wij zijn gerechtigd om eventuele vlucht-, brandstof- en bagagetoeslagen door te berekenen indien de vliegtickets niet meer voor ditzelfde tarief boekbaar zijn als de tarieven die ons bij de calculatie van de prijzen bekend waren. De tarieven kunnen namelijk dagelijks variëren. Op het moment dat u definitief boekt, bekijken wij nogmaals het dan geldende tarief. Zodra u met dit dagtarief akkoord gaat, zetten wij de vluchten 24 uur voor dit tarief voor u in optie. Wij sturen u dan per omgaande digitaal de factuur, zodat u de aanbetaling in orde kunt maken. Na ontvangst van uw aanbetaling kunnen wij uw vliegtickets definitief bevestigen bij onze leverancier. De vliegtickets die Robinson Cruises voor u boekt zijn gebaseerd op de voordeligste klasse. Dit betekent dat de tickets non-refundable zijn, waardoor de tickets niet kosteloos gewijzigd kunnen worden. Annulering van de vliegtickets leidt tot annuleringskosten die kunnen oplopen tot de volledige ticketkosten. Bedragen voor vluchten zijn niet-restitueerbaar (geen geld terug). Mocht u een vliegticket wensen te boeken met gunstigere voorwaarden en meer vrijheid, dan maken wij dit graag voor u in orde. De prijs van het vliegticket zal derhalve vaak wel hoger zijn. Natuurlijk kunnen wij ook vliegtickets in Businessclass voor u reserveren tegen een toeslag.

Betaling
Robinson Cruises is aangesloten bij de ANVR en SGR. Voor u de garantie dat uw cruise in goede handen is. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Na ontvangst van de bevestiging / factuur dient u een bedrag (aanbetaling) te voldoen gelijk aan 25% van de totaal overeengekomen reissom en de premie van de verzekering (incl. 21% assurantiebelasting en poliskosten € 3,50) en eventuele kosten van een non-refundable vliegticket. Voor sommige cruises hanteren wij een afwijkende aanbetaling zoals vermeld in de optie/offerte. Het restant van de reissom moet uiterlijk 65 dagen voor aanvang van deze reis, zonder dat u hiervan bericht krijgt, in ons bezit zijn. Bij niet tijdige betaling zijn wij gerechtigd de geboekte reis te annuleren. Reeds betaalde gelden worden dan niet gerestitueerd; de annuleringsbepalingen zijn dan onverminderd van toepassing. Bij boeking binnen 65 dagen voor aanvang van de reis moet terstond de gehele reissom worden voldaan.

Reisdocumentatie
Ca. 10 dagen voordat uw cruise vertrekt ontvangt u van ons uw reisdocumentatie per post thuis gestuurd.

Voorwaarden
Op deze reis zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing, evenals de Algemene Voorwaarden zoals vermeld op deze website. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Wijzigingen in vaarroute, vaarschema en/of excursieprogramma om nautische, veiligheids-, volksgezondheids- en/of organisatorische redenen voorbehouden.
Indien een boeking ongedaan wordt gemaakt, zijn per persoon de volgende annuleringskosten verschuldigd en de kosten van uw non-refundable vliegtickets:
a. Bij annulering tot de 65e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 25% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
b. Bij annulering vanaf de 64e dag (inclusief) tot de 46e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 55% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
c. Bij annulering vanaf de 45e dag (inclusief) tot de 20e dag (inclusief) voor vertrek: 85% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
d. Bij annulering vanaf de 19e dag (inclusief) tot de 10e dag (inclusief) voor vertrek: 95% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
e. Bij annulering vanaf de 9e dag (inclusief) tot de vertrekdag of later: de volledige reissom + uw non-refundable vliegticket.

Robinson_Dieke_CTAblok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Wilt u meer weten over onze unieke reisarrangementen of heeft u advies nodig over uw volgende cruise?

Bel +31 (0)88 - 13 07 310
Brochure Robinson Zeecruises 2023-2024
Luxe brochure
Unieke cruises met de mooiste schepen
  • Ruim 100 pagina’s cruise-inspiratie
  • Bijzondere landarrangementen
  • Gratis bij u thuisbezorgd
Brochure aanvragen

Vergelijkbare reizen

Bekijk ook onze andere luxe zeecruises