Ruim 50 jaar ervaring
Persoonlijk advies op maat
Wereldwijd aanbod
edinburgh
U bevindt zich hier: Home
Reisaanbod
Zeecruises
Schotse kastelen en Ierse Sprookjes

Cruise van Amsterdam naar Dublin

zeecruises

Schotland, Ierland, taptoe & kastelen

Cruise met de Azamara Journey van Amsterdam naar Dublin en geniet van de Royal Mile, de adembenemende natuur van Ierland en het bruisende Dublin.

Bezoek The Royal Mile
Volgend vertrek
17-08-2023
Reisduur
13 dagen
Vertrekpunt
Amsterdam
Rederij
Azamara Cruises
Schip
Azamara Journey
Destin
Vanaf 4.798,-
Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.
Brochure aanvragen Boekingsservice
Navigatie
Unieke belevenis Programma en excursies Cruiseschip Reisinformatie Prijsinformatie
Brochure aanvragen Boekingsservice

Cruise van Amsterdam naar Dublin

Schotland en Ierland staan bekend om haar pubs, bier, whisky, kastelen en prachtige natuur. Lijkt het u niet geweldig om dit alles te ervaren vanaf het water? U stapt comfortabel in Amsterdam aan boord van de Azamara Journey. Tijdens uw cruise kunt u ook veel tijd doorbrengen op de meest interessante bestemmingen omdat Azamara langer in de havens blijft. In Edinburgh, waar u tijdens de beroemde taptoe bent, heeft u dus extra tijd om ook the Royal Mile te zien. Uw reis eindigt in Dublin, waar u eventueel uw verblijf kunt uitbreiden met een paar nachten. Ervaar het echte Ierland en bruisend Dublin!

Cruise Azamara Journey
Azamara Journey
Cruise Azamara Journey
Edinburgh
Cruise Azamara Journey
Ierland
Cruise Azamara Journey
Dublin
Cruise Azamara Journey
Ierland
Cruise Azamara Journey
Dublin
Cruise Azamara Journey
Edinburgh
Veeg naar links

Programma en excursies

Dag 1 - Inscheping in Amsterdam

Inscheping in Amsterdam aan boord van de Azamara Journey 18.00 uur.

Cruise Azamara Journey

Dag 2 - Op zee

Een heerlijke dag om te genieten van alles wat Azamara u te bieden heeft, geniet van de spa en lunch in één van de specialiteitenrestaurants. 

Cruise Azamara Journey

Dag 3 en 4 - Leith (Edinburgh)

Aankomst 06.00 uur, vertrek 22.45 uur. Natuurlijk kunt u gedurende uw tijd in Edinburgh de Taptoe gaan zien! Maar Edinburgh heeft nog veel meer te bieden; bezoek de Royal Mile en Edinburgh Castle bijvoorbeeld.

Cruise Azamara Journey

Dag 5 - Aberdeen

Aankomst 08.00 uur, vertrek 22.00 uur. Bezoek de Victoriaanse tuinen of geniet van Middeleeuwse straatjes in pittoresk Aberdeen. Een stad met rijke historie, die de bijnaam 'Granite City' heeft, vanwege de gebouwen gebouwd van lokaal graniet.

Cruise Azamara Journey

Dag 6 - Invergordon

Aankomst 08.00, vertrek 22.00 uur. Vanuit Invergordon kunt u een bezoek brengen aan het beroemde Loch Ness, maar ook in de omgeving van deze stad zijn prachtige kastelen terug te vinden.

Cruise Azamara Journey

Dag 7 - Lerwick, Shetland Eilanden

Aankomst 13.00, vertrek 22.00 uur.  Op de Shetland Eilanden komen de Scandinavische en Schotse cultuur samen, geniet van de Fiddle muziek en zie de straatjes met Noorse namen.

Cruise Azamara Journey

Dag 8 - Kirkwall, Orkney Eilanden

Aankomst 08.00 uur, vertrek 20.00 uur. Vanuit Kirkwall zijn er mogelijkheden om een boottocht te maken en zowel walvissen als dolfijnen te spotten!

Cruise Azamara Journey

Dag 9 - Stornoway, Schotland

Aankomst 08.00 uur, vertrek 20.00 uur. Bezoek het Lews kasteel of slenter door de historische straatjes. Vanwege de uitgebreide visserij kunt u hier heerlijk vis eten.

Cruise Azamara Journey

Dag 10 - Oban, Schotland

Aankomst 08.00 uur, vertrek 18.00 uur. Vanuit Oban kunt u o.a. kayakken of een excursie maken naar Schotse Hooglanden, geniet van de natuur.

Cruise Azamara Journey

Dag 11 en 12 - Greenock

Aankomst 08:00 uur, vertrek de volgende dag om 17:00 uur. Vanuit Greenock kunt u een bezoek brengen aan Glasgow. De grootste stad van Schotland heeft veel Victoriaanse gevels en unieke museums. 

Cruise Azamara Journey

Dag 13 - Dublin, ontscheping

Na aankomst om 06.30 uur en ontscheping in Dublin wordt u per transfer naar de luchthaven gebracht. Indien u wilt kunt u uw verblijf hier verlengen met een aantal nachten in The Davenport Hotel op basis van logies en ontbijt.

Cruise Azamara Journey
Toon meer
Toon minder

Welkom aan boord van de Azamara Journey

De Azamara Journey is een zusterschip van de Azamara Quest. Zij bieden een keur van specialiteitenrestaurants met uitgebreide wijnkaarten, behorend bij hun heerlijke menu's. ' De keuken van 'Aqualina' heeft Mediterrane invloeden; 'Prime C' serveert steaks en vis van topkwaliteit. Het hoofdrestaurant 'Discoveries' heeft een open seating waardoor u er op uw gemak kunt dineren. U kunt formeel gekleed gaan als u dat wenst, maar het is niet vereist. Andere eetgelegenheden zijn het 'Mosaic Café', de 'Pool Grill' en het 'Windows Café.

Schoonheidssalons van wereldklasse: in de AquaSpa kunt u veel meer verwachten dan een verzorging van top tot teen; u wordt verwend met exclusieve behandelingen van Elemis. Gasten kunnen ook in hun eigen hut of suite worden verzorgd. Onze esthetische suite biedt voorts acupunctuur, gezichtsbehandelingen, Zweedse massage en scheerservice voor mannen.

Ongeëvenaard entertainment: er is ruime keuze aan entertainment, van swingende dancebands tot live jazz en likeurproeverijen in de 'Michael's Club'. De theaters bieden een hooggetalenteerde groep entertainers die de beste shows op zee voor u vertonen.

Cruise Azamara Journey
Azamara Journey
Cruise Azamara Journey
Azamara Journey
Cruise Azamara Journey
Azamara Journey lounge
Cruise Azamara Journey
Azamara Journey dek
Cruise Azamara Journey
Azamara Journey theater
Cruise Azamara Journey
Chef's Table
Cruise Azamara Quest
Azamara Quest buitenhut
Cruise Azamara Journey
Azamara Journey balkon
Veeg naar links

Reisinformatie

Uw hotel

Na uw cruise kunt u uw reis verlengen met een verblijf in The Davenport hotel in Dublin. Dit prachtige, elegante hotel ligt in het hart van Dublin, naast het Marrion-Square. Vlakbij de National Gallery en het Trinity College. Het hotel heeft een restaurant en gastropub en een fitnessruimte.

Cruise Azamara Quest
The Davenport hotel Lobby
Cruise Azamara Quest
The Davenport hotel bar
Cruise Azamara Quest
The Davenport hotel restaurant
Cruise Azamara Quest
The Davenport hotel kamer
Veeg naar links

Praktische informatie

U heeft voor deze reis een paspoort nodig, dat na terugkomst nog minstens 6 maanden geldig moet zijn. Heeft u niet de Nederlandse of Belgische nationaliteit dan adviseren wij u contact op te nemen met het consulaat. U bent er zelf verantwoordelijk voor om tijdens uw reis in het bezit te zijn van de juiste documenten, maar we adviseren u uiteraard graag hierover.

Voor bepaalde landen worden extra reisdocumenten en vaccinaties verplicht gesteld. Bij boeking ontvangt u alle informatie m.b.t. deze reisvoorwaarden.

Prijsinformatie

Reissom
Toeslagen
Inbegrepen
Niet inbegrepen
Voorwaarden
13-daagse cruise Schotland, Ierland, taptoe & kastelen
Vanaf 4.798,- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

De reissom is per persoon en gebaseerd op een verblijf in een binnenhut cat. 12. Toeslagen voor andere type accommodaties vindt u onder het tabblad 'toeslagen'. 

Vertrekdatum
Prijs per persoon
17 augustus 2023
v.a. 4.798,-

De reissom is p.p. en gebaseerd op een 2-pers. Binnenhut cat. 12

Toeslag 2-pers. Buitenhut cat. 8  € 398,- p.p.
Toeslag 2-pers. Balkonhut cat. V3 € 1.198,- p.p.

Toeslag 2-pers. Binnenhut cat. 12 voor alleengebruik € 3.998,-
Toeslag 2-pers. Buitenhut cat. 8 voor alleengebruik € 4.798,-
Toeslag 2-pers. Balkonhut cat. V3 voor alleengebruik € 6.398,-

• Unieke cruise met Azamara Journey in een binnenhut cat. 12
• Alle havengelden en taksen
• Deelname aan activiteiten aan boord (als hygiëne- en veiligheidsvoorschriften dit toelaten)
• Geselecteerde wijnen, sterke dranken, koffiespecialiteiten en frisdranken aan boord
• Alle maaltijden (in specialiteitenrestaurants kan een toeslag gelden)
• Roomservice
• Bagageservice bij in- en ontschepen
• Engelstalige begeleiding aan boord
• Fooien tijdens de cruise
• Shuttleservice in havens, waar beschikbaar
• Vliegreis Dublin-Amsterdam in Economy class
• Transfer schip – luchthaven Dublin

• Toeslagen voor andere type accommodaties
• Eventuele brandstoftoeslag
• Wi-Fi
• Overige maaltijden en dranken
• Ruimbagage (bij boeking te reserveren)
• Persoonlijke uitgaven
• Optionele excursies of activiteiten
• Reis- en/of annuleringsverzekering
• Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

 

Tarieven en voorwaarden vliegtickets
Vliegtickets zijn beschikbaar in diverse klassen. In elke klasse gelden verschillende voorwaarden en tarieven. Bij het berekenen van onze verkoopprijzen gaan wij uit van de prijzen voor de vliegtickets zoals deze op dat moment beschikbaar zijn. Wij zijn gerechtigd om eventuele vlucht-, brandstof- en bagagetoeslagen door te berekenen indien de vliegtickets niet meer voor ditzelfde tarief boekbaar zijn als de tarieven die ons bij de calculatie van de prijzen bekend waren. De tarieven kunnen namelijk dagelijks variëren. Op het moment dat u definitief boekt, bekijken wij nogmaals het dan geldende tarief. Zodra u met dit dagtarief akkoord gaat, zetten wij de vluchten 24 uur voor dit tarief voor u in optie. Wij sturen u dan per omgaande digitaal de factuur, zodat u de aanbetaling in orde kunt maken. Na ontvangst van uw aanbetaling kunnen wij uw vliegtickets definitief bevestigen bij onze leverancier. De vliegtickets die Robinson Cruises voor u boekt zijn gebaseerd op de voordeligste klasse. Dit betekent dat de tickets non-refundable zijn, waardoor de tickets niet kosteloos gewijzigd kunnen worden. Annulering van de vliegtickets leidt tot annuleringskosten die kunnen oplopen tot de volledige ticketkosten. Bedragen voor vluchten zijn niet-restitueerbaar (geen geld terug). Mocht u een vliegticket wensen te boeken met gunstigere voorwaarden en meer vrijheid, dan maken wij dit graag voor u in orde. De prijs van het vliegticket zal derhalve vaak wel hoger zijn. Natuurlijk kunnen wij ook vliegtickets in Businessclass voor u reserveren tegen een toeslag.

Betaling
Robinson Cruises is aangesloten bij de ANVR en SGR. Voor u de garantie dat uw cruise in goede handen is. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Na ontvangst van de bevestiging / factuur dient u een bedrag (aanbetaling) te voldoen gelijk aan 25% van de totaal overeengekomen reissom en de premie van de verzekering (incl. 21% assurantiebelasting en poliskosten € 3,50) en eventuele kosten van een non-refundable vliegticket. Voor sommige cruises hanteren wij een afwijkende aanbetaling zoals vermeld in de optie/offerte. Het restant van de reissom moet uiterlijk 50 dagen voor aanvang van deze reis, zonder dat u hiervan bericht krijgt, in ons bezit zijn. Bij niet tijdige betaling zijn wij gerechtigd de geboekte reis te annuleren. Reeds betaalde gelden worden dan niet gerestitueerd; de annuleringsbepalingen zijn dan onverminderd van toepassing. Bij boeking binnen 50 dagen voor aanvang van de reis moet terstond de gehele reissom worden voldaan.

Reisdocumentatie
Ca. 10 dagen voordat uw cruise vertrekt ontvangt u van ons uw reisdocumentatie per post thuis gestuurd.

Voorwaarden
Op deze reis zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing, evenals de Algemene Voorwaarden zoals vermeld op deze website. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Wijzigingen in vaarroute, vaarschema en/of excursieprogramma om nautische, veiligheids-, volksgezondheids- en/of organisatorische redenen voorbehouden.
Indien een boeking ongedaan wordt gemaakt, zijn per persoon de volgende annuleringskosten verschuldigd en de kosten van uw non-refundable vliegtickets:
a. Bij annulering tot de 125e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 15% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
b. Bij annulering vanaf de 124e dag (inclusief) tot de 95e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 35% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
c. Bij annulering vanaf de 94e dag (inclusief) tot de 65e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 60% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
d. Bij annulering vanaf de 64e dag (inclusief) tot de 35e dag (inclusief) voor vertrek: 85% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
e. Bij annulering vanaf de 34e dag (inclusief) tot de vertrekdag of later: de volledige reissom + uw non-refundable vliegticket.

Robinson_Dieke_CTAblok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Wilt u meer weten over onze unieke reisarrangementen of heeft u advies nodig over uw volgende cruise?

Bel +31 (0)88 - 13 07 310
Brochure Robinson Zeecruises 2023-2024
Luxe brochure
Unieke cruises met de mooiste schepen
  • Ruim 100 pagina’s cruise-inspiratie
  • Bijzondere landarrangementen
  • Gratis bij u thuisbezorgd
Brochure aanvragen

Vergelijkbare reizen

Bekijk ook onze andere luxe zeecruises